Träning!!

Jag tränade verkligen igår kväll, sick. Men skönt va de faktiskt, lite besviken på robin och ante som bara satt och snacka hela tiden medan jag och matte slet på varsinn crosstrainer. hehe ;) idag har varit en så onödig dag i skolan så det inte finns, har typ gjort ingenting, suttit och snackat och fikat. nice :)

Imorgon ska jag upp halv 6 igen, suger suger suger. Ska välja iv valen inför trean, lutar åt Matte B, Historia A och Psykologi A. Bara vanliga plugg ämnen men eftersom det är lätt att skada sig som frisör så känns det som att det kan vara bra att ha om man måste plugga om till något nytt yrke senare,lika bra och ta tag i det nu ifall att.. Jag har alltid sagt att jag aldrig i hela mitt liv skulle välja matte B, jag hatar matte efter alla ekvationer och skit vi gjorde i ettan. Men jag ger mig väl,


vi fikade verkligen idag, fyyyyyyy.


en trött matilda och en glad evelina ♥




Wallander

Nu är det paus i filmen! Ska sova direkt när den är slut sen. Imorgon är det praktik som gäller! på morgonen ska jag färga maddes hår (hon är anställd på min praktikplats) och på eftermiddagen kommer farfar vid 1 och magnus vid 3 och klipper sig! :) sen får vi se resten av tiden. Kilar hem till ante efter det sen ska vi kila och träna på kvällen :) nice. Uppdaterar mer på tisdag! kanske.


Äntligen fräsht hår igen..


vet faktiskt inte om jag stavade fräsht rätt om jag ska vara ärlig,varför ska allt stavas så konstigt?

Har iallafall tagit en behövlig dusch nyss, nice. Ska snart klippa magnus sen blir de filmmys med familjen kl 9, wallander - skytten :)

I veckan blir jag förmodligen ägare till en sjukt fin balklänning.. slog till nu även fast det är nästa vinter vi har bal i skolan. Julia skulle sälja sin och den satt som en smäck och jag älskar den. Får helt enkelt INTE gå upp i vikt tills nästa vinter, för då kommer den inte att passa haha.


bilden gör inte klänningen/färgen rättvisa alls. Den är typ mörk grönblå i verkligheten, går inte riktigt att förklara. Ska försöka ta en bättre bild nån annan dag när jag faktiskt äger den på riktigt, hihi.

Fullt upp hela helgen!

Tjohejjj.. I fredags efter skolan blev det en liten road trip till köping med matilda&eve för matilda kom på att hon ville ta hål i tungan, haha. Vi fick dock inte se när dom tog hål, besvikna. Men vi hörde efter en stund " vadå är det klart?" haha matilda :) snyggt blev det iallafall!

När jag kom hem så klippte jag håkan och efter det gjorde jag mig iordning lite innan vi åkte och hämtade ante och åkte hem till morfar sigge&gittan och käka och sådär, såg på the voice sverige och åt glass gjorde vi också :) hihi. Gick typ och la oss så fort vi kom hem så skrev inget här då alls.

I lördags gick jag&ante upp kl 5-6 kvart över 6 kom jessica och hämtade oss för vi skulle till sälen! iiiih. Åkte sen och hämtade casper sen åkte vi iväg vid 7. Tog ca 3 timmar att åka dit och när vi kom fram åkte vi till tjabo, rasmus, tony och nises stuga, dom såg vääääldigt nyvakna ut. Sen åkte vi skidor med tjabo tony och rasmus till ca 3 då åkte vi till mc donalds och käka osv sen va vi så trötta så vi åkte hem :) va hemma vid 8 redan så då kikade vi på gladiatorerna och mös innan vi sov. &ni anar inte hur skönt det var att få sova ut imorse..


snöade hela dagen i backen så de va lite drygt, men de va inte speciellt kallt så :)

BE YOU AND LOVE IT


Nya kläder!

Tänkte visa er lite snabbt vad jag köpte i tisdags. Inget speciellt egentligen men ändå, det är ju så tråkigt här just nu..


as mysig stickad tröja, korall färgad i verkligheten!


typ en slapp t-shirt


linne med paljett tryck!

