Skön kväll!

Har kommit hem från sara nu! jag bella och sofi är ju somsagt inte 18 så vi fick ta oss hemåt när dom andra drog ut, haha. Känns så jäkla skönt faktiskt, skit trött är jag. Blev en rolig kväll iallafall! blev jag, sara, sofi, bella, michelle, frida och emelie. Käka tacos, spela helt hysteriskt och med andra ord osv. med andra ord äger ju haha.

ska nog sova nu , imorgon ska jag till norberg på lunch och direkt efter det ska jag till farmor&farfar med pappa och så ska jag klippa farfar och så :) sen när jag kommer hem blir det säsongs premiär av gossip girl, sen kommer ante, sen blir det bb!! Amandus och Jimmy är lixom nominerade, hur fan tänkte dom då? bättre att skicka hem tråkiga hanna j eller dumihuvudet marcelo. blääää, tror amandus åker iallafall, tråkigt nog. puss&godnatt :)


Saras presenter från mig!

Tidinställt inlägg.

Av mig får hon iallafall vin,bakistabletter,ett vinglas som det står "Sara 18 Skål" på och i påsen som hänger på vinflaskan är det en ring :)





Jag har slagit in dom här grejerna fint nu också hihi.


Såhär ser jag ut ikväll!


Sara 18 år!

Idag fyller min äldsta barndomsvän 18 år! ♥ ska självklart dit och fira henne ikväll :) lägger in ett tidinställt inlägg med vad jag har köpt till henne så att hon hinner få det innan ;) vi blir ett gäng tjejer som ska hem till henne några timmar och käka middag och sådär innan dom som är 18 ska ut på krogen, haha.


haha vi för några år sen! ♥ fjortisminen, check!

Igår blev det myskväll i larsbo, wille&jacop va där också! idag skjutsade ante mig till tåget i söderbärke till halv 1, skit smidigt att det går tåg därifrån hem ju! då behöver jag ju aldrig fixa skjuts ända hem eller tvärt om om det behövs :) hihi. han erbjöd sig dock att skjutsa mig hem men det är ju onödigt när det finns tåg lixom :) har hunnit käka och duscha och välja kläder tills ikväll, ska måla naglarna osv nu! see you later

Chockad

shit va chockad jag blev när jag loggade in idag! 17 nya kommentarer på ett och samma inlägg, folk som jag inte vet vilka det är dessutom. Hur gick det här till?:) jätte kul iallafall, dom verkade gilla min nya header också hihi.

Vaknade vid  11 och käka frukost och tog en dusch, nu ska jag snart klippa magnus och senare åker jag med ante ut till larsbo och blir där tills imorgon :) och imorgon fyller ju sara 18 år så då ska jag dit på kvällen! hihi skojj, visar hennes presenter imorgon kväll! puss på er





Ny header

Hade tråkigt så fixade iordning en mer vårig header och förstorade texten och ändrade textsnitt, haha vad tycks? (tryck på F5 om ni fortfarande ser den gamla svartvita) jag är inget proffs så.. ska försöka ta mig ut på en promenad i blåsten nu! puss

Skit väder

Imorse åkte ante iväg vid 10 och rullgardinen va fortfarande nerdragen, men det var så sjukt ljust så jag antog att det var fint väder. När jag sen gick upp vid halv 11 och kika så är de ju moln och blåser HUR MYCKET SOM HELST. storm ju, jag som hade tänkt ta en promenad till gymmet, gymma lite sen ta en promenad hem . hmm, kanske tar mig ut på en kort promenad ändå, får se. Har iallafall hunnit käka frukost, läst lite tidningar, spelat sims och sådär, tagit de lugnt helt enkelt haha. Senare ska jag och ante baka bullar tror jag, vart as sugna på de imorse! sen får vi se.


förrgår

Teater frisyrer

Som jag har sagt så va vi och fixade frisyrer idag till en teater. Den har premiär i maj (skönheten och odjuret) och vi har fått ansvar över att fixa kläder hår och smink (hv 2or på carlforsska). Innan idag har vi ritat frisyrer och tänkt ut hur det ska se ut beroende på vilken karaktär dom spelar.

