SKOLAN

Alltså jag tycker det är så sjukt tråkigt att blogga när man inte har något speciellt att skriva om, därför blir det knappt nånting nu haha. kommer hem sent från skolan och åker dit tio i 7 varje dag så har inte riktigt tid och ork att tänka ut bra inlägg heller för den delen.
 
Sen jag skrev sist har jag mest hunnit varit i skolan, övningskört lite, shoppat lite, varit på tutbingo igen! osv. Imorgon hänger jag med ante och resten till larsbo hela helgen, va ett tag sen :) sen är jag ledig på måndag men jag ska klippa lite släkt så jag blir inte direkt ledig ändå haha. Ska försöka träna lite också, MÅSTE ta tag i träningen snart. Men man blir inte så pepp på det när man går upp halv 6 på morgonen och kommer hem ca halv 6 på kvällen, man är rätt sliten lixom.
 
Idag har jag hunnit hälsat på hos farmor och farfar med pappa en stund iallafall! ska sova tidigt idag så jag får sova riktigt ordentligt. skönt! &imorgon bitti ska jag ta en morgon promenad om det inte spöregnar, ha en bra kväll! puss
 
Bild från i veckan, stannade vid killarna som spelade basket när jag va påväg hem från tåget en dag.

JOBBJOBBJOBB

Har jobbat hela helgen, lördag 12-5 och söndag 11-5. Så har inte riktigt hunnig med så mycket mer haha, bakat choklad bollar och sett på filmer osv. &idag är det ju måndag vilket betyder ledig dag för mig! nice. Tänkte ta en promenad innan frukost och sen ska jag övningsköra till norberg senare. Ska försöka städa mitt rum också :) och plugga lite teori kanske. Ha en bra dag! puss
 
 

BIOMYS

Igår kväll hängde jag först med ante till hans kusiner och firade 2 släktingar! fick god mat och träffa lite släkt. sen hängde jag hos honom nån timme innan sara hämtade upp mig, åkte till västerås runt halv 10 och kikade bio med henne och frida! magic mike såg vi, jag tyckte den va as bra när vi satt och såg den men efteråt undrade jag lite varför? haha, det hände inte speciellt mycket nytt i filmen egentligen.. aja nåt måste den ju ha eftersom jag gillade den :)
 
På sf.se står det såhär om handligen: Mike är en man med många talanger och uppenbar charm. På dagarna har han ströjobb som byggarbetare och drömmer om att starta sitt eget möbeldesignföretag, men på nätterna… är han Magic Mike.
 

FIKA

Idag har jag haft en ledig dag så tog sovmorgon till tolv! as skönt. Sen har jag suttit och pratat/fikat med frida ca 2 timmar nu på dagen! fick besök av robin och matte en stund också och senare kom sara en sväng :) mys. Har hunnit dammsuga och städa lite hemma nu och ikväll hänger jag förmodligen med frida och sara till västerås på bio! sen sover jag nog hos min boyfriend inatt.. ha en bra kväll! puss
 

BINGO

Dålig uppdatering.. Sen i måndags har jag hunnit varit i skolan 2 dagar till, har börjat planera vårat projektarbete som jag tror kommer bli toppen! sen har vi fått träffa lite nya lärare osv. Igår när jag kom hem från skolan så tog jag en promenad hem! skönt väder va de faktiskt. Sen när jag kom ut ur duschen så låg ante i min säng, haha mys kille..♥ älskar när han dyker upp utan att man vet om det. så jag hängde med honom resten av kvällen, käka kebab, såg film å så sen sov jag hos honom. och idag kilade jag faktiskt hem till honom efter skolan och tog de lugnt ett tag, mös med katten lite :) sen har vi faktiskt varit på bingo! haha, tutbingo, riktigt kul va de faktiskt. Det blev jag ante tjabo och stefan tillslut! jag och ante vann 200 var och jag var TVÅ NUMMER ifrån att vinna 4000... surt, även om mina nummer aldrig kanske hade kommit så, tänk OM ;) hade suttit fint. Jag kom hem runt halv 11 så har bara hunnit sminka av mig och fixat och nu väntar sängen!
 
