HELG

Ja imorgon är det redan helg igen! Shit vad det går snabbt allting. Den här veckan har jag hunnit klippa mig lite kortare, varit ute på en låång prommenad med sara och frida en kväll, hälsat på hos farmor och farfar med pappsen, hängt med ante, ja typ så. &idag efter jobbet fick vi besök av Staffan som har en son på ett år, världens sötaste!
 
Har haft en bra vecka på jobbet också tror jag, har klarat mig igenom två permanenter den här veckan, om vi säger såhär, det är inte så ofta man gör en permanent. Men det blev toppen, och det är ju till och med rätt kul när man kan! :) Ante kom till jobbet och klippte sig en sväng idag också så nu är han snygg igen ;) Imorgon kväll kilar vi till larsbo som alltid varannan helg. Det har lixom bara blivit så att jag åker med varannan helg jag också, det känns så självklart nu mera, hehe. Det är ju så skönt där!
 
 

LAMBORN

Hemma igen efter en bättre helg i saras sommarstuga! Det har varit sååå skönt och avslappnande, inga måsten, bara göra vad man vill och ha roligt med mina bästa ♥ Blev jag, ante, sara, frida och matte som åkte. Har haft superkul, skrattat så att vi fått magmuskler tror jag :) haha. Har fiskat, spelat spel, badat, solat, spelat krocket, grillat, ja allt sånt där mysigt! Det var dock vääääldigt skönt att ta en dusch när man kom hem :) hehe. (finns ingen där) Känns som att man kommer varandra lite närmare när man åker iväg sådär och är tillsammans heeela tiden! Älskar mina vänner ♥ Ännu ett + var väl att vi klarade oss superbra på ca 300 spänn var under hela helgen, hur sjukt? Lägger upp lite bilder här under!
 
 
 
 
 
 
 
 

POKERRUN

 
 
Lite bilder från poker run som vi var och kikade på i söderbärke i helgen som var!
 

AIR MAX

Fick hem mina fina skor i veckan också! Huuuur sköna som helst, man får inte ens skavsår första gångerna man använder dom!! Använder dom mest till jobbet och så blir det väl på promenader osv. Till shorts ser dom ju okej ut till vardags men jag vettefan om dom passar till jeans alltså.
 
 

REDAN HELG

Herregud vad den här veckan har gått snabbt. Har inte hunnit sitta vid datorn nånting, vet inte riktigt vad jag har haft för mig efter jobbet haha. Eller jo jag har klippt lite, hängt med ante, fixat naglarna, kikat idol osv. &idag var jag ante sara och handlade käk till i helgen! Jag ante sara matte och frida kilar upp till saras sommarstuga över helgen, ska bli hur mysigt som helst! :) Så jag slutar lite tidigare än vanligt imorgon. Bloggar väl igen på söndag antar jag! Ska försöka ta lite fina bilder där borta med kameran också :) det skulle tydligen bli fint väder så det håller vi tummarna för!
 
Bild från instagram. Jag testade på permanent lack hos nageldivan i onsdags kväll, det ska tydligen hålla ca 3-4 veckor tillskillnad från ett vanligt lack som på mig håller ca 3 dagar innan man får göra om det. Så vi får se hur länge det håller på mig :) eftersom jag jobbar i vatten mycket på jobbet så kan det vara så att det släpper lite snabbare än vad det ska. Men jag ska försöka vara noga med handskar osv!
 

HELG I LARSBO

Har återigen haft en mysig helg i larsbo hos antes pappa! I fredags kväll blev det mest lugnt, men i lördags var det pokerrun i söderbärke, en slags båttävling för att förklara det enkelt. Så jag och ante åkte dit och kikade med hans syster, hennes sambo, deras två små pojkar och så deras vän och hans son. vi satt oss på några stenar vid vattnet där, super fint väder fick vi också! mysigt :)

Sen hängde annas familj med till larsbo efterråt, där blev det tacos för hela slanten, närmare 10 pers blev vi nog haha. Dom är en stor familj ♥ Sen gjorde jag anna fin i håret och senare gick jag anna och ann-louise ner till sjön och satt oss på bryggan i kvällssolen :) Dom andra var ute med båtarna en sväng. Sen testade jag och ante att paddla kanot! Gick ju super bra hihi.

