HEDSTRÖMMEN

Idag har det varit en ute dag för hela slanten! Hängde med Ante Tjabo Casper och Adam till hedströmmen imorse vid 8. Dom skulle flugfiska så jag hängde på och fotade lite till deras nya fiske-blogg www.grompefishing.blogg.se ! Blev lite dåligt ljus pga solen på fel ställe (eller mig på fel ställe) men det blev några fina bilder i alla fall! Blev kvar där till fyra, dom fiskade som sagt och jag fotade och njöt av solen, och så grillade vi såklart! Mys :) dom är kvar än haha, jag åkte hem lite tidigare så nu har jag hunnit fixa nya naglar, kikat på missade avsnitt av topmodel Sverige och lagt in alla bilder från dagen på datorn! Skönt :) Imorgon är det ännu en ledig dag!
 
Alla flugfiske killarna! såg en huggorm också..
 
 
 
 

SARA HEMMA

Min underbara vän har kommit hem från att ha varit i alperna och jobbat i ca 5 månader! Hängde där igår kväll och snackade om allt vi har missat, kunde iofs suttit där många timmar till med så mycket att prata om haha. Önskar hon var hemma jämt! Det finns trots allt ingen annan man kan snacka med om allt möjligt och bli förstådd av än någon man känt hela sitt liv.

Hon blir hemma ca en vecka iallafall sen drar hon till kreta och jobbar 5 månader. Hon ligger inte på latsidan hon heller :) Men är glad för hennes skull såklart. Får försöka ses en del när hon väl är hemma :) även om hon har tusen saker att göra innan hon åker igen haha..

Jobbar bara till 4 idag eftersom de är skärtorsdag. Sen ska ja hem en sväng innan jag ska grilla med ett gäng vänner! Så skönt att vara ledig imorgon :)




HEMMAFIX

Beställde hem ett start kit och en led lampa från orly förra veckan. Så att man kan prova göra eget permanent lack på naglarna som håller ca 2-3 veckor! Testade det igår och det blev super bra, duger fint på mig! kul va de också :) Återstår att se hur länge det håller :)




HELGEN

I fredags kväll hängde vi i larsbo och mös framför tv, käka tacos och så blev det chicago senare med ante och tjabo! Så kul :) och i lördags shoppade jag med mamsen, mys! hittade nya skor iallafall men inga kläder..:) åkte tillbaka till larsbo på kvällen sen ändå, och idag hängde jag med ante tjabo Adam och casper på fiske dag! va lite sådär med vädret men skönt och hänga ute lite :) skön helg!

imorgon är de jobbdax igen! men blir kort vecka eftersom de är påsk :)




FÖDELSEDAG

Idag är det ännu en födelsedag på g! Pojkvännen fyller 21 :) Synd att jag jobbar hela dagen men han fick iallafall frukost på sängen! ♥




15 år!

Idag fyller min lillebror femton år. sjukt ju! han är ju lixom stor nu! Han har inte fått present av mig än men det får han ikväll;) mycket behövliga saker.. Ska bli kul :)




BRA HELG

Redan söndag igen. Söndagar är inte lika roliga längre eftersom söndagar betyder att ante åker iväg och jobbar och är borta tills onsdag, varje vecka. Självklart jätte glad för hans skull att han äntligen fått jobb, men måste det vara så långt bort?♥ Jaja. Han kom hem i fredags efter att ha haft introduktion på nya jobbet tisdag-fredag så han hann bara vara hemma en hel dag den här veckan innan han nu ska åka igen. Men hädanefter blir det söndag-onsdag han är borta. Man får tänka pengar&saker man kan göra tillsammans..

Har haft en bra helg iallafall! I fredags efter jobbet så köpte jag och ante med mat hem och mös en stund framför tvn. Sen hann vi hälsa på hans syster och hennes familj :)

Och i lördags tog vi sovmorgon innan vi åkte och handlade grejer till en maträtt vi skulle testa. Blev super gott! kyckling curry gryta med ris! Sen hängde vi med tjabo och Michael en stund på kvällen när dom fiskade lite. Sen blev det tvmys och kolla lite resor.. vill utomlands!!




RSS 2.0