Elafonissi

Har ju glömt lägga ut bilder från när jag och ante va på elafonissi på Kreta. Det är en ö som man kan gå ut till (långgrunt) men som vi tyvärr inte ens hann besöka fast det var den vi var där för..

Resan blev inte riktigt som vi hade tänkt. För det första stog det att man skulle åka båt dit, men när vi kom till mötes platsen så visade det sig att det var buss hela vägen. ca 2 timmar.. för det andra så var det dåligt väder som sagt, moln över hela himlen, inte en gnutta sol och det blåste satan så man fick nästan trycka sig framåt faktiskt, sjukt! och för det tredje så hann vi ju som sagt inte ut till själva ön elafonissi eftersom guiderna kom till oss precis när vädret började spricka upp och sa att alla barnfamiljer hade klagat på att det blåste så mycket så vi skulle åka hem, och då va de ca 2 timmar kvar av utflykten.. skit också.

Men vi hann gå runt och kika lite på stranden som vi va på, den va jätte fin den också. Tog en toast vid stranden, käka glass och mös. Hann sola typ en timme också innan guiderna sa att vi skulle åka hem..

Vi åkte till en droppstensgrotta efter det innan vi åkte hem till hotellet igen. Det var massor med trappor som man skulle gå upp för upp i berget där grottan va, de va typ det roligaste haha sen va de inte så fint i själva grottan tyckte jag, men det var sjukt vilken utsikt det va!




skit fin sand.


glass mys på stranden , i molnen






påväg upp för trapporna till grottan






Torsdag

Idag åkte jag till skolan till 12 och då hade vi en permanent kurs i 3 timmar, har egentligen inte gjort så mycket mer idag, har varit och köpt nya ballerina skor till begravningen på måndag och om en stund kommer julia hit så ska jag toppa henne lite. Antar att jag uppdaterar mer när jag har något att skriva om hehe, puss


Utklädnads show!

Vill tillbaka till kretaaaaaaaaaaa.. de va fan så mycket mer värt att gå upp tidigt för att sola&bada än att gå upp tidigt för att ta tåget till skolan... haha, aja. Snart sommarlov iallafall, men det blir jobb typ hela juni och halva juli . moneymoney, då kanske jag kan dra på en ny resa? hehe..

Idag var det utklädnads show/dag i skolan, alla treor va helt galna haha. Dom har det varje år (dom som tar studenten) och eftersom carlforsska har en egen scen så har alla carlforsskas treor typ tävling om vem som har bäst/roligast danser. Alla klassvis och den som vinner får springa ut först på stundenten. Vissa gjorde as bra danser, vissa mer seriösa och andra mer oseriösa och vissa bara stog där och hoppa lite haha.

Jag tycker dom som hade tänkt igenom sina danser men ändå va lite oserösa och inte helt "perfekta" va bäst. Det ska ju lixom vara roligt och kolla på och inte bara "åh va bra dom är på att dansa" :) får se vad vi hittar på att klä ut oss till nästa år.. hmm, kul som fasen ska de bli iallafall :) efteråt går dom ner på stan med sina utklädnader och skriker till oss yngre "OCH SÅ FINNS DET DOM SOM HAR, FLERA HUNDRA DAGAR KVAR!" hahaha, dog imorse när en tjej kom in i skolan helt hypad och börja skrika helt ensam till oss, snacka om taggad.


hv! utklädda till en kortlek.


utklädda till sagan om ringen folk, gollum längst fram ;)


hv!


åsnor, förlåt men ni va nog sämst haha

As dåliga bilder jag vet, men det var mörkt och jag hade min mobil kamera bara..

Nya inköp

Sådär, nu jäklar finns de lite bilder och kika på här. Har gjort en ny kategori till höger i spalten som heter Kreta 2012 där alla inlägg om kreta ligger.

Tänkte slänga upp lite bilder på det jag har köpt där borta också! En converse tröja, en bikini, en strandväska, morotsolja, aloevera gel, armband, solglasögon,navelsmycke och små presenter till nära och kära.


fan vad jag fastnade för den här bikinin alltså, love it!


skönaste tjocktröjan! mm mm mm


aloevera gel, parfym och morots olja


färgglad strandväska


armband.


solglasögon&navelsmycke.


Kärlek











 


Mysiga kvällar


smirnof&jordgubbar i kvälls solen!


på balkongen








chicken kebabs, godaste på hela veckan!




kocken skär upp melon, hehe


På hotellets restaurang fick vi alltid en tallrik jordgubbar efter att vi ätit, mys!


Stranden utanför hotellet










Pool häng
























Eftersom det fortfarande inte funkar att lägga upp bilder på facebook så fortsätter jag väl här då, haha.


Chania











Hotellet


våra fyra solstolar på gräset och våra balkonger ovanför hehe.


hotell rummet, as skönt!


en del av hotellet


baksidan, våra ingångar


en del av poolen


Fisk spa











Testade fisk spa på kreta, kittlades as mycket under fötterna och mellan tårna. Men fötterna blev iallafall lena efteråt haha. Lägger upp bilder i olika inlägg så att det inte blir för mycket på en gång :)

Home!