Och i söndags morse plockade vi svamp :) sen åkte jag och ante till avesta och köpte ett ps3 till mig! Sen blev det en sväng till västerås med ante och mattias på kvällen för att köpa spel haha.. Så ja, kvällen gick väl åt till att testa spelen osv :) det är lite ovant med ps3 för mig. Men jag lär mig!



ante och krille i kanoten i lördags! :)


GODNATT

Måste bara påpeka hur kallt det har börjat bli i luften. Jag var ute och tog en pw med sara igår efter jobbet och tänkte "jag kan gå i t-shirt, det är ju sol&blå himmel och allt" Jo tjena, luften var ju huuur kall som helst, blev inte ens varm på huden fast vi gick snabbt i en timme.. Är hösten verkligen här redan? jag fyller ju inte år förrän om en månad..
 
Det här grejade jag med i förrgår kväll i antes garage. Sprayade om mina lådor vita! Blev toppen tillslut, krävdes några lager :)
 

MOLLY

Fotade min fina kisse lite när jag kom hem idag. Det är inte det lättaste att fota henne kan jag lova.. Så fort man tar fram kameran så vänder hon bort huvudet eller går iväg. Går man då runt henne kollar hon istället åt andra hållet. Jag var tvungen att knacka i väggen brevid mig för att hon överhuvudtaget skulle vända huvudet mot mig och kameran (eftersom hon undrade vad som lät gjorde hon det). Inte världens bästa modell här alltså :)
 
 

RAGGARBILAR

Igår var det ju cruising här i stan, ante körde ett gäng hela kvällen sent på natten. Va tydligen rätt mycket bilar! Men på tal om cruising så är det ju helt sjukt att man inte behöver ha bälte i raggarbilar? eller om det är så att man inte behöver ha bälte i raggarbilar av en tidig årsmodell? Är inte riktigt säker. Men när det ändå finns bälten i bilen, varför behöver man inte använda dom?
 
Att åka raggarbil är ju minst lika "farligt" som att åka i en vanlig bil utan bälte. Jag tycker iofs till och med att gamla raggarbilar känns osäkrare än en "vanlig" nyare bil. &där måste man ju ha bälte? tycker att det är en sjukt dum idé i alla fall. Okej om det fanns en lag som sa "du behöver inte ha bälte om du åker i 10-15 km i timmen" som man gör på cruising, (typ). Men när man åker utanför cruising områden, alltså i vanlig trafik, varför behöver man inte ha bälte då? Himla dumt enligt mig. Många åker ju långa sträckor med raggarbilar, till andra städer och cruisings osv. Där kan det ju vara 100 km/h på vissa sträckor lixom. Då lär man ju dö på fläcken om man kraschar i en raggarbil utan bälte. Men det är väl deras förlust då, eller familjernas kanske..
 
 
 
 

KRÄFTOR

Dom kokar kräftor här hemma, usch. Har aldrig gillat kräftor, kanske ätit stjärten eller klorna nån gång men nej, det är ingenting för mig.. :) skaldjur överhuvudtaget är ingenting för mig. Fisk funkar, men inte räkor, musslor, kräftor eller sånt.
 
 
Stackars, här sitter han bara och väntar på att kokas. &nu är han död och röd.
 

SÖNDAG

Ångest. Som vanligt varje söndag. Imorgon börjar en heeel veckas jobb igen. Jag kommer nog alltid tycka att det är helt sjukt att man spenderar mer vaken tid på jobbet än hemma. Men det är väl något jag måste acceptera någon gång.. :)
 
Idag har jag i alla fall varit i Västerås med ante och mattias. Handlade lakan + påslakan på ikea för 29:-? hur är det ens möjligt? köpte 3 uppsättningar så att jag har tills jag nån gång flyttar hemifrån ;) Sen blev det lite bra och ha saker, en stickad tröja, ett linne och så. Käkade köttbullar&mos på ikea också, godaste!
 