Allt från gina.



Tränings skor

Igår var jag ju somsagt hos farmor&farfar och fikade lite med papi! mysigt. Efter de åkte jag hem och fixa lite sen åkte jag till morfars pappa och klippte honom! sen kilade jag vidare till ip och mötte upp ante, satt där en timme och kikade på a lags match med honom filip&jocke innan vi gick hem till ante och sov :) (bara vi två då, hehe)

Nu har jag precis varit på arena och skrivit in mig,så nästa vecka lär jag väl börja träna då.. haha, vad har jag gett mig in på. Köpte iallafall ett par otroligt sköna tränings skor igår, 700 rabatt va också ganska nice.




jag som gentligen inte alls gillar rosa köpte ett par tränings skor med ROSA på. Men dom va så sjukt sköna, och varför inte egentligen?


Tisdag!

Hallo. Igår hade jag praktik och hade rätt mycket att göra vilket va jätte kul :) Klippte först morfar, sen mimmis 2 döttrar, sen kom sofi dit vid 5 så jag klippte henne innan jag slutade :) va så sjukt länge sen jag träffade henne! huuur långt hår som helst hade hon fått, men klipper man sig inte på ett år får man skylla sig själv att man måste klippa av 5 centimeter ;) hihiiii. nejdå, men de gick bra iallafall :) kilade hem till ante efter praktiken och där klippte jag tony, sen satt vi mest och kika på kläder osv :)

Idag är det ju tisdag, alltså har jag bara 2 lektioner men jag måste ta tåget tio i 8 och tåget hem 17.15. Inte så skönt! På hålet (3 timmar..) åkte jag och matilda ner på stan iallafall, handlade lite kläder och smink som jag kan visa nån annan dag, (fast varför ska jag göra det egentligen).

Sen hade vi kundmottagning, för att göra en lång historia kort - jag fick en kund som hade bokat in en klippning och bryn&frans färg, skönt tänkte jag, men sen visar det sig att hon ska permanenta, klippa, färga ögonbryn&fransar..... allt det skulle jag hinna på 3 timmar, dog först men sen gick det bra ändå :) första gången jag har gjort permanent på en levande människa, läskigt.. Men Matilda hjälpte mig massor så att jag hann så det var sköönt ♥ underbara vän.

Imorgon ska jag till farmor&farfar med pappa för farmor har fyllt år och farfar fyller nästa vecka! mysigt. Sen ska jag iväg och klippa morfars pappa! hihi. hörs väl imorgon kväll kanske :) puss


första åkturen med eve efter att hon fick körkort! hihi, matilda&eve fram. Jag&lau bak :)


Larsbo igen!

Åkte till larsbo igår som sagt, blev myskväll där osv igår kväll framför gladiatorerna och film :) imorse gick vi upp tidigt och kilade ut på sjön och pimplade igen! sköjjj. Fick iallafall 2 små fiskar.. haha, grillade osv gjorde vi också på sjön! sen blev de sängen nån timme när vi kom hem innan vi åkte in till fagersta och hälsade på anna&krille (antes syster och hennes kille) för deras son jakop hade fyllt år :)

Är hemma nu iallafall så lär väl kila in i duschen och greja inför imorgon och skolveckan, inte alls så lockande :) förstår inte varför man ska behöva börja skolan så tidigt på morgonen när man ändå bara har typ 2 lektioner om dagen? :) aja, sleep tight later


söt tjej på sjön idag, hehe eller?

Godmorgon på er

Har hunnit duscha, käka, dammsuga och packa sen jag vaknade, rätt nice. Åker till larsbo nu och kommer hem imorgon igen! blir fiske imorgon bitti igen, hihi

Slöja/burka? Bara väcker en tanke

Innan någon börjar lacka och skriva att jag inte vet nånting om sånt här så kan jag redan nu försvara mig med att nej, det vet jag faktiskt inte. Därför är det svårt för mig att förstå,därför frågar jag er.

Vad tycker ni svenskar om att utländska kvinnor som kommer till sverige fortsätter att använda slöja/burka? trots att vi inte gör det i sverige?