Hej på er! blir ett snabbt inlägg innan jag ska sova bara. Har haft en sån sjukt underbar vecka! bara tagit det lugnt, sett nya saker, testat nya saker, hängt med mina underbara och solat och mått bra :) tror jag har lagt på mig en hel valk på magen efter all mat den här veckan alltså hehe.. Har lyckats få lite färg också! har haft ganska bra väder men dom 2 första dagarna solade vi väl kanske 4 timmar sammanlagt.. Sen har det vart några halv dagar då det har blivit moln vid 3 men fredag och lördag va perfekt. Sol hela dagen, fan va vi har njutit alltså haha. Har varit duktig med solkrämen också! haft 20 hela veckan fram till fredag då böt vi till 15 och sista timmarna hade vi lite olja, tyckte vi förtjänade det ;)

Vårat hotell va jätte fint och dom som jobbade där va jätte schyssta. Har hunnit med sol&bad (såklart) både i havet och poolen, (mest poolen) höll på och drunkna (okej inte riktigt) i havet första doppet när en jätte våg kom över hela mig så jag tappade bikinin, fick kallsup, skrapade upp knäna, ja you name it! Fan alltså haha, efter den åkturen blev de inge mer havsbad för mig. Snodde lite saltvatten och hade i håret bara.

Sen jag kom hem har jag hunnit packa upp, snacka med familjen, delat ut små presenter hehe, duschat, kollat på bigbrother och suttit och fixat lite med alla bilder , ändrat lite kontrast och skärt lite i dom osv. Tänkte lägga upp ett gäng imorgon just nu orkar jag inte.. Berättar mer om resan när jag lägger upp bilder sen!


Bjuder på en bild från flygresan DIT. ♥

På Kreta!





Har det as bra och jobbar po brennan!

KRETA!

Jag packade faktiskt i lite mer grejer, 2 klänningar också IFALL ATT lixom. hehe, väskan är inte ens proppfull faktiskt! Men jag nöjer mig så. Ändrade mig med kläderna jag ska åka dit i också, hade tänkt ha jeansleggings men blev vanliga mjukis tights, mycket skönare att åka i ju! kommer ändå inte använda jeans där borta.. Tog en slappis tröja också haha jaja.

Det här blir väl sista inlägget på en vecka då antar jag! när jag kommer hem kommer jag lägga upp sjukt mycket bilder så det blir as bra de. Vi åker mot arlanda inatt och påvägen dit stannar vi i västerås på donken och träffar eve och käkar lite. Sen går planet halv 8 imorgon bitti och vi är framme på kreta vid halv 12. sen tar det ju lite tid med väskor,buss, osv så vi kanske är framme vid hotellet 2 i deras tid . (+ 1 timme där borta mot hemma) Ha det så bra här hemma, kan inte tänka mig att vi kommer ha det dåligt iallafall hehe, får hoppas vi håller oss friska och att vädret blir okej bara! åker ju med ett superbra sällskap iallafall :) hihi.

Ska försöka uppdatera instagram några gånger om dagen också. ssanneee heter jag där.


here we come!

Inatt draar vi!

Nu jäklar är jag fit for fight, har skrubbat HELA kroppen,haft hårinpackning, rakat mig, klippt äckliga naglar, smörjt in mig med hudkräm och ska snart börja torka håret och måla naglarna. wihooooo, inatt åker vi! det här är helt sjukt ju :) känns så jäkla bra!

Har varit och käkat med pappsen nu och sagt hejdå! sen gick jag på stan en stund med ante robin och sofhia innan jag åkte hem igen. Ska göra mig iordning inför grillningen ikväll och så ska jag packa klart, sofhia hade typ 7 linnen och 7 t-shirtar med sig och jag har.... 8 tröjor allt som allt, hahahah. Jag har varit jäkligt duktig den här gången! har packat så lite som möjligt typ, men ändå blir det fullt på nåt vis..


på G


Fullt upp!

Idag har jag verkligen fullt upp, VERKLIGEN. Om ca 20 min kommer min granne hit och jag ska göra bröllopsfrisyr (gäst) på henne :) direkt efter det hämtar pappa mig så ska vi luncha på stan och efter de kommer ante robin och sofhia till stan och så ska vi kika lite och handla naturgodis om det finns hehe. Sen ska jag hem och duscha och packa sen vid 6 ska jag mamma och lillebror hem till antes familj och grilla. Sen åker vi till arlanda inatt! så sjukt! Är dock så sjukt trött efter att ha sovit i ca 5 timmar inatt pga antes härjiga bror och hans vänner... haha, &nu tar det ungefär 36 timmar till innan jag får sova igen... Kommer ju lixom inte kunna sova inatt eftersom vi åker vid 1 (ska stanna vid donken osv) och så hittar vi inte riktigt så vi åker i god tid haha.

Jag känner mig inte nervös eller nånting än, men jag har ont i magen som fan nu, undrar om jag är undermedvetet nervös eller om jag bara har käkat nåt dåligt? haha.


