One of the best things in life is seeing a smile on a persons lips, knowing that you put it there.


Ranyaa

Igår kväll åkte jag hem till ante vid 6, blev gustafsson&filip och fredrik, sen kika vi beck ett tag :) myskväll.

Imorse åkte ante iväg och jobbade vid 7 (hehe), jag va ganska glad över att det är lov.. Somnade om och sen vid halv 1 kila jag iväg och lunchade med ranya! vääldigt skönt faktiskt, va ett bra tag sen jag träffade henne så vi hade mycket och prata om hihi ♥ Nu är jag hemma iallafall och ska snart hjälpa mamma med strykningen lite. Får se va som händer sen, måste fixa min redovisning lite också. ha en bra dag vettja, puss


haha söta tjejer.. jag&ranya för några år sen ♥

Lockigt och "kort"


utan blixt.


med blixt.

Ganska skönt ibland, att få såhär lockigt hår bara utav att föna det med diffuser.

Halloween

shit, jag hade verkligen ingen tanke på att det är halloween i helgen. Det känns som att det borde vara senare? eller? hm.. Hade ju varit kul med maskerad faktiskt, kul och klä ut sig ju :) förra året va jag på maskerad fest i söderbärke, (tror det var förra året iallafall?) hos stefan. Kul va de, dom flesta hade klätt ut sig så de va ju skit kul :) värdelöst annars.


Sara emma och jag, haha. från maskeraden, jag va typ polis, men jag vettefan om jag såg ut som en? hade typ svart linne, svarta skinnbrallor, polismössa, handklovar, rött läppstift vet jag inte varför jag hade men haha. De va ju kul iallafall!


bild från samma kväll, innan jag tog på läppstiftet haha.
skulle nog ha skippat det.

Larsbo

Igår morse skjutsade pappa ut mig till larsbo, sen följde jag och ante med hans pappa&ann-louise till leksand och vi va där i stort sett hela dagen! Stannade i borlänge för lite handling och sen lite käk på tillbakavägen. Va hemma runt 6 så då blev de mys och film :) åkte in till stan rätt tidigt imorse för casper hade match, vi åkte hem till hanna sen och käka frukost där hihi.

Kom hem för en stund sen! har verkligen ingenting kul och skriva om känner jag, inga bilder har jag tagit på länge heller, lär bli bättre på det .. ska fixa lite här hemma nu sen kanske jag kilar hem till ante senare, upptäckte att mamma och lillebror är i borlänge hela dagen och magnus sover efter nattskift, kul. hehe.. aja, lär börja med min redovisning som jag har om typ 2 veckor (haha), har den här veckan på mig och sen måndag - torsdag veckan efter, men jag vet hur det kommer bli med tiden så det är lika bra att jag gör det nu när jag har tid och är ledig.

Jag och ante ska iväg på en liten mini resa om ca 2 veckor.. vi har ju varit tillsammans i 3 år nu i november så de blir as mys :) berättar mer om det när det är dags. Ha en bra dag nu! :)


hemsk bild men jag bjuder på den, haha. jag matilda och eve på klassfesten i somras. Ser ut som att matilda har en polotröja på sig men okej.. haha

Skrev inget inlägg igår såg jag nu, haha. Blev en as mysig kväll i fredags iallafall med sara och frida! såg idol och lite annat och käka göttis. skönt och träffa frida lite nu när hon va hemma

Frida

Kilar hem till frida efter maten och hoppas på en bra kväll! hörs imorgon :)


Nagelförlängning!!

iiiiih, har bokat nagelförlängning på tisdag nästa vecka! shit va skönt de ska bli, mina ser ut som skit. Gjorde ju nagelförlängning förra vintern med, men då gjorde jag dom hos en klasskompis (hon hade dock hållt på med sånt i några år då) men nu när jag gör på salong hoppas jag att det blir ännu bättre! :) tydligen får man komma tillbaka  och fylla på och slipa ner dom var 3:e vecka, det kostar väl men ändå, då håller dom ju kanske till jul till och med?:) okej kanske inte men man kan ju hoppas, haha.


förra året. FÖRE


förra året. EFTER.

