SARA 19 ÅR

Igår firade vi sara hemma hos henne först, spela med andra ord osv, sen gick vi till götis! bra kväll med  super bra vänner :) synd om sofhia bara som fick gå hem när vi kila ut haha ♥
 
Idag har jag ätit påsklunch hos ante med hans familj och några släktingar! sen har vi tagit en promenad i solen och käkat glass haha. Får se vad som händer resten av dagen :)
 
 

FÖRKYLD

Så trött på att vara sjuk nu. Inte kunnat träna sen i söndags och så vaknar man varje natt plus att jag idag vaknade vid ca 9 och inte kunnat somna om. Usch.

Hade iallafall myskväll med sofhia igår! bästa du ♥ blev rätt sent så hade velat sova längre idag men de sket sig ju. Aja, får väl kila in i duschen så jag blir lite pigg istället. Sen får jag väl vara en snäll tjej och ge ante frukost på sängen kanske?

Ha en fin dag!



Godaste frukosten!

ONSDAG

Hej igen :) va ett tag sen nu igen. Idag stannade jag hemma från skolan, vi hade kundmottagning i 4 timmar och en lektion till. Kände inte att jag ville stå och hosta och snora på kunder i 4 timmar.. Är så förkyld.. drygt.

Har haft eb vra dag iallafall! Gick upp vid 10 och fixade god frukost. Sen gjorde jag klart matten och pluggade lite samhäll samtidigt som jag hade ansiktsmask och mös med katten! Drack en varm choklad i solen också :) super skönt. Har hunnit varit och fikat och kikat på kycklingarna med ante sofhia robin också :) och klippt michael! Så har hunnit med mycket ändå :)

Nu ska jag ante michael och tjabo käka kebab, hehe.. Är iallafall lite nyttig och tar sallad :)




HELG

Antes familjs katt ozzy, sötast i världen!! och tonys arm brevid haha.
 
Igår hade jag fullt upp på praktiken! gick till ante direkt efter och käka god mat, potatisgratäng och kött! :) as gott. Hängde där hela kvällen sen! och imorse gick jag upp 8 för att åka till västerås och fixa lite hår till en modevisning. Va där ca 1,5 timme bara men de gick bra! Sen har jag hunnit träna och tagit en promenad :) skön lördag. Men imorgon ska det bli ännu skönare när jag får sova ut haha. Ikväll blir det iallafall tacos här hemma, ska bli super gott faktiskt. Annars blir det mest lugnt! ha en fin kväääälll.
 
 

BALKLÄNNING

Jag har tänkt lägga ut min balklänning på blocket för ca 2000. Den köptes för ca 3000 och har använts två gånger. Vi får väl se om jag får så mycket för den, jag hoppas det iallafall.
 
Om det är någon av er som läser det här som har någon som ska på bal i sommar och behöver en fin klänning i xs-s så lägg på minne att jag har en till salu! haha . Jag har storlek 36 i kläder i vanliga fall men jag kan ha den här klänningen precis. Det är en insydd S så det blir väl ungefär en XS.
 
 
 

KÖPING

I tisdags morse blev det ingen träning innan köping, jag somnade om istället. Men de va rätt skönt det med :) vi fick bra besked från sjukhuset iallafall så efter det åkte vi och käka max haha. Va också tvugna att smaka varsinn ny glassort som nyss har kommit ut.. Fyy. Men de va mysigt iallafall, får se det så :) När vi kom hem så hann jag plugga lite och sådär. Sen kom ante hit igen vid 8 och kika på kändishoppet med mig! de är ju rätt kul haha. Speciellt om det blir magplask eller nåt.
 
Igår åkte jag till västerås på min lediga dag! vi jobbade med vårat projektarbete hos eve i typ 6 timmar i sträck? det gick sjukt fort ändå. Börjar bli klara nu så det känns HUR skönt som helst! Jag ska jubla och käka kakor när vi är färdiga alltså.
 
Idag efter skolan så har jag hunnit skriva disskussions delen av projektarbetet, den ska man skriva själv. Den blev ca 1,5 sida på datorn så det räcker nog hoppas jag! Har även hunnit fixa lite här hemma och ikväll ska jag hjälpa ante med hans projektarbete! ha en fin kväll, puss
 
 
 
 

GODMORGON

Godmorgon på er! Tog ledigt idag för att hänga med ante till sjukhuset i köping. Vi ska åka ca 1 och såklart så vaknar jag tidigt.. funderar på och träna en sväng innan, eller baka haha. Nä får nog bli träning. Ha en fin dag!







MÅNDAG

Ny vecka! en vecka närmare lov. haha. Har lunch just nu men ska kila tillbaka till praktiken om en stund.

Va i larsbo i helgen med ante och syskonen. Blev mest lugnt! tvättade min bil där ute så den glänste och när vi kom hem va den lika skitig igen haha, fan.

