HOUZZ.SE

Hej där! :) kom på att jag har glömt berätta att jag fick ett mail förra veckan från en på houzz.se som ville hjälpa mig göra en profil där. Så i torsdags kväll ringde hon upp och hjälpte mig komma igång! Houzz.se är en inrednings sida där du kan hitta massor med inspiration till ditt hem. Jag hade ingen koll på det innan men nu när jag har kikat runt lite ett tag så förstår jag inte hur jag kunde missa det! Så smidigt. Det finns en app du kan ha i telefonen också, då kan du ju kika efter inspiration vart som helst! :)

Jag har som sagt en egen profil också, där jag lägger upp bilder som andra kan se. Så får man väl hoppas någon får lite inspiration av mig också haha :) spana in houzz.se om ni inte redan har gjort det! (Det är dessutom gratis att göra en egen profil)


FÖRSTA ADVENT

Hej på er :) just nu sitter jag i en tatueringsstudio och kikar när sambon tatuerar sig. Det blir så galet snyggt, blir så sugen själv på att fortsätta på min arm haha. Tänkte lägga upp lite fler julpynts bilder från vår lägenhet idag :) när det är första advent och allt ;) hoppas ni har en skön söndag!


FINALLY

Nu var det såå länge sen jag uppdaterade här haha. Fy vad dåligt. Känner dock inte så stort behov av det då jag inte har så mycket följare heller hehe.. men ni som läser är jag super glad över! Skriver mycket för mig själv, tycker det är roligt att kika tillbaka senare :)

Livet rullar väl på sin vanligt iallafall! Jag trivs med två jobb parallellt och allt flyter. På helgerna försöker jag hinna med vänner och familj så mycket det går, sen har jag ju startat ett instagram konto som heter 68.kvadratmeter där jag lägger upp inredning osv. Så jag måste lägga lite tid på inredning och att fota fina bilder till veckan på helgen också! Det tar mer tid än jag trodde när jag började men det är roligt! :) har fått ett helt annat intresse för inredning än tidigare. Lägger upp lite bilder från instagram här under tror jag :) hoppas ni mår bra!


RSS 2.0