Jag menar, när vi åker till tillexempel iran så får ju inte vi gå utan slöja/burka ute på stan,även fast vi gör det hemma. Så varför ska dom få gå med här? Jag pikar inte mot någon nu, bara väcker en tanke. Varför får dom göra som dom vill när dom kommer hit, men inte tvärt om?



Att utländska kvinnor bär slöja i sverige bryr jag mig inte om,
det är själva grejen jag inte förstår, att vi tvingas bära slöja när vi åker till arab länder, men dom tvingas inte ta av sig slöjan när dom kommer hit. Självklart har slöjan med deras religion att göra, men den hör inte till våran.

Hoppas ni förstår mig rätt :)


Dans

Vi gick och kollade på en dansuppvisning vid scenen i skolan idag, shit va duktiga dom va.. önskar att jag hade fortsatt med dans när jag var liten, det va så sjukt grymt och dom såg ut att ha så jäkla kul!










dåliga bilder men äsch ..

Onsdag!

Hej dääär, har precis betalat in "anmälnings avgiften" på resan.. hihiiii, skickat in intygen gjorde mamma idag också, känns som att det är en bit påväg iallafall :) längtaaaaar...

Har gjort klart ett arbete nyss också och nu ska jag käka,duscha och fixa innan jag drar iväg vid 8. Ha en bra kväll! puss


bara 4 månader kvar.....

Tisdag

Kila hem till ante och sov igår kväll! mys. Ska snart kila hem till robin och hänga lite sen går jag med ante och sover där. Ska hämta upp sofhia snart också! mys kväll :) ha en bra kväääälll... puss


fet katt njuter. för några dagar sen ;)


Praktiiiik

Har lunch nu men ska snart kila tillbaka till praktiken! färgade mormors hår på morgonen, blev fint de! färg&slingor. Får se vad jag ska göra nu 2-6! kilar hem till ante direkt efter så skriver inget mer idag :) får se om jag ska faxa in minderårings intyg idag, (jag och sofhia är ju under 18 när vi åker utomlands så vi måste ha sånt) hehe.. ha en bra dag! puss

Larsbo

Pimplade både i lördags och idag i larsbo! mysigt :) as skönt väder faktiskt, men bäst igår! idag snöade det mest.






as fint väder va de i lördags,sol och inte kallt alls!


grilla korv och drack varm choklad på lunchen i lördags också! hihi mys


Idag, snöigt och inge fisk alls..haha

I lördags va jag ante casper och stefan ut, då fick jag iallafall den största fisken på hela dagen, inte för att den va så himlans stor men ändå ;) haha. &idag käkade en fisk av linan men jag har ingen aning om va de va för nån. kul äre iallafall&pimpla :) kom hem från robin för ett tag sen efter att ha bokat resa, hihi. Ante hängde med hem hit efter så han sover här ♥ natti


Kreta 20:e maj!

Jaaaaa ni, har bokat resa till kreta nu och åker dit med ante, robin och sofhia i slutet av maj !! kommer bli grymt :) hihi..


precis vid stranden men ändå nära till "centrum" :)


mmmmmmmmm


stranden vid hotellet!


Beaking dawn del 2

Den sista twilight filmen "breaking dawn del 2" kommer att ha biopremiär 16 november 2012.. Ganska sjukt tycker jag,eftersom att den då kommer visas ett helt år efter "breaking dawn del 1" och egentligen så är det ju samma bok som dom bara har gjort 2 filmer av för att dra ut på det hela eftersom boken va så lång.. Jag trodde att del 2 skulle komma under våren/sommaren 2012 så att det hänger ihop lite mer, men nu väntar dom ett helt år med sista "delen". Knepigt



Pimpla

Jag stannade hemma idag i ett försök att ta de lugnt och bli frisk lite snabbare! skönt va det, har tagit det lugnt hela dagen. Om några timmar åker jag till larsbo med ante så sover vi där och imorgon bitti ska vi ut och pimpla! hihi. Mysigt! hoppas på sol och blå himmel,som det va imorse typ, innan stormen och snön kom...

