SÄLEN BILDER

 
Blandade mobil och kamera bilder från veckan. Jätte osmart av mig att fota när det börjar bli mörkt, bilderna blev typ blåa. Men ni ser i alla fall hur mycket snö det var ;) vi hade också en söt ekorre som sprang runt utanför vårat fönster, så fotade därifrån, därför dom bilderna är kassa.. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

SÄLEN

Kom hem från en veckas sälen resa idag :) Spenderade veckan i skidbacken med mina skönaste vänner, vi åkte även skoter en dag! Vi hade inte sådär jätte tur med vädret men det var en sjukt skön vecka ändå :) Igår var det ju alla hjärtans dag också, sofhia och robin hade en planerad par dejt inbokad men vi andra körde på en grupp dejt, jag, ante, linnea, filip och matte, hehe. De va as mysigt de å! God mat och bio, låter inte lika glamouröst när jag säger att donken blev vår middag kanske.. :) äh, kärlek visar vi varje dag ändå :) Borta bra men hemma bäst ändå, längtar efter att somna i min egen säng inatt, och att få sova ut imorgon ;) och mammas mat..
 
Det var en heeeel del snö där uppe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KURS

Förra torsdagen hade vi kurs här på salongen! Jätte rolig dag. På förmiddagen hade vi lizette från goldwell här som visade nya färger och tekniker på två modeller. och på eftermiddagen fick vi frisörer jobba lite med egna modeller! Kul med nya ideer och tekniker. Det finns ju så otroligt mycket olika sätt att jobba på och det är kul att se vilken skillnad det är på alla frisörer :-)

Jag hade en kund som modell. Hon var väldigt mörk och hade lite slitna toppar osv. Så vi klippte av en hel del och så ljusade vi upp det mörkaste några steg med hjälp av blondtvätt, sen fick hon en kopprig toning på det! Super fräscht blev det :-)


Före och efter på min modell!


NAGLAR

Igår var jag iväg och fick naglarna fixade och fina igen! och nu sitter jag på jobbet och får lite förändring i håret av madde :) får se hur detta blir!




RSS 2.0