FREDAG

Idag har jag hängt med ante hela dagen, vi har varit på banken och växlat pengar, på apoteket, på min praktik plats och snackat sommarjobb, i larsbo och tagit de lugnt med hans släkt, hos mig och käkat god mat med min familj. Tror vi kilar över till linnea för lite häng med våra underbara vänner ett tag ikväll också ♥ Imorgon måste vi verkligen packa! vi åker imorgon natt, så sjukt! Eve har lovat att komma till donken och pussa på mig i västerås när vi stannar och käkar på natten också ♥ imorgon ska jag göra en frisyr på en bröllopsgäst (min granne) så hon kommer hit vid 10 imorgon bitti. Ha en bra kväll på er!


Fick hem min kepa idag också, haha den funkar väl..

Rest in peace


Finaste låtsas farfar ♥

..som alltid kramade mig så hårt att jag trodde jag skulle tappa andan, som alltid sa till mig hur fin jag var, som alltid lät mig och lillebror vara med i stallet, som alltid var så glad&pigg och som alltid gick ut och ner till källaren bara för att han glömt hämta hallonsoda till mig och lillebror. Det känns ganska overkligt för stunden. Men jag vet ju att han slipper smärtan nu, det är ändå det viktigaste.. ♥ love



Mys kväll igår

Igår kväll blev de mys hos sara med henne och frida! gäller ju att passa på nu när vi är samlade några dagar hihi, kika faktiskt på hockeyn! sen va vi tvugna och åka förbi och glo vilka polisen hade tagit vid banken, haha nyfikna?.. Ante robin sofhia och matte kom och hämtade mig vid 12 och när vi hade skjutsat hem alla åkte vi till mig och kika på det missade bb avsnittet och sov.

&nu har ante åkt iväg och ska skjutsa hem en tjej som en han känner hade släpat hem inatt.. haha alltså, .. Men han kommer hit sen igen och så ska vi (jag) in på apoteket, banken, min praktik och sen får vi se, antar väl att jag får hjälpa honom och bestämma vad han ska ha med sig utomlands så han får det tvättat också, killar vet ni ;) nä ska käka lite frukost nu, ha en bra dag!

Btw är det någon som har testat marabou jordgubb? ska lätt testa den!


Övningskör

Igår blev de myskväll med ante här hemma, vi grillade först hamburgare vilket va svin gott! sen kika vi på kniven mot strupen senare eftersom det var ifrån fagersta! haha, lite kända ansikten va de med . Sen blev de bb as usual osv.

Idag har jag varit och fikat med frida&sara några timmar, mys! sen åkte jag och mamma ut och övningskörde nån timme, jag blir så sjukt arg när jag inte klarar att köra. Eller alltså jag kan ju köra, men jag är värdelös när det gäller att komma iväg, får motorstopp eller så rycker det som fan innan man kommer iväg, jag har testat stanna och starta om tusen gånger men det går inte, &jag som har så dåligt tålamod ger upp. Usch, vafan ska man kunna växla och krångla för, kan man inte bara göra en bil som man startar och bara kan gasa iväg med direkt?

Har hämtat handbagaget till resväskan vid mormor också! va där en sväng innan vi körde. Nu närmar det sig hihi.


våra as goda bullar som vi bakade för någon dag sen..


fetknoppen


idag.

Camilla i bigbrother


Tänk va lite smink och fixat hår kan göra, hehe


Haha dör!




hahaha, så fult!

bilder från dessies.se


Ledig dag

Igår va de ju som sagt min och antes dag ♥ vi gjorde inget speciellt egentligen, bara va med varandra. Bakade as goda bullar gjorde vi iallafall! sen skulle vi ha gått ut och käkat på kvällen men mamma gjorde god mat här hemma så vi åt här istället haha! romantiskt.

Nej men idag va jag ju ledig också! hur skönt som helst, men jag sov inte så länge ändå, as usual när man är ledig.. Tog en promenad innan frukost och sen har jag kört lite rump övningar här hemma, haha vem vill inte ha fast rumpa lixom? 8 minute buns på youtube är faktiskt as bra. De bränner i hela skinkorna om man gör på rätt sätt haha, i början gjorde jag helt fel och kände ingenting men nu sååå. Ska ta en dusch och sen ska jag göra svenska läxan! puss på er


8 minute buns.

Beställd*

Haha, jag mailade med en hemsida och frågade om jag skulle hinna få hem en keps till på fredag eftersom vi åker på lördag natt och dom sa att dom skickar den idag så ska det troligtvis komma till fredag eftersom posten tar 1 dag på sig och skicka det. Så jag håller tummarna, håller tummarna för att den ser okej ut på också.. haha


Har aldrig ägt en sån här så vi får väl se om jag gillar den eller inte.. Har dock testat en för fler år sen och jag tror jag gillade den då! Jag beställde en olivgrön.


Army keps

Fan! jag är så sent ute jämt haha, jag bränner mig ju alltid så mycket i hårbotten när jag är utomlands och så flagnar jag där.. Så jag tänkte ta med en keps eller hatt att ha på huvudet ibland så jag inte bränner mig lika mycket. Men nu har jag kommit på att jag hade kunnat köpa en army keps! det kan ju faktiskt vara snyggt, snyggare än vanlig keps på mig iallafall. Men som sofhia sa, vi hittar väl nå coola hattar där, haha herregud. Snart är vi verkligen där! 




ungefär en sån som camilla har i bigbrother.

