FOTOBOK

När man beställde studentmössan så fick man en gratis fotobok på köpet i mitt paket. Så jag beställde en fotobok med några bilder på mig och ante från studenten! Det blev lättast så när alla bilder var vridna åt samma håll :) jätte fin blev den!
 
 

LÖSHÅR

 
Jag har länge funderat på att gå en kurs för att lära mig fästa löshår med hjälp av olika metoder. Det finns ju en del, med fläta, mikroringar, keratinvax, clips, osv, ja ni vet. Just nu står det mellan mikroringar och keratinvax, clips använder jag ju själv så det kan jag ju i princip. Och fläta vet jag inte om så många använder sig av längre?
 
Frågan är ju bara om keratinvax eller mikroringar är bäst att kunna? Jag är inte så insatt i löshår egentligen men tycker att det är roligt och användbart. Vi fick en gratis kurs när vi gick i skolan så jag tänkte använda den. Sen kan man ju faktiskt ta en till kurs i en annan metod och betala själv! så vi får se hur jag gör..
 
TIPSA GÄRNA OM FÖR/NACKDELAR MED KERATINVAX OCH MIKRORINGAR. tack!
 
 
Jag med mitt löshår i. Använder som sagt clips, lätt att ta ur och i!

SJUK

Jag är super förkyld, hostar, snorar, lock i öronen, hes, ja allt. Usch. Just nu gillar jag inte att ha ett jobb där man aldrig kan sjukanmäla sig haha! Behöver vila upp mig.. Fick världens host attack idag när jag hade kund, fick gå in bakom i några minuter och torka tårar, dricka vatten, snyta mig och ta halstablett. Stackars kund alltså, jag skulle sprungit därifrån haha. Men vi har väldigt snälla och förstående kunder på våran salong, nästan lite förvånande ibland att det inte kommer fler bittra människor och fixar håret! haha. Men det är väl tur för oss :) Majoriteten av våra kunder är underbara.
 
Igår efter jobbet firade vi morfar Leif som fyllde år! Blev käk och tårta uppe vid dom på inglasade verandan :) mys! Sen va de bara att dricka honungsvatten och ta Alvedon och sova haha.. åh. &idag efter jobbet har jag betalat skatten (restskatt.....), lagat mat till familjen och kikat runt lite på olika kurser jag vill ta. Mer om det i nästa inlägg! Nu ska jag sova, hoppas på att må bättre imorgon!
 
 

FISKE

Tog lite bilder medan ante fiskade i en bäck vid larsbo. Skit fint!
 
 
 
 

MIDSOMMAR

Hade en mysig midsommar ute i larsbo! På midsommarafton hade vi massa släkt där på antes pappa och Ann-Louises sida. Alla åldrar tror jag haha! :) åt gott ute i solen och så fika vi massa gott. Sen kom regnet.. haha, men vi hade en fin dag ute i solen, minus till alla bromsar bara!
 
Resten av helgen var vi mycket ute och åkte bil, åkte runt och kika på grejer när de va dåligt väder. Sen byggde jag ante och casper ett eget kubb, sen måla vi lite, fiska lite osv. Larsbo är en kategori för sig, där fixar man och bygger själv, inga genvägar, inge apparater och grejer som jobbar åt en där inte! Så de ska va :)
 
&igår när vi kom hem så satt vi oss och kika i taxfree katalogen, alltid lika roligt även om man max köper 2 grejer haha! Satt och läste lite om Santorini och vad man kan göra där och snacka lite om de med hela familjen, sen blev de grillat och så :) Mys söndag!! Har dock blivit dyng förkyld så de känns ju förjävligt. Usch.
 
bild 1 antes systers barn jakop. bild 2 antes bror tjabo (han kommer döda mig:) ). bild 3 folk som ska äta. bild 4 folk som käkar osv.
 
 
 
 

KOMPISGÄNG

Jag önskar ofta att jag hade en stor grupp vänner/bekanta som alltid hängde och ordnade saker tillsammans. Tillexempel på midsommar, halloween, nyårsafton, juldagen, eller bara på vilken dag som helst, att någon bara tog tag i att göra nåt speciellt och så var alla med på det, kanske en grillkväll? en femkamps dag? en fiske kväll? ni fattar. Skulle inte det vara as mysigt? ett gäng som tyckte det var självklart att just vi skulle göra dom här sakerna tillsammans. Kanske 15-20 pers? Utan skitsnack, utan tjafs, bara raka rör och öppna kort.
 
