Tråkiga inlägg

Jag hatar att blogga när man egentligen inte har något kul att skriva om.. Har iallafall klippt sara i skolan idag! blev väl bra de, ja, de va väl typ de.. hörs när det finns något att berätta. haha,puss


igår


Klippt

Har varit hos antes moster några timmar idag och så har jag klippt henne&jessica! Är hemma nu men ante kommer hit om en stund igen♥ Nu ska jag spela sims ett tag.. haha


Måndags nöje


Björn.


Hund.


Älg.


Lejon.


Hund.

Fattar inte hur det här går till.

FILMTIPS - Red riding hood


Den här filmen är väl inte direkt "ny" men jag har inte sett den förrän igår. Den var bra faktiskt! Det var typ rödluvan i mänsklig verision, och lite bättre&"läskigare" än sagan. Det är samma regissör som har gjort twilight filmerna så självklart kändes det lite som en "kopia" med en del saker. Men samtidigt så kanske inte alla har sett twilight och då inte på minns om den filmen här :) Jag tycker ändå att den här var bra, värd att se lixom. Jag gillar ju sånahär filmer. 

Såhär står det om handligen: 

"När Valerie bortlovas av sina föräldrar till den rike men tråkige Henry beslutar hon sig för att rymma tillsammans med sin stora kärlek Peter. Men kvällen då de ska ge sig av slår en varulv till och dödar Valeries syster och man börjar misstänka att varulven inte är någon främmande varelse från skogen, utan finns mitt bland dem och att Valerie har ett unikt band med varelsen.."

TRAILER PÅ FILMEN:


Godmorgon!

Har precis duschat och fixat lite, ska kila iväg och möta ante vid skolan när han slutar runt 4, sen ska vi hem till hans moster och kusiner så ska jag klippa hans moster och en kusin :) hihi. Får hoppas att det slutar regna tills vi ska cykla bara. Nu spöregnar det ju ..

Ikväll drar ju robinson igång igen! Det ska jag absolut se, lite kul är de ju ;) Såg en film igår kväll också som jag tänkte tipsa om i nästa inlägg. Ha en bra dag!


(Bild på mig från modevisningen i skolan tidigare i år)

TIPS - tangle teezer




Den här borsten ska jag helt klart köpa och testa! Såhär står det om den på internet:

"Frisörernas favoritutredningsborste. Ta farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.

Du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt."

Sounds good to me, får se om den är lika bra som dom säger :) Måste bara hitta den först..


Spelspelspel..

Sitter och spelar wordfeud mot båda bröderna johansson, det vill säga ante och tjabo haha. Jag&ante satt till och med och spelade mot varandra igår ett tag.. Tur att det inte bara är jag som håller på.. :)

Har inte riktigt bestämt mig om jag ska sova tidigt eller köra sims ett tag.. haha shit

Underbar helg

Vill inte att den här helgen ska ta sluuuuut, efter att bara ha träffat ante 2 gånger i veckan som va så har den här helgen varit hur bra som helst, har ju i stort sett träffat honom hela helgen vilket ha varit hur mysigt&kul som helst ♥ Igår gjorde vi egen kebab pizza, as gott blev de! sen hade vi filmmys resten av kvällen, lägg till fotmassage och fotbad på det, han har sina stunder min pojkvän, hihi.

Idag följde vi med på våra småbröders fotbollsmatch och efter det åkte jag och mamma till mammas faster och hälsade på lite. Har iiingen aning om vad som händer ikväll, blir väl lugnt och ensamt antar jag, haha. Är ju ledig imorgon också :) jätte skönt faktiskt.



 

Hårmyt nr 4

"Håret blir tjockare om man snaggar sig och låter det växa ut på nytt"

FALSKT. Killar, är ni tunnhåriga så kommer ni förbli tunnhåriga. Man får inte fler hårsäckar hur mycket man än snaggar av håret. Man har lika många hårsäckar oavsett, alltså lika många hårstrån oavsett, alltså lika tjockt hår oavsett. (Tog killar som exempel eftersom jag inte tror att någon av er tjejer är villiga att snagga er för att få tjockare hår..)




bye bye


kilar iväg..