Jag och sofia i min klass har fått tekannan som vi ska fixa hår till, våra planer gick i kras första dagen för vi fick reda på att våran karaktär ska ha en hatt på sig, det går ju inte att göra så mycket frisyr till det lixom, men hon kommer vara utan hatt ett antal gånger så då måste det se okej ut ändå, så vi tänkte ut nya frisyrer och utgick från att hon hade lite halvlångt hår, och idag visade det sig att hon hade ganska kort ändå, typ axellångt. Så vi fick ändra planerna igen haha, det blev en vanlig inbakad fläta där vi gömmer "toffsen" som blir kvar i nacken. Då får hon på en hatt men det ser också bra ut utan!

På föreställningarna som är i maj (rätt många) så kommer jag vara på hälften och sofia på hälften, därför har vi samma karaktär. Samma sak gäller alla andra frisörer, men vi tränar tillsammans nu, men kommer göra frisyren ensamma sen.


idag blev det lite slarvigt gjort bara för att testa att det gick och ungefär hur det skulle se ut, modellen ville inte att vi skulle spraya eller nåt idag så det blev som det blev, men det funkar tycker jag! kommer göra mer noga när det är "på riktigt" hihi .

NYTT I GARDEROBEN


luvtröja och jeansväst. (ser typ bättre ut i verkligheten)
alla köper ju svarta skinnvästar nu så jag tänkte vara lite annorlunda ändå.


Gul cool tröja till brun hy i sommar, den ni (gulare i verkligheten)

Köpte en sliten jeansväst, grå luvtröja, den gula tröjan, läppglans till mamma och present till ante från mamma och dom. As nöjd med kläderna faktiskt! men kommer kanske fortsätta leta efter en röd skinnväst ändå.. får se :) Hittade as snygga slitna jeansshorts på gina också, åh.. varför är man inte gjord av pengar?

Är på bättre humör idag!

Blev en toppen dag ändå, började med dans på gympan (inte bollsport alltså, vilket var en lättnad). &som jag tippade igår så va de ca 8 av 30 som dök upp på idrotten imorse hehe.. bra klass vi har va? Efter idrotten vart det lite häng i skolan med matilda och laura, sen hade vi mentor och efter de började väl min bra dag om man säger så! eller först fick jag reda på att vi är lediga imorgon, så mitt lov börjar NU! jag och matilda tog sen en promenad ner på stan, käka spicy (!!) sen gick vi och shoppa, brände nog 1000 spänn men de va värt det, OCH jag kommer få igen pengarna, ska jobba på lovet och nästa månad. Sen tog vi glasspaus (godaste glassen någonsin typ) innan vi gick till växhuset och fixa lite frisyrer till teatern som är i maj! och så fick vi sluta tidigare än vi hade trott. Toppen ju!





Skolan suger just nu

Blir helt down när jag tänker på skolan imorgon, åker dit med 8 tåget för idrott och mentorstid (VÄLDIGT duktigt, halva våran klass kommer inte komma på dom pga hålet efter). Sen har vi hål i 3-4 timmar innan vi ska träna på frisyrer till en teater halv 4-halv 6. Jag kommer alltså inte hem förrän halv 8 ungefär. Det är helt sjukt, jag vill bara spy på skolan just nu, dom borde inte få hålla kvar oss efter skoltid, det har gått åt alldeles för många timmar efter skoltid nu som gör att man inte hinner nånting längre.

Jag tror inte dom förstår hur jobbigt det är för oss som pendlar att om vi slutar 6 så är vi iallafall inte hemma förrän ca halv 8, då ska man hinna duscha, käka, packa, se nåt på tv kanske, träna kanske, plugga kanske osvosv. Man orkar inte, jag har inte nån lust alls att ens åka till skolan imorgon,så drygt är det att ha flera timmars hål och komma hem sent osvosv.... Man blir ju fan sönder stressad, sen har vi vissa dagar vi har en lektion lixom, PLANERA BÄTTRE. arg tjej.. man får helt enkelt bita ihop, men det känns inte värt det lixom



Har ingen lust att sova själv inatt heller, imorgon sover jag fasen vid ante om han kommer hem från uppsala i tid ♥ iofs så kommer ju jag hem mitt i natten pga skolan så de är ju rätt lugnt............


