PLATS..

Tävlingen är avslutad och jag hamnade på plats 32 av 140 tävlande. Känns helt okej ändå med tanke på motståndet 😊 hade varit värre att hamna på 139 plats haha. Har ju vunnit så mycket ändå! Träningsglädje, motivation, energi, snyggare kropp, kunskap, allt sånt där! Så glad att jag var med i det här. Och vinnaren var så självklar och hade såna sjuka resultat! 😊 så det känns bra! Nu blir det som sagt lite mer varierad kost men ändå inget skräp på vardagar, och träningen håller vi i! Tack till er som röstade på mig 😊 


RÖSTNING

Okej nu kommer vi till sista delen i luciaformen 2015! Ni ska få rösta, skulle självklart bli jätte glad om någon ville lägga sin röst på mig! Även om jag förmodligen inte har en chans att vinna så kanske man kan komma i topp 10 :) 

För att rösta så måste man skapa ett konto på www.refitness.se (gratis) och där kan man sen rösta fram vinnaren och topp 10 :) röstningen pågår från kl 12 den 16e december till kl 12 den 17e december! Så jag kommer nog påminna er igen haha :) Här har ni lite mer information.


LUCIAFORMEN 2015

Luciaformen 2015 är nu slut! Har varit en himla resa, har gått från värsta soffpotatisen till att längta till gymmet haha. Jag har mycket kvar att ge så jag kommer fortsätta träna och äta rätt! Är jätte glad att jag varit med i detta :) Nu har jag laddat upp mina före och efter bilder på refitness.se och på instagram. Så jag lägger upp dom här också! :) Nu återstår att se vilka som väljs ut av "juryn", dom kommer man sen få rösta på och utse vinnaren som vinner en resa och pengar! :) mer om det senare. 
 
 
 
 
 
 

IMORGON


FRUKOST

Eftersom jag senaste 11 veckorna varit med i tävlingen Luciaformen har jag haft ett kostschema att gå efter, så jag har ju inte fått äta vad som helst. Till frukost får jag välja på havregryn eller naturell yoghurt + keso eller kvarg + ett ägg + blåbär/hallon. I början åt jag bara naturell yoghurt, keso och ett ägg. Jag fattade lixom inte att det fanns andra ideér haha!
 
Efter att ha kikat runt på olika instagram sidor så hittade jag på ett recept på nyttig "smulpaj". Den här smulpajen innehöll havregryn, blåbär, och keso - allt det fick jag ju faktiskt äta till frukost! Så då kunde jag äta den här smulpajen plus ett ägg och min frukost var klar! Från början valde jag aldrig havregryn till frukost eftersom jag bara tänkte på havregrynsgröt, men det finns ju så mycket annat om man bara hittar på :) Hittade även på ett recept med "kakor" som innehöll havregryn och ägg - vilket jag också får äta till frukost. Då kunde jag äta dom här kakorna + keso tillexempel. Det blev lite roligare än att bara äta yoghurt, keso och kokt ägg haha. 
 
Här är "smulpajen" med en klick kvarg till.
 
Och här är kakorna, havregryn och ägg. (Kanel uppepå)
 
 

EN VECKA KVAR

Det börjar dra ihop sig! Luciaformen avslutas om en vecka :) har nu tappat ca 5 kilo och minus 8 cm i midjan. Känns helt okej men jag kommer fortsätta min resa även efter tävlingen är slut!:) Det har varit mer fokus på konditions pass senaste veckorna än innan och jag tror det har varit väldigt bra! Men nu är man bra sugen på julmat och julfika ;) haha. Här kommer lite före och efter bilder samt annat från dom senaste tävlings veckorna! 








RSS 2.0