Mina tjocka korv fingrar ser ju faktiskt iallafall liiite bättre ut med längre naglar :) Men jag kommer inte göra lika långa som på bilden på tisdag.

längtar.

Förkyld


Har varit på apoteket och handlat förkyldnings grejer, halstabletter,nässpray och nån gurgel sak som tar bort bakterier i halsen.

Imorse när jag vaknade kunde jag knappt prata för jag va så hes, nu låter jag ungefär som en kille i målbrottet men annars är det bättre, haha. De svider lite i halsen när jag sväljer också, men jag hoppas att det hjälper med gurgel saken och halstabletterna, 80 spän för 20 halstabletter, då lär de ju fan va bra grejer alltså?

Ska fortsätta ta död på min mini förkyldning nu. puss

En snorig näsa i närbild?


haha alltså? hallåå? jag vill inte se en snorig bebis näsa i närbild/storbild när jag ska logga in på blogg.se, även om bebisar är jätte söta så är det jätte äckligt med snoriga näsor.. :)

Ana gina får en fet tumme ner av mig

Jag har aldrig gillat ana gina, jag tycker att hon är för överdriven och hon tror själv att hon är mycket roligare än vad hon är. Ana gina är en bloggerska för er som inte vet, hon har också en egen show på svt.se/humor. Hon blev typ känd för sina videoklipp där hon klär ut sig till en muslimsk kvinna med slöja och spelar efterbliven ungefär (hon är muslim själv tror jag, men hon bär inte slöja). Sjukt irriterande tjej enligt mig, jag har humor, men det hon gör är inte humor enligt mig? okej nån grej hon har spelat in kanske är lite rolig. Men till exempel den här "musikvideon" under..



Hur kan man tycka att det här är kul egentligen? jag blir bara sjukt irriterad av att kolla på den för hon tror att hon är så himla rolig men vad är roligt med den här videon? haha, bara pinsamt ju.. :)

Eget kort på kortet..


As coolt ju! jag ska byta till visa kort från maestro och då fick man välja eget kort till det. och så fick man se exakt hur det kommer se ut PÅ kortet sen. Jag valde en bild på mig och ante från grekland förra året, blir nog aas bra :) natti

(Nej det är inte min kortkod som står på kortet. Den står bara där för att man ska veta vart siffrorna kommer att sitta, precis som man ser chippet och de andra sakerna på det här kortet så är det bara för att man ska kunna sätta dit sin bild rätt så att den inte täcks över av något. Man får helt enkelt se hur det riktiga kortet kommer se ut. Men här har dom inte skrivit dit MINA siffror, namn, när kortet går ut osv. Det är bara en "test".)

Hej igen

Nu är jag tillbaka igen! dock inte så länge. Nästa vecka är det ju lov så då får vi se hur mycket uppdatering det blir.

I förrgår åkte jag ju iallafall hem till ante på kvällen och sov där, och i skolan igår hade vi typ 2 lektioner sen åkte vi ner på stan en sväng och köpte mat osv innan vi åkte tillbaka till skolan kl 5. Där blev de myskväll med "klassen" vi va som vanligt typ 10 pers av 27. Kul klass, verkligen :) men de va kul iallafall, käka pizza och kolla på sommaren med göran! haha. Åkte hem med 8 tåget och hemma kom pojkvännen och filip och mötte mig! Följde sen med ante hem och sov där igen :) vi fick även skolkatalogen igår så den låg vi och kika i igår kväll, haha, inga kommentarer.

Idag då, ja, idag hade jag bara en lektion, har hunnit fixa med en bank grej idag, varit på mammas jobb, gjort apu läxa osv. Ska snart in i duschen och sen fixa lite andra grejer innan robinson kl 8. Myser i min onepiece hela kvällen tror jag :)

sista dagen i skolan imorgon innan lovet, huuuuuuuuuuur skönt som helst! uppdaterar mer imorgon! puss


här får ni en bild på ett gäng söta vänner


Kilar iväg

Kilar hem till ante nu och sover där tills på torsdag. kommer hem sent imorgon kväll så kilar dit direkt från tåget då ♥ Har klippt eve idag iallafall! great. as snygg blev hon, 1 dm kortare. wooh . hörs på torsdag

Praktik

Förbannad tjej. mobilen är seg, datorn är seg, jag har fått brev av express bild att jag inte har beställt skolkatalogen fast jag har gjort det. åh. Har varit en bra dag på praktiken iallafall, har hjälpt till och färgat hår, klippt mamma och klippt magnus. Ska käka nu, sen duscha sen ska jag inte göra nånting. fan va skönt.

