GLOSSYBOX

Jag började i Maj prenumerera på glossybox, har hört så många på senaste tiden som älskar det så jag tänkte - jag testar! Det kostar 139 kr i månaden, du får 5 produkter varje gång varav en fullprodukt. Så det lönar sig alltså varje månad, du får så mycket för pengarna! 
 
Sen är det ju såklart super roligt att få en överraskning varje månad, man vet ju aldrig vad den innehåller i förväg :) rekommenderar alla att testa en box. Så roligt att invänta den sista veckan!
 

KORT JOBBDAG

Hej där vänner! Idag och imorgon jobbar jag 9-13 istället för att vara ledig en hel dag. Så skönt! Önskar man slutade 1 varje dag haha ;)
 
Veckan har gått jäkligt snabbt, som vanligt. Fullt upp på jobbet.. Igår kväll kom Linnea och Dennis hit och käka kvällsmat och marängsviss, haha! Fusk på en vardag.. men gott var det ;) ikväll ska vi hälsa på hos Anna och krille som vi inte träffat på en vecka, i vanliga fall brukar vi hänga där var och varannan kväll ;)
 
Jaja imorgon är det iallafall fredag igen! :)
 
 

SOL OCH BAD

Gårdagen var så himla bra. Men dagen idag var minst lika bra! Vaknade väl vid 12 imorse, skulle åka och städa i åvestbo men då hade erik och frida redan städat klart typ haha. Så vi drog ett gäng till en sjö, badade, grillade, hängde och hade det as nice. Det har varit 27 grader i skuggan idag så det var verkligen sjukt varmt! Såna här dagar kan det få vara varje helg, hänga med vänner vid en sjö, GULD!
 
 
 
 

MIDSOMMARAFTON

Okej, så igår hade jag den bästa dagen på väldigt länge. Började med att jobba 2 timmar hos mamma, slängde ihop en midsommarkrans innan stängning och så åkte vi till mormor och morfar leif. Morfar fyllde 70 så vi grattade han, käka midsommar lunch, käka tårta och så. As mysigt!
 
Sen drog jag och ante till Åvestbo, där vi var ett gäng på ca 20 pers som hade hyrt en lokal. Det blev grillning, 5kamp, kubbspel, tårta, snapsvisor, massa skratt och as härlig stämning! Jag är verkligen SÅ lyckligt lottad som har dom vännerna jag har. Alla är så lika men ändå olika, alla har världens härligaste personligheter och vi har så jäkla roligt tillsammans. Det är så enkelt att hänga lixom, åh! Gårdagen lever jag länge på nu. Bjussar på lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OMBRÈ

Före (högst upp) och efter färgning.
 
Idag fick jag lite och bita i på jobbet! Jag är inte den duktigaste på att göra ombré färgningar, eftersom jag typ aldrig gör det. Men övning ger färdighet eller vad säger man? Den här blev väldigt fin iallafall! Inga kanter mellan färgövergångarna och en naturlig fin ton.
 
Svårt att få den rätta färgen på bild dock, ser mycket guldigare ut på bild än i verkligheten. Och kunden hade en väldigt fin egen färg, som vi sparade som grund färg. Den ser dock inte lika glansig och fin ut på bilderna som den är i verkligheten! Kul när man får jobba med fina hårsvall iallafall :)
 

MOTIVATION

 
 
 
 
 

When I see you again..

Vissa dagar korsar du mina tankar oftare än vanligt. Idag är en sån dag.
 
Det räcker att man läser ett namn, hör en låt, pratar om roliga minnen, åker förbi ett hus, tränar på gymmet, du finns överallt. Det där namnet är ditt, den där låten spelades på din begravning, många av dom där minnena finns du med i, det där huset växte du upp i, det där gymmet sågs vi på flera gånger i veckan. Du kommer alltid finnas runt omkring oss, det kommer kanske aldrig förändras, men det är nog så vi vill ha det.. ♥
 
 
 
 
 
 
 

LIPSTICK

Jag har börjar använda läppstift rätt ofta på senaste tiden! Trivs super bra i det faktiskt. Pendlar mellan orange och mörklila just nu. Rött har jag också testat ibland, men jag trivs nog bäst i orange faktiskt! 
 
Använder alltid läppenna till konturerna och så fyller jag i hela läppen med den innan jag har på läppstiftet. Och såklart pussa på ett papper efteråt så det inte är helt kladdigt haha. 
 
 

TRÄNING

Jag har bestämt mig för att ta tag i träningen och kosten igen! Och det känns så sjukt skönt. I fredags kväll åkte jag upp och tränade ett pass med Ante och Robin. Då kände jag bara, näe, det är ju det här jag ska göra för att må bra! Älskar känslan av träning, både under tiden och efteråt. Man känner sig så jäkla pigg och nöjd! 
 
Så i Lördags skrev jag och ante upp några mål 3 månader framåt. Och på kvällen när alla andra firade studenter åkte vi upp och tränade igen haha! Åkte även och storhandlade nyttiga grejer. Och kastade all skitmat. Känns så skönt! Nu gäller det bara att man håller i, även när det går tungt. Dock har jag ont i halsen idag, det är så jäkla typiskt. Men det går nog över snart..
 

SKOLAVSLUTNING

I veckan fixade jag Emmas hår inför hennes skolavslutning. Hon har så fint hår alltså! Avis :)
 

BRAIDS


BIRTHDAYS

Solen skiner idag också! Nu har det verkligen varit super fint hela helgen! I lördags åkte vi till västerås och köpte en ac (äntligen) och en ny dator för min gick sönder i veckan.. Senare på kvällen firade vi ju som sagt Linnea som fyllde år, det var partytält och massa vänner. Behöver jag säga mer? Det var så roligt, mycket skratt blev det den kvällen :) 
 
Igår firade vi antes mamma och mormor som fyllde år, åt god mat och fikade hos hans mormor och morfar. Sen åkte vi ut på sjön med Linnea och Dennis på kvällen en sväng, så fint va det! Men rätt kallt.. Idag ska jag hälsa på farfar som ligger på sjukhuset med ny höft. Sen ska jag väl ut i solen en sväng kanske och testa Emmas frisyr. Blev inget av med det igår.. :) hoppas ni haft en toppen helg! Det har jag. 
 
 
 
 
 

SOL OCH VÄRME

Jag har så tur idag!! Är ledig och solen skiner! Ligger på mammas baksida och solar och lyssnar på musik, funderar nästan på att ta ett dopp i poolen.. Den här veckan har gått rätt snabbt.
 
I onsdags kväll hängde jag med min saknade Frida. Det var sååå mysigt! Det var ju super fint väder då också. Så vi satt på ballkongen till 10 på kvällen, snackade och käkade god kvällsmat. Så skönt att ha en vän som henne, vi ses sällan då hon bor i Helsingborg nu. Men varje gång hon kommer hem är det som att vi sågs igår, förutom att vi kan snacka i timmar för att komma ikapp allt vi missat i varandras liv haha. Ska försöka hälsa på henne i sommar också!! 
 
I helgen blir det nog fullt upp, ska ut på jakt efter en ac till lägenheten, det är bara för varmt nu.. Sen ska vi fira Linnea som fyller år imorgon, ska bli så roligt! Dom flesta av alla vänner är lixom samlade då, inte ofta man får ihop det :) 
 
Sen ska vi väl fira antes mamma på söndag, och jag ska prov fixa Emmas hår till skolavslutningen nästa vecka :) Sen är ju måndag röd dag så det här blir verkligen en lång helg!! Älskar det. Hoppas vädret håller i sig bara.. Ha en fin dag vänner! 
 
 

RSS 2.0