Har kommit på att mina naglar ser förjävliga ut nu. USCH


Naglarna precis när jag hade gjort gelenaglar! love


Naglarna efter att jag drog bort gelenaglarna. ca 2 månader efter att jag gjorde dom.


Naglarna nu. Jag spyr


Börja träna på arena?

Funderar faktiskt på att börja träna på arena här i fagersta. Känner att jag har skippat träningen alldeles för länge, hade egentligen bestämt mig för att inte börja träna där eftersom de är så sjukt dyrt mot det jag tränade förut, och jag vill lixom träna samma pass nu typ. Där jag tränade förut betalade man 500 för ca ett halv år. På arena betalar man ca 600 för 2 månader.. Men det kan ju vara värt det om man trivs :)

En annan dålig grej med arena är att man typ måste köpa ett års kort, det finns lixom inget månads kort eller ett halvårs kort? inte vad jag har hört iallafall. &jag tvivlar lite på om jag kommer ha lusten till att träna ett helt år framöver? jag är ju inte värsta tränings människan lixom, hehe..

Shit va de blåser ute,kan knappt tänka för de låter så mycket. Men okej, arena då, min pojkvän och mina killkompisar tränar på gymmet där, sofhia va lite sugen på att träna pass och sara tränar också pass&gymmar där. Så jag har behöver ju lixom inte träna ensam, iofs kanske det är skit skönt? Men jag hänger nog hellre med andra och tränar :) Pass är nog mer min grej än gym, men visst funkar gym också,man får ju välja själv så man kan ju varva lite. Okej nog om det här, ska fundera lite till..



finns ju lixom en del olika pass och tider att välja mellan..hehe

TIPS - kan dee

Tips för er som älskar t-shirts, linnen, tygkassar osv med tryck (som mig). www.kandeeshop.se (!!!) jag själv skulle kunna köpa nästan alla t-shirtar som finns där, lovelovelove.









Nästan alla tröjor finns med både svart och vit bakgrund.

Torsdag

Tog mig till skolan till 12 idag och hade lektion till halv 2, kändes inte direkt som att jag hade behövt åka 2 timmar för det haha. menmen fick trevligt sällskap på tåget hem av matte&robin iallafall! hämtade ut kläderna från bubbleroom på ica idag, jag kan ju säga att jag förstår varför tröjorna jag köpte kostade 30 kr på rea, satt så jävla fult så dom ska jag lämna tillbaka.. köpte ju 3 likadana, fan att det inte passade.

Hatar när man har förväntat sig en sak och så ser det ut på ett helt annat sätt.. samma med en grej jag köpte till ante, jag köpte storlek M och den såg typ ut att vara minst L.. så får se hur det blir med den :*

Har precis duschat nu så ska torka håret osv sen får vi se om jag ska till ante eller om han ska hit. Imorgon är de ju faktiskt helg igen, sååååå skönt. Bara 6 veckor kvar till sportlovet :) hehe..


en av tröjorna. Ser ni hur stor den är upptill? asså vid axlarna, jag har ett linne under på den här bilden (det vita). Man kunde lixom dra ner ärmarna hur långt som helst.. hatar sånt


&ser ni hur kort den va? haha...


jag hade lixom tänkt mig att den skulle sitta åt så som på den här bilden, uppe vid axlarna.. men nej

kärlek

"Du och jag är som ett bundet snöre som inte går och öppna,
och det kommer vara så jämt
"
kan vara det underbaraste jag har hört ♥ natti, ta väl hand om det ni har.. :)



Inte bloggat på ett tag

hej på er, i måndags var jag på praktik till kl 6 och efter de kilade jag hem till ante så därför blev de ingen bloggning då, haha. och igår slutade jag 5 så jag va hema ca halv 7,då kila jag in i duschen osv sen åkte jag till ante igen vid 8 och sov där. Blir lite tunnt här nu när skolan börjat ;)

Idag fick vi veta betygen i natur, VG+ fick jag. Vem fan vill ha vg +, då hade jag hellre sett att det stog vg eller mvg - . Nu snubblade jag ju lixom på målsnöret, om ni förstår mig. Men jag får väl nöja mig så.. :)