3,5 år!

Idag har jag och ante varit tillsammans i 3,5 år och förlovade i ½ år. Shit va sjukt det är när man tänker efter, det är lång tid alltså. 3,5 år av mitt liv har jag haft honom här,världens absolut bästa pojkvän ♥


?

Det är inte bara jag som är förvirrad när det gäller dip dye och ombré. haha


sökte på båda på google och samma bild kommer upp. Vad är det här egentligen? det är ju en ombré eftersom utväxten är mörkare än resten, men det är ju också dip dye eftersom det är en annan färg i "topparna"? eller?

Alltså jag är ju inte dum i huvudet, jag ser ju skillnad på tillexempel dom här bilderna:


Ombré med mörkare utväxt än resten av håret och dip dye med färgen i topparna. Men egentligen är ju ombré också dip dye då? för där är det ju också en annan färg i topparna? eller alltså, förstår ni hur jag tänker? Man ser ju skillnad, men vad ÄR skillnaden på riktigt? att man använder sig av mer galna färger när man gör dip dye? eller att man inte alltid har mörkare färg "överst" på dip dye? Men vissa har ju en mörkare färg i botten och en galen färg i topparna, & kallar det dip dye. Men då är det ju en ombré också? haha going on and on. Hoppas ni förstår. Iofs är det ju en skarpare övergång med dip dye, men som sagt det finns ju folk som inte har så skarp övergång men som ändå säger dip dye?


&den här bilden som jag la upp förut,vad skulle ni säga att det är? dom på loreal kallar det ombré och ja det är det ju. Men det ä ju dip dye också eftersom det är en rätt skarp övergång mot dom ljusa topparna ändå? eller? ;)

Nu blir jag väl dumförklarad men hey, i don´t get it.


HELG!

wohoooooo. Nu är det helg för mig! haha, jag ska alltså inte till skolan förrän om 2 veckor!! vi åker ju på söndag morgon  och är borta en vecka och nu är de ju typ en vecka ledigt innan de haha! super skönt. jag måste erkänna att jag skippade träningen idag, höll på och somna på tåget så jag kände inte att jag orkade. Eftersom jag har helg nu så kan jag ju träna vilken dag jag vill innan vi åker ;) smart va.

Ja imorgon är jag ju som sagt ledig då, ska träna, göra en liten uppgift till svenskan, börja packa lite smått, sen får vi se! :) ska sova iallafall, haha.




Praktik

Hej på eer. Igår efter jag kom hem åkte jag som sagt till pappa och klippte honom lite till. Sen åkte jag hem och duscha osv sen blev de mys med ante robin och sofhia en stund på kvällen! snacka lite om resan och annat :) är så sjukt nära nu!! hihi. Sen sov ante här såklart,inte träffat honom sen tisdags kväll ju ♥

Idag hade jag iallafall praktik, hade bara ca 4 kunder så de va lugnt idag :) efter det gick jag ner till mammas jobb och klippte mikaela lite innan jag åkte med mamma hem. Ska torka håret osv snart sen kommer ante och hämtar mig så ska jag sova där. Känns som en evighet sen jag sov där haha, sov ju där typ alla vardagar i vintras.

Imorgon har jag bara en lektion, tänkte passa på att träna efter skolan och så kanske jag ska hämta resväskan och börja kika lite... hahaa, får se :)


snart är man brun igen då, hehe. Här hade jag ju dock solat i 3 veckor..

Tågolycka

Sjukaste idag påväg hem från västerås. Tåget small verkligen in i en bil och jag såg allt utanför fönstret! jag satt och kollade ut genom fönstret och plötsligt börjar tåget tvärnita och jag hinner inte ens tänka något innan jag ser en röd bil flyga av rälsen, de flög saker åt alla håll och jag fick typ hjärtstopp för en sekund. Shit vilken chock alltså! jag var helt säker på att någon hade blivit ihjäl mosad i bilen alltså.

Vi stog där i ca en timme innan vi fick gå ur tåget och ta buss resten av vägen. De va massa brandmän och poliser där och tjejen som satt i bilen fick åka med ambulansen. Men hon va uppe på benen och gick och hämtade sin väska ur bilen osv när hon kom ur . (bilen hamnade upp och ner, den FLÖG verkligen av rälsen och upp och ner när tåget krashade in i den....) Så det verkar som de va rätt lugnt med henne iallafall, får hoppas det! med oss på tåget gick det bra, det small till bara men de va ju inte direkt så vi flög ur stolarna så.

Hon måste ha varit påväg över rälsen och sen inte hunnit över helt innan tåget kom, och inte sett tåget? annars vet jag inte hur det gick till.. För tåget fick ju lov och tvärnita så hon måste ju ha kört ut när tåget va ganska nära? hm. Tur att det inte blev värre iallafall!


Poliser och brandbilar. Bilen syns inte på bilden men den ligger framför polisbilen.


Bilen. (Vi fick höra att tjejen hade varit i tyskland och handlat alkohol med några andra som va i en annan bil där. så det är därför de ligger massa öl och grejer runt den. Det mesta gick ju lixom sönder.. Men dom räddade lite iallafall. Det var nog därför hon hade lite skärsår på armen också, från en glasflaska? kanske.)

