woooh

Emil vette fan varför han gick vidare och inte hampus, men resten av wildcardsen va ju asbra! :) hihi. Tur att mikael åkte ut också, gris dålig ju.

Nu har vi kommit till den tråkiga delen av kvällen, måste skriva en nyhetsartikel till svenskan, måste alltså plugga svenska på en fredag kväll. skönt? inte så.. Men jag har lixom ingen tid och göra den sen, imorgon åker jag till larsbo och sen vet jag ju inte när vi kommer hem på söndag, på måndag har jag praktik till kl 6 så efter de kommer jag absolut inte orka och på tisdag är jag inte hemma från skolan förrän ca 6, sen ska den lämnas in på onsdag. Aja, lika bra. ha en skön kväll! pussss


Kan ju passa på och tipsa om dom här träningsbyxorna också. Köpta på intersport! huuuur sköna som helst, känns knappt som att man har byxor på sig haha! väldigt prisvärda faktiskt, 400:-


Nike.




Grattis!

Idag fyller mina vänner emmy&mattias år! grattis till eer :) 17 barre, inte illa lixom. Igår kväll åkte jag till ante och sov där! Kollade på slutet av idol där också, jag fattar verkligen inte hur linni kunde gå vidare, jag tycker inte alls om hennes röst, helt ärligt, tycker inte om den nånstanns. Det låter som att hon har en bubbla i halsen eller typ som att hon har stopp i halsen . Förstår inte varför så många vill ha henne kvar, eftersom hon blev kvar? hm.. Molly va ju iallafall skit duktig så de va bra att hon gick vidare! Nu hoppas jag att wildcardsen går till antingen amanda p, roshana, mikael eller hampus! Aja. nog om idol.

Idag i skolan hade vi bara frisörlektion! skönt&kul. va hemma vid kvart över 1 redan så då kila jag ner till mamma en stund, sen drog jag upp till ante och hämta mina grejer och så blev jag kvar där en stund! är hemma nu iallafall och ska plocka och greja lite, och göra svenska läxa, wohooo.. Ikväll blir de idol mys och imorgon drar jag till larsbo! Ante åkte dit idag men jag åker ut imorgon så att han får lite alone time där för en gångs skull :)


Okej jag måste prata lite mer om sång, bloggaren Andreas Wijk är sjukt duktig på att sjunga har jag nyss fått höra, har aldrig tänkt på det förut men lyssna här!

29 september



Åkte till ante igår som sagt och klippte tjabo&tony, great. Kika lite på idol osv sen kika ja ante&tjabo på bad boys 2 resten av kvällen, haha :) De va ju iallafall rätt killar som gick vidare på idol! andré och olle, woooh. Ikväll är det dags för tjejer igen, får se vilka som går vidare där..

Idag hade jag bara en lektion i skolan, fick testa folieslingor på docka fast med inpackning, &med mitt tålamod gick det inte så himla bra för folien gled av hela tiden haha .. Va hemma vid halv 2 redan! as skönt ju, då kom ante hem till mig och sen kom hans mamma och hämta oss och så åkte vi till en som dom känner för jag skulle klippa henne :) hängde med till ante efter och käka och tog de lugnt en stund men nu är jag hemma. Fredag imorgon redan, hihi :) sköönt dee. kanske åker till erikslund och shoppar efter skolan imorgon! nytt ju.


Käk

ska käka nu sen kilar jag iväg till ante! skulle tydligen klippa tony och tjabo eller vilka de va, blir nog bra de. puss!

Håret






wooh

Adele

En låt som jag älskar är someone like you av adele. Älskar texten - som är sann, ur hennes eget liv, hela hennes album handlar om ett tidigare förhållande som hon inte riktigt kan släppa.

I början av den här videon säger hon: "Jag kan inte föreställa mig att jag träffar honom när jag är runt 40, och ser att han har en vacker fru och vackra barn och att han är jätte lycklig medans jag fortfarande är ensam. Det är ungefär det det här handlar om."

Hon säger också att det förhållandet gjorde henne till den hon är idag, men att hon hoppas att det kommer fler såna chanser. Ungefär. Jag älskar sånahär texter eftersom man känner något när man lyssnar, samtidigt som man tänker att man är lyckligt lottad själv som har det där kvar, än så länge&förhoppnings vis en låång tid framöver.. :)



En del ur texten:

I hate to turn up out of the blue,
Uninvited.
But I couldn't stay away,
I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded,
That for me, It isn't over.


Never mind I'll find,
Someone like you.
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me, I beg.
I remember you said,
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead.
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead..


Cooper test

woooh , klarade nästan g, men min lärare sa att de va ju bara några sekunder efter så jag fick g ändå. 13.10 minuter blev de, 20 sekunde bättre än förra gången . Jäkligt drygt va de iallafall, tröstade oss med donken efteråt, smart va? haha .. va hemma vid 1 redan så har redan hunnit med och handla&varit på stan en sväng. Ska nog till ante ikväll, skönt och slippa cykla i kylan imorgon bitti faktiskt .. :) see you later


börjar vänja mig sakta men säkert :)

J*vla idol publik

VAD HÅLLER NI PÅ MED? röstar vidare dom två sämsta idag typ, okej amanda f va helt okej, hon har en speciell röst och blablabla, men moa då, S Ö G . Hennes uppträdande va som ett jäkla skämt, stog och peka åt höger när hon sjöng "right" i låten och tvårt om, herregud, såna grejer höll man på med när man uppträdde för föräldrarna på dagis.. Hon va ju lätt dåligast idag både med rösten och resten. Och så går hon vidare? shit va sur jag är nu. AMANDA P SKULLE JU GÅ VIDARE. Hur kunde hon INTE gå vidare? har aldrig i hela mitt liv hört en 15 åring med en röst som hennes. herregud sverige, åhhh.........


