MODELLER

Här är modellerna som våran kursledare gjorde om! Super snygga blev dom :)






KURS

Idag hade vi kurs på salongen! Modellerna fick nya färger och frisyrer :) var super roligt och känner att vi lärde oss massor! och alla modeller var så himla nöjda! På förmiddagen hade våran kursledare två modeller som hon fixade iordning,vi fick då massa tips och svar på frågor vi hade.

Sen hade vi frisörer varsin modell på eftermiddagen. Jag hade min pojkväns äldre syster som modell, hon har sååå mycket hår så det tog lite tid haha. Ljusare upp ett parti som senare skulle färgas in i en effektfull violettröd färg. Sen fick hon en mörkare violett botten färg och även en violett färg i längderna. Det blev också en kortare frisyr med ena sidan längre än den andra. Och massa urskärning haha. Blev super blankt och fräscht! Färgerna var dock svåra att få på bild.. :)




BABYBOY

Har ju glömt att skriva här att min fina vän Evelina ska få en son i sommar ♡ Hon har tjatat om barn så länge jag har känt henne, nästan :) och det är alltså sen vi började första året på gymnasiet! Så för ungefär ett halvår sen smsade jag henne och frågade hur det var med henne osv, och så skrev jag lite skämtsamt " Någon bebis på g än då?;)" Och hon svarar ja! Det var dock super hemligt fortfarande så jag fick hålla tyst några månader. Haha. Hon ville väl inte ljuga eftersom jag frågade.. Blev något chockad men ändå inte. Sååå glad för hennes skull :)

Är faktiskt påväg till Västerås för att träffa henne nu! Vi ska hälsa på våran gamla skola, sen blir de lite shopping och käk på stan! Mys :) Eve och jag ses ju typ en gång i månaden nu också, hon ska sitta brud modell när jag gör gesäll prov! Så en gång i månaden har hon kommit till Fagersta så jag får träna :) men kan ju vara skönt och ses utanför jobbet haha. Solen skiner idag också! Kan ju inte bli annat än bra det här :)




MELODIFESTIVALEN

Okej. Känner att jag måste ventilera lite. Hade inte alls tänkt kolla på första kvalet i melodifestivalen men nu blev det så iallafall, men fan vad onödigt det var.

Den som var bäst ikväll var Molly, och hon åker ut först av alla. Låten som var näst bäst åkte också ut, inte ens till andra chansen gick nån av dom två bästa. Istället hade vi en jävla bollibompa låt och en låt som man inte hörde ett ord vad dom sjöng i. Dom gick minsann till andra chansen.

Sen har vi Erik Saade, en exakt kopia av Danny Saucedo (måste vara hans idol, eller så försöker han få tillbaka Molly eftersom hon numera bor med Danny) som står och dansar som en tonårspojke, hur gammal är han? 25? Han går vidare till final..

Sen har vi Jessica Andersson, skit snygg och skit bra röst, men herregud man kunde haft låten som vaggvisa. Hon går också vidare direkt till finalen.

Jessica och Erik är två kända namn, därför går dom vidare. Enda förklaringen jag kan komma på.

Appen som tydligen fanns, som jag inte ens fattade förrän programmet var Slut hade tydligen buggat också. SNÄLLA svt, om ni inte fattar hur man fixar bra appar kanske ni ska hålla er till bara telefon röster som vanligt. Alla människor har ju inte ens en mobil med appar.

Jaja, SVT är värdelösa och nu är det iallafall slut kollat på mellon för i år och jag ska ha en fortsatt bra kväll, önskar detsamma till er :)




RSS 2.0