Evelina fick ju körkort i måndags (!!!!!!! SJUKT) så igår på hålet åkte vi på en liten trip genom västerås, först och hämtade hennes bror från sjukhuset, sen till eve och gick ut med hundarna, sen till erikslund och käka lunch sen till skolan igen! haha, blir helt förvånad hur duktig hon är på att köra, jag kan ju lixom ingenting om man jämför.. haha! Idag hade vi hål igen och då ville patrizia och ebba med så vi 4 åkte och käka på burger king, sen åkte vi runt lite sen stannade vi vid vallby frilufs nånting och gick runt där. Va typ en gammal by så fanns de massa djur och grejer, hihi mys.





Tänkte göra lite inlämnings grejer till skolan nu, inte alls kul. Får se om jag kilar hem till ante sen eller om jag blir hemma ikväll, ha en bra kväll :)


TIPS - ansikte



Lite tips om hur man kan ta hand om sin hy lite bättre. Ta hand om er själva lite nu ;)



* Rengöring
- Rengör ditt ansikte med en anpassad produkt, både morgon och kväll. Efter rengöringen är ett uppfriskande ansiktsvatten på sin plats. Blöt en bomullstuss och dutta över ansiktet och halsen.

* Frukt
- När hyn är ren är det dags för den lika viktiga återfuktningen. Smörj in ansiktet med en skön dagkräm eller en gel som passar din hudtyp. Krämen gör huden mjuk och smidig samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar som vatten och vind.

* Peeling
- Två gånger i veckan är det bra att göra en peeling för att liva upp trött och glåmig hy. De små kornen hjälper till att ta bort döda hudceller och torra flagor vilket i sin tur bidrar med övriga produkter, som krämer och rengöring, fungerar bättre för hyn.

* Ansiktsmask
- En gång i veckan är en ansiktsmask på sin plats. Det finns en mängd olika, vissa som stelnar på huden, andra som lägger sig som en kräm över hyn. Vissa som rengör på djupet, vissa som ger extra lyster. Låt masken verka i ungefär 10 minuter innan du sköljer, eller drar av den från ansiktet.




Eves presenter från mig!


Hon fick ett armband som jag valde själv va det skulle stå på, hon säger alltid "pusspuss" när man pratar i telefon och ska lägga på. Så det fick bli så på ena sidan ;)


och andra sidan blev såhär :)


haha, hon älskade dagen efter paketet tror jag. "KOLLA VAD JAG FICK AV SANNE! ROLIGASTE!"


fina va? hon började as garva när hon såg rosetten som sitter efter "från mig". (dom mobbar ju alltid mig för att jag hade rosetter i håret när jag var mindre, så jag gjorde lite narr av mig själv här haha)


Satt ihop kortet, dagen efter paketet, bakistabletterna och ett vin som jag vet att hon älskar i cellofan.

Så ja, av mig fick hon ett armband, vin, kort på oss, dagen efter paket och bakis tabletter. Efter igår så tror jag nog att både bakistabletterna och dagen efter paketet har användits, tss ;) vinet försvann nog igår. haha

Evelina 18 år!

Jaaa ni idag fyller eve hela 18 år! STORT grattis till henne :) Kvällen igår va väääldigt rolig, 18 frågor äger.. hehe.

Jag åkte in till kl 2 och mötte eve på stan, gick och handla lite smått sen tog vi bussen hem till henne! målade naglarna, hon duschade, sminkade sig och fixade håret och jag & hennes pappa gjorde tacos till alla tjejerna som skulle komma haha.

Vid halv 6 - 6 kom resten av tjejerna - laura, ebba, patrizia, cissi, sanna, josefine, caroline och elin. Blev tacoskäk och sen lite lekar, vem som kunde käka upp godis snöre först, med andra ord, sen skulle vi svara på 18 frågor om evelina och så, sen räknades alla poäng ihop och mitt lag kom näst sist, haha. Men jag var iallafall den enda som visste svaret på "När skulle evelina ALDRIG äta i skolan?" om det var potatisbullar såklart!