Igår vart de mysdag här hemma, ante va här till 4 och sen gick jag upp till mormor och klippte henne. Tog en dusch sen åkte jag hem till ante och kolla på gustafsson och så sov jag kvar där! mys ♥

Den här veckan kommer bli så sjukt dryg. Idag kom jag hem kl 6, ska hinna duscha och greja och skriva klart svenska läxan. Imorgon kommer jag också hem kl 6, då blir de samma sak, men då åker jag nog till ante och sover. och på onsdag ska vi ha "klass kväll" i västerås så då kommer jag väl inte hem förrän 8-9 . sen på torsdag är jag hemma tidigt, men då ska jag in på banken och fixa med nån kod som va fel, sen ska jag beställa nagel tid, sen ska jag göra klart apu läxan sen måste jag ju ringa expressbild och fixa en annan grej osvosv. Och på allt de ska jag hinna träffa frida den här veckan också för hon är hemma från åre den här veckan. Shit, lovet kommer lägligt kan jag lova..


kul vecka, verkligen

wooh

Ante har precis stekt klart köttet så nu väntar vi bara på att potatisgratängen ska bli klar.. mums



Lördag

Blev myskväll deluxe igår kväll. Började med idolmys, helenius hörna och kladdaka hos sara :) sen vid halv 12 kila jag hem till ante och där blev de filmmys och naturgodis :) hihi. Det var underbart med sovmorgon imorse, tror inte ni fattar hur nice de va! har kommit hem sent 3 dagar den här veckan och gått upp halv 6 och halv 7 tre dagar i veckan. skönt? nej.

Vi gick upp vid halv 1 idag, mös, käkade upp det sista naturgodiset&kollade klart på en film, sen åkte jag hem med mamma kl 1 :) Nu ska jag ta tag i dammandet PÅ RIKTIGT. ha en bra lördag! min blir lugn. Ante kommer hit vid 4-5 kanske och så blir de matlagning och myskväll eftersom familjen ska bort :) blir as bra de ♥

jag är en sån där tjej som älskar myskvällar mer än fest. Visst, många tycker att det låter helt sjukt, men jag bara är så :) puss!


random bild från malta förra året, igen. shit va man längtar tillbaka när man ser sånt här :) alla knäppa kvällar och människor. Här hade vi nattbadat som ni kanske ser.. haha ♥



Sara

Kilar hem till sara lagom till idol och spenderar kvällen där :) kilar nog hem till ante och sover inatt sen ♥ Uppdaterar mer imorgon alltså! :)







Man blir ju fan ledsen när man ser sånahär bilder alltså, förra året på malta. Har aldrig varit så brun i mitt liv, och nu ser man ut som ett spöke tio gånger om..

Fredag = idolmys

Hallådär. Idag har jag hunnit med att vara i skolan, fixa nytt kort på banken, handlat käk, göra svenska läxa, börjat med apu uppgift men nu tar jag en paus. Ska in i duschen en sväng sen ska jag försöka damma lite här inne .. Gör klart apu uppgiften en annan dag tror jag :) ikväll blir de god mat och idol! Får se om jag ser idol hemma eller om jag kilar hem till sara! hinner nog uppdatera nån mer gång idag iallafall :) ha en mysig kväll! puss


asköviken.. gummistövlar, paraply, kikare, vinterjacka. och vi var inte nöjda ändå

Natti..