SKINNVÄST

Ja skinnvästar börjar ju bli hel inne nu märker jag. Har sett massor med tjejer som matchar en svart skinnväst med en grå tjocktröja under. Skit snyggt om jag får säga det själv, vet dock inte om det är jag riktigt. Men jag skulle nog hellre matcha med en röd väst! dock hittade jag bara en snygg från jofama som kostar runt 1000 lappen..


&lite mörkare grå tröja kanske.

Tisdag

slutade tidigt idag! gjorde ett prov på morgonen, inte så svårt, självklara grejer inom försäljning och service bara. kom hem vid 12, kila till gymmet direkt och spenderade en timme där! sen gick jag och kortade ner mina solglasögon och så ner till mamma och till banken innan jag tog en promenad hemåt :)

jäkligt blåsigt idag faktiskt, minus till det. Försökte mig på att baka chokladbollar med oboy (fanns inget kakao hemma) och det smaka bara socker så det åkte i sopen, gick inte ens att käka! ska slappa framför tv:n ett tag nu .


smaskade i mig en LITEN(...) nybakt bulle påväg hem också, haha skulle ju ändå träna...

Resor

Idag åkte eve till egypten, tidigt imorse. Fy satan va skönt! :) för henne alltså haha. Beställde ett par converse, hihi. Får hoppas hon hittar! kostar ju typ 150 spänn där. &Frida kom ju hem från Thailand igår! hann dock inte träffa henne för imorse kl 6 åkte hon tillbaka till åre.

Snart är det dags för oss också! mindre än 2 månader kvar, tiden går så jäkla fort! får hoppas att veckan på kreta går riktigt långsamt.. Gud va kul det ska bli alltså :) har ju varit utomlands med ante förut men den här gången är det annorlunda, vi har känt varandra längre och vi åker med min barndomsvän som nu är hans vän sen flera år tillbaka och så den killens flickvän som är hur gullig som helst! Kan ju inte bli annat än toppen känner jag :) ante kommer troligtvis även få sin födelsedags present där nere, undra va de kan va va? ska försöka hålla det hemligt tills vi är där nere, om vad det handlar om alltså.


grekland - zakynthos 2010

Tjejer som snaggar sig

Vad tycker ni om det? jag förstår bara inte varför? haha. Det finns nog ingen i hela världen som kan vara snygg i det efter att ha setts MED hår, så vad finns det för anledning? bara för att ha gjort det? eller?

lixom kolla på megan fox , hon ser ju typ ut som en alien utan hår, men hon är svin snygg med hår! Håret gör lixom halva utseendet,  helt ärligt. Har jag en dålig hårdag så tycker jag att hela jag är ful typ. Så håret gör mycket :) Men det skulle ju vara sjukt skönt att slippa fixa det!


Carina berg


Megan fox


Jessica lauren

Sista veckan innan lov!

aaaaaaaaaaaaaaah, lov igen! haha gud va skönt. Idag hade jag som sagt fullt upp, morgonen va lugn men allt som allt hade jag 4 killklippningar och en sling&botten färg på mamma :) kul. Märks att alla killar fortfarande hänger på det här med snaggat på sidorna och längre hår uppe på huvudet. 3 av 4 ville ha så idag, haha jag kommer bli proffs snart.


vissa vill ha långt uppe på, andra nästan lika kort som på sidorna, men ändå så att det är skillnad.

Söndag

Idag har det varit så sjukt skönt ute! imorse när vi vaknade så låg i kvar i sängen en bra stund, sen åkte jag och ante till ica och köpte nybakt bröd och satt oss i solen och käka frukost, mysigt :) sen satt vi där ett tag och solade ansiktet lite haha. När han åkte hem så satt jag kvar ett tag, sen har jag hunnit klippa mamma, fixa lite hemma, pluggat liiiite osv. Han kommer dock hit snart igen, vann ju 100 kr på min bingolott förra helgen så vi köpte 2 nya för den haha! efter det blir det nog hem till ante och se bb och sova.