Lite senare blev de dags för 18 frågor som hennes barndomsvänner fixade. Antingen gjorde evelina det som stog på lappen, eller så tog hon en shot, enkelt! Hon fick bl.a strippa tills bara trosorna va kvar, slicka på josefines bröstvårta, bli sminkad av någon med ögonbindel, jag fick raka bort en del av hennes ögonbryn, osvosv . Ni kommer få se bilder sen, haha. Det var hur kul som helst även fast jag tyckte lite synd om eve ibland när hon varken ville göra det som stog eller ta en äcklig shot. Efter de blev de snack, jag har aldrig och efterrätt tills klockan blev ca halv 12. Då blev jag hämtad av min snälla mamma som hade med sig lillebror och mormor i bilen, eftersom eve och dom andra som va 18 skulle ut på krogen kl 12.


Eves mamma frostade glasen med rosa socker! hihi




vem äter snabbast?


med andra ord!


18 frågor! shot eller shot?


"Men kom igen då eve, ställ dig på knä här och visa." Ganska glad att det inte var jag som behövde tvinga henne till allt det där, haha!


Patrizia sminkar eve med ögonbindel, blev ju inte så dumt ändå, haha!


Efterrätt!

Lägger in fler bilder när jag har snott dom från eves facebook. haha, i nästa inlägg lägger jag upp presenterna hon fick av mig också! puss


Hur fixar man en sån grej?

http://nej.blogg.se/category/handelser.html

Det här är ganska sjukt. Tjejen som äger bloggen (länken ovanför) blev våldtagen som 13 åring, förlorade sin pappa i år och några månader efter det blev hon våldtagen en andra gång. Hon har också genomgått ca 12 operationer för att hon föddes med vattenskalle. Jag fattar inte hur man klarar av sånt här.

Det är så orättvist när man tänker efter, att vissa behöver gå igenom så mycket svåra grejer medan vi andra klagar på saker fast vi har haft sån tur. Än så länge


Fredag

Redan fredag, tiden går för fort faktiskt.. Det är ju skola på måndag, shit . Imorse åkte jag och mamma ner till hennes jobb och fixa lite med blommor och prismärkte, sen åkte vi och hälsade på mommi (gammel mormor) en sväng och efter de hämtade vi lillebror och så åkte vi till fårbo så jag fick övningsköra lite, blev inte så länge så kanske åker ut på söndag igen :) försökte färga mina ögonfransar nyss men de går sådär. Måste färga ögonbrynen också så jag hoppas att vi får eget hår i skolan snart igen..

Imorgon vid 1 tar jag tåget till västerås! möter upp evelina där så ska vi på stan en snabbis sen hem till henne och göra iordning henne och laga mat tills halv 6 för då kommer resten av tjejerna! Eve fyller ju 18 på söndag så imorgon har hon 18 års partyy, blir nog skit kul! :) ska visa er vad jag har köpt till henne imorgon också.. hihi, älskar att ge presenter.. ska försöka ta lite bilder också som jag lägger upp här på söndag eller nåt! puss





REAREAREA


rätt sjukt! såna här tröjor är ju hur sköna som helst och funkar i alla lägen typ. köpte 3 olika färger, 30 kr är ju ingenting .. hade köpt fler om de fanns fler färger haha, nästan iallafall. Köpte 2 grejer till ante också och en till t-shirt till mig :) så nu är presentkortet slut haha.

www.bubbleroom.se


Naglar...


aaaaaaaaaah. super fula naglar igen.. drog ju av mina gelenaglar för några dagar sen och då hade jag hyfsat långa under, men nu har alla gått av så nu är dom korta och fula igen :( naglar är fan viktigt, tro det eller ej. Man får så sjukt mycket snyggare händer överhuvudtaget.

Hunnit med mycket idag

Gick upp vid 12 imorse, gick förbi antes jobb en snabbis och sandade sen gick vi till ica en sväng. Igår kväll gick vi till statoil och käkade lite haha, sen gick vi till ante och såg film&mös.