I en liten stad tror jag inte att det funkar. Alla har åsikter om alla, vissa är omognare än andra, alla värderar olika, tycker olika, . I en större stad finns det fler människor, alltså större chans att fler tycker som jag. Bra vänner är jäääkligt svåra att få tag på. Vänner som är öppna, säger vad dom tycker men på ett schysst sätt, inte snackar en massa skit, hjälps åt, pratar ut, kramas och är glada över att ha varandra. Vissa har turen och andra inte. Jag har ett fåtal, men jag önskar att det fanns fler. Men för mig så finns det nog inte så mycket mer att hämta i den här hålan :) Är glad över dom jag har i alla fall ♥ Även om det inte är några stora gäng det handlar om ;)
 
Tänk om den här gruppen +fler som vi känner idag hade hållit ihop några år till. Undrar hur vi skulle vara idag? :) .. Ett sånt gäng jag letar efter tror jag, faktiskt. ♥

LÅNGHELG

Äntligen är det helg!! haha. Vi har så fullt upp på jobbet så vi hinner knappt ha lunch. Sommaren är ju våran kundtätaste tid om man säger så. Men det är väl bra att vi har jobb! :) Man blir lite trött bara. Så det ska bli skönt med helg :) Idag efter jobbet åkte jag bara hem och duscha och käka, sen åkte jag till sara några timmar, snacka och  tog de lugnt! ♥ Blev bjuden på as god rabarber och hallon paj också, yummmmm.
 
Imorgon är det midsommar också! Vad ska ni göra? Jag kommer fira midsommar hos antes pappa i larsbo med släkten där! Det blir nog jätte mysigt :) 
 
 
 
 

ROSSY

Fotade antes fina kisse när vi var där på studentfirande :) söt men jääkligt busig.
 
Det var tydligen jätte roligt att ligga I min kamera väska, och bita på den. haha
 

ROSOR

Två balla rosor som ante fick på studenten!
 
 

VILDSVIN

Imorgon är det redan onsdag! Den här veckan har faktiskt gått fort. Jag jobbar dessutom bara torsdag sen är jag ledig på midsommarafton! Så skönt :) Igår när jag slutade klippte jag mormor, sen åkte jag hem till ante och vi åkte till Sundbo och kikade om vi hittade på vildsvinen som bor där. &vi hittade 3 stycken i alla fall! Gud vad fula dom är haha. Inte alls rädda är dom. Vi har varit där förut men inte sett dom, och igår hade jag såklart inte med kameran när dom väl dök upp, så de fick bli kassa mobil bilder haha :) Sen åkte vi och kika lite i sjöhagen vid sjön ♥
 
 
 
 
 

FOTAT IGEN

Va ute och fotade lite idag också, haha! Det är ju så kul. Blommor å så är ju rätt enkla att fota, så jag testar mig fram med den biten först tror jag.
 
 

JORDGUBBAR

Söndags häng med brorsan, lite jordgubbar och kvällssol! ♥
 
 

DET HÄR MED JOBB..

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Vi började med en pizza till brunch och sen la vi oss och mös framför en film :) Sen har jag mest fixat med bilderna från igår och mina smycken som sagt!
 
Imorgon påbörjar jag andra arbetsveckan. Cash is king, påminner jag mig själv om hela tiden. haha. Att jobba varje dag är väldigt ovant när man har gått i skolan 12 år av sitt liv och bara sommarjobbat och så. Så jag har absolut inte vant mig med att jobba varje vardag 9-6 än. Det kommer nog ta ett tag.. :) Första dagarna led jag av att stå på morgonen och veta att nu börjar det, nu ska jag stå inne och jobba 9-6 varje vardag mer än 40 år av mitt liv, minus semestern på sommaren och minus mammaledighet någon gång i livet då. Herregud alltså.
 