Avesta

Blev en spontan trip till avesta vid 1 idag, bestämde oss en kvart innan vi åkte att jag och ante också skulle med en sväng.. haha. Kikade lite i affärer sen skulle det vara en marknad utanför som skulle stänga 3, när vi gick ut och skulle kolla vid halv 3 så var det tomt? hahaha, herregud.. Det fanns typ en hoppborg och en polisbil som man fick kolla i. That was it, kanske gick skit dåligt så dom stängde tidigare eller nåt, fatta ingenting.

Ska snart kila hem till ante och spendera kvällen där, mysigt.. Hans föräldrar ska bort så vi ska vara hemma med hans lillebror ikväll :) Uppdaterar mer imorgon!!


the worlds greatest, ♥

Hårmyt nr 3

"Schampo som man köper på ica är lika bra som produkterna hos frisören, fast billigare"

FALSKT.
Produkterna ni köper på ica är utspädda med väldigt mycket vatten. Det gör att du måste använda mycket av det, köper du istället en flaska på en salong så kan du använda ungefär hälften så mycket eftersom den inte är lika utspädd och då räcker den ju längre. Så det blir ju ungefär lika dyrt hur du än gör, köper du en dyrare flaska på salong så har någon annan hunnit göra slut på 2 flaskor av icas schampo innan din är slut.


Det här schampot använder jag själv, och ja, det är från ica, haha, 
och ja man behöver använda rätt mycket för att det ska räcka till att göra rent hela håret.

Spelnördar

Haha seriöst, ladda inte hem "wordfeud" appen. Ni kommer bli beroende.. Vi sitter i vardagsrummet hela familjen + ante och spelar mot varandra från varsinn mobil&ipad, hahaha..

Frisörsaxar to die for













Det finns verkligen en för alla smaker, haha.
Den sista söta glittriga skulle ju inte sitta fel, dock så kostar den typ 2000 ...
Men det finns ju faktiskt saxar som kostar 10 000 med.. blää

Liiiite kortare iallafall.. haha


Skolaaaaaan

Måste ju börja med&säga att jag älskar vårat schema ännu mer. Vi ska ta bort svenska lektionen som vi har på fredagar och bara ha en lektion i veckan som är lite längre, sen får man jobba lite hemma och vi får hemuppgifter osv. Vi var as ledsna över att vi hade bytt lärare men vi ändrade oss kanska fort.. haha,as skön gubbe ju! :)

Vi fick även med oss en hel väska med grejer som nu är våra i 2 år framåt, klippförkläde, saxar, kammar, hölster&borste va de i den, as bra ju :) det här blir bara bättre och bättre. Klippte matilda idag också, hon vågade sig på och klippa bort ungefär en dm, hon passa as bra i kortare hår faktiskt :) hihi. Hon klippte mig också och jag tycker de blev rätt mycket kortare, men jag blev nöjd för jag vill ju ha lite kort ;) men andra säger att det inte syns.. haha, dumma. aja, nöjd tjej. Har precis lagat mat, snäll ju. Ante kommer hit om nån timme också :) hihi. Ha en skön fredag! puss


Jag och matilda delade på en kebabtallrik idag faktiskt.. Efter 4 timmars frisörlektion UTAN RAST så var vi lagomt hungriga och trötta. Sen va de skitmat i matsalen så vi kände lixom att det behövdes ;) nej. Nästa vecka äre slut med och äta ute tjejer. (haha maten ser as äcklig ut för vi hade rört runt allt.)



Hårmyt nr 2

"Håret växer fortare om man klipper det ofta."

FALSKT.
Håret växer ifrån hårbotten och inte ute i topparna, alltså spelar det ingen roll hur mycket du klipper det, det växer i samma takt iallafall. Det kan kännas som att man får längre hår om man klipper det ofta, eftersom det aldrig blir slitet och äter upp sig. Men det växer alltid i samma takt.


mys kväll med tjejerna!