Imorgon har jag praktik igen! kul :) har fullt ös hela dagen imorgon, inte en ledig stund tror jag om man bortser från lunch timmen! hihi.


pusspuss


Fönsterlucka

världens bästa pojkvän kom hem med en as fin fönsterlucka till mig för några dagar sen som han hade gjort själv, bara sådär :) hur snällt va inte de, ♥


Finn ett fel


vinterkläder som ska upp på vinden.


katten

Adam finns ju faktiskt på riktigt!

Såg en bild på en blogg på "eva&adam Adam" som vuxen! eva&adam va ju favorit filmerna när man va liten och man va typ kär i adam och tyckte han va jätte söt. Nu i efterhand ser man ju vilken mes han va men då va man ju rätt nöjd med killen alltså! Känns inte som att han finns på riktigt efter alla år, men här är ett bevis på det!




kommer ni ihåg?

Modevisning

Idag gick det bra, förutom att jag kom till station halv 8 imorse och insåg att det var lördag och att det inte går något tåg kl 8 då.... som tur va hann inte ante åka iväg så jag hängde med honom en stund tills 9 tåget :)

Kom sent men hann med mina frisyrer ändå! balfrisyren blev bra, lockar, stramt på sidorna och volym upptill. Visar bild neranför, "hippie" frisyren blev typ bara vågigt och med en fjäder i. Efter vi hade fixat håren så gick vi och kikade på modevisningarna, va hemma vid 5, skapligt trött och hungrig efter att bara ha fått en macka var av skolan, vad hände med vivaldi som dom lovat lixom? suck... men det var en bra dag över lag!

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, är helt slut i skallen. och imorgon ska jag sova, shit va skönt alltså, skulle kunna gå och lägga mig redan nu. &inatt ställer man om till sommartid, kl 2 ställer ni fram klockan en timme, glöm inte det!


balfrisyren jag gjorde. As fin klänning btw!

      
några balklänningar& några vardagskläder.

(tryck på bilderna för att se större)

HELG! eller?

hallå där, jag får ingen helg i helgen, kul va?:) imorgon ska jag upp halv 7 och till tåget ca halv 8. Ska fixa hår på 2 modeller till modevisningen i västerås så lär åka dit till 9. Det är modevisning i punkt kl 12 och 2 och i gallerian 1 och 3, så kom och kika vettja! Ska göra en balfrisyr och en "hippie" frisyr, blir nog kul :) men kommer va helt slut. Kommer typ hem 6 imorgon kväll kanske.

Igår blev det också sent i skolan, va och kika på lokalerna vi ska fixa hår i osv på lördag, gick och käka med matilda eve och laura innan också, mys! kom hem vid 6 då också och då hann jag inte med så mycket, kika på bb som jag missat, käka, plugga tal, mös hos ante sen sovning. Talet idag gick nog bra, lät som de på läraren iallafall så får väl se, fick mvg på mitt svenska prov som jag gjorde förra veckan också, wööö.

Tog en glass i solen med laura och matilda idag innan vi hoppade på tågen hem. Så otroligt skönt väder nu!




Länge sen

Hallå igen, har inte bloggat på ett tag. har inte haft tid tror jag haha, va i larsbo i helgen, sura i lördags också och kika på antes brors match. &i söndags när vi kom hem så spela vi bingolotto (haha) och kika på bb, helt rätt att dryga kija åkte ut! vann 100 spänn på min bingolott också.

I måndags va de full fart på praktiken, kul ju! avfärgade maddes hår från rött till blondt, blev skit snyggt tillslut! igår va de lång dag, gick ut och gick med ante och alfons på kvällen och så sov jag vid ante. idag har vi knappt haft några lektioner, jag ebba och eve gick ut och gick på idrotten och så gick vi till stan och jag köpte en ny vårjacka! visar sen :) har suttit och gjort mitt svenska tal som handlar om svenska fängelsen nu efter skolan, tror jag är klar, det får duga iallafall. Imorgon kommer jag hem sent och på fredag ska jag redovisa, så..

HUR fint väder som helst idag! väldigt skönt hihi. solbrillorna och vårjackan påååå. har lite bilder jag kan visa från dom senaste dagarna också.


snaggade brorsan i helgen också, före.






jag igår innan skolan


vår!


ebba och eve idag, haha söta

Vita skor..