Uppe med tuppen

Kul att man vaknar 20 i 8, går upp på toa, kollar ut och ser att det är klarblå himmel och sol, kan inte somna om, vill somna om men det går inte, ÅH. Ska typ gå ut och sätta mig i solen ett tag bara för det. Tar tio i 11 tåget till västerås sen och fixar frisyrer för sista gången! Efter de så ska jag klippa pappa lite igen hihi. &idag kommer ante hem så ikväll blir de mys med honom! ♥

Färgklickar

För er som jag gillar färg och inte känner att ni vill ha en vit studentklänning. Här är 3 alternativ från nelly.com, och nej jag är inget proffs på klänningar så dom är kanske inte alls passar för studenten för vissa av er, men 3 förslag bara. Jag känner inte alls att jag skulle vilja ha en vit studentklänning, inte en knallrosa heller men typ en aprikos färgad kanske? jag har ju iallafall 1 år kvar så haha.








Fuktkräm

Har ett tips till er ungdomar där ute. Jag hade alltid massa knottror i pannan för några månader sen som va skit dryga, de va lixom inte finnar men, knottror. Då berättade eve för mig att jag behövde en fuktkräm. Då köpte jag en som hon använder, den finns på apoteket i märket ACO. Kostar ca 60 kr så det är inte farligt alls. &alla knottror har faktiskt försvunnit!

När man är yngre behöver huden fukt, och när man är äldre behöver huden mer fett
. Därför ska man som yngre tillexempel inte använda anti age produkter eftersom dom innehåller mycket fett.


Super bra ansiktskräm verkligen!

Lördag

Åkte till västerås imorse som sagt, gick på stan med matilda lite för hon skulle hitta nånting att ha på sig ikväll! gick vidare till teatern och fixade lite hår och så och sen tog jag 2 tåget hem igen.

Hann träna en timme också när jag kom hem och sen blev de käk och duschning och nu har jag precis klippt magnus! ska snart klippa mamma också sen får vi se om de blir häng med vänner ikväll! saknar min pojkvän lite nu, han har inte varit i stan sen i onsdags morse nu. Men imorgon kommer han hem! ♥


1 vecka kvar imorgon bitti! iiiiiiih


Dragkedja


ny navelpiercing. Har letat som tusan efter en sån här som ser ut som en dragkedja, as ballt ju. 60 kr
(&ja jag vet att den har flyttat sig och blivit sne, haha.)

Linnen

Jag blev kär i linnena som jag visade igår från ginatricot. Köpte 2 stycken idag, 100 kr styck, inte så farligt tyckte jag. As fina va dom! hittade en ännu finare än nån av dom jag visade igår också. mm mm mm


kommer matcha det såhär + vita converse.


&såhär.


Köpte lite nya somriga trosor också! hehe

Västerås

Idag började jag inte förrän halv 1 med svenska, efter de gick jag matilda och eve ner till j huset och käka pastasallad innan vi gick ner på stan och shoppa lite smått. Ska visa sen vad jag köpte, va tvungen... hehe. Vid halv 4 skull vi vara på teatern och fixa frisyrer, eftersom min frisyr bara är en inbakad fläta i stort sett så var jag klar inom några minuter.

Känns lite segt att behöva åka in till västerås hela helgen för ca 10 min och sen stå och vänta på att alla andra ska göra klart sina innan man får ta tåget hem. (Går typ inte att hjälpa varandra eftersom det mesta är rätt simpla frisyrer) Ganska surt att missa det med 5 minuter också... Men aja, det är ju bara den här helgen så får bita ihop. Ska käka kinamat nu, imorgon bitti ska jag som sagt till västerås igen och fixa flätan och åka hem, tss.


Tog en fika med matilda och eve idag också, vart fan besviken på kladdkakan alltså haha.

Resväskor

På tal om att resa (hehe) så tänkte jag visa lite roliga resväskor.


haha as coola ju!


eller den kanske?


eller en karta över newyorks tunnelbanor eller vad det är? något för dig matilda? hehe


Gina tricot

Provet va skit svårt, glömde massa grejer osv men får hoppas de gick bra iallafall. Känns ju inte direkt som jag kommer få ig men inte vg heller, hehe. Efter skolan hämtade pappa mig vid tåget, klippte honom, fika med farfar och sådär :) Ska ladda in lite ny musik på min mobil nu tänkte jag, sen ska jag se gossip girl och bb som jag har missat! Skulle ha tränat idag också men jag har sån träningsverk i låren så jag pallar inte haha fan.

Kika nyss in på ginas hemsida, skulle jag aldrig ha gjort.



Give me

Nitar

Kände att det var roligare att pilla med nitarna än att plugga. Så det är klart redan hehe.. Har dock hunnit plugga också! jag får inte in så mycket mer så vi hoppas att det inte är alltför svårt imorgon. Ska iväg och toppa pappa efter skolan också! han har ju långt jätte krulligt hår och de är första gången jag får sätta saxen i det ;) får se hur lätt det blir.

