FÖRBEREDELSER

Hej på er! Idag har jag suttit och skrivit ner vad jag ska ha med mig på gesäll provet nästa helg, har också ritat upp ritning och skrivit färg deklarationen. Känns skönt att ha det klart! Nästa söndag är det dags för det (förhoppningsvis) sista provet! Gud vad jag hoppas att jag klarar det alltså, orkar inte göra om.. Den här gången är det iallafall bara tre moment men det är lite nervöst ändå, har tillexempel aldrig provat färgen jag ska färga, haha smart lixom.. Men de går nog :) fönvågorna har jag svårt och få bra hållbarhet i också.. men jag hoppas det duger. Håll tummarna för mig den 7/2!! :)
 
Har även hunnit vika tvätt, laga mat, plocka ur diskmaskinen och startat en ny tvättmaskin. Sen får ante ta städningen och matlådor när han kommer hem ;) man får inte bara ha roligt på helgen haha! 
 
I fredags vad jag ledig, då fixade jag fransarna och så bokade vi resa åt tjabo och casper som också åker med oss till Spanien! Dock en vecka bara. Sen åkte vi till Leos Lekland med anna krille och barnen, jätte roligt ju! :) 
 
Igår hängde jag en sväng hos mormor och morfar och snyggade till morfar i håret, sen hängde jag hos mamma en sväng och senare kom anna och barnen på besök och jag fick klippa eltons hår :) Hihi. Första klippningen! Sen hängde vi med dom hem och käka kvällsfika och spela bingo osv :) Bra helg med många nära och kära :) 
 

JANUARI

Hej på er! Helgen är över och det är dags för ännu en jobb vecka imorgon.. det går så himla snabbt när man är ledig alltså. Har haft en bra helg iallafall! I fredags jobbade jag några timmar och på kvällen kom antes syskon och Dennis till oss, ante bjöd på nybakade semlor och så böt vi julklappar. Jätte sent jag vet haha, men vi har inte fått till det tidigare. Bättre sent än aldrig ändå :) de va super mysigt iallafall! 
 
I lördags blev det lite fix hemma och så spenderade vi eftermiddagen/kvällen hos anna och krille, massa snack och lite ost och kex :) mys! Och idag har jag hälsat på gammelmormor med mamma och så tog jag ante och casper en sväng till Västerås och käka Subway och köpte ny stekpanna haha. 
 
Vi har även hunnit med och tvätta, diska, städa, göra matlådor till veckan, vattnat blommorna, bäddat nytt. Ja sånt som man bara måste göra fast det inte är jätte roligt :) men det går ju snabbt eftersom vi hjälps åt med allt :) så ska det ju vara när man bor tillsammans såklart! 
 
 

2016

Hej på er! Sitter på jobbet och väntar på att sista färgen för dagen ska bli klar. Idag blev det ett 11-20 pass på jobbet, så ikväll hinner jag inte med så mycket mer än käk och sängen haha :) så äre ibland! Igår kväll var vi iväg och tränade en sväng, kändes himla skönt att komma tillbaka efter alla helger osv. Blev lite dåligt med träning under jul och nyår.. men nu så! Men oj vad snabbt man tappar orken. Blev trött direkt när jag körde kondition igår, så nu får man jobba sig uppåt igen! :) 
 
Har köpt ny kamera sen sist också, dock begagnad men funkar lika bra för det! En olympus kamera denna gång. Det blir grymt fina bilder med den men jag har än så länge bara kört på auto läge. Ska ta tag i och lära mig lite mer om den så att jag kan ställa in den manuellt :) Nu ska jag skölja ur färgen på sista kunden! Ha en fin kväll :) 
 
 

ÅRET SOM GÅTT

Nu är vi inne i 2016, men jag tänkte summera året 2015 lite snabbt! 
 
Jag tyckte inte att det hade hänt så mycket det här året, men när man börjar tänka efter så har jag faktiskt hunnit med en hel del! Jag har varit på dop för elton, jag har gjort gesällprov, jag har varit i spanien två gånger, jag har varit i ullared två gånger, jag har varit på babyshower, jag har varit i sälen på semester, jag har varit på möhippa, jag har varit på anna och krilles bröllop, jag har fixat brudfrisyren på anna, jag har fått träffa lilla charlie för första gången!!, jag har varit på charlies dop, jag var med i tävligen luciaformen och massor där emellan! och det största av allt är väl ändå att jag har flyttat hemifrån! Så lite har det allt hänt det här året :) det har ju faktiskt varit ett väldigt bra år egentligen! 2016 hoppas jag blir ännu bättre :) Här kommer lite bilder från 2015.
 
(klicka på bilderna för att förstora)
 
  
 & så avslutade jag året med att bli mörkhårig igen! 
 
 
 

RSS 2.0