Amanda persson, håller ni inte med mig? hon skulle lätt gått vidare..
Den här videon är hennes audition, hon är ännu bättre på resten av uppträdandena..

Firad

Idag blev jag firad av mina tjejer! Dom bjöd mig på mat på jensens och sen fick jag hudkräm&duschkräm som luktar jordgubb! mm mm mm ... :) bästa ni! Jag har även klippt av mig håret, matildas fel egentligen, haha nejdå men laura klippte mig och matilda satt bakom och sa "mera, mera!!" hahaa, jag körde bara helt enkelt. Hur skönt som helst känns det. Lägger upp bild neranför! :) Klippte ca 15 cm? iallafall lite mer än 1 dm. skönt de :) Nu ska jag kika på idol, ikväll hejjar vi som fan på amanda persson, bäst ju. hejdå


in action


Resultatet. kortkort, mot vad jag hade iallafall :) hihi


De här fick jag av mina fina tjejer i födelsedags present! matilda eve och laura :)


Rödtott


I vintras, skäms nästan, haha. Om jag nån gång ska färga rött igen ska jag färga på salong, ni ser ju, det är rött upptill och typ rödbrunt nertill? Fast jag tror faktiskt inte att jag kommer färga rött mer, haha, även om jag tycker rött hår är as ballt så tar det så lång tid att färga bort om man kommer på att man vill ha en annan färg, röda pigment fäster som f*n vettni. Tips bara..

Mys fredagen


La jag upp den här bilden nån gång? tror fan inte de. Den är tagen i fredags iallafall, på mitt rum, på min födelsedags kväll! Mysigt ju ..

En sak som va mindre mysig va att morfars hår började brinna. För att göra en lång historia kort, han böjde sig ner för att se bakom tv:n när vi skulle koppla in min nya dvd, och som ni ser har jag 2 ljuslyktor där med 3 ljus i varje. Ja, det sprakade till och så brann de, hann knappt reagera innan jag hade släckt det med handen medans morfar knappt hann fatta vad som hände hahaa.

Egentligen är jag rädd för ljus, och eld överhuvudtaget. Jag kan tillexempel inte sitta under en kristallkrona med levande ljus i, jag tror hela tiden att dom ska ramla ner på mig eller nåt. Jag hatar ljusstakar, såna som man måste ha "långa" ljus i, det ser ofta ut som att dom ska vicka och när det gäller brasor så är jag alltid rädd att en  brinnande vedpinne ska ramla ut när man öppnar luckan eller nåt.

Värmeljus är okej, men jag är hur försiktig som heltst när jag tänder och jag måste alltid kolla så att dom står på ett ställe där ingen kan råka slå ner dom. Som ni kanske förstår så händer det inte ofta att jag tänder såhär mycket ljus i mitt rum som i fredags :) haha. Vet faktiskt inte vad min rädsla för eld kommer ifrån..

Födelsedags fika

Igår blev de födelsedags fika för hela slanten! Jag&ante bakade ihop 2 hallonpannacottor igår morse, som blev hur goda som helst, sen hade vi ju solskenskaka, kakor, bullar, kex och massa grejer. Vi va ju en hel del här igår, ca 20 pers allt som allt. Fick nästan bara pengar igår, och det är ju as bra de faktiskt ;) haha.

På kvällen när alla hade åkt hem så åkte jag mamma ante och mattias till servus och köpte chips&dipp.. Kändes som ett måste till "gustavsson 3 trappor" eller va programmet hette. kul ju, haha. Blev mys framför tv:n resten av kvällen iallafall! :) Idag hade jag praktik igen, till kl 6. Tog dit magnus och klippte honom sen har jag fått tvätta ur färg och sånt. jaa, har hoppat i min onepiece nu såklart. Ska vänta på magnus&mattias sen ska vi käka och se på idol. Imorgon är det back to school som gäller, ska bli skit kul faktiskt! Träffa mina tjejer,snacka skit,kundmottagning, sovmorgon, ja, ni vet. :) hihi. Saknar tjejerna faktiskt!


In love with my one piece

Bakade iordning en solskenskaka nu på kvällen, ante kom hit efter matchen och va helt lerig för han hade varit målvakt. hahaa, fick ställa oss och skrubba hans byxor innan han drog iväg till norberg på nån bil grej. Jag har bott i min onepiece sen vi kom hem från brorsans match. Världens bästa plagg om jag får säga det själv.

Gissa vad det första ante tog på sig imorse var? min one piece. Visste väl att han skulle sno den! (Han testade den även igår kväll och gick ut i vardagsrummet där mamma, mormor&mommi satt, dom började gapskratta).


i love you one piece. Har bestämt mig för att inte byta till en mindre storlek, ska det va så ska det, eller?


Lördag 24/9

Tjohoo! Dagen idag då, jaa, igår kväll va jag och ante uppe till typ halv 3 och kika film. (fick ju en hel del filmer igår, hihi) men imorse gick vi upp rätt tidigt faktiskt! eller ja, halv 12 iallafall. Käka frukost och greja sen hängde vi med på våra småbröders match på onsjö! Sista matchen för i år och dom vann med 3-2 :) hihi. Ante stannade kvar där för efteråt var det föräldra match, alltså föräldrarna mot barnen i våra bröders lag. Får väl se vilket lag ante passar bäst in i, barn laget skulle jag tro. haha nejdå.