I veckan när jag sov hos ante så skulle jag till tåget halv 8, och när jag har knytit skorna och är påväg ut tänker jag "fan va stora dom känns..." så visar de sig att jag har satt på mig ante eller tjabos skor... förstår ni hur jobbigt det var för mig, dyng trött halv 8 på morgonen att knyta upp skorna, byta skor och knyta dom igen. haha i lands problem


inte så lätt att veta vilka som är ens egna här lixom... :)

Kläder

shit va det finns mycket olika stilar och trender på kläder alltså, helt sjukt! jag har nog aldrig följt en trend faktiskt, jag köper alltid det jag tycker är snyggt och som jag trivs i. iofs har jag ju ett gäng klänningar i garderoben som jag egentligen inte alls trivs i haha, men ibland när man ska vara lite fin så..

Jag har nog lite avslappnad stil, converse, stuprörsjeans eller slitna shorts och t-shirt är det jag trivs bäst i, och en stickad tröja istället för t-shirt på vintern. Lite slappa kläder sådär, skulle aldrig i hela mitt liv sätta på mig kjol, skjorta och kavaj som en outfit t.ex.  och då menar jag verkligen ALDRIG. Jag skulle aldrig heller sätta på mig utsvängda jeans eller kostymbyxor, ALDRIG.


typiska sommar kläder för mig.

Är ni som jag? eller är ni helt tvärt om kanske? :)

Converse






Vill haaaaaaaaaaa...


Solglasögon


nya, 60 spän på guldfynd. såg nu att dom va lite väl breda,
men vem bryr sig :)

Torsdag

Har faktiskt varit ute på promenad 2 kvällar i rad nu med ante och alfons! dom går ju fan långa rundor.. haha men de är ju bra för jag har ju inget annat val än att hänga på, skulle aldrig gå själv i mörkret som ni vet :) känner mig lite onyttig ändå, käka hamburgare och strips med eve igår, iofs va det en kyckling burgare så den kändes lite nyttig iallafall, hehe.. Sen käka jag en glass med matilda idag, ska nog träna ikväll...

Sen kila jag ner och åt smörgåstårta på mammas jobb idag för mormor fyller år! grattis till henne :)


julafton 2011.


Tisdag

dagarna går alldeles för fort.. haha snart lov igen :) måndagen gick super bra, hade ett gäng kunder på praktiken, kila hem till ante sen och mös framför bb osv. Idag hade vi bara 2 lektioner men va ändå hemma halv 7, nice, nä. &imorgon har jag också bara 2 lektioner, prov dessutom :) aja de går nog bra, vet inte alls varför jag skrev det här för det var absolut inget intressant alls. puss

Västerås

Va hos frida till typ halv 12 igår kväll, kika melodifestivalen lite grann osv :) kul och ses igen ♥ ante hämtade mig sen och så körde han lite taxi så jag hängde på, va inte vid mig förrän 2 och då slockna vi nästan direkt.

Imorse kom ante på att han ville till västerås , första gången i sitt liv som han självmant åker dit typ haha.. så jag hängde glatt på, åkte och käka de första vi gjorde sen gick vi runt på erikslund några timmar! hitta lite presenter till folk som fyllt/fyller år osv. Sen kika vi förbi ica maxi innan vi åkte hem! kom precis hem faktiskt och tänkte gå ut och gå en snabbis nu innan det blir mörkt :)


världens bästa du, snart sitter vi där i grekland igen och käkar calippo strawberry, fan va gott alltså :)

Myskväll

Ikväll kilar jag hem till frida och myser med henne och sara! frida är hemma nu från åre och imorgon åker hon till thailand 2 veckor, fyyyyy va skönt för henne :) kilar väl dit om några timmar! ha en mysig kväll, puss!






