SPANIEN

Hej där! Sitter just nu i en solstol på våran uteplats här i torrevieja. Känns som det blir en riktigt varm och skön dag, det blåser rätt mycket men förutom det är vädret toppen!:) Vi kom hit igår vid Lunch tid. Då blev det käk på Kina buffé sen gick vi runt och kikade lite och handlade mat. Vi bor ju i ett hus så vi kommer nog laga mat själva ofta :) Det är himla fint här på området vi bor på iallafall! Pool finns och idag tänkte vi kika på stranden lite senare. 


MÅNDAG

Helgen har varit toppen! I fredags kväll hängde jag hos Filip och linnea med ett gäng vänner, det är så himla roligt att vi som umgicks på högstadiet hänger igen nu!! Alltså mina vänner =guld. Resten av helgen bestod av sol, gesäll förberedelser, Spanien förberedelser och sånt. Bra helg iallafall!:) 

Idag är det måndag och ny vecka. Är dock ledig fredag så efter idag är det bara 3 jobb dagar kvar innan semesteeeer. Fullt upp både på jobbet och efter jobbet dock haha. På fredag med, då blir det fixa fransar, packa klart, fixa klart gesäll saker, träna, ja ni vet. Sen åker vi till skavsta på lördag och sover där! :) Nu ska jah fortsätta jobba. Ha en fin måndag hörrni :)

Det här horoskopet gav mig lite mer hopp om att jag kommer klara gesällprovet i maj ;) 


JOBB

Full rulle den här veckan. Jobbar, fixar inför gesällen, krånglar med däck byten, äntligen börjat träna igen efter förkylningen, sara är hemma så har hängt med henne, ja massor har de blivit!:) Bara en dag kvar sen heelg. Blir häng med fina vänner imorgon. Sen ska jag väl börja packa lite smått i helgen, bara lite mer än en vecka kvar till Spanien nu!:) Ska verkligen bli guld att komma iväg :) men har som sagt en del gesäll förberedelser som måste vara klara innan.. 

Stackars brorsan har fått gips också..♡


LARSBO

Hänger i larsbo hos antes pappa den här helgen! Så lugnt och skönt här.. Igår var jag dock hemma och ledig, men de va fullt upp ändå, städa, baka, hämta paket, krångla med däck, och så firade vi min lillebror som fyllde 16!! Världens bästa lillebror ♡ Sen åkte vi ut hit igår kväll. Då blev det hemma gjort kebab tallrik och mys framför tvn :)

Idag fyller pojkvännen och en av mina bästa vänner år! Ante fyller 22 och Robin 21 :) Ante vaknade skit tidigt imorse och gjorde en kladdkaka som vi ska fika på idag, och nu har han gjort typ 50 bullar också. Haha. Han får jobba fast han fyller år han :)

Och imorgon fyller Wille år! Antes systers son. Så då ska vi dit och fira han :) mycket födelsedagar den här helgen!

Och så är det ju bara 2 veckor kvar till Spanien!! Längtar såååå mycket alltså! Ska bli så sjukt skönt. Men innan dess måste jag försöka få klart allt innan gesällen, ska ju göra gesäll provet 3 dagar efter att vi kommer hem .. :) wish me luck..




FAST&FURIOUS 7

Fan va bra filmen va.. men man stelnade till lite när man såg Paul Walker som dog innan dom hann göra klart filmen. Usch.. :( Känns som att dom i slutet på filmen verkligen hade valt varje ord med tanke på Pauls död. Det var iallafall verkligen fint hur dom tillägnade slutet till honom. Men gud vad sorgligt alltså.. Antar även att det var sista filmen. Gå och se den!!








PÅSKHELG

Självklart så vaknade jag upp med världens halsont i fredags.. Fick avboka body pumpen men tog mig iväg på det andra som var planerat. Igår var det påskmat hos antes pappa med hela släkten, och idag har det varit lunch hos mormor, vi skippade dock påskmaten haha..

Ska snart iväg på bio med ante iallafall. Blir fast and furious 7, som man längtat!! Älskar dom filmerna så hoppas 7an är lika bra :) Sen ledig dag imorgon igen, love it.



En liten påskkärring för kanske 15 år sen?:)

GREY HAIR

Era mor och far föräldrar är moderna kan jag lova. Grått hår ser ut att komma mer och mer :) snyggt på vissa! Men jag själv skulle nog aldrig kunna ha det.. men man ska väl aldrig säga aldrig.
 
 Bild lånad från google.
 

SKÄRTORSDAG

Idag har jag faktiskt haft min lediga dag! Blev väldigt långledigt eftersom det sen är röd dag imorgon och på måndag.. inte mig emot :) blir rätt fullt upp ändå. Påskmat lite här och där, träning, fix med sånt man inte hinner med eller orkar med på vardagarna osv. 
 
Idag ordnade jag och ante iallafall en påskäggsjakt till hans systersöner. Vi skrev ledtrådar på olika lappar och la på olika ställen utomhus. Så fick dom efter vad som stog på lappen lista ut vart nästa ledtråd fanns. Tills dom hittade sina påskägg. Sen åkte vi och var med på ica fontänens påskäggsjakt också! haha. Där fick dom dock inget ägg :) Hängde hos Anna och Krille en stund efteråt också, snacka lite om spanien som börjar närma sig!! Can´t wait. 
 
Imorgon blir det fullt upp, åker och tränar bodypump på morgonen. Skönt och ha dagen ledig sen :) Sen ska jag fylla på fransarna, käka påsklunch hos farmor och farfar med släkten där, sen blir det och damma rummet och såna tråkigare saker :) haha. Aja godnatt på er :) 
 
En färgning jag gjorde för ett tag sen! Mjuk ombré skulle jag väl säga :) 
 
 

PASTELL FÄRGER

Det verkar som att pastell- trenden håller i sig faktiskt! Och jag älskar det :) det är ju så snyggt med färg..
 
Det alla dock inte verkar förstå är att det inte går att lägga en pastell färg på ett mörkt hår och tro att dom får det resultatet som visas på hårtofsen, (även om det är på hm eller på salong man ser den). Man lär vara väldigt ljus i håret för att färgen ska synas och bli så ljus pastell. Dock kanske man inte ska ha FÖR uppljusat hår, då rinner färgen mest bara av eftersom hårståna är så öppna och porösa.. Det tråkiga med pastell färgerna är att dom släpper rätt fort, men då är ju färgbomberna toppen bra! Allt går :) nästan.. 
 
Bilder lånade från google.
 

RSS 2.0