Imorgon börjar jag 8 och slutar 5, rätt segt om jag får säga det själv.. Men sen är jag ju ledig fredag lördag söndag måndag, så känns rätt okej ändå, för den här gången ;) Har jag glömt att säga att jag kommer vara ledig varje måndag fram till jul? ah så är de iallafall, rätt nice! Justja ska klippa lite imorgon kväll också :) hinner nog inte blogga nåt. Ha en fin dag! puss
 
 
 

ORANGE HAIR

Gillar mitt nya hår faktiskt!
 
 

SENASTE DAGARNA

Hej igen! i lördags efter jobbet blev det lite övningskörning och så myskväll med familjen! och igår jobbade jag 10-2 och efter det agerade jag och ante grillmästare vid onsjö när brorsorna hade fotbollsmatch, efter de åkte vi och letade svamp men hittade ingenting haha, sämst. Sen blev de grillning och film hos mig!
 
Första dan i skolan va väl okej, gjorde typ ingenting men schemat är än så länge hemskt och dom har splittat våran klass så jag tror hela klassen är beredda på krig med rektorn hehe.. närå men vi får se hur det blir. Gick och käka med mina fina tjejer efteråt på spicy! och så blev de stan en sväng.. Har hunnit med en lång promenad med sofhia idag efter skolan också! tror nog det blev 1,5 timme nästan? duktigt! :) man märker ju inte ens att man tränar när man går och snackar hela tiden haha :)
 
 

SNABBA CASH 2

LÄS INTE OM NI INTE SETT DEN ÄN MEN VILL SE DEN.
 
Igår kväll va jag sofhia ante och robin på snabba cash 2 och ja, det var ju verkligen inte något av det bästa jag sett.. Alltså det hände inte en enda positiv sak under hela filmen? alla som den förra filmen typ handlade lite om dog eller skadades hela tiden? sen slutade den ju inte direkt som att dom inte tänker göra nån mer film. Så jag antar att det blir en 3:a? men vad ska den handla om när alla har typ dött utom joel kinnaman? haha alltså.. aja, vi åkte hem till ante efter bion och hängde där lite iallafall!
 
Nu är det snart jobb på g! hörs efter 6 ikväll kanske, puss.
 
 
 

NY HÅRFÄRG

Igår var det ju super fint väder! så jag ante robin och sofhia åkte ut till larsbo, laga mat där och så kila vi bort till badet och badade&solade på dan! va där hela dagen, myspys! ett minus för alla mygg och bromsar bara. Men de va rätt skönt och bada faktiskt haha :)
 
Idag har jag färgat håret!! från blond till brunett slash pippi, hihi. Det blev rätt mycket orange såg jag när jag kom hem men jag ska ju klippa mig snart så då försvinner en bit. Tycker jag fortfarande att det är för "högt upp" så får jag väl slänga i lite brunt så att det "flyttas ner" lite :) nöjd iallafall! älskar att vara mörkhårig igen..
 
 
 

GRÖNALUND

Hej på er! Grönalund i onsdags va sjukt kul! åkte dit med pojkvännen, robin och sofhia :) vi alla åkte typ allt vilket var väldigt förvånande. Haha, ante kom dit med inställningen att han nog inte skulle åka någonting, och det slutade med att han satt sig i frittfall ENSAM bara för att.. haha! dom fick till och med upp mig i Insane och den där träbanan.. Va ju rätt kul faktiskt men fick stora typ blåmärken på överarmarna/axlarna av nånting.. Käka god nacho tallrik gjorde vi också hihi . Va hemma vid halv 2 på natten & då ställde jag och ante oss och gjorde varma mackor, hur gott som helst.. det va verkligen en toppen dag iallafall! :)
 

Blogg.se ni suger

Har bestämt mig för att inte blogga mer innan blogg.se blir bättre. Flera dagar i sträck har det stått "något gick snett" och så kommer det fram en ful kossa som dom har satt dit när man ska ladda upp något eller så vilket gör en så sjuk irriterad, så jag ger fan i helt enkelt :) hörs när dom skärper sig, får se om det är bättre imorgon, puss

SISTA VECKAN

Sista sommarlovsveckan har börjat vilket känns rätt sjukt, för det känns inte ens som att det har varit sommar i år. Aja, har mest roliga saker att se fram emot i veckan iallafall! imorgon ska jag jobba 12-6 vilket inte gör mig nånting alls! sen kommer sofhia hem också vilket blir toppen :) på onsdag blir det grönalund med ante sofhia och robin, torsdag förmodligen larsbo tills fredag morgon med ante, på fredag ändrar jag hårfärg och så ska jag på premiären av snabba cash 2! såklart. och sen blir det jobb hela helgen innan skolan börjar igen. Cash is king. Känns som veckan kommer bli rätt bra! men den kommer nog gå alldeles för fort..
 
