FÅNGE

 
Va ju som sagt en fånge på maskeraden i lördags. Kändes som att jag hade pyamas på mig så de va ju rätt härligt faktiskt, fast jag kan ju tänka mig att jag såg ut som en sladdrig påse eller nåt när jag dansade, pffft.
 
Resten hade ju lixom vanliga fina kläder typ och va utklädda mer med smink&hår, medans jag och sofhia hade pyamas ;) (hon var supermario och hade ungefär en sån dräkt som jag, fast en röd som ni kanske fattade). Så där på slutet kanske vi såg ut som 2 fladdrande påsar på dansgolvet helt enkelt. Men äh, vem fan bryr sig, for real. Yolo, som vissa av er kanske skulle ha sagt. (tsssssssssssss)

BILDER

Har snott några bilder från sofhias blogg och några är från min mobil, sorry för dålig kvalite på vissa men i mörker på långt håll blir det ju sådär haha.
 
 
 

MASKERAD

Ja i helgen va jag ju som sagt på maskerad. kila dit med Sofhia vid 5 och hängde med alla tjejerna innan resten kom. Det är ju skit kul att klä ut sig ju haha. Blev en lyckad kväll iallafall, träffade folk som de va länge sen man såg, dansa och skratta osv. Ante kom och hämtade mig senare och så åkte vi ut till hans pappa och sov där. De va ju inte de skönaste att ta bort låtsassåret på kinden kan jag lova.. men de va kul så länge de vara haha.

På söndagen blev de mysdag hos mig, jag och ante bakade snickers kaka och senare kom Sofhia och Robin och kika solsidan, sen hängde vi med alfons och Filip några timmar på kvällen!

och igår va jag i Västerås med Eve och Matilda, käka gott och planerade vårat projektarbete, skit skönt att få ordning ! och på kvällen blev de lite häng med Sofhia Robin Alfons och Filip igen och lite träning. Har dock noll motivation just nu så blev inte så länge.. slänger upp lite bilder från helgen när jag kommer hem! puss

NEW HAIR


BRUN

HATAR blogg.se nu. Hade skrivit ett rätt långt inlägg och när jag ska publicera står det sidan kan inte visas och så har allt försvunnit......
 
Får väl börja om då, något surare. Skrev iallafall att jag ju igår hade en körlektion som gick väldans bra, lärde mig parkera, backa runt hörn osv så de va skit kul! Sen hade jag en lektion imorse också, då blev det mer körning i stan, rondeller, enkelriktat, högerregel osv. Efter de åkte jag och färgade håret! As skönt. Det orangea lyser igenom lite smått ändå eftersom vi använder lättfärg så att jag lättare ska kunna färga om det om jag vill. Men det vart mycket bättre :) nöjd! Efter färgningen så åkte jag och ante och köpte pizza, lagom feta hehe. mysigt iallafall. Sen testade vi göra låtsas sår på min hand. Ska ju på maskerad imorgon kväll och vara en fånge med lite sår här och där, fångar har det väl inte så lätt alla gånger? ;)
 
Ikväll blir de lite häng med sofhia och alexandra :) men först käk med familjen! Skulle ju egentligen till bruks ikväll men känner att jag måste hålla lite i pengarna, köpte vinterdäck för 4800 idag, det kändes sådär. Så åker jag av vägen i vinter ska jag fan ha pengarna tillbaka, (hehe) skämt å sido.
 
Resultatet av låtsassåret :
 
 
Imorgon ska jag försöka mig på att göra ett på kinden, får väl se hur det går haha.. Ante åkte ju till larsbo idag så får väl tvinga brorsan och hjälpa mig eller nåt. Just att sätta fast det är svårt när man är själv. Wish me luck!
 