Trött tjej, imorgon ska jag ta tag i mitt liv, vilket menas att jag ska städa mitt rum, bädda rent i sängen, göra läxor, kanske blogga mer än en gång om dagen, osv. godnatt :)


Aldrig mer asköviken

Hann inte blogga nåt alls igår! Va ju som sagt vid asköviken igår, värsta jag gjort typ. Det SPÖREGNADE och tanten som höll i det där drog ut oss i skogen och vi gick hur långt som helst i lera och regn för att lära oss vadå? vart fåglar bor, vad dom äter, vad ett naturreservat va, osv. Kunde lika gärna ha googlat allting, haha blir sur bara jag tänker på igår.. När jag kom hem så hann jag bara duscha och packa sen kilade jag och familjen upp till min gammelmormor som fyllde 83 :) käka mat där och fika osv,sen skjutsade dom hem mig till ante direkt efter och där blev de filmmys. Så hann alltså inte blogga igår .. dåligt.

Idag hade vi bara en lektion, gick på stan med matilda lite efter skolan och så käka vi vivaldi..hihi :) ska och hälsa på farmor&farfar snart med pappa så jag uppdaterar väl mer senare kanske. puss :)




Asköviken. Kossorna va typ det roligaste där, då kan ni förstå hur otroligt kul vi hade det.. :)

Vilken miss, SOLO

Som ni såg så har eve gästbloggat lite, fulaste bilderna hon kunde hitta på mig la hon till också, tss. Tycker om henne ändå ♥

Igår satt jag och läste SOLO som jag fick hem, och vilken jäkla miss dom har gjort.. haha


Överst står det "Bodylodions, jag har testat tre olika krämer för kroppen, här är resultatet!" Observera att det står KRÄMER FÖR KROPPEN och inte hårspray.. Ni ser ju att testet egentligen handlar om tre olika hårsprayer. hahaha.


Aja, idag har vi haft natur och så har vi gjort läggningar på frisör lektionen! Kom hem sent idag, lite väl jobbigt. Blogg.se har typ inte fungerat på några dagar så jag har inte kunnat blogga, igår hade jag praktik iallafall och efter den klippte jag morfars pappa innan jag åkte hem. Va hemma sent då med.

Imorgon kommer jag hem sent IGEN, ska till asköviken med naturen 12 till 4. så är inte hemma förrän 5. Sen fyller min mommi år så vi ska och fira henne vid halv 7 . Så himla tråkigt att komma hem sent.. Det börjar ju faktiskt bli mörkt klockan 6 nu också? usch :(

Ska åka hem till ante om en stund och ta de lugnt och mysa. Det behövs känner jag, ha en mysig kväll! puss


Kärlek

Ville bara säga att jag tycker om dig! ♥








/ Evelina

HOME

Hej ni! har som sagt varit i larsbo hela helgen, mysigt de! i fredags blev de idol och sånt och igår va ann-louises familj där ute och hälsade på, hennes barn sara har nyss fått en bebis som var urgullig! hann med och klippa ann-louise igår också och sen hjälpte vi till ute lite, tog upp båten osv. :) Idag åkte vi in till stan tidigt för casper hade match, åkte och lämna lite ved sen åkte vi till ann-louises andra dotter hanna som nyss har köpt hus! blir nog suuper när dom är klara med renoverningen :)

Blev en sväng över till norberg några timmar idag också, precis när jag kom hem så skulle mamma och dom dit och käka så jag hängde med. Nu måste jag packa upp, duscha, skriva en svenska grej så den är klar, klippa klart ett huvud osvosv. Sen är de ju gossip girl kl 6 och gustafsson kl 8! :)

Men just ja, idol i fredags då! Hur f*n kan man rösta vidare någon som glömmer typ HELA texten och för det andra sjunger som en kråka. JA, jag syftar på linni. Dom borde ju faktiskt ändra så att idol juryn har ansvaret för vem som åker ut, det är ju värdelöst annars eftersom svenska folket verkar vara totalt tondöva och virriga. Fattar inte hur man kan rösta på någon som glömmer hela texten överhuvudtaget? då förtjänar väl inte den personen och va kvar ens? man måste ju klara av att komma ihåg en text, man kan inte skylla på nervositet när ingen annan glömmer texten.. Det är ju lixom ingen svår text heller, robin hade typ 100 ord i första versen och han satte den, vad kunde linni av sin låt? "vill du ligga med mig då" var det enda hon sjöng sen stog hon där som ett fån. Sjukt irriterande faktiskt, duktiga denice som gjorde sin bästa kväll hitills enligt juryn fick däremot åka hem?..


