FALKENBERG

Hej på er! Hade en super bra helg i Falkenberg och på ullared :) Åkte med ante, tjabo och casper, bodde i en liten men fin stuga vid havet i Falkenberg. Vi åkte i lördags morse, sen gick vi på ullared ca 4 timmar på lördagen. Sen sov vi som sagt i Falkenberg till söndagen och så gick vi några timmar till på ullared på söndagen. Haha. Trodde faktiskt att killarna skulle tröttna men dom gick lika länge som mig och tyckte de va kul, tror jag iallafall ;) Stannade på gränna och handlade polkagrisar påväg dit också haha.

Hittade massor med fint. Blev långa kvitton haha.. Var himla skönt att bara komma iväg lite :)






KORT HÅR

Justja. Klippte ju av mig håret i måndags..:)








ULLARED

Idag har jag haft ledig dag! Så skönt :) Igår var eve här och jag provade lite frisyrer på henne, till gesällen i vår. Och idag har jag hjälpt till att måla lite i tjabos lägenhet och ikväll blir det myskväll med Sara! Sen åker jag ante tjabo och casper till ullared imorgon bitti, sover där till söndag också. Ska bli skit kul :) va några år sen man va där. Men förmodligen smockat med folk haha..



Fick ett suuuper snyggt vinglas av eve igår också i försenad födelsedags present! Av Carolina Gynning :) gillar hennes grejer. Men vet att vissa inte gillar dom alls.

PICTURES

Bilder från igår innan alla kom och stökade till ;) haha
 

INSTAGRAM

Här får ni lite instagram bilder från kvällen igår :) super rolig kväll med massa fina vänner ♡


















FÖRSENAD FEST

Ikväll ska jag och två vänner ha lite försenad 20 års fest. Vi alla fyllde i september men det passade inte riktigt förrän nu. Vi har fixat och grejat och det blir lekar och drinkar och massa kul! Hoppas jag iallafall :-) Hoppas att det blir en lyckad kväll utan nåt strul. Ska försöka fota lite också :-) Ha en bra lördag!




THROW BACK

Satt och kolla på bilder på facebook och hittade några från risbro showen. Nu snackar vi för ca 4-5 år sen. Jag, Sara, Frida och Linnea gjorde ett nummer som kizz. Vi klädde ut oss till dom och dansade och sånt till en av deras låtar. Hahaha, det var ju såå kul. Risbro showen är en show som alla som slutar nian får vara med och fixa, vara med på nummer, antingen dansa, sjunga eller nåt annat kul. Haha åååh risbrotiden var lixom bästa tiden någonsin och det förstår man inte förrän nu!
 
 
 

RSS 2.0