Ska in och duscha och greja om ett tag och så ska jag krypa in i min onepiece. Mamma och brorsan har också fått hem sina! Deras är dock helsvarta, min är ju alltså lite roligare ;) hihi. Hörs senare!


Imorgon ska vi bjuda på våra goda bullar som vi bakade förut..


17 år

Ska slänga upp lite bilder på lite grejer jag har fått än så länge :)


Ja ni, jag har klagat på min dvd ett bra tag nu för den hackar och grejar. Och igår så fick jag en av mormor och morfar! Sen när ante kommer hem till mig så visar det sig att han också hade köpt en likadan till mig. Bästa ♥ han har hört hur jag har klagat på min gamla så han tänkte att jag behövde en ny, han hade till och med köpt filmer till och skrivit kort och grejer. De va jäkligt otur att dom köpte samma sak, men den kom till användning ändå till honom själv, men man såg att han blev lite besviken, han va ju så gullig och hade tänkt på att jag behövde en ny så jag slapp klaga på min gamla! men det löste sig som sagt.. :)


Fick iallafall 2 filmer av honom som han hade köpt till dvd:n, dom andra 3 fick jag av hans familj. Fick även ny saltvattenspray och massa trosor av dom! hihi.


Nya jeanstights och mysiga strumpor fick jag av antes pappa&ann-louise! As bra de för mina gamla favoriter har det gått hål i ..


Det här fick jag av gammelmormor! en parfym som jag älskar och hudkräm och lipsyl som luktar kokos! + trisslotter.


Fick en fet påse med naturgodis av gammelmormor också faktiskt! Jag älskar ju det.. (har typ käkat hälften när jag tog den här bilden, haha)


Örhängena som jag fick av familjen igår morse!


Nya mysiga vinter grejer som jag också fick av familjen!


Dom här skorna fick jag ju för nån vecka sen men det var också en födelsedagspresent från familjen :) + ny rullgardin som jag inte tog kort på.

Så, det är det där jag har fått hittills av antes familj(er), min familj, mormor,morfar&mommi! :)

Imorgon kommer det massa fler folk! farmor&farfar, pappa, mona&bernt, morfar sigge&gittan, ann&nisse, kanske håkan&johannes. Då blir de massa fika och mer paket :) hihi.



Praktik dag 5

Idag på praktiken fick jag vara med under en hel permanent och kolla, hjälpa till lite osv. Fick även tvätta ur en färgning på ett huuuur tjockt hår som helst, tog sin tid haha .. men de gick bra :) tog en promenad hem från praktiken, hur skönt som helst ute ju! är hemma nu iallafall och ska fixa och greja lite, vid 6 kommer mormor,morfar och mommi hit och käkar lite, resten av släkten kommer på söndag! Ante kommer hit också såklart ♥ Fick hem min onepiece idag, liiiite stor.. haha men de är väl de dom ska va? :)

Imorse fick jag frukost på sängen och födelsedags sång, haha. Fick även lite paket :) sjal,vantar&mössa i rött, blir asbra till min svarta jacka i vinter! sen fick jag örhängen, NY RULLGARDIN, ni fattar nog inte hur skönt det är! haha, min gamla åker upp hela tiden! och en tidning och så :) tack för alla gratulationer hörrni, både på sms och facebook ♥


det här är lixom storlek S? huuuur stor som helst, men huuur skön som helst också! Storlek s skulle vara för folk som är ca 165 cm långa, jag är ju ungefär en decimeter kortare så de kanske inte va så konstigt att den blev lite stor? :) hihi .


One piece


Beställd. hahaaa

Praktik dag 4

Åkte hem till ante igår och sov där, mys. Kika bonde söker fru och spöa bröderna johansson i wordfeud.. hihi nejdå. fast jo.

Hade praktik idag igen! Idag fick jag klippa min handledares barn, hihi, 2 söta tjejer på 6 och 8 år. Har gjort lite annat smått och gott också. Ska snart käka, hungrar ihjäl. Imorgon fyller jag år också! känns inte som det , inte ett dugg faktiskt.

Imorgon slutar jag nog vid 3 för idag var jag kvar till 5, så det blir bra :) ante kommer hit och sover imorgon också :) -nej han har inget annat val, det är ju min födelsedag?:) nejdoo men . Ska kila iväg och käka nu och hämta brorsan! ha en mysig kväll :)


Testa lite frisyrer på docka idag..



Blandannat svinrygg. haha måste träna på det alltså,ni ska se i snurren, kan inte ens täcka nålarna :)




Praktik dag 3

Igår efter praktiken så kilade jag iväg och käka pizza med ante faktiskt, haha.. Vid halv 6 gick vi till mammas jobb för vi skulle åka med henne hem när hon slutade 6. Men när dom skulle stänga så blev de värsta polis pådraget utanför, så det fanns ju lixom ingen chans att vi tänkte åka hem precis då.. blev ju nyfikna, haha. Va nog inte så allvarligt, det var 2 polisbilar och en civilpolisbil där. Dom stoppade en bil, var där hur länge som helst och ringde dit fler bilar osv, tog med sig föraren, letade igenom HELA förarens bil osv. Blev iallafall myskväll hos mig sen och ante sov här :)




Idag då? har städat även idag, men har gjort massa andra saker också! tvättat hår blandannat . Ska snart fixa och greja lite och sen kanske jag åker hem till ante senare, får se :) Ha en bra kväll.