Åkte med mamma till stan och lämnade farfar vid 2 idag sen, sen åkte vi till fårbo och övningskörde! kuuul, testade mycket att just komma iväg utan att få motorstopp och att bromsa utan att det rycker till precis innan man stannar, sen körde jag runt några gånger så jag fick träna på och växla och tänka på blinkers osv :) hihi.

Åkte till hembygdsgården efter de, sen upp på stan, sen till mammas jobb och nu har vi gjort om på mitt rum! Köpte nya gardiner, en duk och så lite små grejer och en blomma från mammas jobb :) hihi. Första gången jag har en riktig "tjejig" färg på mitt rum. Har bara haft turkost, lime, rött på julen, osv förut. Nu kör jag på lila! typ lite ljus lila och lite plommon lila. Självklart finns de många killar som använder lila också, men inte riktigt dom här lila nyanserna som jag har hittat på ;)

Fick ett present kort på bubbleroom.se av pappa idag också! tacktacktack ♥ Ska kika in där snart och se om jag hittar nåt :) hihi .


höll på och göra en riktig tabbe, glömma att stryka för koden, haha

Onsdag

Blev inge häng igår! blev myskväll med mig&ante bara, popcorn och film.. ante tror ungefär att han är påväg och dö (han är förkyld) så han har typ sovit hela dagen.. haha, ska kila dit snart och sova där idag igen, sen ses vi inte förrän söndag eller måndag! han ska till norge imorgon sen larsbo i helgen, och jag ska ju fira eve på lördag så jag kan inte följa med lixom :*

Har plockat bort alla julsaker och plockat fram alla lampor och såna grejer , skönt faktiskt. Nu kan de fan bli sommar.


saknar alla grillkvällar!

Tisdag

hej på eer, har fixat med lite paket till evelina som fyller 18 i helgen, sjukt att hon kanske har körkort nästa vecka.. :) ska kila hem till ante om några timmar och umgås med honom, robin, sofhia, filip och linnea, sover nog kvar där! lite tråkigt att killarna va uppe till 10 imorse och sover nu, dom kommer vara döds trötta ikväll, synd för dom bara att vi är där, då måste dom ju vara vakna. men det är smällar dom får ta :) dumma killar.

ha en bra kväll!


ännu en bild från nyår :) sofhia&matte

Dör lite


ser ni hur långt hår jag hade för ca 3 månader sen.. hur kunde jag klippa av det? haha ...


håret nu.. (typ)

2/1 2012

Känns så konstigt att skriva 2012? haha.. aja, kom hem redan vid 11 imorse, ante jobbade ju ändå och jag var ändå vaken. Tog en promenad hem till honom igår kväll, vi gick till statoil och köpte festis och chips.. (NU är det slut med skit mat, på riktigt) Sen mös vi framför en film :) Ska fixa lite i tvättstugan idag, stryka lite kanske, fun..

Antes bror fyller faktiskt 20 idag också, så grattis till dig tjabo :)


sofhia linnea&jag på nyår :)

Nyår 2011

Hade skit kul igår! började med käk osv vid linnea med mina underbara vänner ♥ vid 11 kilade vi vidare till nisse där de va en del folk, gick ut och såg på raketerna vid 12 slaget sen gick vi upp igen! somnade nog inte förrän 4 inatt så är lite trött faktiskt. Vi gick väl upp vid 2 och fixade iordning oss sen kila vi iväg och käka pizza med sofhia och robin, as gött. Men nu är de fan slut på skit mat..

Drog bort alla mina gelenaglar imorse så nu ser mina naglar förjävliga ut. nice :) Har massor med bilder från igår, ska be sofhia och linnea att skicka några sen också! Såg dock nyss att det inte fanns så himla många bra bilder på min mobil, dum som jag va så tog jag kort med den istället för kameran ..


Hos linnea fick vi fina barbie hattar och tutor. haha ♥


träffade på metso som jag inte sett på år!


sofhia och jag ♥


taggade killar


känns som att jag gillade att lipa igår?


woooh


skönaste!


robin&jaag

lägger upp fler bilder nån annan dag. puss

RSS 2.0