HELG

Igår fick jag skjuts hem av ante från sara och så hängde han med in&sov här , har tagit de lugnt idag, låg i sängen till halv 1 och sen åkte vi och handla käk eftersom hela familjen ligger och är sjuka haha. Han åkte precis iväg och jag ska göra min hvk läxa klar sen får vi se vad som händer :)


sommar ♥


Side cut

Åkte iväg och snaggade av linnea lite hår efter kvällsmaten! en liten sidecut och så ville hon ha lite snaggat i nacken som syns när det är uppsatt, mönster i också. Hoppas hon blev nöjd :)


första gången jag har gjort sånt här :) (innan ni börjar klaga, jag ser också att vänster i mitten är rakare än höger) inte så jäkla lätt för mig det här heller :)


lite hår rök ju. hehe


Kila hem till sara efteråt och mös där tills nyss :) trevlaans ♥

Fixa hår

Igår efter skolan stannade vi somsagt kvar i skolan, mös med pizza innan kunderna kom hihi. Jag fick fixa en dam som ville ha lite spretig frilla, blev bra de :) kom hem vid 6 och ante hämtade mig och följde med hem till mig.

Imorse satt jag på tåget i 3 timmar innan jag kom fram till västerås, normalt tar det 1 timme. Förstår inte hur det kan vara så j*vla mycket fel med dom där tågen, missade 2 timmar av min lektion iallafall, så när dom andra hade rast och satt och slappa och fika fick jag stå och slita, okej så jobbigt va de inte men. Fick varsinn blomma och tårta också för att vi fixade håret på damerna som skulle gå modevisningen igår! söta :)

Ikväll kilar jag nog hem till sara! antes syster har även frågat mig om jag kan göra en sidecut på henne och det ska väl gå jätte bra, grejen är bara att det ska vara ett mönster på den, en stjärna, lite nervöst där alltså, har aldrig gjort mönster förut så vi får se om hon vågar låta mig testa eller om jag ens vågar, annars får nån riktig frisör får göra mönstret haha :) får se när vi fixar det! nästa gång jag ska hem dit säkert :)




varsinn sån här fick vi för frisyrerna! och tårta och pengar till klasskassan :)

Fullt upp

Jag hoppas att några av er tog lite tid till att kolla på filmen nedanför iallafall.

Har varit en fullspäckad dag idag. Åkte till skolan för att springa beep testet och ha mentorstid, klarade 6,2 den här gången, mycket bättre än förra gångens 4,3 alltså!!

När jag kom hem kila jag till gymmet och kämpa lite i ca 40 min, va helt slut i huvudet redan från springningen i skolan haha. Kila hem till ante sen och fick skjuts hem ♥ duscha, käka osv sen kom mammas farbror och klippte sig, sen åkte jag till sara och hängde en stund innan mötet på hembygdsgården och nu är jag hemma igen :)

Imorgon blir nog en lång dag. Ska fixa håret på några damer som ska gå en modevisning för att det är internationella kvinnodagen typ, det är efter skoltid så jag vet inte riktigt när jag kommer hem.. Sen måste jag hem och plugga till provet som vi har på fredag, inte så kul.


hard workwork




Invisible children



Det här är sjukt, men det är verklighet. I Uganda har ca 30 000 barn kidnappats av rebeller under åren, killarna får vapen i händerna och tvingas skjuta sina egna föräldrar. Tjejerna blir sexslavar. Barnen vågar inte ens bo hemma längre för att de är rädda att bli kidnappade.

Hjärnan bakom det här är en man som heter Joseph Kony. Människor över hela världen försöker nu hitta honom och spärra in honom för att få slut på det här. Det är såklart inte så lätt.. Men filmen ovanför visar att det finns en hel del människor som bryr sig och försöker hjälpa till, det gör faktiskt skillnad. Kolla på filmen så förstår ni mer. Filmen är en halvtimme lång, men den är värd att se.

Inte på topp för att blogga

har ingenting intressant att skriva om just nu så jag känner att det är lite onödigt att skriva alls. haha, igår på praktiken hände det lite iallafall, några kunder hade jag men inte så många så jag städade en del också. Får hoppas på mer nästa vecka :)

ante kom och hämtade mig efteråt sen åkte vi och käka sallad, besviken tjej, beställde en kyckling sallad och fick kyckling, sallad, gurka, tomat och majs. Dom 2 sista sakerna äter jag inte ens, fick ju inte ens nån ost! inga oliver ingenting, haha . Kila hem till ante sen och mös framför tv:n, bigbrother är ju givet varje kväll nu, när man orkar dvs.