 
 
 

SÄLJER

Har rensat i mina lådor massor idag! Så jag hittade massa gamla the sims spel och böcker som jag inte använder och som ändå bara ligger där. Så nu har jag lagt ut dom på köp och sälj på facebook! skit smidigt ju, sen om dom blir sålda är väl en annan femma :) Kastade en hel del så nu känns det helt ok att kika ner i lådorna och det inte ser ut som ett bombnedslag.
 
 
Är nån intresserad av att köpa något så kommentera det här inlägget!
 

MITTBENA

Vad är det med mig och mittbena? Vi har aldrig riktigt varit vänner, eller jo, när jag gick i typ femman - sexan. Men nu är vi tydligen polare igen, sådär 6 år senare. Testade bara för skojs skull en dag och tyckte inte att det såg så jäkla dumt ut som jag hade trott. Så nu får den sitta där ibland, mittbenan.
 
Dålig instagram bild igen
 

BIRD

En morgon när jag hade gått upp lite för tidigt, eller i alla fall blivit klar för snabbt. Så fotade jag lite fåglar i trädgården genom mitt fönster. Rätt bra bild ändå för att vara tagen genom ett fönster och lång zoom. :)
 

TRÖTT

Idag är en sån där dryg dag. Trött i huvudet, trött på kunder, trött i armarna, trött i hela kroppen efter jobb dagen. Märks när det blir för mycket klippningar på raken utan vila, (hela eftermiddagen har jag BARA haft klippningar, utan vila och mellanmål.) det känns som fan i armar/axlar och rygg. En jobbdag är som bäst när man har hälften hälften av färg och klippningar. Typ :) jaja. imorgon har jag lite mer färg tror jag, roligast av allt faktiskt. Älskar att färga. Kanske skulle bli färgteknolog eller nåt istället? nädå. Men det finns ju många vägar att gå inom frisöryrket :)
 
Jag idag. Bild från instagram
 
 
 

PROACTIV

När vi åkte till Santorini beställde jag ett paket proactiv på taxfreen. Den serien är väldigt populär, kanske mest i andra länder än Sverige? jag vet inte. Men den ska tydligen vara himla bra och du ska få en himla fin hy. Det återstår att se men jag tror på det av någon anledning. Jag har inte tagit tummen ur och börjat använda det än men jag tänkte göra det snart. Ska se till att ta före bilder också så att vi ser om det blir någon skillnad!
 
 

FÖRÄNDRINGAR

Det här med att bli äldre.. det är en himla stor omställning att gå från skola till jobb, att gå från att bo hemma till att bo själv, att gå från två personer till tre.
 
Jag har länge velat sluta skolan och börja jobba, nu känns det inte riktigt så. Nu saknar jag skolan, lärarna, vännerna och stämningen där. Även om jag har ett bra jobb och underbara kunder och kollegor så är det inte samma sak än. Det är en stor omställning i livet som jag inte alls har vant mig vid än. Jag tror att många unga känner just såhär. Man vet inte riktigt vad man vill och inte vill längre, man måste nog känna efter ett tag innan man vet. Man har mycket större press och ansvar över sig när man jobbar, så upplever i alla fall jag det, och det kan nog få vissa att tvivla på sig själva, klarar jag det här? borde jag göra något annat? VAD vill jag göra egentligen? Det är jätte svårt.
 
Jag har också ett tag velat flytta hemifrån tillsammans med ante, nu känns det inte längre som att jag behöver flytta NU på en gång bara för att jag har slutat skolan och börjat jobba. Nu känner jag mer att jag just har gjort en stor omställning i livet med att börja jobba, så jag vill komma in i det och sätta mig till rätta med hur livet förändras. Innan jag förändrar det drastiskt igen. Det gör inget om det tar ett år eller två. Bara jag känner mig mer hemma med hur livet är nu. Jag tror man måste ta ett steg i taget och vänja sig lite med en omställning innan man ger sig på nästa.
 