Har varit hos frida hela kvällen med henne sara och emmy! lagade mat, as gott, potatisklyftor,fläskfilé och beasås. &marängswish (?) till efterrätt, hur gott som helst.. :) Skrattade ihjäl oss åt minnen från förut och så kika vi på true talent och fångarna på fortet :) jätte tråkigt att frida åker till åre imorgon, och emmy till stockholm på lördag. Men vi ses snart igen ♥ nu ska jag sova,imorgon ringer klockan halv 6.. natti :)



Sara emmy frida & (haha) jag - den mest ostadigaste personen på skridskor, lovar.


Hårmyt nr 1

 "Det finns produkter som lagar kluvna hårtoppar"

FALSKT. En kluven hårtopp går inte att reparera. Men det finns produkter som tillfälligt "limmar" ihop hårtoppen så den inte ser skadad ut, men skadan kan sprida sig längre upp på hårstråt och även fastna i andra hårstrån så att håret blir trassligt. På kluvna toppar är det saxen som gäller hörrni, sorgligt men sant.


Här är en bild på en kluven topp i mikroskåp,
den ser ju ganska ofixbar ut om ni frågar mig..

Eftersom att jag går en frisörutbildning tänkte jag köra lite hårmyter här på bloggen lite då och då, kanske en om dagen den här veckan eller nåt? :) måste komma på lite fler bara, haha

Bikinin

Min katt är så sjukt bortskämd, hon sätter sig brevid en och stryker som fan mot benen och fjäskar för att hon ska få mat, sen när man följer med henne till skålen och ska fylla på så är den helt full med mat, men ändå så står hon lixom och väntar typ på att jag ska LYFTA henne till skålen som är 2 meter framför henne, då kan hon käka..




nya bikinin, ser ut som skit på bilder, men jag gillar den! Den är mer orange i verkligheten också än på bild. (den sista är tagen utan blixt också). 

Idag fick vi träffa nya frisörläraren, hon verkar bra faktiskt, hon verkar vara riktigt peppande och det verkar som att hon vill försöka få oss att lära oss så mycket som möjligt så att vi verkligen kan klara av att jobba på salong sen och hon vill verkligen att vi också ska få vara med och berätta vad vi VILL lära oss. Ska börja med massa roligt nu! Färglära, färga,slinga, FOLIESLINGOR!! wooooh, gud va vi har väntat på de.. Efter skolan så gick jag matilda eve och laura till spicy och käka, lite gott .. är hemma nu iallafall och ikväll ska jag hem till frida och laga lite mat och mysa, hon åker hem till åre imorgon så det blir sista gången vi ses innan typ, höstlovet?:o

Laura är hemmaaaaa

Fick nyss ett samtal av bästa lauii som har kommit hem från italien idag!! hon har ju varit där i 2 månader, guuuud va roligt de ska bli och träffa henne imorgon :) åh, så ska vi käka spicy igen, lär ju gå med på det när hon har varit utan det så länge menar jag. hihi.

Förövrigt så har kvällen spenderats hos mormor&morfar, jag har klippt och färgat mormors hår! Blev bra de :) stanna kvar och såg på true talent också :) ska nog ta och sova om någon timme, klockan ringer 06.30 imorgon igen. nice de, nej men vi hörs imorgon hörrni! nattii


världs bäst ♥




T-shirtar med tryck

Jag använder nästan alltid t-shirtar med tryck, det är nog eve som har fått mig att komma på det för varje gång hon ser en t-shirt med tryck säger hon "kolla sanne, den där måste ju du ha!". Hon fattar lixom grejen med mig och t-shirtar med tryck! hahah. Kollade igenom garderoben för att se hur många t-shirtar med tryck jag äger och hittade en hel del..






Här är 11 av dom, plus att jag har en på mig, några ligger i tvätten och sen glömde jag ta kort på 2 till som hänger i garderoben.. men vadå, jag älskar ju t-shirtar med tryck? :)


True talent

Det nya musik programmet på trean kl 8 varje tisdag,onsdag&torsdag va faktiskt bra. Såg första avsnittet igår och det var väldigt många duktiga med! Blev lite smått chockad när min gamla musiklärare satt och snackade i mikrofonen, hon satt i en av publikerna där på tv, haha. De blev en mysig kväll igår iallafall :) grilla, såg på true talent, sen laddade vi ner "hur många lingon finns det i världen" också. As gullig va den! :) &så sov ju ante här :)


Trailer på hur många lingon finns det i världen ^

Schema



rätt skönt, även om vi slutar 5 på tisdagar så är det ju lixom en rolig lektion eftersom det är kundmottagning ;) plus att vi bara kommer ha halva natur lektionen innan. Bra nice..