Måste ju säga att jag har rätt sjuka människor i min klass, kärlek
(snodde bilden av emma)

Larsbo

Sticker iväg till larsbo alldeles snart, ha en bra helg! :)


just nu.

Fredag imorgon!!

Saknar mitt långa hår lite, (bilden under). Men de är ju rätt skönt med kort också .. Åkte hem till ante igår ändå, blev myskväll där med spel och annat. Idag färgade vi håret på en docka i skolan haha, och efter skolan så jobbade jag vid mamma typ 3 timmar. Kila hem till ante sen och hämta mina grejer och mös ett tag. Men nu är jag hemmaa, ska duscha och fixa lite inför imorgon. Imorgon kilar vi iväg till larsbo igen! :) skönt de. Ska ta med mig vinterjackan dit också.. haha kändes som att jag var den enda med vinter jacka idag, kanske för att min är så stor på .. :) Hinner nog inte skriva nåt imorgon, så vi hörs igen på söndag kväll typ! Har ändå inget och blogga om för tillfället så de är nog skönt med en paus ;) ha de så braa, puss :)


kort?


eller långt?



Dammar väl av vinterjackan snart då..

Onsdagar är alltid den jobbigaste dagen på veckan, vi har bara 3 lektioner men efter första lektionen känns det som att klockan är 4 typ .. usch, annica är här nu och hälsar på lite och jag har fått present i efterskott! hihi. morfar sigge kanske kommer hit och klipper sig om ett tag, får se! Annars kilar jag nog hem till ante och sover där idag med :) Lär nog fasen plocka fram vinterjackan, det är så sjukt kallt ute, REDAN.. blää,


11 Oktober

Tjohejjj.. Hade natur prov idag, de va typ såhär "vad är en molekyl?" så skulle man svara enkelt, typ "sammansatta atomer". så det var ju lite bebis varning enligt mig, har ju tränat lite för mycket på mer invecklade saker om man säger så..haha, aja.

På eftermiddagen hade vi kundmottagning men ettorna fick vara kunder åt oss idag, så jag fick klippa en tjejs hår och sådär! kul de :) ska packa ihop lite saker och sen ska jag kila iväg till ante om en timme typ, tänkte hinna se första säsongens gossip girl innan, missade det helt i söndags! sjukt. aja ha en bra kväll :) puss




Natur, i hate you

Ger upp plugget för idag, och imorgon är det prov.. Det får helt enkelt bära eller brista, tänkte sova tidigt så kanske jag kan tänka klart iallafall, typ nu. natti :)


hahahahaha, kolla vad jag hitta! jag döööör. va små vi va, jag robin alfons&sara, och så antons halva huvud, haha. ♥

När man va såhär liten så tyckte man ju typ att de va coolt och ha killkompisar, fattar ni då hur nöjd man va när man vaknade nästa morgon och fick lägga upp den här bilden på bilddagboken? hahahaha

Pengarna på bordet

Det är paus men jag vet redan att dom kommer förlora alla pengar på första frågan. Vem vet inte vad pippis fulla namn är lixom? ;)

SVARTHÅRIG

ääääääääääääh skoja bara :) blev blonda slingor igen och färg i botten! great. Ska plugga lite natur nu sen ska jag väl duscha och sova,haha.. Igår såg vi på 2 filmer på rad, och efter det gustafsson 3 trappor, tv 4-halv 9.. tss. Ha en skön kväll! 


hej där alla söndags mysare

Idag tog jag sovmorgon, as skönt va de! Har hunnit gjort klart alla natur frågorna och pluggat lite på dom, sen har jag klippt mammas farbror och om ett tag kommer ante hit för lite söndagsmys :) Gustafsson 3 trappor och true talent ikväll, missa inte.

Imorgon har jag praktik hela dagen och så ska jag färga håret under den tiden! undrar ni vilken färg det blir? det får ni se imorgon ;)


Såhär kanske? (bild från google)


Natti!