Det chockar mig fortfarande att våra liv kretsar kring jobb, borde det inte kretsa kring nya upplevelser, roliga resor, ingen stress och bara "må bra saker"? Alltså EGENTLIGEN. Jag fattar väl självklart att det inte funkar så. Men man har bara ett liv, och då borde man få lägga upp det på det sätt man vill för att det ska bli så bra som möjligt. Men självklart funkar ju inte det utan jobb och pengar, vilket är synd.. haha.
 
Det är dock ganska skönt med rutiner och fasta tider. Och man värderar kvällar och helger så mycket mer när man jobbar. Men som sagt, jag skulle vilja använda mina dagar till häng med vänner, resor, nya upplevelser och sovmornar, kanske bli bättre på att fota? njuta av att vara ute i solen och fota. Jobba halvdag skulle nog funka fint för mig, men sånt kan man ju inte bestämma heller. Jag gillar ju det jag jobbar med än så länge i alla fall, det är bara det att det tar upp sån himla tid. Får ta och vänja mig helt enkelt :) Det är nog inte bara jag som är ovan.
 
Min bästa
 
 
 

SMYCKEN

Idag har jag gjort om lite bland mina smycken, jag har en hand, ett träd och ett stort upphängnings grejs som man hänger smycken på, och allt är fullt. Så jag rensade lite idag och hängde bara silversmycken på trädet. Mycket av det jag fick på studenten hänger där nu! :)
 
 
 
 

ANTES STUDENT

 Igår tog pojkvännen studenten! :) så stolt över honom ♥ En jätte bra dag med min familj, hans familj och släkt :) Började morgonen med att kika när dom sprang ut, sen hängde jag med hans bror, syster mfl upp på stan för att kika på flakåket! Log så fort jag kollade på alla som stog och skrek av lycka, jag stog ju där förra veckan och vet hur det känns ♥
 
Blev lite för mycket av det goda på morgonkvisten kanske, så ante låg typ I sin mat och åt när vi kom hem och skulle käka smörgåstårta, haha. Vi andra hade roligt åt honom i alla fall :) Åt god mat och hängde vid ante med släkten hela dagen. Fint väder fick vi också! Har lite bilder från morgonen i alla fall som jag lägger upp här under :) På kvällen blev det lite alkohol med vänner och familj, sen somnade vi. Planen var att vi skulle ut senare men det blev inte riktigt som planerat kan man väl säga, hehe. Hoppas ni som kom ut hade en jäääkligt rolig studentkväll i alla fall! :) och grattis alla ni!
 
OBS. Är det någon som verkligen inte vill synas här så säg till så tar jag bort bilden. Men jag har i alla fall försökt valt bilder där alla är beredda på att jag fotar och ibland klippt bort vissa som inte varit förberedda.
 
 
 
 
 
 

PICTURES

Var ute i trädgården efter jobbet en sväng och tog lite fina bilder med nya kameran. Himla bra är den ♥
 
 

MIN FINA

 
 
 
 
Madde som jobbar på mitt jobb är även fotograf, så hon kom förbi och fotade mig och ante i våra studentkläder för en vecka sen! Super duktig är hon och super bra kamera!! Kul och ha kvar lite student bilder på oss tillsammans :) ♥

LARSBO

I lördags var det riktigt skönt att komma ut till lugna larsbo efter en student. Haha. Vi åkte ut i båten en sväng på kvällen och fiskade lite, super fint var det ♥ och igår tog vi sovmorgon och så va vi ute en sväng innan vi åkte hem. Då fixade jag med massa studentkort och bloggade massa som ni kanske sett haha :)
 
Idag har jag jobbat, första riktiga arbetsdagen. Den har varit lång men det har gått bra! Ska försöka få 8-9 timmars sömn varje natt nu när jag går upp halv 8 istället för halv 6 :) Imorgon är det bara på´t igen. och resten av livet också för den delen. Över 45 års jobb kvar, hallelujah.
 