Extreme. lätt roligaste karusellen på grönan! måste bara försöka intala ante det också :)

ÅRETS SCHEMA

Vårat schema för i år alltså, jag vill inte säga för mycket innan jag har fått höra av lärarna att det faktiskt är så brutalt dåligt som det ser ut. Det är HELT otroligt vilka schemaläggare vi har. suck.
 
och i år har dom splittat våran klass, VARFÖR? är ni helt......... alltså hur kan man splitta en klass på 2, när vi började på skolan TILLSAMMANS, i SAMMA KLASS. Vi hade alla lektioner tillsammans med hv10a (stil&trend, mode&design och frisörer blandat), det var bara frisör lektioner som vi hade blandat med B klassen.
 
 Nu har dom gjort så att frisörerna och dom som går mode&design har kärn lektioner tillsammans, och dom som går stil&trend har samma lektioner men en annan tid än oss?? vi går i samma klass, men vi har inte samma lektioner samma tid? så varför finns hv10a? då kan vi lika gärna heta hv10frmd och hv10st. A&B behöver ju inte ens finnas då? Man blir ju inte direkt förvånad att skolan har blivit bombhotad ett X antal gånger.. okej så illa är det inte nu men ni fattar väl? Vi började tillsammans och ska få sluta sista året i olika klasser där vi inte ens träffas? krig.
 
 Jag hoppas att vi har missuppfattat schemat och att våra lärare har en förklaring på måndag, men det är nog tyvärr inte så.
 
Överlevde körningen btw
 
 
  

KÖRLEKTION

körlektion på g, vi hörs senare om jag lever. hehe puss

ARBOGA

 
Idag har jag varit i arboga och hälsat på hos matilda med eve och lau! det va ungefär lika litet som fagersta, hehe. Vi har hängt i hennes stall/bondgård en del, as mysigt! sen har vi blivit bjudna på fika av hennes mor och så har vi varit på ett ställe och käkat gott och träffat några av hennes vänner därifrån :) har varit jätte kul att träffa tjejerna igen ♥ världens skönaste vänner har jag!

FILM-TIPS!

THE HUNGER GAMES.
 
Såg den nu ikväll, har hört fler som sett den och tyckt att den är super bra, och jag kan inte annat än att hålla med! Såhär står det på SF:s hemsida om handlingen:
 
"Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen."
 
Egentligen är filmen helt sjuk, det är alltså barn/tonåringar som ska döda varandra för att själv vinna/överleva. Men det känns inte lika sjukt när man ser den. Kolla på trailern vettja. (Trailern visar egentligen bara början av filmen, inte själva "spelet" överhuvudtaget vilket sög lite.)
 
OCH SOM VANLIGT ÄR DET NÅGOT FEL PÅ BLOGG.SE SÅ JAG KAN INTE LADDA UPP TRAILERN JUST NU. GÖR DET IMORGON.

min fina kisse


Mysdag

Hallå där, idag har jag haft en heldag med min fina pojkvän ♥ super mysigt, har ju vart ganska bra väder också :) har nyss käkat grillat och så men nu har han dragit iväg till killarna för dom ska lana inatt igen, hur kul kan det vara på en skala alltså?.. förstår inte. Ska klippa mamma osv nu ikväll och imorgon blir det jobb 2-6. Finns inte så mycket att skriva om här därför blir det rätt tråkiga inlägg nu, haha.
 