Jag har också ett tag tänkt "det är klart att man vill vara rätt ung när man skaffar barn, i alla fall mellan ca 20-24 år." När man sett alla unga tjejer som fått barn. Men nu känner jag inte alls så. Jag menar, jag är 21 om två år, (vilket låter helt sjukt) och på den tiden kommer jag ju knappt hinna göra nånting! kanske åka på två, tre utlandsresor max med dom semesterveckorna jag har. Jag kanske precis har hunnit flytta hemifrån och klarat gesällen (alltså börjat få "riktig" lön). Då ska jag sätta mig tillrätta med det. Jag tror att man ska njuta lite av att bara vara två, det blir en VÄLDIGT stor omställning att gå från två till tre tror jag. Så man ska nog ta vara på tiden som två, man ska resa och göra saker som man kanske inte kan göra på ett bra tag sen när man väl fått smått. Man ska kanske renovera och greja och dona i nya hemmet. Sen ska man ju framförallt ha hunnit samla ihop en del pengar.
 
Det jag ville säga med det här inlägget var väl egentligen att jag tror många yngre rusar för snabbt fram. Sen ångrar man sig och det är svårt att gå tillbaka till hur det en gång varit. Jag kunde ha varit en av dom, men nu tar jag det lite lugnare och vänjer mig med en sak i taget för att inte bli överbelastad med förändringar. Självklart är alla olika, man får nog känna efter lite själv hur mycket förändringar man vill ha på en och samma gång. Men att skynda långsamt är nog rätt bra..
 
 
 
 
 
 

MOBILSKAL

Jag har varit utan skal till mobilen ett tag nu eftersom mitt gick sönder. Det är rätt skönt och kunna ha körkort, visakort och mobil i ett och samma skal lixom. Så jag kände att jag behövde ett nytt när jag kom upp till stan en lunch och hade "glömt" korten på jobbet.. Trodde ju såklart att dom hängde med mobilen som vanligt.. :)
 
Så jag tog tag i saken och handlade två skal på fyndiq.se. Ett svart och ett färgglatt fint! Det svarta kostade typ 47 spänn och det färgglada 150. Mitt förra kostade 300 så jag tyckte att jag lika gärna kunde ha ett i reserv den här gången när dom ändå var billiga :) Får väl se hur länge dom håller.
 
 
 

GLEST

Det blir väldigt glest med inlägg här nu när jag jobbar märker jag. Jag sitter inte vid datorn lika mycket längre utan tar vara på kvällar och helger på annat sätt. Man har inte lika mycket tid över längre helt enkelt, tråkigt men det blir ju så!
 
I helgen har vi i alla fall varit hos antes pappa, mysigt som vanligt :) Har haft fint väder hela helgen så har mest varit ute, hjälpt till med deras altan lite osv. Sen har vi grillat och myst i solen!
 
Imorgon drar en ny arbetsvecka igång. Söndags kvällar måste ju vara den värsta tiden på veckan, man sitter och tänker "Imorgon börjar en heeeel vecka med jobb, en heeeel arbetsvecka innan man får vara lite ledig och sova ut igen" . Tycker synd om mig själv varje söndag kväll, även fast jag vet att alla andra har det lika som jag.. :) Men när man väl kommer till jobbet så känns det helt okej. Och när måndagen väl är avklarad så känns det alltid lite bättre "en dag närmare helg och ledigt" . Ja, jag är nog en lat jävel, skulle helst vinna miljoner på lotto och götta mig med resor, sovmorgon och annat kul hela livet. Ja det kanske skulle bli långtråkigt tillslut, men då skulle jag väl kunna börja jobba halvtid då, eller i alla fall 20%.. :) Men jag jobbar ju i alla fall och går inte arbetslös, så det säger väl en del. Så riktigt lat är jag inte.
 
 

RSS 2.0