TIPS - om bikinin jag beställde


bild tagen från tyras.se.

Den här bikinin fick jag hem idag! as snygg va den. MEN, till er som är smala runt revbenen eller har väldigt små tuttar, beställ inte den här bikinin.

Skulle jag ha varit lite smalare skulle den ha ramlat av, det finns ju lixom inget spänne som man kan spänna själv på överdelen. Jag köpte storlek 36/38, den minsta storleken som finns på stylebytyra.se. Byxan satt bra, men överdelen va lite slapp undertill om ni förstår, övertill satt den bra men jag hade velat kunna spänna åt den lite mer bak i ryggen så att den hade suttit tightare. Men den blir bra till nästa år! Så nu vet ni, ni som är lite smalare :)

kort dag - igen

åkte till västerås imorse, va vid nån gräsmatta några timmar och käka, fika och hade tipspromenad&så, sen sluta vi. haha, aja, va roligt ändå :) &när jag kom hem hade jag fått hem min grymt snygga bikini från stylebytyra.se. Visar den i ett annat inlägg! fick nyss sms av mamma att vårat smink som vi har beställt har kommit också PLUS att jag hade fått min lön.. oooh :)

ikväll kommer ante hit och så ska vi grilla lite sen börjar ju de nya programmet true talent! det är tydligen idol men den här juryn är inte lika "utseende fixerade" som idoljuryn. Så man kan se ut som total skit och ändå vinna :) man behöver inte se ut som en "artist" som idoljuryn alltid tjatar om, hur nu en sån ser ut..


matilda&ebba! djävulen i "ballar av stål" är faktiskt ebbas pappa, den ni!










hahahha cissi: SPRIIIING! SPRIIIIIIIIIIIIIIING!!!





hahaha, snodde patrizias bild, "eve 4 år med sin sporke".

Wordfeud

Ladda ner den appen ni, så får ni nåt kul och göra haha. Det är typ som alfapet, låter jätte tråkigt men de är faktiskt kul. Man kan spela mot andra som har den appen, man söker bara på den personens användarnamn som man får välja helt själv. Spelet håller på så länge det finns brickor kvar, man kan till och med vänta 70 timmar innan man lägger ett nytt ord, så det kan ta flera dagar att spela klart ett spel ;) vi har dock spelat som galningar här hemma, både jag mattias och magnus har laddat ner den här appen så jag har ett spel pågående med magnus och ett med mattias, haha. as kul, lovar! Ibland hör man från vardagsrummet "HAHA SANNE KOLLA PÅ MOBILEN NU! NANANANANAAAAA!!!! JAG LEDER!!!" tss...


Bild tagen från google, men såhär ser det ut när man spelar:)
man kan välja själv vilket språk man vill skriva på.

Foto böcker

har fyllt en hel fotobok och början på en till med bilder från förra året och nu i år,det är ju roligast att ha bilderna i handen och inte bara se dom på datorn, eller?:)

  
  
Bilder från förra året, skolavslutningen i 9:an, grekland med pojkvännen, språkresa till malta, maskerad, födelsedagstårta, födelsedagsfest, osv..

Shit vad jag vill tillbaka till grekland, världens bästa vecka med min ante.. Malta i 3 veckor va ju inte helt fel det heller. Men grekland var verkligen hur mysigt som helst! ♥


Första skoldagen

Det var ju inte det lättaste att somna i tid igår, men imorse var jag pigg ändå :) lite onödig dag ändå, fick exakt likadana papper som vi fick förra året som bara ska läsas igenom och slängas, sen fick vi fixa iordning några lekar och bestämma fika för imorgon ska vi tydligen ha "lekdag" för att lära känna ettorna lite, lite oplanerat precis som allt på carlforsska.. haha. tycker det känns helt onödigt för varje gång man gör sånt här så är det ju inte direkt så att man snackar och börjar fråga massa om någon man aldrig sett förut medans man leker lekar? och i "pauserna" så sitter man ju och snackar och fikar med sina vänner? haha aja.