NY HEADER

Alltså jag MÅSTE fixa en ny header.. men jag hinner inte, på lovet får jag fan ta tag i det. Nu har jag haft den här gröna alldeles för länge.. I måndags hade jag praktik som vanligt och sen blev det en lugn kväll med min kärlek. &igår blev jag klippt av matilda! hur skönt som helst. Behövdes verkligen, och på kvällen åkte jag och ante till hans moster och jag permanentade henne! och idag fick jag göra en permanent igen fast på en kund i skolan, gick bra de  :) har kört lite också och ska hämta brorsan vid ip senare också.
 
Imorgon bitti har jag körlektion! ska försöka få lära mig parkera och backa och sånt. Sen kilar jag till skolan på möte osv. Sen ska jag väl köra lite hemma efter skolan också :) jag känner lite så att jag får köra igång med träningen REJÄLT när jag har tagit körkort, jag har ju trots allt hela vintern på mig så nu är det nog smartast att prioritera körkort! Det är ett tag kvar men inte alltför länge.. Ni lär väl märka när ;) hihi.
 
Blir brunhårig på fredag också, de orangea topparna försvinner alltså. Ska bli väldigt skönt faktiskt, jag har gillat det men det ser ju inte riktigt friskt ut alltså. Blankt brunt hår är så snyggt. &det kommer nog se fylligare ut i topparna i hope. Frågan är bara hur mörk jag ska bli, riktigt mörk brun är ju skit snyggt.. Men samtidigt vet jag inte om jag vill vara super mörk? hm.
 

HOS SOFHIA

I fredags.

UPPSÄTTNING

 
Gjorde en lös uppsättning i skolan förra veckan. Väldigt ojämna indelningar för att inga benor skulle synas, sen 3 inbakade flätor på huvudet som jag sedan lossade på så att dom blev stora och lösa. Sen fäste jag upp det i nacken! Lätt men snyggt.

PARTAJ

god morgon på er. igår va jag ledig så på morgonen åkte jag och ante till Avesta en sväng och köpte lite småsaker :) sen åkte jag hem till gammelmormor som fyllde år och åt lunch där med mamma och mormor ! sen va de bara att börja slå in sofhias present och göra sig iordning lite mer och så kila jag dit vid 4. snacka massa, måla naglarna och fixa lite innan resten kom vid kl 6 :)

de blev jag Sofhia Linnea ante Robin Filip alfons matte och Jocke där ! underbara vänner alltså.. hade skit kul. åt smörgåstårta, kladdkaka, spela beer pong, snacka massa osv. väldigt nice kväll med gänget <3

nu väntar jag på frukost på sängen av ante. mys




skön helg

hallå. har haft en skit skön helg faktiskt! i fredags va jag ledig så jag sov tills ante kom tillbaka från skolan vid 11, sen baka vi hallongrottor och senare åkte jag ante Robin och Sofhia till västerås och jag köpte ny mobil !! sjukt nöjd :) blev en Samsung galaxy s3. efter de hängde vi hos Sofhia lite :) bästa ni.

idag har jag övningsköra till Norberg och hem, blev lunch hos lillebrors farmor! sen åkte jag och fika med saknade Frida ♥ sen kila jag och ante och köpte käk och gjorde hasselbackspotatis och Fläskytterfile, aaas gott ! Robin och Sofhia kom hit och hängde lite sen också. mys ! bloggar från mobilen nu och känner mig jätte ovan med de haha. as drygt ju. aja nu har jag bloggat lite iallafall!






ORANGE

Mitt hår blev svinorange när blixten slog mot det haha! shit
 

XFACTOR

Har ni sett på xfactor? fredags finalerna drog ju igång igår och jag kan säga att jag skämdes, jag skämdes som fan över juryns beteende.
 
Det började med att jag tror det var andreas som sa till orup att han lett in freja på fel spår för att hon visst kan sjunga låtar på engelska och inte bara på svenska. Sen startade pajkasstningen lixom, nästa gång de va andreas artists tur att uppträda sa orup något dåligt till andreas typ som att "du är värdelös och har förstört det här" om hans upplägg  och låtval till artisten.
 