Mysig kväll! god mat, god efterrätt och bra sällskap. Nu väntar sängen, natti! ♥


haha söt bild.. jag&sara för typ ett halvår sen:)

go kväll


Gäster på ingång, ha en bra kväll! puss
(min toffs är så kort mot förut så när man gör en fläta i den finns det nästan inget hår kvar, haha!)

LÖRDAG

hejdäär . Har nyss slängt ihop en hallonpannacotta och snart ska jag ta tag i naturen .. Blev en väldigt slapp&mysig morgon. Efter frukosten kröp vi ner i sängen igen.. as skönt ju, sängen är typ det bästa som finns, speciellt när man är trött :) Kika idol och så igår, roshana va ju verkligen kass igår så de va nog bra att hon åkte :) om några timmar kommer somsagt saras familj hit på käk och sånt. Hinner nog uppdatera nån mer gång innan de! puss!


kuljul


Ny produkt!!

Igår kväll kom ante hit lite oväntat :) bilden jag la upp igår är alltså självfall "mitt hår". Ska lägga upp bild på produkten jag använder här i inlägget! super bra verkligen!

Idag hade vi projekt i skolan, glömde ta kort på frisyren.. Men jag&matilda gjorde en "romantisk" frisyr, med lite flätor och lockar och en stor knut på sidan osv. Blev inte riiktigt som vi hade tänkt oss men de blev bra tillslut ändå hihi . Efter skolan åkte jag eve och matilda ut till erikslund och shoppa&käka lite! mys :) fick med mig ett gäng trosor hem men mer blev det inte idag, haha . Om ett tag ska vi åka och köpa kinamat och handla lite vanlig mat, ante kommer hit ikväll också så de blir lugnt, idol osv. Imorgon kväll blire häng med sara! hennes familj kommer hit på käk osv, blir braa de! :)


Den här produkten använder jag i handdukstorkat hår, kramar upp lockarna och fönar. Jätte bra blir det! (för er som naturligt har själv lockigt hår). Funkar nog inte så bra på er som har platt hår från början haha :)


Resultatet. Här har jag även i lite saltvattenspray för att inte lockarna ska bli för "fixade". Snyggast så.

Lockar


har köpt en produkt som trollat fram mina egna lockar igen.. hihi

Natur..

klar med 9 frågor av 25.. Det går framåt, sakta men säkert. Orkar inte mer idag, haha.. nu väntar duschen sen blire robinson. Vill sova redan nu, så trött är jag, så det blir nog tidigt idag.. natti

Torsdag

Blev myskväll hos ante igår, kilade hem till honom efter skolan idag också, va där en stund och så klippte jag hans mammas kompis :) kul de. Är hemma nu och ska försöka plugga lite natur, jätte roligt verkligen.. Blir robinson och lugnt ikväll, imorgon är det fredag igen! det går så sjuuukt fort..

Ska nog åka in till erikslunds nya shoppingcenter imorgon efter skolan, ska försöka leta på en lite tjockare jacka som jag kan ha innan jag börjar med vinterjackan, i och för sig så lär man ju börja med den om typ en månad? haha aja.

see you later


Eve laura och jag för någon månad sen :)

I´ll keep my fingers crossed for you

När vissa saker händer så händer det även mycket i mitt huvud, frågor, tankar. Varför? frågan ingen vet svaret på, varför händer vissa saker, som egentligen inte borde behöva hända? Hur kan man tro på gud, när det händer så mycket dåliga saker med oskyldiga människor i världen? (även om jag vet att ni alltid kommer på nåt konstigt svar på det). Varför just den? varför idag? varför där? varför gick det så illa? tankar som blir till frågor.

Mitt huvud är fullproppat med tankar och frågor, även om det som hände igår, men egentligen om allt hemskt som händer olika människor. Folk fattar nog inte själva hur lyckligt lottad man är som överhuvudtaget är frisk, som inte har varit med i tillexempel en olycka, som aldrig har haft någon annhörig som har varit med om en olycka, eller som blivit svårt sjuk, osv. Jag tror vi tar saker förgivet lite för mycket här i världen.