Efter skolan kilade jag matilda och eve till spicy (självklart) och käkade, fattar ni hur gott spicy är efter att man inte har käkat det på 2 månader? tror inte det. Kilade in på lite affärer också och fick med mig 2 tröjor hem.. :)




har fortfarande inte bestämt mig om jag tycker att den här är skit töntig eller as skön. haha

Ibland skulle jag vilja våga mer..




någon gång ska jag klippa mig såhär, fast inte riktigt lika kort.. hihi

Skola imorgon

Jaa ni, sommaren försvann fort även om det här nog har varit det sämsa lovet på länge, haha, har inte gjort ett skit känns det som, förutom att vi åkte till ullared/göteborg/liseberg en helg vilket var hur kul som helst så har det inte hänt nånting känns det som, och ändå har typ 2 månader gått? haha. hoppas verkligen att nästa sommar blir bättre. Så det känns helt okej att skolan börjar igen faktiskt. Rutiner, träffa mina tjejer varje dag, lära mig färga hår, praktik, dagsfördriv om inte annat.. Det nlir nog ett bra år det här :) även fast alla säger att tvåan är värst.. får hoppas på det bästa :) ska måla naglarna och greja lite nu, bloggar nog inget mer idag, får väl se hur det blir att gå upp halv 7 imorgon, idag gick vi ju inte upp ur sängen förän halv 2.. aja, var ju tvungen att ligga kvar så länge jag kunde sista dagen lixom ;)


just nu. smink är ju överskattat. (tssss....)

Igår kväll!

blev ganska stressigt igår när vi kom hem från larsbo, sprang in i duchen, lockade håret, fixa och greja sen kila ja hem till frida innan vi gick iväg till eskiln! det var en bra kväll allt som allt, hängde vid eskiln några timmar sen följde jag med jocke&matte ut och mötte resten av killarna som var utanför, blev inte så sent för sen följde jag med dom till statoil och så kilade jag hem till ante och käka sen blev jag kvar där, hade filmmys sådär mitt i natten haha sen sov jag kvar där :) har nyss kommit hem typ så ska väl snart in i duschen och sen ska jag hjälpa mamma och stryka. ha en bra dag!!









Svar på en fråga

Fråga: Är du dig själv i bloggen? Alltså om man skulle läsa din blogg och sen träffa dig skulle man då uppfatta dig som bloggsanne? Vet att du skrev att du la ner frågestunden men är tacksam för svar.

Svar: Självklart är jag mig själv i bloggen! Men det kanske inte alltid kommer ut irl. Jag är ganska försiktig med vad jag säger och hur jag beter mig när jag träffar nya människor eller människor som jag inte vill ska uppfatta mig fel. Men samtidigt är det lite fel av mig att göra så eftersom folk då kanske får en helt annan uppfattning om mig än hur jag egentligen är.

Sen beter man sig ju olika beroende på vilka människor man umgås med tillexempel, vissa känner man sig mer trygg med än andra och då känner man att man kan visa mer av sig själv osv. Jag har nog ändrats mycket med åren också, förut var jag väldigt blyg och kom aldrig på något att säga när jag träffade nya människor. Jag har lättare för att prata med människor utan att låta "nervös" nu även om jag inte känner dom så bra. Så jag gör mitt bästa för att visa mig själv i alla lägen,även om det inte riktigt funkar alla gånger, men i bloggen är jag mig själv till 100%. Jag skulle aldrig kunna skriva något som inte kom från mig själv, det skulle bli alldeles för krångligt :)

Jag hoppas att folk uppfattar mig som en glad&trevlig tjej som vågar stå för vad jag tycker och säger utan att bry mig särskillt mycket om ifall andra dissar mina åsikter. Jag är som jag är och jag tycker som jag tycker även om någon annan är tvärtom :) Jag är en helt okej tjej, känns som att jag har båda fötterna på jorden lixom,&jag kan ärligt säga att jag är rätt nöjd med det mesta jag har i mitt liv so far.