 
Bilder från morsjön igår kväll och min och antes kvälls fika, haha
 
 

Riskettan

Riskettan äntligen klar! efter sådär 5 timmar.. haha men de gick bra. Man satt mest och lyssnade och svarade på några få frågor och så. Nu ska jag iväg men min pojkvän och 2 killkompisar till en sjö och bada lite, får väl se om det är varmt nog för mig eller inte.. tss
 
 
Bild från leksand

Fint väder

Ja för en gångs skull är det fint väder idag, SÅKLART, när jag ska sitta inne på riskettan hela dagen. Så jäkla bra timing hela tiden.. ska slänga i mig lite käk och så ska jag ta mig till trafikskolan om ca en timme, har hunnit sola en liten stund iallafall! &ikväll ska jag träffa ante ♥ ha en bra dag och njut av solen ni som kan! puss

Godnatt

Imorgon väntar riskettan, ca 4 timmar av stillasittande och lyssnande. Hoppas att det går fort och att det är intressant, haha. Allt är inte kul här i livet, men jäklar va jag ska le när jag har körkortet i handen. Körde hem från sara idag, sen skjutsade jag magnus och hämtade honom på stan ikväll, fick motorstopp 2 gånger mitt i vägen, mammas bil som är värdelös säger magnus, håller nog med (hehe). Nä godnatt på er

Fullt upp

Igår jobbade jag på dagen, sen övningskörde jag hem till ante på kvällen! går bättre. Killarna spelade ps3 och jag mös mest med kissen, hihi. Sen spelade vi kort jag ante tjabo och casper till sent och körde frågelekar när man inte får säga ja nej eller va. Haha shit va kassa alla va ;) de är skit svårt ju, testa!
 
Idag vid 12 hämtade pappa mig vid ante och så åkte vi till farmor och farfar, käka lunch där och så klippte jag både farmor och farfar så dom blev fina tills dom ska till åland :) kila hem till sara en stund efter de! fick smaka på goda kakor som hon hade bakat.. haha namnam.
 
övningskörde hem därifrån också! Gick bra förutom en idiot som inte verkade fatta varför jag hade övningskörnings skylt på bilen, han försökte köra om mig på insidan i en korsning för att jag var tvungen att stanna och han tyckte att jag skulle kört rakt ut i gatan direkt, typ. IDIOT. Fattar inte folk att man kanske ska hålla lite avstånd och ha tålamod med folk som ÖVNINGSKÖR? Slutade med att han fick backa för tillslut va han så nära så skulle jag ha släppt bromsen och rullat bakåt en liten bit så hade jag kört in i honom. Ja ni människor, det går inte fortare för att ni försöker jävlas med en övningskörare, hade glatt kunnat stått där några minuter till bara för och jävlas jag.
 
Om en stund kommer behrens hit och klipper sig och efter det kommer håkan och klipper sig. Sen ska jag väl kila hem till ante så kommer väl filip dit och klipper sig. Många släkt&vänner som vill klippas nu.
 

Behövligt

Hej på er! har bara gjort behövliga grejer idag, haha. Efter att inte ha varit hemma på nästan 2 veckor så har jag städat rummet lite, tagit en promenad, övningskört, handlat med mamma och kikat runt lite bland olika bloggar osv som jag har "missat".  Tänkte plugga lite teori nu en stund, känns ju sådär. Det är ju så mycket man måste kunna i trafiken.. mycket onödigt också.

PICTURES x2


PICTURES


SÄLEN

 Hemma från sälen igen nu, veckan gick väldigt fort haha.. I början av veckan var det bara jag ante, hans pappa, hans bror och min bror som va där. Men i torsdags kom antes syster och hennes pojkvän dit med ann-louise och hunden! Vi har mest varit ute i veckan faktiskt, vart runt till olika tjänar och åar osv, skönt :) fiskat, grillat, kikat runt lite, gått trollskogen, ja sånt.
 
Har haft det jätte bra iallafall :) mysigt. Har varit skönt att bara varit, har inte sminkat mig på hela veckan, gått runt i mjukis kläder och stövlar och sett allmänt sliten ut haha. Käkat onyttigt och haft myggbett i hela pannan. Men nu är det slut på semestern, jobb på tisdag väntar och släktingar som vill klippa sig. Ska ta tag i träningen igen tänkte jag också, och sluta käka onyttigt. Iallafall lite.. ;)
 
Slänger upp bilder lite senare, har fotat lite med brorsans iphone som har bättre kamera än min&han är inte hemma just nu .. puss
 
 
 

RSS 2.0