 
 
 

FLAKET

 
Obeskrivlig känsla, bästa tjejerna

PRESENTER

 
Mina fina presenter jag fick! + pengar,presentkort,blommor,kort. Alla bilder är tagna med nya kameran som ni ser på sista bilden! Den är suuper bra :) sista bilden är dock tagen med mobilen hehe. Tack till alla som firade min student med mig! ♥

STUDENTEN 2013

Studenten var helt fantastisk. Vi hade champagne frukost vid 7 på morgonen, käkade jätte gott och drack champagne med hela klassen hos eve! Sen åkte vi till skolan 9 där det var lite utdelning av blommor till lärare, betygs utdelning, tal på scenen, osv. Kändes lite konstigt när vi sa "det här är sista gången vi sitter här..". Sen kl 11 började utspringet! Vi var näst sist så man hann bli lite nervös kan man säga haha. Men det gick bra, mötte upp familj och släkt utanför och tog massa kort och fick massa saker hängda runt halsen. Det blev iofs så tungt så jag fick ta bort hälften innan jag skulle iväg med flaket haha :)
 
Sen åkte vi flak 12-2 och det kan vara det roligaste jag gjort! Det var så sjukt, alla hoppade och skrek till hög musik och MASSOR med folk stog och kollade runt hela stan och fotade osv. LYCKA var väl vad man såg vart man än kollade. Sen åkte jag hem till Fagersta och hade min mottagning här med nära&kära! Familjen hade gjort iordning så fint med mat och dukning och allt sånt där tills vi kom! Så då blev det massa käk, efterrätt, fotning och paket öppning! Fick massor med fina presenter! Bland annat en kamera, massa smycken, pengar, presentkort, flytta hemifrån saker och så :) SÅ nöjd med allt ♥ Sen åkte jag tillbaka till Västerås på kvällen och förfestade hos en klasskompis innan vi kilade till bmb där vi var resten av kvällen!
 
 
 
 
 
 
 
Blandade bilder från olika kameror och både från morgonen, dagen, kvällen, natten. Kommer fler bilder från flak osv när jag har fått dom!
 
 
 
 
 
 
 

FLAKFIX

I torsdags åkte jag till Västerås för att fixa vårat flak! Vi målade lakan, satt upp ballonger och serpentiner, grillade osv. Mysig dag! och en super varm dag också! Sen kom ante michael och tjabo och hämtade mig på eftermiddagen. Då var det bara att börja blåsa upp ballonger och fästa i snören hemma tills min studentdag haha! Ante var snäll och blåste upp så jag bara behövde fästa dom på snören. Sen hade mamma och mona fixat med studentmaten hela dagen! super snälla ♥ Så vi behövde inte ordna så jätte mycket. Sen var det bara att ställa klockan på 03.30 och gå och sova haha :)
 
 
 
 

STUDENTFEST

Ja som sagt jag tar allt från början så i onsdags kväll blev det studentfest för min del! kilade hem till sara vid halv 7 och fixade iordning mig lite innan vi drog till linnea på förfest. Där va de massa folk så vi körde lite lekar eftersom linnea fyllde år dagen innan :) jätte kul va det i alla fall. Jag och sara var militärer, temat var "Oj, jag kom visst fel". &jag hade ingen utklädnad för jag kom på några timmar innan att jag ville ut haha. Så vi var väl påväg till militäranläggningen egentligen då? Det var en toppen kväll på krogen också, träffade gamla vänner, dansade massor och umgicks med älskade människor ♥ Sen avslutade jag kvällen hos min fina pojkvän!
 
 
 
 

MÖSSPÅTAGNING

Eftersom jag inte har uppdaterat här på länge så tänkte jag ta allt från början. I onsdags hade vi student foto, student lunch och mösspåtagning. Har lite bilder därifrån som jag ska lägga upp här under! Vi började med att fotas tillsammans med hela klassen och sen en och en. Sen åt vi lunch med klassen och sist hade vi mösspåtagning på scenen. Då pratar rektorn och andra lärare lite, esteterna dansar osv, sen delas stipendier ut. Jag fick ett frisör stipendie på 5500 kr! Det var helt sjukt, var så chockad och glad haha!
 