Marie klagade på att orup hade klätt en artist i skogshuggarkläder, andreas tyckte att ison hade misslyckats totalt med allt, orup undrade hur andreas tänkte när han gjorde si och så .. alltså ni skulle ha hört. Där sitter dom, 4 vuxna människor och bojkottar varandra och allt jobb dom lagt ner på artisterna. Bara för att en började så eskalerade det hela tiden. Ska inte dom vara förebilder för sina artister? man behöver lixom inte säga "det här har du misslyckats totalt med" man kan påpeka vissa saker som man själv hade kunnat tänkt sig gjort annorlunda. Om ni förstår.. alltså shit, blev helt chockad över hur omoget dom betedde sig. Ison va väl egentligen den enda som va någorlunda schysst och inte gav så brutala och elaka kommentarer om alla andras jobb.
 
Tillslut gick de så långt så dom nästan förväntade sig att alla skulle säga negativa saker om varandras artister så när det var fridas tur ( andreas artist ) så sa alla i juryn bra saker. och när andreas får ordet säger han något i stil med "jag vet vad jag gör, lyssna inte på dom här" även fast dom bara hade sagt bra grejer? haha jag dör.
 
 
 

MATILDA 18ÅR!

Min underbara vän fyller 18 år idag! som hon har längtat alltså haha. All in ikväll gissar jag, köööör ba. love youuu♥ (nästa helg firar vi i västerås)

HELG

äntligen helg! så sjukt skönt. Har haft praktik hela dagen idag, blev fullt upp på drop in ! skit kul och se att folk blir nöjda också :) Har käkat hamburgare och tagit de lugnt med familjen en stund nu och om ett tag ska jag nog träffa sofhia robin och pojkvännen ett tag. Trodde ante skulle sova i larsbo hela helgen men dom skulle tydligen hem nu ikväll och tillbaka imorgon :) så vi passar på och hänga lite vi 4 ♥ annars då? mår ni bra? as fult väder? jaaa. kallt som tusan. men ja, nu ska jag läsa igenom några sidor i svenska boken innan jag kilar iväg, prov nästa vecka.
 
jag idag.
 
 
 

BOKAT

Så nu är de bara och kämpa och hoppas att man klarar det. pluggpluggplugg, körkörkör

SHOPPING

Hej igen! Igår efter skolan så kila jag och träna en timme med ante! sen blev de xfactor och gott käk. &idag har de varit en sån sjukt lång dag, åkte till tåget halv 7 och va hemma vid station igen kvart över 7 nu ikväll.. Tiden drog över lite på kundmottagningen så fick ta 6 tåget hem. Men kunden blev nöjd så det va väl huvudsaken! shoppade ju lite i måndags innan halkan som jag sa, en stickad tröja en långärmad med skinndetaljer och en varmare jacka till hösten. &idag tröstade jag mig med en tshirt och nya trosor och nagellack! så de så.
 
allt ser konstigt ut på bild märkte jag,men skit samma haha, de duger.
 
 
 

18 års fest&utgång!

I helgen fyllde matte 18 år! Så i lördags kom sofhia sara och linnea hem till mig runt 6 så vi satt här och drack några glas innan vi kila upp till matte vid 8 där hans släkt och alla killarna va! hade verkligen skit kul :) alla vänner va där och hade skit kul tillsammans. Kila till greenman vid halv 12 och blev kvar där till ca halv 2 innan jag och ante gick hem till honom :)
 
&igår vaknade vi vid 1 kanske? då kom robin och sofhia hem till ante med pizza från napoli, det va sviiin gott kan jag lova.. sen tog vi en promenix ner till ica och så satt vi oss ute en stund och tog de lugnt. Senare på kvällen kila jag och ante hem till mig och kika på xfactor och mös. Perfekt bakisdag!
 
Idag har jag varit i västerås och haft halkan! haha de va svin kul! vi fick åka en automat så de va lite fusk ;) men de va kul, våran lärare ville sladda hela tiden, hehe.. :) Övningskörde till och från också, nice de . Hann shoppa en jacka och 2 höst tröjor innan också.. visar sen. puss
 
 
 
 
 
  

RSS 2.0