BIKINI

Beställde en ny bikini igår. Va på tiden tror jag! Alla andra verkar blivit solblekta :)
 
 

RÖD DAG

Igår var det röd dag så jag var ledig! Super skön dag faktiskt :) Tog sovmorgon med ante, sen åkte vi till båthamnen och blev där ett tag med några släktingar. Sen klippte jag michael och så blev de lunch med ante och Robin :) Sen blev det såklart lite sol och slapp på eftermiddagen ;)

Idag var det full rulle heeela dagen. Satt nog ner tio minuter på hela dagen plus 30 min lunch haha. Men nu är det heeelg!




SOMMAR

Jag har en rätt skön tid framför mig faktiskt :) Nu blir det några fyr dagars veckor och efter midsommar jobbar jag bara tre hela veckor, sen åker jag till sälen torsdag-söndag v29. Jobbar v.30 sen har jag semester v. 31,32,33 sen jobbar jag fyra dagar och sen åker vi till cypern en vecka!! Så det är inte långt kvar till semester känns det som :)



Har blivit brunett igen också. Jäkligt skönt!

CYPERN

Åh äntligen har vi bokat sommarens utomlandsresa! Det blev Cypern, fig tree bay i år :) ser super fint ut. Hotellet ligger precis vid stranden, det finns restauranger och shopping i närheten och en lång strandpromenad, och vi har bara läst positivt om hotellet på tripadvisor.com och hotels.com. Så vi hoppas att det är lika bra i verkligheten som det verkar över internet :) Hotellet heter Sunrise beach hotel. Dom ska tydligen ha en superbra frukostbuffé och middagsbuffé också så det är rättså skönt att veta. Vi satt nog i fyra timmar igår och letade ställe och hotell med varsinn padda eller dator haha. Det blir i alla fall jag ante mamma Magnus och mattias som åker i år igen! Mys. Längtar till augusti..
 
 
 
 

MIN BROR

Det är rätt roligt att se vilken skillnad det kan vara på syskon. Nu har ju jag och min bror olika pappor, men ändå. Vi har ändå levt under samma tak hela våra liv, vi har delat samma saker och växt upp tillsammans. Men gud vad vi är olika på många plan!

Jag gillar ordning och reda, att ha bra koll och planera vad jag ska göra under dagen. Han tar allt som det kommer, planerar inte särskilt mycket förrän tio minuter innan han ska göra något. Han kan tillexempel åka iväg till fritidsgården själv för "det är ju alltid någon man känner där". Det hade jag aldrig gjort haha. Jag hade velat åka dit tillsammans med någon, vetat ungefär vilka som var där, om det var värt att åka dit. Varför? Jag vet inte riktigt! Kontrollbehov? Osäkerhet? Jag tänker nog för mycket.. :) Det hade nog varit bra med en mix av oss två! Inte för mycket men inte för lite heller, haha.

Vi kan iallafall garva och skämta om samma saker så där är vi lika :) Bästa lillebror ♥






HEN?

Det är mycket snack om hen hit och dit. Förstår inte riktigt varför man ska säga hen istället för hon eller han? För antingen är man ju en hon eller en han? Varför ska man då säga hen? Man kan ju inte direkt vara en hon och en han samtidigt? Och man ser ju på en människa om det är en hon eller en han. Ja, tror ni fattar vinken. Någon som håller med eller någon som inte håller med?



Jag är då iallafall ingen hen.

TORSDAGS

Lägger upp några bilder från i torsdags när jag var med killarna i hedströmmen och sen vid en sjö och fiskade, grillade, solade, osv, annars var det ju onödigt att jag fotade överhuvudtaget ;) haha.
 
 
 
 

VALBORG

Hade faktiskt ingenting planerat på valborg i år, så när jag fick frågan om jag skulle hänga på ante tjabo adam och Michael till larsbo och käka tacos osv så hängde jag på! Blev en skön lugn kväll med grabbarna! :)

och igår var vi ute hela dagen, killarna fiskade medans jag solade, fotade och tog de lugnt :) men idag är de vanlig jobbdag igen. Men sen är de ju helg ;)






RSS 2.0