Hatar platt hår

på mig själv iallafall. svårfixat, det blir fjongar så fort det blåser, man måste fixa om det på nytt varje morgon osvosv. Med lockigt hår är det bara att kliva upp ur sängen, spraya lite så är det klart, och det kan ju inte bli några fula fjongar pga blåsten eftersom de redan är lockigt? och man behöver ju knappt fixa det om man har självfall, då är ju lockarna som dom är? haha , skönt ju . Fast snart börjar jag väl platta håret som en galning igen..

Har inte haft platt hår på flera veckor nu, förutom förra veckan när ettorna fixade håret på oss. Det var då jag kände att nä, lockigt ska de va..




just nu. dåliga bilder

tackar pappa för lockarna (som dock knappt syns på bilderna haha)

Felstavat

haha, kikade in på dessies blogg ("känd" bloggerska) och såg det här :


hon har designat en t-shirt själv som ska säljas i nån butik snart. och den är felstavad....
"too much to do" stavas det ju. okej visst, hon går knappt i skolan pga bloggen (verkar det som) så hon kanske inte är världens bästa på engelska och att stava. Men ska man göra ett tryck på engelska på en egen designad tröja måste man väl ändå dubbelkolla stavningen..

Onsdag

Känns som att det är mitt i natten men klockan är bara 5, sjukt. Har precis käkat så ska fixa lite annat nu sen kilar jag hem till ante vid 8 och sover där igen ♥ igår kväll klippte jag tjabo sen blev de inte så mycket mer haha. Imorgon har vi nån ny lektion på morgonen sen ska vi rulla permanent eller nåt .. på fredag ska jag och matilda färga patrizias hår också! blir nog bra de :) Uppdaterar mer om allt imorgon! :)


den här mysiga tröjan köpte jag igår..

Tisdag

Hallå där, igår kväll gick jag till ante efter praktiken, vik slog in lite julklappar sen åkte vi med jessica&fredrik till larsbo och hämta en kärra, sen gick vi och köpte mat och hade dejt på antes rum,haha. nej men imorse då, morgon lektionen va inställd, IGEN! och det skriver dom när jag sitter på tåget.. aja har varit en okej dag ändå, gick på stan ensam en timme på morgonen eftersom jag fick hål 2 timmar, hittade en tröja iallafall! visar imorgon. Sen har jag och matilda färgat och slingat håret på en tjej,blev jätte bra tillslut! :) ska kila hem till ante nu, ska klippa hans bror idag istället, blev aldrig nåt igår. pusspuss

Chokladkalender

Okej lyssna nu, MAN BLIR ALDRIG FÖR GAMMAL FÖR EN CHOKLADKALENDER. Det hör ju till..



Första advent

Snön kom lagomt till första advent i år alltså, sjukt ju. Förra året kom väl snön i oktober? haha :) Idag har jag hunnit med en del, har pluggat lite, hämtat paket på posten, slagit in julklappar, klätt granen, och nu har jag precis torkat håret efter duschen så ska snabbt slänga ihop lite grejer tills imorgon! kilar hem till ante direkt efter praktiken kl 6 och så ska jag klippa tjabo om han är hemma. Sen blir de väl myskväll där och så sover jag kvar :) är så glad att ante bor nära tåget som sagt, då slipper jag gå 2 km ensam i mörkret&kylan ju. +att man får ett gäng myskvällar mitt i veckan bara sådär! inte alls fel :)


granen i år. Enligt mamma så ska granen fram första advent, "man måste ju hinna njuta av den hela månaden, det hinner man ju inte om man plockar fram den dagen innan jul och kastar ut den dagen efter" ;)

En bh för 40 MILJONER


Helt sick. VARFÖR tillverkar man en bh som ska kosta 40 MILJONER KRONOR? Jag tror inte ens en mångmiljardär skulle köpa en BH för 40 miljoner lixom. Skulle varit annat om det var en klänning, men en bh? som ingen annan än din pojkvän/man och du ser? haha jag tror inte att jag behöver säga så mycket mer.. :)

Dags för plugg..