Jag köpte 10 nitar för 16 kr på panduro idag iallafall . Tänkte fylla en hel bakficka först men det behövs maaaaassor med nitar för det! får se om jag orkar göra det nån annan gång haha. Satt 5 nitar på varje shorts. Såhär blev de iallafall:


På dom ena shortsen satt jag nitarna på framsidan under fickan.


&på dom andra på baksidan på fickan.


Dålig dag

Idag har de varit en riktig skit dag, vädret har varit svin dåligt (jag blev dyngblöt bara av att gå från bussen till idrotten imorse), jag fick ont i huvudet som tusan efter cooper testet även fast jag drack massa vatten och åt, jag har prov imorgon som jag måste plugga till, jag är trött, ante har åkt till larsbo och kommer inte hem förrän söndag, osvosv. skit dag. Det enda bra va väl att jag klara cooper! wihooo. 11.37, förra gången hade jag 13.10 så det är ju sjukt mycket bättre! nästan 2 minuter. Blev förvånad, hade räknat med 12.30 kanske.

Har tagit en varm dusch och alvedon nu, ska ladda in lite musik på min ipod som nu funkar igen för jag hittade laddaren, hehe. Sen lär jag väl plugga lite, blir sovning tidigt känner jag. Justja gick förbi panduro idag också och köpte en påse nitar för 16 kr. Ska testa sätta fast några på mina jeansshorts tänkte jag, visar sen!


igår hittade jag katten bland mina bh:ar&sovkläder, as sur över att bli upptäckt haha




Ombré

När vi var på Loréals huvudkontor i stockholm fick vi lära oss hur man gör en ombre rätt. Det är inte alls svårt faktiskt. (förlåt men jag vet faktiskt inte vad det är för skillnad på ombre och dip dye? ser ingen skillnad knappt men jag har alltid hört ombre så kör på det.) Loréal hade iallafall gjort en snygg ombre som är sådär perfekt matchning med färgerna.


mörkast högst upp, sen en nyans ljusare och ännu ljusare längst ner.

Man börjar med att välja den mörkaste nyansen. På bilden har dom valt 8,13, mitten partiet ska där efter färgas i en nyans ljusare för att det ska smälta ihop (9,13) och toppen ännu en nyans ljusare (10) för att få den snygga övergången. (det här håret är ofärgat sen tidigare så färgändringar kan behövas i ditt eget hår) Man lägger alltså 3 olika färger i håret, varje färg på ca en tredjedel av håret. Där det blir "kanter" mellan dom olika färgerna "suddar" man lite med penseln så att dom flyter ihop. Hoppas ni förstår? på så sätt blir det inte så skarpa kanter så det flyter alltså ihop snyggt utan direkta övergångar. Snyggt!

Klippt

Idag hade vi bara en lektion i skolan, as nice! men efter gick vi ner i salongen och klippte varandra, jag matilda och eve. &så färgade jag och matilda våra ögonbryn också, mina blev väl sådär, råka få lite färg utanför på huden men de försvinner nog om några dagar! Efter de kila vi ner på stan och åt spicy, naaaamnam. Sen tog jag 2 tåget hem och gick till arena och träna en sväng! har precis torkat håret efter duschen och nu ska jag väl plugga lite kultur och stilhistoria.... fun.


lekte lite med håret igår

Waterfall braid



Kika runt lite på youtube och hittade det här, as snyggt

(spola fram ca 2 minuter så börjar hon visa hur man gör)

Flätat i sommar



En stor trend i sommar verkar bli flätat! finns så sjukt mycket olika sätt att fläta på, testa er fram vettja :) Skit snyggt. Jag gillar fiskbensflätor skarpt, ser typ svårt ut fast det är så enkelt. (bilden högst upp till vänster)


Blond?

Räknas jag som blondin nu klassen? haha.

Tjejerna i min frisör klass sa förut att dom inte riktigt vet om dom ska säga att jag är brunett eller blondin. Hade typ mörkt underhår och ljusa slingor och olika färger på slingor, typ haha. Men nu då? underhåret är mörkare fortfarande men överhåret är ljusare än förut, och botten. & de orangeröda i topparna börjar sakta men säkert växa bort, 1,5 år senare....



Färgade håret idag på praktiken iallafall! gjorde fler ljusa slingor än vanligt och tätare vävning. &så la vi i newblonde i håret, det gör så att det inte blir så skarpa skillnader mellan dom nya och gamla slingorna och botten ljusas upp så att det inte blir sån kant där heller mot mitt råttfärgade. (eftersom jag inte färgar hela botten, bara slingor) sen la vi i en nyansering också. Idag har de varit rätt segt på praktiken, jag har i princip gjort sommar fint i salongen hela eftermiddagen, haha duktig tjej! men då är ju de klart iallafall. Nästa vecka hoppas jag på kunder igen :)

Fint väder har de varit idag också, synd för mig haha. Tog en promenad hem från praktiken kl 6 iallafall. Ska plugga lite kultur och stilhistoria nu, roliiigt. .. Ha en skön kväll! puss


Pictures

Jag som skrev igår att jag inte blev röd i fejjan, bullshit. När jag kom hem på kvällen och kollade mig i spegeln inomhus.... alltså, haha kräftan. Ser ut som att jag har solat med brillor också men det gjorde jag verkligen inte? haha konstigt. Aja, här kommer lite bilder från igår också


pellee


killarna jobbar


svinblek utan makeup, no shit. Tur att vi åker snart ;)

Kvar i larsbo!