Efter skolan så kom madde och fotade mig och ante i våra studentkläder med sin grymma kamera så att vi fick lite fina bilder :) sen blev det studentfest på kvällen. Visar bilder därifrån i nästa inlägg! :)
 
Studentfoto/studentlunch/mösspåtagning:
 
 
 
 

UNDERBART

Hade en helt fantastisk student dag/kväll/natt igår! Är dock påväg till larsbo nu så jag skriver mer om den imorgon och lägger upp lite bilder. Flak åkningen var nog det roligaste jag gjort någonsin! ♥

STUDENTKAMPEN

 
Idag var det studentkampen för våran skola! Va nästan roligare att kolla på när alla andra gjorde bort sig än att göra bort sig själv om man säger så haha. Fick panik när man skulle köra spanska fyllan eller vad den kallas, blev så sjukt snurrig. De va lite olika stationer varje klass gjorde, så fick man en viss poäng och tid. T.ex hoppa säck, dansa på såpa, bygga en pyramid med människor, byta kläder i en soppåse, spanska fyllan, doppa tampong i flaska (istället för doppa penna i flaska) och så.
 
De va rätt kul. men det blev lite överdrivet när estet eleverma sprang runt och bjöd dom personerna som hade hand om studentkampen på cigg,kaffe,mat, (dom sprang till och med och köpte det DÅ) för att få extra poäng, dom stog och dansade och sjöng fjäsk låtar för dom, dom överdrev lixom allt för att få extra poäng. (man fick fjäska och kunde då få extra poäng, det gjorde vi också till en viss gräns, bjöd på godis m.m.). Då va de inge roligt längre, usch för esteter, alltid dom som ska vara värst alltså, det är verkligen så på våran skola..
 
 
 

TÅGRÄDD

Jag blev helt plötsligt för några veckor sen rädd för att åka tåg. Fattar ingenting eftersom jag har åkt tåg varje vardag i tre års tid utan problem!

Här är mina tankar när...

..tåget bromsar hårt - nu krockar vi
.. tåget svänger - nu vickar vi
.. tåget "guppar" till - nu spårar vi ur
.. tåget tutar - nu kör vi på något
.. tåget låter konstigt - nu ramlar ett hjul av

Alltså? på riktigt. Jag har aldrig brytt mig förut och nu sitter jag på helspänn när något av det här händer och försöker tänka på vart jag skulle kunna hålla i mig ifall vi faktiskt skulle spåra ur haha.

Jag var med i en olycka med tåg som körde på en bil för några månader sedan. Men hade det varit därifrån jag har fått rädslan så borde den kommit för länge sen? Jaja, nu är det bara ca 3 dagar tågåkande kvar! :)

MÅNDAG

Idag har jag haft fullt upp igen haha! Imorse kl 9 var jag iväg och färgade håret på salongen, samma färg som förut, super nöjd :) den hade släppt så mycket nu. Sen åkte jag direkt och fixade naglarna efteråt, och dom blev också jätte fina! Hade tänkt köra på fransk manikyr men skippade det och valde glitter istället :) sen har jag hunnit klippt mamma och Magnus, testat frisyr till studentmössan, tagit nytt passfoto, plockat lite och så. Tänkte lägga mig tidigt idag, imorgon har vi studentkampen!! Tävlingar eller nånting liknande mot andra klasser på skolan, ska bli skit kul :) vinner vi får vi springa ut tvåa på studenten! Så vi satsar på det ;)
 
 
Bilder från idag, Naglarna, studentmössan och imorse med färg i håret!

IGÅR

Igår var det fullt upp hela dagen! Vi var iväg till Camilla några timmar och grejade lite, sen bakade vi bröd, sen åkte vi till morfar och snacka jobb/praktik och kika på kattungarna, sen blev det en till fast and furious film haha :) Bra dag, igen!
 
 

FIN DAG

Hej igen! Blir lite dålig uppdatering här dom här veckorna. Mycket att göra och när jag är ledig orkar jag inte sitta vid datorn en massa.. :) Igår jobbade jag hela dagen iallafall, sen blev det kinamat med mamsen på kvällen och senare hängde jag hos ante :)

och idag har jag varit hos antes mormor och morfar hela dagen med hans syskon, mamma, låtsas pappa och morföräldrar. Det har varit en super fin dag!:) vi har målat en stuga på gården, grillat, spelat lite badminton osv. mys :) Som ett plus har jag fått lite färg också! haha. Nu på kvällen har jag och ante myst framför en film med melon och jordgubbar ♥ och nu ska vi se en till! ska se alla fast and furious filmerna från början har vi tänkt. Typ dom enda filmerna vi båda tycker är riktigt bra haha :-) Jaja ha en fin kväll!




RSS 2.0