Justja, en ganska sjuk grej är att idag fyller min kusin år, imorgon fyller min farbror år, på fredag fyller jag år. Haha? (Antes pappa fyller också imorgon faktiskt)


Praktik dag 1

Första dagen på praktiken idag gick super! Det gick hur fort som helst känns det som.. Imorse hjälpte jag mest till och städa och plocka undan och sådär, sen kila jag ner till mamma på lunch och efter de så var jag med under en klippning och en färgning. Så då har jag bara 2 färgningar, 3 folieslingor och 1 permanent kvar att vara med på ;) haha. 1 kill klippning också kanske skulle va bra. Får se :) Ska snart sätta mig och skriva "dagbok" om dagen som är våran skoluppgift under den här veckan. Sen kanske ante kommer hit ikväll, får se! Annars blir de lugnt :)


Kollade igenom mina bilder och såg den här, shit va gott det ser ut..


Praktik hela veckan

Japp! imorgon börjar min praktik! kommer vara där hela den här veckan kl 9-4 och sen kommer jag vara där varje måndag resten av året kl 9-6 :) blir nog jätte roligt när man har kommit in i det! Man måste ju lära sig salongen lite osv för att känna sig bekväm. Men eftersom att jag klipper mig där och så så känner jag mig rätt lugn med den salongen :) blir nog jätte braa!

Ska vara på e:sons hår här i fagersta där mimmi och madde jobbar,blir nog rätt lugnt såhär första veckan men senare i år så får jag nog kanske hjälpa till mer med färg och klippningar? det visar sig :) hoppas på att lära mig mycket iallafall, man lär sig mycket av att se vad dom gör också :) Sen har vi fått i uppgift av skolan att skriva "dagbok" varje dag om vad vi har gjort på praktiken och varför dom gjorde som dom gjorde med vissa färgningar osv. :) Ska försöka sova så snart som möjligt, vill ju va pigg och glad imorgon :) ett plus är att jag får sova till halv 8 varje morgon den här veckan! inte illa, brukar ju behöva gå upp halv 6 eller halv 7 annars så :) natti!


puss från mig

Hemmaaa

Hejdär! har haft en mysig helg i larsbo hos antes pappa. Har spelat monopol som galningar, ante vann först alla gånger typ, men igår när vi spelade så vann jag överlägset, tro mig! Började med att ante och stefan (hans pappa) ledde stort, jag chilla lite med och köpa gator och sparade ihop pengar istället, och det visade sig att det funkade riktigt bra. Det slutade med att dom fick skänka bort alla sina gator och pengar till mig för att dom inte hade råd när dom landade på mina få gator som kostade mycket ;) hahah. Monopol äger ju.

Igår åkte vi faktiskt ut i skogen också, gick efter en lång bäck och kom ut på en stig, följde den sen kom vi ner till en sjö :) jätte mysigt, älskar att va på "landet"! Idag har det varit fullt med folk där ute, antes pappa fyller år i veckan (dagen innan mig), antes bror har fyllt år och ann-louises barn sara fyller snart tror jag :) Så det har varit full rulle, 3 hundar och ca 15 pers. Ann-louises barn sandras hund va typ världens sötaste! Jääättte liten och söt,haha åh :) Är hemma nu iallafall, har packat upp och så och ska väl snart in i duschen och fixa och greja. Ha en skön kväll! :)


LARSBO

Kilar iväg till larsbo och blir där över helgen! hörs på söndag igen :)

Färglära!

Hade en lektion i skolan idag, 2 timmars lektion om färglära! Det är faktiskt jäkligt roligt, att lära sig om färger och hur man ska använda dom osv. Vet ni tillexempel vad 7,31 på en färgkarta betyder? Nä tänkte väl de :) de har vi fått lärt oss nu iallafall. 7=blond ,3=guld ,1=ask. Alltså en blond färg med lite guld&ask ton typ. Om jag har fattat det rätt ;)

haha aja, åkte hem med 12 tåger iallafall och så hjälpte jag till på mammas jobb lite! ska fixa lite här nu sen ska jag nog träffa ante senare, 15:e idag, våran dag ♥ 34 månader, de är rätt lång tid :)


sneakpeak på skolfotot


andra halvan är värst. hahaa

haha eve..

Idag på stan när det gick förbi en mamma och 2 barn..

Mamman: när jag blir gammal.. (säger något mer till sina barn).
Eve: BLIR?

Nån mer än jag som va lite efter på den?
Det blev lite såhär: va? ahaaaa, hahahaa.
/roligare i verkligheten :)



Dålig uppdatering, jag vet

Hej på er :) skrev ingenting igår, jag vet. Men jag slutade klockan 5 så jag var hemma runt kvart över 6 och då mötte ante mig vid centralen så åkte vi hem till mig. Lagade mat och mös hela kvällen och hade inte riktigt lust och blogga heller efter att ha varit i skolan till 5 :) Hade första kunden iallafall, de gick nog bra! kul. Nästa vecka har vi praktik hela veckan, ska bli skit kul! :) Nu ska jag kila in i duschen sen får vi se :) puss


bild från natur lektionen.


Lillebror

Följde med på lillebrors match ikväll, jätte duktig va han! hela laget spelade super bra, mycket bättre än dom som dom mötte. Västerås jävlar ;) haha nej men dom drog i tröjor och spelade inte alls lika bra. Det blev 0-0 iallafall, även om södra hade grymt många målchanser, otur helt enkelt :) Även fast 98:orna bara är 1 år äldre än mattias så ser han ut som en liten skitunge brevid dom, en kille i andra laget hade nästan dubbelt så långa ben som honom (&jag skojar inte), men mattias kom nästan ifatt honom ändå. haha söt.