Åkte in till fagersta en sväng i lördags och firade mormor med familjen också :)




DUBBELHAKA

Alltså jag förstår verkligen inte den här tjejen som driver "dagensdubbelhaka" på instagram. Haha alltså, grejen är ju att man skrattar ÅT henne för att hon är så ful när hon gör sin dubbelhaka. Men jag antar att de är det som är grejen? Fast hur kan man vilja att andra ska skratta åt hur ful man är? haha åh.. Det passar säkert mångas humor, men jag tycker mest de är lite..stört? haha förlåt




PRAKTIK

Hej! Idag är det en VÄLDIGT lugn dag på praktiken haha. Har bara två kunder inbokade so far så får köra lite drop in på eftermiddagen och kanske rulla lite permanent! Igår tog vi tid på lektionen i skolan och jag hann rulla ett helt huvud på 45 min , två gånger! vilket är gränsen på provet. Så det känns toppen! Dom blev dessutom godkända enligt kriterierna :)

Ska snart gå på lunch, kebab sallad står på menyn. Super gott! När jag slutar ikväll åker jag direkt till larsbo med ante och hans syskon och blir där hela helgen :-) mys. Hoppas på fint väder!

Ska passa på att gratta mormor som fyller år idag också !! ♥



GRATTIS ♥♥♥

ONSDAG

sitter precis på tåget och ska åka hem nu! slutade halv 5 så hann ta en 15-20 minuters promenad till tåget, skönt :) ska tilo farmor och farfar med pappa när jag kommer hem och hälsa på lite! va ett tag sen nu :)

Igår va de rätt lugnt, tränade nån timme efter skolan sen hängde jag med ante lite på kvällen! snart helg igen :) ska bli skönt. Ha en bra kväll!



så ful men alltid så kul, haha

KORTFEST

Har haft praktik hela dagen idag! har testat kort festfrisyr på mamma tills delprovet :) testade 2 olika idag. Tror det blir "slickat" på sidorna, volym uppepå och ut böjda toppar i nacken. Lite raggare haha, nejdå. Men ska testa fler gånger och göra snyggare osv.
 
Åkte till arena direkt när jag slutade och gick på 2 pass med sara, standard nu, toppen! Kom hem vid halv 9 ca, käka duscha packa och nu ska jag läsa klart boken till svenskan, bröderna lejonhjärta! så bra haha. Sen ska jag sova, upp halv 6 imorgon, jaap. Natti!
 
Något i den stilen!:)

YOU

Får inte nog av robins låt i mello, YOU. Han är grym robin! älskar hans röst. Älskar texten också "I know that if the sky would fall, I´d survive it all, because of you". 
 
Han var så chockad stackarn när han såg att han hade vunnit, gud alltså :) vilken känsla det måste va.  Helt klart en värdig vinnare.
 
 
 

NYTT LINNE

Det ser lite rosa ut här men i verkligheten är det orange! och transparent, så jag kommer ha min glittriga bh under :)

HELGEN

Hej på eer. Helgen har varit lugn och skön! har myst med pojkvännen för det mesta, vi har tagit oss tid och gjort god och bra frukost varje morgon, as mysigt :) men har också hunnit klippt filip och jessica, varit och matat änderna i solen, fixat lite med bilen, varit en sväng i larsbo och idag har jag varit i västerås med mamma och brorsan! fick med mig ett fint linne hem :) ett orange lite transparent. Fick även ett par bra jobb skor av mamma, det är tydligen rätt viktigt att ha det när man står hela dagarna.. ;) har inte riktigt orkat ta tag i det förut så de va bra :) hälsade på vid mormor&morfar när vi kom hem en sväng, sen va de meningen att jag skulle och träna men jag kände att jag orkade inte, och jag skulle nog inte hunnit med och plugga då vilket behövs idag! får prioritera lite, ska träna 2 pass imorgon iallafall! lägger upp några bilder från helgen här under!
 
Köpte med oss nya glassar och matade änderna i solen i lördags :) mysigt.
Jätte god glass faktiskt :)
 
Klippte av filip en HEL del hår, haha gud. Tog hur lång tid som helst att få till det med det där tjocka långa håret. Det blev iallafall kort tillslut! :)
 
 

MELODIFESTIVALEN

Måste ägna ett kort inlägg till melodifestivalen. Har knappt kollat i år men jag gillade robins låt den gången jag hörde den första gången. Sen blev den bara bättre! SÅ bra att han vann! Att han ser ut som den snällaste och gladaste killen i världen gör ju inte saken sämre heller :) glad tjej här!


Mar. 08, 2013

Igår åkte jag hem efter provet. Åkte hem och lämna bilen, tog en promenad i solen till arena, tränade, tog en promenad hem. så skönt va de! Idag hade jag praktik hela dagen, gick bra de! Men nu är man trött i benen haha. Har precis käkat middag med familjen och om en stund kommer förmodligen ante hit ♥ Får se vad vi hittar på :)

Ska bli sååå skönt att sova imorgon! Har tänkt tvätta bilen om det är hyffsat väder sen har jag lite annat att fixa. Hoppas på sol igen :) ha en fin kväll nu. puss



igår kväll gjorde vi smoothie med hallon&blåbär! supergott :)

SKOLAN

Sitter just nu i skolan och pluggar hinduism och buddhism, har prov senare. Åkte hit tidigare idag och tog igen en lektion i att fästa tiara i bruduppsättning som jag hade missat. Gick helt okej :) när jag kommer hem har jag tänkt träna, sen ska jag klippa robin och jessica! soligt idag med :) super skönt!




