BRÖLLOPSKRYSS

Jag fixade iordning ett bröllops korsord på A3 papper som vi hängde upp i festlokalen igår kväll! Det var frågor som man skulle svara på om brudparet, som sedan bildade ett kodord ( dom gula rutorna ). Super roligt pyssel faktiskt =) 
 
 

ILOVEYOU

 

BRÖLLOP

Igår var vi på Anna och Krilles bröllop! Det var sååå fint :) finaste människorna också. Så glad för deras skull :) finally! Jag kilade hem till dom på morgonen, drack en mojito och fixade annas brudfrisyr! Roligt :) Bröllopet var himla fint, och efteråt blev det middag, presentöppning, fest m.m vid hamnboden! Super mysigt. Det blev bra väder dagen till ära också, så jag knäppte ett gäng fina bilder på brudparet också :) Tänkte lägga upp några stycken här! 
 
 

SISTA HELGEN

Sista helgen av semestern nu! Känns ändå helt ok för sen hinner jag ju bara jobba åtta dagar, så åker vi till Spanien :) Ligger just nu på mammas baksida och solar med hela familjen plus brorsans tjej! Ante jobbar stackarn. Men ikväll blir det grillning när han slutar :) 

Hela den här veckan har det ju i princip varit fint väder. Så jag har mest tagit det lugnt i solen och badat lite. Har hunnit fira antes systerson som fyllde 1 i veckan också! Fasen va snabbt det går :) gos. 




SISTA VECKAN

Ja ni. Det går fort när man är ledig haha. Imorgon går jag in på sista semester veckan! Den här veckan har mest varit lugn, har solat, badat i mammas pool, hängt med eve och lilla Charlie en dag, snyggat till lite vänner och familj i håret osv. 

Och igår var jag för första gången ute på hamnkrogen denna sommar, haha sjukt ju. Men har inte blivit av tidigare.. har världens bästa vänner! Nattkäk på buddy's blev det också så kom väl hem vid 3, inte undra på att man sov till 1. Första gången den här semestern haha :) 


BILDER - SÄLEN

 
 

RSS 2.0