Ska försöka sova snart, har sovmorgon imorgon men jag har också min första kund, barabampampampaaaaaaam. Lär va pigg och glad imorgon, kanske får en bitter liten tant som klagar på allt jag gör, även om det blir så så måste jag kunna hålla minen. Det kommer nog bli det tuffaste med det här yrket, att vara jätte snäll och gullig mot alla bittra människor. Men ni vet, kunden har alltid rätt, (vi måste låtsas som det iallafall) :) sleep tight.


mattias&jag ♥




Nya skorna




Älskar kängor..

Ledig måndag

Vaknade vid 9 idag redan och kunde inte somna om, slutade med att jag satt mig och spela sims några timmar haha.. Pappa kom sen och hämtade mig vid 1 så hälsade vi på farmor&farfar en stund, åkte förbi min praktikplats senare och fråga lite om tider osv också men nu är jag hemma!

Kanske hänger med på brorsans match ikväll, han ska spela med det äldre laget så de kanske kan bli kul :) får se. Köpte nya vinterskor idag också! as snygga.. Blev en present eftersom jag fyller år snart :) Fick ett par söta örhängen av farmor idag också! Jag använder ju knappt örhängen och sånt men det behövs ibland när man ska göra något speciellt :)


(dom är silvriga i verkligheten)


11 September


Helt sjukt att det är 10 år sen. ♥

Varning för inälvor

kolla vad molly släpade upp på trappen igår kväll, världens äckligaste råtta. Inälvorna är ju utanför!! Hon biter lixom av huvudet för att försäkra sig om att den inte lever, sen lägger hon den mitt utanför dörren för att vi ska se vad duktig hon har varit.. Men käkar hon upp den? nej. Bra att hon rensar iallafall? :)



Bullarbullarbullaaaaar..

Ante kom hit igår vid 5, blev en myskväll! skulle egentligen ha gått ut och träffat killarna men det blev lite sent. Vi lagade god mat iallafall hihi sen bestämde vi oss för att baka bullar, tog lite längre tid än vad vi hade räknat med men de är alltid kul och baka ju :) kila upp till mormor&morfar och gav dom några bullar sen också! Sen blev de filmmys resten av kvällen :) imorse gick vi upp vid 1, fixa och greja sen skulle vi bygga ihop en "hylla på hjul" som man kan ha tvätt i.

och jaa,de va ju lättare sagt än gjort :) vi är lika envisa båda två så det blir ju lite problem ibland ;) haha. Men de va as kul, när vi nästan va klara märkte vi dock att vi hade satt allt upp och ner, bra där, va bara att börja om haha. Skrattade fast vi egentligen ville grina typ. nä men de gick bra tillslut :)

följde med på brorsans match sen också! Dom vann faktiskt :) gick och kolla lite i skogen efter svamp men hitta ingenting haha. Byggde faktiskt ihop den andra hyllan på hjul själv när jag kom hem! duktig tjej. Blir väl och ta det lugnt ikväll, true talent halv 8 och sommarspelen börjar kl 8 eller 9, nån som vet? aja, ha en fin kväll :)


Vanilj&kanel
Vi gör nog dom godaste bullarna i världen, haha okej nästan iallafall :)





Fint väder

Kilade hem till ante igår kväll och sov där! Imorse fick jag frukost på sängen också hihi :) ska nog snart ut och gå en sväng, är dock fortfarande sjuk så de blir en kortis, men de behövs ibland! Fint väder idag också för den delen :) Idag har jag inte så mycket och blogga om än så länge så vi får väl se hur tomt det blir med inlägg :) Ha en bra dag!



Vinter snart

Wordfeud är suuuper kul, nu har typ hela frisör klassen laddat hem de så alla spelar mot varandra haha wöö. Hade bara en lektion idag, fast den är dock 4 timmar lång, men det är frisör lektion så det är bara roligt :) kila ner på stan med matilda och eve efter skolan sen, käka på jensen också, kan inte ens förklara för er hur gott det var! Lunchbiffen äger ♥ Shoppa lite också,fick med mig en färgglad tröja hem, ja jag vet att det är vinter snart, men man behöver ju inte gå runt och va tråkig för de :)

Har varit hemma några timmar, tog en promenad hem från tåget, kändes typ som att de va sommar igen! folk var ute och klippte gräset, solen sken, det var inte ens kallt i luften! åh,snart är vintern här.. Men vi får se det positiva i det, mörka mysiga kvällar, man slipper vakna av solsken kl 8 på morgonen varje ledig dag, man kan åka skoter (!!), pimpla (ganska mysigt ibland), mysiga jackor och tjocka tröjor, kängor, snö, julafton, nyår.. synd bara att det är vinter så jäkla många månader, hade räckt med 1 & ½ typ.. :)

Har duschat och fixat lite nu och snart kommer mamma hem med käk, sover nog med ante ikväll, vart vet jag inte än, det visar sig :) idol ikväll också! missa inte. ha en nice kväll hörrni ♥


Tröjan jag köpte idag.



Tjejer vs killar

Samma typ av låt, fight

 

Rihanna&nicki minaj. Rihanna sjunger refrängerna, de fina delarna, och nicki sjunger verserna, de mer hiphop/rapiga delarna eller va man ska säga, ni förstår nog.


Bruno mars&bad meets evil. Som sagt, samma typ av låt, bruno sjunger de fina delarna dvs refrängerna, eminem och hans polare sjunger verserna, de mer rapiga/hiphopiga delarna. Precis som i "Fly".