Hej på er, är fortfarande kvar i larsbo! dom är inte riktigt klara med taket än så blir här några timmar till :) har suttit ute och solat ansiktet lite i stort sett hela dagen, blivit lite röd i fejjan men inte så farligt alls, konstigt egentligen. Däremellan har jag bara myst med pelle (hunden) lite, hjälpt ann-louise med maten, skickat upp lite grejer till killarna på taket och sådär. Slapp dag alltså, vaknade med ont i halsen imorse också så jag vet inte om det är så bra att träna ikväll.. Får vänta tills det blir bättre helt enkelt, skit också. Har snart smällt i mig en hel ben&jerrys den här helgen. Aja ha en fortsatt bra dag! kommer lite bilder när jag kommer hem, puss

Larsbo

Ante hämtar mig vid 8 så åker vi till larsbo och sover och blir där imorgon över dagen! Hoppas på sol imorgon, verkar som att det ska bli det iallafall! hoppashoppas.

Idag har det varit en lugn dag, har läst klart alla 50 sidorna i boken till skolan, pluggat lite kultur och stilhistoria, läst en frisör tidning, börjat kolla lite vad för kläder jag ska ha med mig utomlands (haha), tagit en liten promenad, färgat fransarna som sagt, testat lite andra kläder, osv. Ha en bra kväll!


Rakt hår


Ibland önskar man ju att man hade det här håret alltså.. även om jag älskar lockigt hår och trivs bäst i det så önskar jag ibland att jag kunde trivas lika bra i rakt hår! Man behöver inget hårspray, det ser glansigt och snyggt ut hela tiden, det ser ut som att man har jobbat med det fast man egentligen bara har plattat det och sen, done! (nu snackar jag om tjockt rakt hår, inte tunna tesar hehe..) &ändå kan man ha olika benor och ändra små saker i det, böja in topparna kanske. Håret ser faktiskt friskare ut när man plattar det än när det är lockigt tycker jag. Beror väl på vad man har för färg och lockar också men.

Fatta att kunna gå ut ur duschen, låta håret självtorka, platta fjongarna lite och sen, voila! klar och snygg. Laura tycker ju dock att jag passar bäst i rakt hår och säger alltid "åh lillan du måste börja ha rakt hår hela tiden!!!" när jag väl har det, haha! söt. &ante verkar gilla det bäst också eftersom det inte "blir sådär tovigt, man kan lixom dra fingrarna genom det utan problem" haha. Så ja, det finns fördelar med rakt hår, nackdelen är ju att jag inte trivs så bra i det och att jag måste stå och fixa det för att de ska se okej ut.. :)


Antes present

Har ju glömt och berätta vad ante fick i 19 års present av mig! Vi ska åka på en "utflykt" dagen efter vi har kommit till kreta, måndagen alltså. Man blir upphämtad med båt och så åker vi till en sjukt fin strand, sägs vara den finaste på kreta och vissa säger den finaste i europa! Elafonissi heter området.

Man är där hela dagen och väl där får man väl göra lite vad man vill, det verkar som att det ska finnas vattensporter, fiske och sådär om man vill det. Man får veta lite mer 10 dagar innan man åker, då kan man fråga en guide som är där nu osv. Sen ska man förbi någon grotta påväg hem. Ska bli jätte mysigt iallafall&göra nånting vi två bara :) kommer ju kunna hänga med robin och sofhia resten av veckan lixom så de blir nog as bra :) hihi. ♥







Får hoppas att det är lika fint som det sägs att det är! 

Ur garderoben


Hittade på min gamla byxdress som jag köpte för ca 2 år sen i garderoben idag. Hur skön som helst är den. Men vad tycker ni? snyggt eller inte? känns mest som ett mysplagg. Men man kan ju matcha det snyggare.


Hittade också en klänning som jag köpte på malta kanske? eller i london kanske de va, vet inte riktigt men jag har knappt användt den. Gillar inte riktigt brunt tror jag, men den är ju rätt söt annars. hm?

Färg

Imorse va jag och färgade ögonfransarna hos aino på salong skönheten. Blev as bra de! men de blir ju alltid lite mörkt runt ögat precis efter av färgen, får hoppas de försvinner snart :) 200 kr kostade det, och då noppade hon mina ögonbryn litegrann också.


Mys fredag

Igår kväll blev de mys med god mat och film, jag ante och mattias åkte faktiskt och köpte varsinn ben&jerry´s också... illa, men jäkla gott va de. Har dock kvar mer än halva så ska ta med den ut till larsbo idag ;) Åker dit lite senare med ante!

Kika på sista halvtimmen på bb igår också, och marcelo alltså, vilken idiot. Han kommer aldrig i sitt liv få en flickvän när han kommer ut ur huset det är ju en sak som är säker. Grejen är att han tror att han är så himla cool och att alla vill ha honom, men egentligen är han en fet tönt, ärligt talat, han är så osäker egentligen så han ljuger och skrattar bort allt som är seriöst. ÅH, arg tjej, ut med honom.