Hej där, kom hem från larsbo för en stund sen. Har varit en mysig helg som alltid där, men vädret har ju inte direkt varit så kul. Va på julmarknad ett tag igår jag och ante, kika runt lite sen kom filip&linnea dit ett tag också :) Tänkte slå in lite julklappar nu sen ska jag göra en svenska läxa och ladda upp inför veckan..

ca 3 veckor kvar innan jullovet. Har helt tappat lusten till att åka till skolan nu känner jag, det är inte kul alls. Jag måste åka med 8 tåget varje dag numera vilket jag hatar. Vi gör ingenting vettigt på lektionerna känns det som men ändå är man helt slut när man kommer hem på t.ex tisdagar när jag är hemma ca halv 7. Nä, skolan känns inge kul just nu. Tur att det snart är lov! Snön lär ju komma snart också, man kan ju inte fira jul utan snö.. 

 
1:a januari för något år sen

LEDIG

Shit va skönt de va och va ledig idag! sov till typ halv 12 sen nu snart kilar jag iväg till larsbo!

Igår kväll va vi ju i skolan hela kvällen, vi gjorde inget speciellt egentligen, stog och väntade på folk som ville kolla in frisör salongerna och så lockade jag lite hår. Mamma och ante kom och hämtade mig vid tåget vid 9 så ante följde med hem hit och sov! såg en äcklig film också .. va nåt virus som hade spridit sig vid en bensinstation så alla människor började det växa taggar ur? och så bröts typ varenda ben i kroppen på dom, låter nice va.. usch.

Uppdaterar på söndag när jag kommer hem! puss


i skolan igår.

Onsdag kväll

hej ni, har inte så mycket att skriva alls, är trött och vill typ redan gå och lägga mig fast jag får sovmorgon till 10 ungefär .. ska iväg till mammas jobb vid 11 typ och käka sen ska jag fixa naglarna!! blir super.

tar 3 tåget till skolan sen och så ska vi va där till typ 8, mindre kul. vet inte ens vad vi ska göra men det är öppet hus så vi kanske ska fixa varandras hår eller nånting, blir säkert kul :) hinner väl blogga imorgon kväll tror jag! om jag inte sover hos ante, han blev kvar och jobba idag också så får se när han kommer hem imorgon. Aja, ha en  bra kväll! åker till larsbo i helgen också och är ledig på fredag så de ska bli super nice. pusspuss


haha gammal bild. brunett igen? tvekar.

TIPS - gör dom själv! haha

haha mamma är tokig. Fick mms av henne igår där det stog "önska dig en symaskin så blir vi miljonärer, 1000 kr styck. haha" och en bild på dom här shortsen:


Man kan alltså fixa ett par snygga shorts (som jag bloggade om för någon dag sen) helt själv! dom här har mamma gjort till mig efter att hon såg det på min blogg ♥ Man kan ju välja vilket tyg man vill och sy fast, klipp av ett par gamla jeans som du inte använder, gör några slitna hål med rivgärn eller nåt och köp ett gäng nitar och sätt fast vart du nu vill ha dom om du vill! det blir ju faktiskt skit coolt!

Tisdag

Det första man hörde imorse var "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!" tjutande högt. Eve va rätt glad över och se oss faktiskt.. :) fick nästan tinnitus. nejdå♥ vi va väldigt glada över att se henne också. hihi

Igår efter praktiken gick jag hem till ante, käka där sen klippte jag tony som grattis i efterskott haha, kika lite på pengarna på bordet osv sen fick jag as skön ryggmassage! jag behöver aldrig gå till en massör och betala flera hundra kronor, jag har ju ante. bra va? :)

imorse åkte han iväg kl 6 på praktik, han kommer hem imorgon eller torsdag sen, men jag tog iallafall 8 tåget eftersom vi har fått en ny lektion på morgonen på tisdagar istället för sovmorgon ........... okej grejen va iallafall den att jag fick sms av skolan kvart över 8, jag var alltså redan på tåget, om att lektionen va inställd, behöver inte ens gå in på hur sur man blir av en sån grej. Så där kom jag till skolan kl 9 lixom, istället för att ha kunnat sovit 2 timmar till fick jag gå runt och göra ingenting till kl 11 .... &resten av dagen va lixom att sitta och kolla på typ 3 redovisningar på naturen, sen hål igen sen fick jag inpackning sen åkte jag hem kl 4. värd dag, :)

Vi gick och käka kebab iallafall, &jävlar va gott de va. Ska skriva upp de i kostdagboken nu "fet kebbe med en hel kanna vit sås" birgitta (min idrotts lärare) kommer få hjärtstopp eller nåt. aja, ska se topmodel nu, ha en skön kväll! puss :)


smyg titt på frisyren jag klippte förra veckan, när kunden själv har stylat till det!
(hon jobbar nära mamma&mormors affär så mormor har tagit bild hihi)
hon hade axel långt hår från början.