Gillar båda låtarna faktiskt :)

TV

Sitter och kollar på ett tv program där en rik familj hjälper en annan familj som har det sämre. &dom blir så himla glada!! Det är så sjukt kul och se att det finns människor som verkligen vill hjälpa andra som inte har så mycket pengar som dom själva. Så skulle jag göra om jag hade så mycket pengar! Hjälpa andra, göra andra glada och förbättra deras livssituation en aning. Skulle ju vara toppen att kunna göra sånt.. :)

En annan sak också! snart fyller jag 17, då är det bara 1 år kvar tills jag får ta körkort! Det betyder alltså att det här är sista vintern jag måste gå och frysa i mörkret påväg till bussen/ tåget varje morgon! haha wöö. Har satt upp ett mål nu att jag ska ta körkort innan det börjar snöa (nästa år). Blir as bra de, eve får ju ta körkort om bara 4 månader, lyx :) tänk va skillnad de kan va, vi är lika gamla, men hon har 4 månader kvar, jag har 12, (men matilda har 13,hihi )





7 september

If you don´t like something, change it.
If you don´t like your job, quit.
If you don´t have enough time, stop watching tv.
Live your dream instead of holding it back.


Klippa eller inte?

Ja, ska jag eller ska jag inte? herregud va svårt det här är. Jag vill vill vill, men tänk om jag ångrar mig? tänk om de inte blir som jag har tänkt att de ska bli? osvosv. haha fegis jag är, man måste ju våga ta lite "risker" ibland..


Såhär mycket skulle jag ungefär klippa isåfall. ca 1 dm..


Det är rätt mycket kortare?


ska jag?


Eller inte?

Man ser ju faktiskt lite mognare ut med lite kortare hår tycker jag. Plus att det går fortare och fixa iordning ;)

Fansidor på facebook

Skrattar för mig själv, ärligt talat. Dom har fixat fan sidor på facebook till några som var med på idol audition, tillexempel moa lignell som jag la upp ett videoklipp av. Även om hon var riktigt duktig så behöver dom väl inte gå så långt att dom gör en fan sida för henne? man kan ju inte vara fan av någon man har hört sjunga EN gång?;) Det här gäller fler av de som har gått vidare i idol, vad händer om dom åker ut på slut audition då? tänk om dom inte går vidare till finalen? ska ni byta fansida då eller hur tänker ni?;)



Det är ju en annan sak att vara fan av typ lady gaga. Men en person som har varit med och sjungit bra på idol audition 1 gång, come on ;) Det är ungefär som att jag skulle säga att jag är ett fan av en kompis som är duktig på att sjunga, det håller lixom inte :)

Inhale love


Home

Fick lov och sjukanmäla mig imorse för jag hostade så mycket. Så det blev en mysmorgon hos ante istället, klagar absolut inte men sen skulle han och filip ut och åka cross&fyrhjuling så då kila jag hem :) nu är det bättre iallafall, det är väl mest på morgonen och kvällen det brukar vara värst när man är förkyld. Får hoppas att det ger sig snart iallafall.. Nä nu ska ja ta nåt och käka sen blire nog och vila resten av dagen.

Igår kväll kika vi på idol vid ante, sen kom hans bröder&roffe och skulle kika på fotbollen. Ganska synd om tjabo faktiskt som hade tippat på 4-0 till sverige, och när det var 3 minuter kvar så blev det 5-0. hahaha


jag för några dagar sen.

Känner redan nu att skolfotot blev total fail

Ja, faktiskt. Dom som tog korten var helt ruttna, dom sa knappt att man skulle sträcka på sig och den ena va så otrevlig så jag hade lust och ge henne en smäll på käften. Nej okej men nästan, plus att dom hade ändrat så att man ska sitta åt fel håll? ALLA år jag har tagit skolfoto har man tagit kort med vänstra sidan av ansiktet riktad mot kameran, men nu var det andra sidan? WHAT? helt fel. Sen när jag frågade om man fick sitta åt andra hållet fick jag till svar "du ska sitta som det står!!" åh hej, vaknat på fel sida idag kanske?

Sen har dom börjat med att man ska ta en helkropps bild? vem f*n vill ha en helkropps bild på sig själv? hahaha ärligt talat.. Man skulle lixom bara stå där, rakt upp och ner, såg ju as fånigt ut! men på den bilden fick man minsann ha rätt sida av ansiktet vänd mot kameran, det kortet som man inte ens kommer vilja köpa.. aja. haha fan va bitter jag lät nu, men det sög verkligen.

Ska lägga upp några bilder från idag här under texten sen iallafall :) ska snart kila hem till pojkvännen, sover kvar där också :) Veckorna går så sjukt fort så jag blir nästan rädd, fortsätter det såhär så är livet snart över ju.


jag matilda och eve idag (: eve ser inte riktigt ut och hänga med, haha


Eve matilda laura och jag! bästa ni ♥

SKOLFOTO!!!!

Kom precis på att vi har skolfoto imorgon, oh noooooooooo hahaa.. orkar inte, skolfoto är det man helst av allt vill missa under året men samtidigt längtar man som fan efter korten när dom väl är tagna för man är så nyfiken på om det blev total fail eller inte. haha shit. Jag brukar vara så att jag planerar kläder, hår, smink, ALLT, flera dagar före.

Men i år känner jag bara att, vem bryr sig? ärligt talat, ingen mer än jag kollar på vad jag har för kläder på mig, ingen mer än jag bryr sig om ett hårstrå ligger fel, ingen mer än jag ser att sminket ser annorlunda ut än vanligt, osvosv.. Herregud, INGEN bryr sig utom jag.

