LUCIAFORMEN

Länge sen jag skrev här nu! Sen sist har jag ju blivit med i tävlingen "Luciaformen 2015" som går ut på att på 12 veckor få bäst resultat på kroppen genom träning och kost. Jag har alltså fått tränings och kostschema gjort till mig. Så just nu sitter jag på gymmet och cyklar haha, då kan jag passa på och blogga lite tänkte jag ;)

min kost består av 6 mål per dag. Till frukost yoghurt, keso och ett ägg. Sen ett mellanmål med osaltade nötter. Sen lunch med kyckling nötkött eller vit fisk med ris eller potatis och maassa grönsaker. Sen mellanmål igen med keso och nötter. Sen middag liknande som lunchen. Sen kvällsmat på keso. Sen måste jag ju väga allting! Går bra än så länge, kämpar mer när jag har något mål. Skulle ju inte vara helt fel att vinna den där resan och pengarna ;)

Dock så är det ju jäätte många med och tävlar så det finns nog ingen chans att jag vinner. Men det blir en sporre för mig ändå, det var det här jag behövde för att komma igång igen! visst suger det att fira sin födelsedag utan fika, men det är det värt :) hoppas och tror på mig själv att det iallafall blir en liten förändring på 3 månader!

Så den 13e december får ni se mina före och efterbilder  ;) 



SPAIN PICTURES

 

HOME

Hemma från spanien sen i måndags. Känns inte helt okej! Fick otur med vädret i slutet av veckan också men vi badade osv ändå :) värmen hängde ju kvar fast himlen var packad med moln! Fick även ett rejält regn och åskväder en dag.. Men förövrigt har vi haft det suuper bra!:) synd att en vecka går så snabbt bara.. nu vill jag boka nästa resa :) 


TORREVIEJA

Hej där! Sitter just nu i huset och slappar efter en dag på stranden :) har det super bra här i Spanien! Har haft tur med vädret hittills så vi hoppas det håller i sig :) Vi har hunnit med lite olika stränder, saltsjön och shopping såklart! Längtar inte hem.. :)

 

RSS 2.0