TIPS- Jeans shorts




Jag dog lite när jag såg dom här shortsen på systrarna backströms blogg.. herregud, jag älskar ju jeans shorts, jag bokstavligt talat bor i mina jeans shorts på sommaren. och så älskar jag ju tröjor med tryck och färg. Här får jag lixom både jeans shorts OCH tryck. OCH detaljer OCH färg... dör lite igen

Det enda minuset är att dom typ kostar 1000 kr och uppåt styck, plus att dom köps från typ usa vilket innebär att man inte kan prova dom innan man köper, plus att det kostar frakt och till och med tull om jag inte är helt fel ute? svindyra shorts alltså, men det skulle nästan vara värt det.

Undrar bara om min rumpa skulle få plats i dom där? känns som att halva skulle hänga ut eftersom dom är sydda snett uppåt där bak? haha förstår ni vad jag menar? :*

shortsen finns på www.runwaydreamz.com

Eveeeeeeee

Saknar eve nu ju. har inte träffat henne på typ 10 dagar. det har varit ovanligt tyst i skolan,nästan lite läskigt..  puss ♥




Hej igen!

har inte uppdaterat på hela helgen kom jag på nu, haha. skönt det också.. har varit en myshelg med mitt hjärta♥ i fredags va familjen i borlänge hela kvällen så då kom ante hit och laga mat och mös framför idol med mig! sen i lördags åkte vi till västerås vid typ halv 3, handla lite sen käka vi gott och gick på nya twilight filmen! åh vad bra den var.. hoppas verkligen inte att dom väntar ett helt år med att visa andra delen? nån som vet? jaja.

Idag har jag inte gjort nånting än haha, vi vaknade vid 12 och låg i sängen och kolla på tv ett tag sen blev de frukost osv. ante åkte typ nyss så ska fixa lite nu, känner mig skapligt vidrig, sitter fortfarande utan bh under tröjan och i mjukisar med flottigt hår, mm mm mm fräscht va...

Igår kväll beställde vi hem lite julklappar också! haha ska bli så kul och ge dom sen.. älskar att ge bort presenter! speciellt om det finns en tanke bakom eller om det är lite roliga presenter.. hihi


älskar det här.

snyggt att jag har världens tjockaste fingrar bara, plus att en nagel är av.. haha

Bio imorgon!

Äntligen fredag!! hade bara frisör lektion idag så efter de kilade jag och matilda ner på stan och käka subway.. as gott ju .. Ska kila in i duschen nu men uppdaterar säkert senare!

Igår kväll kollade jag och ante på den andra twilight filmen, har äntligen övertalat honom att se dom. (dom är ju så mycket bättre än man tror innan!) Eftersom vi ska till västerås och se den nya på bio imorgon så behövdes lite uppdatering ;) hihi. har redan kollat på 1:an och 3:an ganska nyss så. Har hört av alla att 4:an är grymt bra! och att typ allt händer i den, så vad ska hända i den sista undrar jag? jag har ju läst böckerna,så jag vet redan slutet, men filmerna måste man ju se ändå :) så otroligt bra är dom ..




Gossip girl

sitter just nu och väntar att reklamerna ska ta slut, missade ju gossip girl i söndags kväll så ser det på kanal5play.se nu istället :) hade bara en lektion idag, sprang på stan en timme med matilda efter och handla lite behövliga grejer. Har varit hemma ett tag och tagit de lugnt, ikväll ska vi grilla för sista gången i år! haha, sjukt ju, kommer va kolsvart och iskallt, men vad gör man inte för grillade hamburgare.. mm mm mm . Ante kommer nog hit fick jag sms om nyss också!

Igår plockade vi ner alla jul grejer från vinden, haha, vi är nog dom första i stan som har plockat fram tomtarna i mitten av november ;)


men granen tar vi inte fram än haha

kärlek

hej ni! hade en super mysig kväll igår, jag kom ju hem sent och egentligen har vi ju redan "firat" i sälen. Men ante mötte mig vid tåget kl 6 så gick vi och käka, sen när vi kom hem till honom hade hans mamma dukat upp med jordgubbsmousse och grejer på hans rum, tända ljus överallt va det med, snällaste mimmi ♥


:)

idag gick en nagel av, spelade basket på gympan och fick bollen rätt där så den knäcktes. Jag säger ju att man inte ska spela bollsporter, sämst i världen.. hehe

Sover nog vid ante inatt igen, igår överlevde jag en kill klippning och en redovisning också, heja mig! hörs imorgon, puss!