Självklart vill man ju se okej ut i skolkatalogen som hela västerås får lixom, plus att jag kommer ha kvar den hela livet typ. Men ändå, imorgon tänker jag ta på mig det jag känner att jag vill ha på mig, som att det är en vanlig dag, varför ska jag klä på mig nåt som jag egentligen inte brukar ha på mig eller som jag egentligen inte vill ha på mig? tillexempel förra årets skolkort. Kläderna jag hade då har jag nog aldrig använt efter det, hahaa.. Jag är ju lite sådär avslappnad i stilen, det ska vara bekvämt och nice.



Kolla på kläderna på den här bilden lixom, linne och en genomskillnig "kofta", hur ofta använder jag det? typ när jag ska vara lite söt och gullig på 50 års kalas eller nåt.. t-shirt och jeans som gäller i skolan ju.. &halsband? kan knappt komma ihåg när jag senast använde ett halsband, ärligt talat.

Funderar till och med på att köra platt hår imorgon.. haha nej okej kanske inte.. Håret känns ändå som att de är kul och ha de fixat, för det första går jag FRISÖR UTBILDNING och för det andra tycker jag det är roligt och ser bättre ut med ett fixat hår. Sminket blir bara som en vanlig skoldag och kläderna med, punkt slut


Tandläkaren - pizza - svampplockning - idol

Så har min dag sett ut, haha. Var ju som sagt vid tandläkaren idag, inte ett hål! yeeey. Ante ringde och frågade om jag ville följa med honom och käka nånstanns efteråt så jag åkte hem till honom vid 5 och så gick vi och käka pizza faktiskt.. haha. Sen kom vi på att vi skulle ut och plocka svamp, så både jag, ante, antes mamma, antes bror, antes kusin och antes moster åkte ut i skogen.

hahaa, det som först var duggregn övergick till spöregn och så tappade vi bort oss. Alla 5 ville åt olika håll typ men tillslut hittade vi en stig som vi tyckte borde leda ut nånstanns. Så vi hittade ut på vägen iallafall men bilarna va en bit bort men åt vilket håll då? haha, man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta i såna situationer. Har ju varit med och tappat bort mig i skogen i larsbo också för ett tag sen ;) haha. Men det löser sig ju alltid hörrni! Tog en varm dusch när jag kom hem iallafall och sen kika jag på idol med familjen, va en del duktiga med idag också ju!


Blev en det trattkantareller iallafall, fast ante hittade massa gula också:*

Idol

En kille som var med i idol igår hade sjukt skön röst, men han kunde typ inte uttala orden? eller han avslutade inte orden eller något? det var sjukt störande iallafall. Så vi får hoppas att det bara var med den här låten det blev så :) 




Tillexempel: Han säger typ stilln när han ska säga still om ni lyssnar i början när han börjar sjunga "från och med du".

Den här tjejen i videon under var grymt bra faktiskt, men jag skulle väldigt gärna vilja snagga av hela hennes hår och hellre sätta på henne peruk eller nåt.. haha


Uppe med tuppen

Tjohej! känner mig piggare idag faktiskt, det jobbiga är att jag har lock i BÅDA öronen så jag hör typ hälften av vad jag borde höra. Näsan är inte så rolig den heller.. Men jag har iallafall inte ont i halsen längre och hostar knappt nånting :) nice de.

Vaknade skit tidigt idag också, även fast jag är ledig och sjuk så gick jag upp vid halv 10? i och för sig så hade jag sovit typ 11 timmar då men ändå :)  jag har alltså redan hunnit duscha och greja så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra tills jag ska till tandläkaren kl 4. Städa mitt rum låter som en bra idé men det låter också som en sjukt tråkig idé.




Wierd

Kolla nyss min mail ifall jag hade fått något nytt jobbigt erbjudande från typ hm eller nåt. & helt plötsligt så står det att jag har typ 200 olästa meddelanden? what? sist jag kollade var typ för några dagar sen, sen börjar jag kolla vad allt kommer ifrån, och så får jag se att fakturan på min mobil (som jag beställde för några månader sen..) har skickats dit typ nu? haha, har fått påminnelse hem om att betala den och allting men vi tyckte de va skit konstigt eftersom vi inte hade fått nån faktura ens? måste ju ha varit nåt fel på min mail eller nåt så jag fick typ 200 på samma gång, försenade dessutom. haha.. aja ..

Idol då, vad säger ni? själv tycker jag att alexander bard är sjukt sliskig, har aldrig gillat honom. Men man kanske får se en ny sida av honom nu när han sitter i juryn? Jag har honom i huvudet som den sliskiga, hoppande, konstiga medlemmen i bwo. Därför var tankarna typ "NEEEEEEEEEEEEEEEEJ" när man såg att han skulle sitta i juryn till idol, men jaja. Det blir säkert bra :) det var ju några stycken som va riktigt duktiga iallafall!


"nya" idoljuryn


"gamla" idoljuryn.


Hängig

Man känner verkligen när man börjar bli sjuk,det är nästan jobbigt att hålla ögonen öppna haha. Helt slut blir man, tråkigt och bli sjuk nu.. har nog inte varit sjuk sen i vintras tror jag! Tur att jag är ledig imorgon så hinner jag vila lite till :) dock så har jag tandläkartid imorgon.. jag har aldrig haft hål i en tand så jag hoppas att jag inte har det imorgon heller :) hihi. Ikväll börjar idol också! missa inte det!