Hoppas att det var ett okej svar på din fråga :) ..

haha

Det var som jag trodde med frågorna;) 21 stycken har varit inne här idag, EN har kommenterat. så vi lägger ner det här, roliga ni är:)

Eskiln imorgon kväll?

hm.. verkar som jag får ge mig, kom just på att alla tjejerna ska dit, ante ska ut på annat ställe, och dom flesta andra vänner ska också till eskiln. Så kanske får ta mig dit jag med..:* om några timmar drar jag och ante iväg tills hans pappa i larsbo. Blir där till imorgon bara, :) puss


Frågestund??

Någon (anonym) tyckte att jag skulle ha en frågestund, frågestund känns lite... jag vet inte, känns inte som det skulle passa in här, för det första har jag typ 20-40 läsare om dagen, och ingen kommenterar, roliga ni är, verkligen :) nej men de känns som de skulle va typ 2 stycken som ens skulle orka besvära sig och kommentera en fråga. Plus att frågestunder mer passar in på "storbloggar", vad finns det att fråga mig för intressant lixom? vad min tröja kommer ifrån för affär? haha nej men ni förstår.. Men kanske ska testa ändå? hm.

Okej, ni som har en fråga, lägg en kommentar i det här inlägget så får vi se om det blir nåt :)  (vilket jag inte tror). natti




The sims..

Tänkte va lite smart och ringa ante och prata på dom "läskiga" vägarna hemåt, &precis när han har svarat säger han "shit, jag spillde ut all cola! måste torka upp det!" så ja, jag fick cykla ensam där ändå utan att prata med nån.. hahah. tog mig hem iallafall, såg en bra film också! kommer dock inte ihåg vad den heter.. Något konstigt va de iallafall . Vet inte riktigt om ja ska sova nu direkt eller om jag ska spela sims 2 året runt ett tag? sims har lixom blivit räddaren av mina ensamma kvällar nu mer, haha. bebis spel. aja, sleep tight


men vadå, alla har väl spelat the sims? iallafall nån gång i livet.. haha

sara&sofi!

Åkte ner och hjälpte till på mammas jobb några timmar idag, nu ska ja snart kila hem till sara och tillbringa kvällen med henne&sofi, myskväll på g! synd bara att inte ante är hemma ikväll, hade ju varit väääldigt nära hem till honom från sara annars.. hihi. aja, uppdaterar mer imorgon! :)


hahaha gammal.. försöker kolla vindögd men misslyckas halvt


igår

Håkan kom hit igår och klippte sig efter att vi hade käkat hos gammelmormor! blev bra de, sen kom ante hit också och sov här :) .. nu sitter jag och väntar på att han ska vakna, ska försöka väcka honom snart tror jag, men då finns ju risken att han blir tjurig ;) haha. ha en skön dag!

If you wanna fly, you got to give up all the shit that weighs you down


min dag

Nu är håret fräscht igen, skönt! När mamma slutar jobbet ska vi kila hem till gammelmormor och käka kvällsmat, sen ska vi hämta lillebror från tågstation vid 8 för han har varit på kryssning, hihi. Får se va som händer sen, ante kanske kommer hit men bara kanske. uppdaterar senare,puss


Pigg tjej

Det är inte alls kul att vara såhär pigg när klockan är snart 1 på natten, right back at me för att jag sov till halv 2 idag. Skönt.. imorgon ska jag somsagt kila iväg och färga håret vid halv 2! resten av dagen är fortfarande oplanerad,vilket jag hatar. haha, jag är så att jag helst vill veta i förväg vad som händer, så att jag inte sitter och väntar i onödan på något som inte alls blir av, eller förstår ni? aja, får väl se då. :)

Snodde en bild av sofi


såhär såg de ut på bordet igår kväll.. haha, lite nyttiga med morötter och grejer iallafall, hyrde 2 filmer också men den ena fungerade inte.. Men den som funkade va iallafall as bra&rolig :) Min låtsasfru eller något sånt hette den.