3 år!

Idag är det ju faktiskt den 15:e november, alltså är det 3 år sen jag och ante blev tillsammans. Det är ju helt sjukt tycker jag, 3 år.. :) Vi väljer iallafall nu att ta det ett steg längre och förlovar oss, ♥ 





:) kan inte kännas mer rätt. mår som bäst med dig. jag älskar dig ♥

Imorgon..

Imorgon är det den 15:e november, då har jag och ante varit tillsammans i 3 hela år.. :) jag är inte hemma förrän vid 6 tyvärr och då kilar jag hem till ante direkt, så jag hinner inte blogga imorgon men har lagt in ett tidinställt inlägg till er runt kl 2. kan vara något intressant .. puss så länge

Trollskogen

Jävlar va statistiken höjdes efter sälen inlägget då. hej på er

Ja, trollskogen dåå, haha, vi och 4-åringarna som sagt.. :) Vi va as glada för att dimman hade försvunnit sen fredagen, när vi gick uppåt så kunde man till och med se våran stuga som låg långt där borta.. Sen när vi går neråt igen så ser vi att dimman har kommit tillbaka, och vi ser knappt ner till vägen på det stället där vi tidigare såg stugorna. fan, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH fan också! så lät de typ. haha


ante hittade en kompis



















trollskogen äger ju

Sälen

Sälen då, åkte dit i torsdags. Fick skjuts till avesta med antes mamma&moster,ante körde dock men ändå haha. Åkte tåg och buss ända till hundfjället som ligger vid sälen typ, morfar har stuga där så vi lånade den torsdag till söndag :) hade det verkligen hur bra som helst.

När vi kom fram på torsdag kväll trodde jag typ att det var ett skämt, det var kolsvart överallt, i alla stugor, på hotellet, på affären. och så fanns det inga lampor på vägen upp till stugorna, och det här va alltså kl 5 på kvällen så de va ju lixom svart ute. Vi såg knappt husnummret haha, men när vi väl kom in så packade vi upp allt, satt på bastun och så bastade vi ett tag, skööönt.. Lagade mat också och så såg vi på robinson finalen och mös :)

Varenda kväll har jag legat i antes famn med täcke och kudde och sett på tv/film,så ni kan ju förstå att jag saknar det nu, hihi. På fredagen när vi vaknade så var de så dimmigt ute att vi knappt såg 10 meter framför oss på vägen, vi tog oss till tandådalen iallafall, handlade lite cola och godis osv. Sen va vi mest ute och kollade runt där ute, gick runt överallt typ, mys. &på kvällen blev de gott käk igen&idol, älskar att man gör allt tillsammans när man är borta sådär! lagar mat, bäddar sängen, bastar, hjälps åt med allt osv ♥

På lördagen va de mycket bättre väder iallafall! ingen dimma alls. Käkade världens godaste frukost gjorde vi! oboy,saft och baguetter direkt från ugnen.. mm mm mm .. hann med att gå trollskogen också haha! as mysigt, de är ju kul och gå och kolla på alla grejer ju. Men de va lixom vi och barnfamiljerna, haha. På kvällen blev de bastu,dusch, tvingade på ante en ansiktsmask och sen lagade vi suuper god mat! spela yatzy,mös,kika tv osv.. :) Va typ helt ledsna för att vi skulle hem nästa dag haha. Hade de ju så bra.. går inte och beskriva i en text såklart.

På söndagen hann vi ju inte med så mycket, duscha, städa, laga mat, packa sen åkte vi hem kl 4. Lyckades spräcka en nagel på vägen dit, skulle öppna luckan på bussen så fastnade hela fingrarna så nageln sprack.. blää

Nu blev de jääääkligt mycket text.. lägger in bilder här under :)


Här bodde vi iallafall :)


&här låg vi och kolla på tv varje kväll.. haha


såhär dimmigt va de i fredags..


såhär ska de alltså egentligen se ut haha


de va is överallt i fredags, typ




det här va rätt sjukt, ser ni hur klart vattnet är?






yatzyy


kocken?


