LÖSHÅR

Imorgon kommer jag vara i Stockholm hela dagen på kurs! Kursen handlar om isättning av löshår med hjälp av mikroringar och tape. Vi kommer alltså få lära oss dom två metoderna. Super taggad! Ska blir skit kul :) Det blir jag och Pernilla (en tjej från min frisörklass) som ska dit! Uppdaterar nog på instagram under dagen ;) kraam
 
 

FROST

Bilder från första frosten för ett tag sen. dålig upplösning dock
 
 

STOCKHOLM

I fredags blev det inte så mycket "firande" av våran femårsdag. Då var jag faktiskt och hälsade på på skolan en sväng, fick lite påskrifter osv. &så hann jag luncha och shoppa lite med eve :) så de va toppen! Sen åkte jag och ante på färna julmarknad en sväng när jag kom hem, det var ingen riktig julkänsla eftersom det spöregnade och inte fanns en snöfläck någonstanns.. Sen blev det tacos, idol och fotbolls mys resten av kvällen!
 
Men igår firade vi lite mer, åkte till Stockholm och checkade in på hotellet vid 3. Sen gick vi och åt god mat och gjorde oss iordning lite på rummet innan vi skulle på nitro circus! Det var grymt att se live :) Men innan vi skulle dit fick jag reda på att man inte får ha med systemkameror/kameror med objektiv in på tele2 arena. JÄVLA SKIT. Där satt jag med en sketen mobilkamera då lixom, killarna vart som sträck över bilden så man såg ju inte ett skit vad bilderna föreställde, så jag gav upp. Satt mest och tänkte " ÅH, tänk vad jag hade kunnat fånga det där tricket med kameran!" eller "ÅH, tänk vad jag hade kunnat zooma och fått en bra närbild på honom med kameran!" Jaja, det var en super bra kväll i alla fall :)
 
Eftersom jag inte fick ha med kameran in på arenan så får ni söka på nitro circus live på youtube.com om ni vill se vad dom gör. Här får ni istället lite bilder från vårat hotell rum!
 
 

5 ÅR

I fredags var det den 15:e november. Alltså min och antes dag! 5 år tillsammans, och 2 års förlovning! Inte illa pinkat. :)
 
 

BOWLING

I helgen var vi i larsbo fredag till lördag. Va ett tag sen sist! Sen på lördag kvällen va vi bjudna till bowling och käk med ca 25 pers till. Det är ju faktiskt skit roligt att bowla! Jag fick någon strike iallafall hehe. Är ju inte sådär jätte duktig annars kan jag ju inte påstå :) men kul!

I söndags fixades lite hemma. Sen bakade vi pepparkakor jag och ante. Momsiigt. Sen blev de kina käk framför solsidan och så :)




MÅNDAG

När måndagen är över brukar veckan rulla på bra :) så nu blickar vi framåt. Jobbar bara fram till torsdag sen är jag ledig fredag!! Ska bli så himla skönt! Ska åka till västerås en sväng och hälsa på på skolan med eve, sen ska vi shoppa och luncha lite ♥ Sen åker jag hem så ska jag och mitt hjärta på färna julmarknad en sväng! Sen blir de myskväll. Har varit tillsammans i 5 hela år på fredag faktiskt! :)

Sen åker vi till stockholm på lördag och sover på hotell där tills söndag :) på lördag kväll ska vi på nitro circus i tele2 arena!! blir nog grymt :)




HELGEN

Hade en bra helg i helgen!! Myskväll framför idol i fredags, lunch med sara i lördags innan fest på kvällen! blev förfest hos Linnéa sen drog vi till gm som hade maskerad! (kommer aldrig någonsin kalla gm för club etage som det nu så fint heter). Va en bra kväll, mycket dans och skratt med bra folk!!♥

Söndagen va slö. Käkade kebabtallrik till brunch, bakade snickerskaka med ante, sen blev de solsidan och så :)

Imorgon är det redan onsdag. Igår kväll firade vi pappa hos farmor och farfar efter jobbet! och idag har jag fixat naglarna hos eila på nageldivan!








bilder från maskeraden i helgen!

HALLOWEEN

Den här veckan är redan slut. Blev nyss så trött på mina långa naglar så jag klippte av dom, hör och häpna! För några månader sen hade jag aldrig kunnat få långa egna naglar och nu när jag fått det klipper jag av dom. hehe :) Ska till nageldivan på tisdag och lacka om dom iallafall! längtar..

Den här veckan har jag bokat tatuerings tid!! I januari smäller det :) ska fila lite på den. kommer bli grymt!

Idag myser jag framför idol så att jag är fit for fight imorgon! Då ska jag först luncha med sara och sofi, sen blir det förfest med sköna vänner och sen maskerad på krogen! Suuuper kul :)



naglarna innan jag klippte av dom..

RSS 2.0