Kilade ju hem till ante senare och när jag kom dit så skulle han va envis och bygga ihop en skitstor sänggavel som han hade fått ny, det som skulle gå "jätte snabbt" och sätta ihop tog tillslut en & en halv timme. haha, så vi somnade inte så tidigt direkt. &imorse blev jag helt chockad när jag vaknade och klockan var 20 över 1. har nog aldrig sovit så länge på lovet , haha. kom nyss hem så nu får vi se va som händer :)


Tjejerna

ska snart klippa mattias sen kilar jag hem till frida och spenderar kvällen med henne&sara + lite onyttigt och film. sen kilar jag vidare till ante och sover där inatt :* uppdaterar mer imorgon,ha en bra kväll


gammal bild, ♥

Lunch med pojkvännen

Kila hem till ante tidigare idag, sen drog jag med mig honom ut och käka lunch! blev kvar där en stund sen men nu är ja hemma igen, har nyss kollat mitt schema för det här året, måste ju säga att det ser mer än skönt ut..


På måndagar ser det ut att bli praktik, dom hade sagt onsdagar men tydligen inte..
tisdagar: no & kundmottagning (tror jag).
onsdagar: idrott, no & svenska
torsdagar: kundmottagning
fredagar: frisörlektion & svenska.

wohoo, kommer säkert komma till nån mer lektion som det alltid gör, men ändå, är inte det här rätt skönt? haha älskar våran skola.

Övertrött?

sitter och skrattar åt olika personers logginlägg på facebook, undrar om dom faktiskt är kul, eller om jag är för trött för att förstå att dom inte är det? haha

tillexempel, petronella i min klass skrev:
"sitter på en sportbar i grekland och dricker öl, känner mig som en kille men livet leker".

en annan skrev (adam): "vad skulle vi vara utan pontus?"
jesper svarade: "en man mindre?"

haha jag dör, ska nog gå och sova nu.. natti


Idag när jag övningskörde

Mattias (12 år): sanne bromsa lite saktare så det inte blir tvärstopp.
Mamma: du är ju rätt duktig på och ge anvisningar, (till mattias)
2 sekunder efter - MOTORSTOPP
Jag: jo tjena..





Kan ibland vara den godaste&lättaste maträtten


stekt potatis&korv med dillkrydda och kött&grill krydda på. yumyum..

Övningskör


livrädd över att åka med mammas stora bil om man jämför mot morfars lilla som jag har kört med förut, hihi


lite kul äre ju ändå, om man bortser från motorstoppen som kommer sådär ibland i starten..


här gåre undaaan, haha - inteeeeeeeeeeeeeee:)

TIPS

Till er tjejer, hm:s bh:ar! världens bästa. Finns typ i alla möjliga storlekar, uttagbar kudde, skön, snygga färger, reglerbara band, den har nog allt! haha. har typ alla färger av samma bh,nej okej inte alla, men snart kanske.


hm i love you, sometimes..

Promenaaaad


känns som de behövdes.. haha, ska nog snart ut och övningsköra, lillen tjatar på att få hänga med så ja, varför inte?

Fotbolls match

efter en supermysig morgon med pojkvännen kilade jag iväg och kollade på brorsans match vid onsjö idag! dom förlorade med 5-3, men man kan ju inte vinna jämt?:) ska nog ta en promenad om någon timme, får se vad som händer ikväll! puss!




Eskiln

har hängt vid eskiln några timmar idag med sara sofi och felicia, as varmt va de, skönt ju :) nu är ante här och vi har precis käkat grillade hamburgare, aaaas gott, får se va som händer nu, uppdaterar mer imorgon! :)

Imorse..

(KLOCKAN RINGER 07.00, för att ante skulle upp&fiska..)
Jag: Klockan är sju
Ante: mmmh

"somnar om"

(KLOCKAN RINGER 10.00, för att jag skulle hinna dit&kolla lite innan vi åkte hem)

Ante: (flyger upp ur kudden) ÄR KLOCKAN SJU?
Jag: va? nej? 10
Ante: VA?
Jag: ja, skulle inte du upp och fiska kl 7?