lyx middag ju,fattar ni vad vi har planerat inför resan, hade till och med oss dressing i en liten burk lixom.. hähä


normalaste paret i stan, typ




finmiddag ju


påväg hem från tandådalen, kallt,kallt


lyckades tvinga på ante en ansiktsmask,, hehe




kärlek

Lägger upp bilder från trollskogen i nästa inlägg. hihi


Praktik

shit vilken dag, jag fick en kund på praktiken som hade så mycket och tjockt hår att det tog mig TRE timmar att tvätta,klippa&styla! helt sjukt! men det var kul! hon hade typ axellångt hår först, JÄTTE tjockt och JÄTTE mycket hår. och så kapade jag av allt så hon blev kort i nacken och på ena sidan och på andra sidan hade hon kvar rätt mycket hår som typ rihanna hade förut. sen tunnade jag ur och greja hur mycket som helst, men förstår ändå inte hur det kunde ta sån tid? haha aja.


typ så.

Kom hem typ halv 7 så har hunnit käka och ta de lugnt ett tag men nu ska jag kila in i duschen, sen blir de att träna på redovisningen som jag har imorgon .. redovisa kan vara något av det värsta jag vet, på riktigt. så tänk på mig kl halv 12 och var glada att ni inte står där jag står, hehe ..

ska slänga upp bilder från sälen snart också :)


Hemma

Hej ni, har maaasssor med bilder från sälen, men jag orkar inte lägga upp dom nu. Jag lägger upp bilder och skriver om helgen imorgon kväll istället! har haft det super bra iallafall :) hihi. världens bästa pojkvän har jag. Godnatt hörrni


Sälen!

Trådlösa internet finkar fortfarande inte men förhoppningsvis gör det de när jag kommer hem igen! För imorgon åker jag till sälen med ante :) , morfar sigge har en stuga precis vid backarna vid hundfjället som vi har fått låna, tyvärr så finns det ju ingen snö än så skidor skippar vi :)

kommer bli huuur bra som helst ändå, hade tänkt bada vid ett badhus/äventyrsbad där nån dag, kanske fiska nån dag, ta de lugnt, mysa, ha de sjukt bra bara! Vi har ju varit tillsammans i 3 år nästa tisdag, men jag slutar inte förrän kl 5 då och är hemma 6, så de hinns ju inte med så mycket då. därför åker vi iväg i helgen och myser istället :) självklart kommer vi ses på tisdag ändå.

Ska börja fixa lite här nu, duscha, packa, äta, sen ska jag hem till ante senare och vi ska handla käk och så ska jag klippa jessica&lena! full rulle alltså. Ha de så bra så hörs vi på söndag kväll! puss


Måndag

Vårat internet är bara knas så jag kommer nog inte uppdatera på ett tag! Igår åkte jag iallafall upp till pappa och gav honom sin 50 års present och en blomma :) hade köpt massa användbara grejer , lite roliga lite behövliga grejer i en korg. Jag fick faktiskt en parfym och hudkräm av honom också hihi. As gott lukta de!! Ante kom hit igår kväll också och vi såg gustafsson och sen filip&fredrik, tradition ju.


Parfymen jag fick av pappa :)

Idag har jag haft praktik hela dagen, niceee. Har tvättat lite hår och lagt in inpackning på mamma och klippt en lugg osv. haha. Är hemma nu så ska göra min powerpoint för jag va och hämta antes dator efter praktiken. Har ju inte ppt på min.. Aja, vi hörs väl när vi hörs!

Imorgon kilar jag in och käkar lunch och shoppar lite med matilda&eve innan kundmottagningen halv 2. Skönt.. Hejdååå


Hej där

Inatt kom ante hit haha.. Jag va inte alls trött igår, somnade nog inte förrän 3? förstår inte. Vi såg nån film sen kika vi på tv till ca 3 alltså. Somnade till en kort stund och när jag vaknade var jag ännu piggare.. Gjorde klart min redovisning igår kväll iallafall, ska bara låna antes dator och göra en powerpoint nu. Sen måste jag träna in texten.. Ska leta bilder till powerpointen nu så att den bara är att sätta ihop sen! kul..