FIN DAG

Gud vilken fin dag det ser ut att bli! sol och knappt nå kallt. Hade gärna stannat hemma idag.. men nu är jag påväg till skolan för att ha kundmottagning 4 timmar. Ska köpa med lite sallad från vivaldi och käka till lunch tänkte jag :-) Ha en fin dag.



sommar ♥

LUGN KVÄLL

Åkte och tränade direkt när jag kom hem. Sen åkte jag och ante till hans kusin jessica, har käkat här och nu kikar vi på mannen som talar med hundar. Sjukt vilken skillnad det blir på hundar bara man gör rätt :)

Har sovmorgon imorgon också! ! vad är det som händer? haha. Aldrig varit med om så många sovmornar ;) jaja, ha en bra kväll :)

SOVMORGON

Gissa om jag blev lycklig igår kväll precis när jag ska gå och lägga mig och får höra att vi har sovmorgon två timmar!! Så skönt. Blir nog träning efter skolan!




TRÄNING

Ska precis gå och sova så att jag är pigg imorgon när klockan ringer halv 6.. USCH. Jag hatar att behöva gå upp tidigt, innan det ens har blivit ljust ute lixom.. Men jag tänkte slänga in ett inlägg här innan iallafall :)
 
Har haft praktik hela dagen idag, rätt fullt upp. Gick direkt till arena när jag slutade 6 och var på 2 pass där med sara, så va inte hemma förrän halv 9! så har bara hunnit käka, duscha, gjort frukost till imorgon, packat ihop det jag ska ha med till skolan, tagit fram nån tröja som jag kan ha på mig, ja ni vet. Nu är jag helt slut.
 
Tränade först cxworx, som är ett typ mage rygg och rump pass. Sen körde vi body pump, som är träning för i princip hela kroppen, jävligt drygt för armarna kan jag lova. Men bra pass! :) kör dom varje måndag nu.
 
 
 
 

LÖSHÅR

Använder knappt mitt löshår nån gång för jag tycker bara det är drygt att sätta dit och svårt att fixa när det är så mycket hår. Ska klippa av det lite, vill helst ha det i samma längd som mitt eget så att det blir tjockare bara,men lite längre får de vara kvar ändå. Blir ju lite kortare när man lockar det osv :) men igår använde jag det iallafall, blev helt okej.
 
 
 

PARTY

Igår kväll kila jag hem till frida med ett gäng vänner vid 8, de blev jag, frida, sara, linnea, sofie, robin, filip, fridas syster och hennes 2 vänner. Förfestade där och så drog vi till götis! De va inte direkt så mycket folk ute, alla va väl ute på bruks i fredags kanske haha. Men det var tillräckligt och vi hade skit kul ändå! :) lyckad kväll verkligen ♥ Dansade till stängning så jag la mig i sängen halv 3 ca. &jag verkligen HATAR när man har varit ute och sen när man kommer ut från krogen så är öronen helt bedövade så man hör hälften av vad man hör egentligen. Sen lägger man sig i sängen och då tjuter det som aldrig förr, haha usch.
 
 
3 bilder från igår!

LARSBO

Igår morse så hade jag synkoll kl 1, var översynt och hade brytningsfel men det hade tydligen alla mer eller mindre. Så jag behövde inga glasögon iallafall :) Direkt efter de åkte jag hem och fräschade till mig lite med en dusch och sen åkte vi ut till larsbo :) så jag har varit där igår tills idag! va ute lite i de fina vädret igår och så gick vi ut en liten sväng imorse innan vi fick främmande av ann-louises barn mfl. &eftersom jag ska ut ikväll så åkte jag hem idag, kändes lite skumt att åka så långt själv haha men det gick ju super bra :)
 
Ska hem till frida med ett gäng vänner ikväll, sen kilar vi ut nånstanns :) blir nog kul, inte så himla taggad på de just nu haha, men ska försöka göra mig lite fin och så om ett tag :) först ska jag hinna plugga lite osv. ha en fin dag ♥
 
mina underbara och jag ♥

100DAGARSFESTEN

I torsdags va jag som sagt i västerås, började med att byta mina örhängen på stan och det blev super fint!! :) sen åkte jag och matilda till eve, hämtade laura och så fixade vi oss hos eve och käka lite max haha. Sen vid 7 åkte vi till hanna i våran klass på förfest med ett gäng andra tjejer från klassen :) körde lite ölspel och lite grejs. Sen gick vi mot stan vid halv 11, det var ju rätt mycket folk på pluto om man säger så. Men de va kul och få dansa lite. Ante och rasmus kom och hämtade mig på natten sen! snällaste. Slänger upp lite bilder här under från torsdags kvällen! med världens bästa tjejer ♥
 
Vi fick studentmössor på oss när vi kom in, haha.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0