Ledig dag

Idag var det inte ens i närheten av så fint väder som igår, så imorse låg jag kvar i sängen tills ante åkte till skolan vid halv 12. Sen cyklade jag ner till arena och tränade en stund och så åkte jag och handlade mat med familjen! ikväll blir det lövbiff och potatisklyftor, mm mm mm .

Ska plugga lite nu, eller jag ska läsa en bok som vi läser på svenskan, ca 50 sidor sådär. Suck, måste plugga lite annat också som vi har prov på nästa vecka. Man ska kunna peka ut en hel outfit och berätta vilket århundrade det kommer ifrån, vad det tillhör för epok, vad som utmärker att det just är den epoken, osvosv. Alltså VEM kan sånt? jag har ju papper här men alla ser ju likadana ut? får se hur det går alltså..


jag i onsdags.

JEFFEREY CAMPBELL

Hans klackar alltså, to die for. Jag kan inte gå i klackar och jag använder det alltså aldrig, men om jag kunde gå i det skulle jag vilja ha alla dom här! Kan ju tillägga för er som KAN gå i klackar att priset svider lite ändå, 1630 kr. Iofs kan det absolut vara värt det. Har hört att dom är väldigt bekväma att gå i också, för att vara klackar lixom!



Kanske får lov och lära mig att gå i dom och skaffa mig ett par innan studenten nästa år ...


Detaljer


Den här klänningen va skit nice, enligt mig. Jag som annars inte är ett stort fan av klänningar gillade den här skarpt, vanlig svart framtill men ändå annorlunda med dom färgade banden baktill. Finns på nelly.com!

Resaresaresa

Sitter och skriver packlista inför resan som det är (notera) 2 veckor kvar till.. haha snacka om att va hypad inför en resa, ska dock försöka att inte börja packa förrän 1 vecka innan men de är ju så kul och förbereda och känna att man snart ska iväg, slut tjej :) käkar vindruvor också, sofhia informerade mig för någon dag sedan om att en enda vindruva innehåller ca 18 kalorier, haha. Då har jag nog ätit väldigt många nu ... ;)

Köpte även lite grejs idag till resan (haha), världens bästa after sun och en solskyddskräm för ansiktet.


After sun från hawaiian tropic som luktar kokos. Använde den varje dag på malta, den är sjukt bra! 74 kr på kicks. Solskyddet för ansiktet tipsade eve om för det hade hon testat! också från kicks, ca 135 kr. jag bränner mig as lätt i pannan och på näsan så 30 blir nog perfekt.


Helg!

Känns rätt nice att jag endast har varit i skolan EN timme den här veckan, haha dör. Imorgon är vi lediga igen.

Idag efter vi hade varit i skolan ca 1 timme så tog jag matilda och eve en promenad ner på stan! där köpte vi vivaldi och satt oss i solen och åt, myspys! tog 12 tåget hem och när jag kom hem gick jag till arena och tränade en timme.

Testade springa 2 km på 13 min eftersom vi har coopertestet nästa vecka, då ska man klara 2 km på 13 min för att bli godkänd. Förra året fick jag 13.15 typ, och året innan 13,50. Så ja, jag sög. Men nu klarade jag mig på 12,15 och då blev jag knappt trött, det betyder ju att jag kan fixa det på ännu snabbare tid på onsdag om jag vill? hmmmm... Nej nu ska jag kila ut i solen ett tag igen!






idag.


Idag

Imorse tog jag en promenad vid 10, sen hann jag sola lite innan jag hoppa in i duschen och gjorde mig redo för att åka till västerås. Fixade en frisyr på en tjej där och sen åkte jag hem, haha! tränade nån timme direkt sen hämtade ante mig. Imorgon har jag bara en lektion igen, suck. Men ska kanske stanna kvar och klippa matilda och hon ska klippa mig :) men inte säker. Ska träna efter iallafall! natti

Senaste dagarna..

Min valborg blev super mysig! började med att hänga med ante till smedjebacken och skjutsa tjabo&roffe. Sen vid 7 kom alla vänner hem till ante, kvällen bestod av grillning,snack,musik&skratt, sen kila vi vidare vid halv 12, men det kändes lite som att "vad fan gör vi här?" haha. Så vid halv 1 åkte jag ante sofhia linnea och filip hemåt. Sen blev de tv och städning när vi kom hem till ante igen :)

och igår så ringde dom från hembyggdsgården och frågade om jag kunde jobba för de va kaos. Så jag kila dit till halv 2, grina lite för att de va så fint väder och jag skulle stå inne hela dagen haha.. Men de gick bra, de va verkligen kaos när jag kom, de va nog ca 200 pers där när jag kom helt ärligt. Men de va kul :) jobbade med sara också så!

Närmare stängning kom ante filip robin sofhia och linnea dit och fika lite! sen vänta dom på mig nere vid bryggan så efter jobbet gick jag dit och hängde med dom ett tag :) hihi bästa ni. Sen hängde ante med hem till mig och vi grillade hamburgare och hade kick tävling i kvällssolen, mys!


mm mm mm

RSS 2.0