Hade en färgkund idag i skolan, blev as bra de :) ante kommer snart och hämtar mig så ska jag med hem dit. Imorgon ska jag till skolan för att ha beep test - som jag måste klara. Sen ska jag hem och träna innan jag ska klippa mammas farbror. Sen ska jag på möte halv 6 också! nice.




Hemma från larsbo

Har vart sjukstuga i larsbo, kul, nääääää. Willa har nog varit piggast haha. Men de har varit mysigt ändå! kom hem typ nyss,tänkte käka lite lunch sen ta de lugnt, börjar få lite ont i skallen känner jag. Kanske tar en promenad i det fina vädret! sen måste jag plugga. Det suger att lovet redan är slut, men om typ 4 veckor är det ju lov igen så det känns helt okej ändå ;) haha.

Bilder från i fredags på sjön.









Sjön

Jag&mattias kila ner på sjön och grillade med ante och magnus vid 11 idag. Blåste satan.. Är hemma nu och ante ligger och försöker sova lite,ska in i duschen sen åker vi till larsbo senare :) tar med oss lilla wille också :) (antes systers barn)

Bio&käk med en underbar pojkvän

Jag är så sjukt förvånad att vi hittade in och ut ur västerås och kom rätt direkt! medan ante körde satt jag och "men du lägg dig i den här filen, nej fel!! vi ska in där, eller? jooo sväng in här!" haha men det gick ju ! Jag som går i skolan i västerås borde ju veta vägarna men grejen är den att jag åker ju aldrig från erikslund till stan tillexempel, tåget kommer ju direkt till centralen så jag kan ju inte vägen haha. Är inte så uppmärksam på vart vi åker när någon annan kör heller så..

Men vi kom fram iallafall och fixa parkering och betalning och allt, hämtade ut biljetter på bion och handlade största drickorna och popcornen som fanns. Dom var helt sjukt stora, de va ett "paket" vi köpte men herregud alltså. Vi blev så mätta av popcornen och drickorna och ändå var det inte ens slut när filmen va slut så vi orkade inte ens äta efter . haha!

Åkte förbi max och köpte med oss mat hem istället, körde drive .... vet inte hur de stavas, och ante trodde typ inte att hon i apparaten hörde om man inte vrålade det högsta man kunde.. skrattade ihjäl mig :)

Vi kom hem hela efter en mysig kväll iallafall ♥ filmen va btw skit rolig på sina ställen haha. kom hem precis till bigbrother så vi hann se det också, sen blev det sängen eftersom ante skulle upp typ 6 idag och fiska. Tänkte ta en promenad ner till sjön och se om dom får nå fisk sen.


största popcornen någonsin


Xlash

Det här är så coolt! Jag har aldrig tyckt om mina ögonfransar, dom har varit tunna och korta och ljusa ute i topparna så att dom ser ännu kortare ut än vad dom är. Ser nästan ut som att jag inte har några ögonfransar när jag är osminkad. Så för ca 1 månad sen beställde jag hem ett serum "xlash" som dom säger ska förlänga, göra ögonfransarna mörkare och tätare. och på bara 3 veckor så är det ju faktiskt skillnad?


16:e februari 

 
  1:a mars

jag tycker dom ser tätare ut iallafall? mycket glesare på första bilden. sjukt ju! det ska egentligen ta 4-6 veckor innan man ser resultat. Jag har aldrig trott på sånt här men var tvungen att testa efter alla före&efter bilder jag såg. Nu lär det ju bara gå framåt? :) en tub ska räcka ca 3 månader. jag har bara använt min i ca 3 veckor :)


Västerås!

wihooo, fick med mig ante till västerås! bokade bio igår kväll, blir "en gång i phuket" haha! har hört att den ska va skit kul och vill verkligen se den. Hoppas bara att man inte blir besviken.. :) Efteråt får vi se vart vi ska käka, lutar åt spicy! ante har ju aldrig käkat där.. han har verkligen gått miste om nånting.


RSS 2.0