I´m just saying, ta vara på det ni har. Det går fort när något väl händer.


(bild lånad från fagerstaposten.se)


kämpa

5:e oktober

Kom hem från skolan för nån timme sen, har hunnit duscha och plocka undan lite sen dess! Kilar nog hem till ante ikväll igen och sover där, de är inge kul och cykla till tåget på morgonen i minusgrader ju..

Har inte så mycket att skriva alls idag faktiskt, jo. Matilda fyller 17! hon fick presentkort av mig eve och laura på en frisörsalong och så ska vi ut och käka på fredag :) Amanda i min klass fyller också idag så grattis till doom ♥


jag&eve på tacobar för några veckor sen, haha, ser helt trött och sliten ut..


Kilar ivääg

Ska kila iväg till ante typ nu. Har varit en bra dag idag över lag. På frisörlektionen skulle vi göra flygblad om att vi klipper och sånt på skolan, sen skulle vi gå och dela ut dom till folk på stan. Haha jag dog typ, det var så sjukt pinsamt. Jag kände mig som en sån där telefon gubbe som står och trycker på folk massa saker fast dom inte vill ha. Men de va faktiskt många som tackade ja och tog lappen, så vi får väl hoppas på lite mer kunder framöver :)

Idag krockade en gammal kill kompis till mig med motorcykel, det har tydligen gått väldigt illa, så vi alla hoppas nog bara på det bästa just nu.

Ta hand om det ni har, ta ingenting förgivet.

Skolaaaan

Sitter i skolan och väntar på att natur lektionen ska börja, efter de har vi 4 timmars frisörlektion så jag är väl hemma vid halv 7 ikväll som sagt, nice de. Ha en bra dag! puss :)

Kläder










Okej allt ser skit fult ut på bild, haha dör.
Men det här fick jag med mig hem idag iallafall ;)


SHOPPING

Hallooo. Lyckades sparka upp ante i tid imorse, han missade i och för sig bussen så han fick ta cykeln istället. Har varit på praktik hela dagen iallafall, eller okej jag slutade 4 och då åkte jag mamma och mattias till västerås och shoppa, hihi :) fick med mig 3 stickade tröjor, ett linne och ett par byxor hem! bra jobbat tycker jag. Stannade på max och käka frisco mål innan vi åkte hem .. mm mm mm

Nu ska jag se lite tv, duscha, fixa kläder tills imorgon osv .. Imorgon är de dryg dag, slutar 5 så är hemma runt halv 7. Om jag hinner med 5 tåget ..

Ska ta kort på allt jag köpt nån annan dag, orkar inte nu. puss


Plugg

Hejdär! Kom hem från larsbo vid 4 och sen dess har jag suttit och gjort klart svenska läxan. Har skrivit klart 3 nyhetsartiklar som ska lämnas in på onsdag, känns jäkligt skönt att ha det klart. Igår blev de lite fiske, lite promenad, lite film och mys. Idag hann vi inte med så mycket, tog sovmorgon sen kila vi ut en sväng och så blev de film igen innan vi åkte hem :)

Jag har även sett det största getingboet någonsin.. Hela sommaren har det surrat runt getingar på ett och samma ställe vid antes pappas hus ute i larsbo, och nu hade dom kommit på varför. Nere i källaren finns det en lucka som man kan öppna så att man ser in under husgrunden, &långt där inne har getingarna byggt ett gigantiskt getingbo. Helt sjukt stort! och det lär ju vara ännu större när man går närmare. Det är lätt större än 2 fotbollar tillsammans när man står typ 7 meter ifrån. Tänk då hur stort det är när man står brevid det. Usch, blä. Getingar är det värsta jag vet.. Skulle ha tagit kort på det så ni hade fått sett!


Bild från google. 

Ante kommer hit om ett tag och så ska vi kolla på Gustafsson 3 trappor, ett måste varje vecka ju. haha! Ska hinna duscha och käka och greja innan så lär sätta igång nu. Ha en skön kväll! puss :)

Kilar iväg

Åker till larsbo nu! kommer hem imorgon igen :) puss

RSS 2.0