Sista dagen på lovet idag också .. Ante kila nyss hem och jag funderar på en kort promenad, bara för att få lite luft? skönt ju. Hade tänkt fråga mamma om vi skulle övningsköra idag men hon är fortfarande inte hemma från lillebrors match i köping så det hinner nog bli mörkt! Aja. ha en bra sista dag på lovet nu då! puss


Så fint








bästa killen i världen

Foooortfarande förkyld, fattar inte hur det kan hålla i sig såhär länge.. Åkte iallfall till ante igår vid 6. Käka gott med hans familj och sen kika vi idol och mös! Lite synd att olle åkte hem, men samtidigt, vem skulle annars åkt? andré kan ju gärna åka nästa gång iallafall :) Idag låg vi i sängen till typ 2, käka nötter&godis och pratade en massa ♥ Planera lite inför miniresan osv :) hihi. &lovet är snart slut!! shit va fort det har gått, även fast jag knappt har gjort nånting,känns det iallafall som? har hunnit fixa naglarna, lunchat med ranya, vart med ante, pluggat, sen vet jag inte vart resten av tiden har tagit vägen? haha.. aja.



Ikväll ska vi till kyrkogården och tända ljus, det är så sjukt fint där varje år denhär helgen.. Ljus överallt! ♥


Fredag

Vaknade typ 9 idag, inte så skönt. har hunnit duscha och plocka ur diskmaskinen så snart tänkte jag fortsätta med min redovisning .. vårat internet krånglar lite så jag kommer nog inte uppdatera så mycket idag. kanske kilar hem till ante ikväll iallafall. Idol också ju! missa inte. Förkyldningen håller i sig, nice.. usch. ha en bra dag nu


Haha jag dör lite..


ser ni hur långt mitt hår va i somras, mitt eget
lite tunnt i topparna iofs. så det behövdes väl klippas av en bit ;)

Naglaaaar


ännu en bild på naglarna som togs precis när dom var klara! älskar dom.

Ska fortsätta med min redovisning om ozonlagret nu, kul, haha. aja, måste man så måste man . Redovisningen är lite avgörande för slutbetyget därför vill jag vara klar i tid och hinna göra en powerpoint och träna in den!


Godmorgon

Vaknade redan vid halv 10 imorse,haha, hämtade frukost och la oss i sängen igen, ante började ju inte jobba förrän halv 1 idag så de blev tv mys fram till 12 sen cyklade han iväg till jobbet. jag ska snart in i duschen, sen tänkte jag ta en promenad! inte så fint väder men ändå skönt att komma ut lite. Är fortfarande förkyld,har alltså varit det en vecka nu, börjar bli riktigt trött på det. Hostar och snorar, usch .. När jag väl blir förkyld då håller det i sig länge, inte så himla kul..

Jaja, igår fick vi hem lite biljetter också! hihi, nästa vecka ska ju jag och ante iväg på äventyr .. ni får veta mer när det händer ;) ha en bra dag nu! pusspuss


borde jag färga mörkt igen?

Skinnsberg

Har varit en sjukt lugn dag idag, ante kom hit igår kväll och sov här. Imorse hämtade vi frukost och låg i sängen till typ 2 haha, as skönt! sen gick vi upp och bakade as gott bröd och vid 5 kom sickan&gelan och hämtade oss så åkte vi över till skinnsberg en sväng, handlade julklapp till ante sen åkte vi hem till mig igen! :) vi sitter och kollar igenom gamla kort på mig när jag va liten och ja, vad ska man säga, skallig och glad, lite småfet också. haha. Ska snart ta en promenad innan maten, ha de götttt. puss :)


haha jag och lillebror för flera år sen. sjönk så mycket i sanden så man kunde göra allt utan att ramla.

Bara en sjuk tanke som slog mig

När jag va mindre så brukade jag ha en liten fotpall under fötterna när jag satt på toa, jag var helt enkelt för kort för att nå ner till marken. Men idag kom jag på att jag når ju knappt ner med fötterna nu heller, så när bestämde jag mig för att skippa fotpallen? Bara en sjuk tanke som slog mig idag .. haha dör




Nageldivan

blev filmmys med familjen igår kväll, men sen typ halv 10 fick jag sms av ante så han cyklade och mötte mig så sov jag där, mys :) och min förkyldning vill inte ge sig.. herregud idag när jag va och gjorde naglarna så fick jag världens hostattack så hon som gjorde dom tog fram halstabletter och vatten haha, söt. naglarna vart skit snyga iallafall! Jag gjorde dom på nageldivan i västanfors. man får så sjukt mycket snyggare händer av långa naglar,sick.

Ska dit igen om 3 veckor och slipa ner och fylla på! great.








RSS 2.0