Svamp plockning

Imorse när vi vakna kila vi ut i skogen och plocka svamp, stannade först vid några som ante känner och blev där en stund. Hittade lite svamp iallafall, men bara trattkantareller, såg en korsspindel också (om dom är svarta med ett vitt kors på så var det iallafall en sån) usch..  Det var ju inte direkt det lättaste att cykla dit heller.. cyklade ju nästan till norberg så det var hur drygt som helst haha.

Igår kväll hade vi myskväll hos mig! lagade tacos och käka massa gott...





TIPS


Den här tröjan köpte jag för ett tag sen på ginatricot för typ 2 eller 300 kronor.
Hittade en nästan likadan på nelly.se, den kostade dock 899 kr.. Ett tips bara ;)


Här är tröjan på nelly.com som kostar 899:-

Ganska lika va? köper du den på gina kan du ju köpa ett gäng tröjor till för dom 600 kronorna som blir över lixom ;)

When you´re writing the story of your life, don´t let someone else hold the pen.


Myskväll ikväll

Ikväll ska the family iväg till några släktingar så ante kommer hit och lagar mat och myser med mig ikväll ♥ har nyss varit och handlat lite gott. Börjar bli förkyld också, attaaaaaans.. snorar så att jag får ont i huvudet, äckligt. Hoppas ni har en fortsatt bra helg :) det ska jag haa!!


boyfriend incoming..

precis, ante kommer hit om ett tag! såg csi för ett tag sen och imorgon kommer det vara csi avsnitt hela natten från kl 9 på kvällen!! wooooh. sovgott inatt så att ni orkar med det vettja :)


jag när jag var liten, förstår ni varför jag kallades "flint sanne" av vissa personer? såg ut såhär i "håret" tills jag var 5,, typ.. hahaa. jävligt feta armar också, men vadå, bebisar ska ju vara lite mysigt knubbiga..


I love to take pictures when i´m bored



 

Mugg

Den här muggen köpte jag till min bror när jag var påväg hem från en 3 veckors resa till malta förra sommaren..


"Jag ler för att du är min bror, jag skrattar för att du inte kan göra något åt det!" klockren ju.

En gubbe i min yoghurt?


haha

Robinson 2011

Blev faktiskt rätt besviken på robinsondeltagarna i år, folk väljer ju att hoppa av hela tiden? Ärligt talat, vad förväntar man sig när man ska vara med i robinson? när man ska bo ute på en ö utan någonting? jag skulle förvänta mig det värsta, att jag skulle vara tvungen att käka maskar till frukost, typ torka mig med handen efter att ha varit på toa, ha småkryp på mig hela tiden, ständigt gå runt och vara hungrig, vara svettig och äcklig HELA TIDEN och ha maaassa hem längtan och samtidigt ska man orka med att vara tävlingsinriktad. Jag skulle aldrig klara av det, ALDRIG. Tro mig. Men det tänker man väl på innan man söker? innan man åker dit? det har typ gått 3 avsnitt och 3 stycken har redan åkt hem? okej 2 stycken SKA åka hem, men då blir det ju 3..

Kom igen, man söker inte till robinson för att sen hoppa av när man har blivit 1 av typ 20 utvalda av flera tusen sökande.. Och vad var det för idioter till killar dom hade hittat? haha ärligt talat.. en sa: "killar är bättre än tjejer i alla lägen" jo tjena, det var först när ni kom som dom förlorade.



Vad är skillnaden?

Jag fattar helt ärligt inte skillnaden på besökare och sidvisningar? En dag hade jag 23 besökare men 69 sidvisningar? nån som vet vad skillnaden är och hur den kan bli så stor? :s

Kikade på nya pirates of the caribbean idag, as bra ju, älskar dom filmerna! :) Jag har lite konstig filmsmak faktiskt. Twilight är typ favorit filmerna, sen har jag ju sett harry potter sen jag var liten och pirates of the caribean från att den första filmen kom, dom 3 är ju typ "övernaturliga" filmer. Varulvar, drakar och sjöjungfrur finns ju lixom inte på riktigt, haha. Men samtidigt gillar jag också "kill filmer", typ "polis och skjut filmer" & fängelsefilmer om ni fattar vad jag menar, eller typ the fast and the furious filmer haha, fast jag kollar nog på allt när jag tänker efter.. okej inte riktigt men. Det måste vara lite spännande för att det ska vara värt att kolla på,jag älskar csi, cold case, bones och såna kriminal grejer när dom ska lösa brott också! haha, viktig info..




Even if I had a hundred of reasons to leave you, I’d still look for that one reason to fight for you



Skolan

Ooooops, ingen bloggning igår heller.. Kom hem från skolan vid 4 sen hjälpte jag till på mammas jobb tills dom stängde, ante kom dit också och så följde han med hem till mig&sov här :) kika på robinson och mös, sen käka vi glass mitt i natten? haha. Idag hade jag en lektion i typ 20 minuter.. roligt, verkligen, men jag och matilda kilade ner på stan efter och käkade på vivaldi.. hihi. När jag kom hem kila jag ner till mammas jobb några timmar och hjälpte till och nu är jag hemma! Låter som att det åskar.. hm, får se vad kvällen har att bjuda på, kanske ska se på nya pirates of the caribean?


Vivaldi har världens godaste salladsbar.. Man får välja helt själv vad den ska innehålla, min innehåller alltid samma saker : gurka, sallad, pestopasta, paprika, gröna oliver, ärtor, kyckling, ost, små hårda brödbitar och rhode island sås! mm mm mm 



RSS 2.0