JULAFTON 2014

Julafton i bilder! Har haft det super mysigt. kikat på kalle, ätit julmat, kört julklapps spelet, fått julklappar, gett julklappar, och nu är man helt slut haha. Återstår i alla fall 4 dagar till ledigt. Så det ska bli skönt :) Har fått massor med fina julklappar i alla fall! :) ett år kvar till nästa jul nu då, hehe.
 
 

MAKEOVERS

Några makeovers jag gjort dom senaste veckorna på jobbet!










VÄNNER

Förra helgen var vi ett gäng som va ute på gm som hade öppning. Tänkte slänga upp några bilder :) bästa människorna.










JULKÄNSLOR?

Har haft en super helg. I fredags efter jobbet blev jag och ante bjudna på tacos hos antes systers familj, sen kikade vi på idol finalen och tog det lugnt, lisa vann också! As bra. Och i lördags var jag ante mamma och taina i Stockholm hela dagen, gick på skansens julmarknad, kika på nk:s julskyltning, shoppa lite, gick i gamla stan och så, as mysigt!

Sen i söndags bakade jag och ante hela dagen. Pepparkakor, pepparkakshus, saffrans bullar, marsipan grisar och så. Har tävling med antes systers familj vem som gör snyggast pepparkakshus, de avgörs på onsdag så kan inte visa huset här innan dess haha!!

Igår va vi också hos antes äldre syster och hennes familj och bokade flyg till Spanien. Åker dit 26e april till 7e maj med dom! Ska bli såå kul :) Sen har jag bokat gesällprov den 10e maj, så jag tänkte ladda upp inför det med energi i Spanien ;)






RSS 2.0