" ante somnar om" (jag går ut och solar)

30 min senare

Jag: skulle inte du fiska innan vi åkte hem?
(Ante drar täcket över huvudet,suckar&somnar om)

60 min senare

Ante: hur mycket är klockan? (fortfarande med täcket över huvudet).
Jag: halv 12.
Ante: VA? (flyger upp) varför väckte du mig inte tidigare? 

ja ni, de är inte lätt och ha en morgontrött pojkvän alla gånger, hahaha.


Trött



Imorgon kanske ja kilar ner till eskiln och kollar på tävlingarna lite! vet inte ens va de är för tävlingar har ingen koll direkt,haha, känns som de kvittar men de är ju kul och kolla iallafall :) vattenskidor eller wakeboard är de iallafall! Orkar nog inte blogga mer ikväll,kanske nåt inlägg till.. tänkte ringa ante om en stund och höra om dom får nå kräftor bara sen sova typ, haha trött tjej.

Invandrare

I ett sånt här inlägg lär man tänka lite på hur man uttrycker sig så att folk inte uppfattar allting fel,så jag gör mitt bästa helt enkelt.

Frågor om invandring kommer ofta upp, på olika bloggar, bland politiska partier, på nyheterna osvosv. Jag har ingenting emot invandrare överhuvudtaget, men jag har något emot människor som begår brott. Det gäller även svenskar som begår brott, självklart! Men för ett tag sen så fick jag höra om en utländsk kille som hade blivit utvisad, men han hade inte lämnat landet än. Istället gick han och mördade en annan person, bara för att få stanna här ett tag till (i fängelse). DET är fel, att låta honom stanna i svenskt fängelse, det är så sjukt fel, det är ju det han vill. 

Vi tar in folk från andra länder, usa, irak, spanien, chile, bulgarien, you name it. &låter dom bo här, leva här. Det är väl rätt schysst? vi hjälper till. Sen är det några av dom som kommer hit som begår brott, då får dom stanna här, i våra fängelsen som är rätt schyssta om man jämnför. Det tycker ju dom är skit smart, såklart. &det är ju skit smart, tycker jag också. Men det är ju mindre smart av oss, sverige.

 Min fråga är, varför ska vi sitta och betala för någon som hamnat i fängelse, som egentligen inte "ska" bo här, men som vi har varit schyssta mot och släppt in i vårat land? varför skickas dom inte tillbaka till sitt hemland, och sitter i fängelse där? Invandrare som begår brott, ska enligt mig ut ur landet direkt. Somsagt, skulle det vara tvärt om - en svensk som gör brott i ett annat land. Då skulle det vara samma sak där, tycker jag. Det här handlar alltså inte om att jag har något emot människor från andra länder, absolut inte! Jag har flera vänner som inte är svenska. Det är just grejen, att folk kommer hit och begår brott, för dom vet hur bra vi har det i våra fängelsen & i vårat land, jämfört med andra länder.

Fattar inte varför sverige satsar så mycket på våra fängelsen? varför låter vi fångarna ha tv på rummet är den första frågan, det är väl inget jävla hotell dom bor på. Folk som har gjort fel ska väl inte ha det bra under sin "straff tid"?


skulle svenska fängelseceller se ut såhär skulle det nog inte vara så himla kul att komma hit och göra brott va?:*


Bilder från larsbo








viii går och fiskaaar, nananaaaa




jag fick faktiskt en abborre, haha


pusspuss från osminkade mig

Färga håret


Nästa vecka ska jag färga håret (äntligen!!). Blir ljusa slingor igen :) vet inte rikigt vart jag är på väg, har jag tänkt bli blond eller vill jag bara ha ljusa slingor i brunt hår? hm.. Fortsätter jag såhär borde jag ju bli blond tillslut.. haha, ser ni inte vad ljust mitt hår ser ut på bilden ovanför? får nog ta och bestämma mig hur jag ska ha det snart :)

TIPS


Jag älskar färgen orange! Speciellt på sommaren,
det här nagellacket finns på hm för typ 60 spän,
finns i massa andra somriga färger också!
även om sommaren snart är slut nu .. haha


Här är några andra färger, finns även ljuslila&vitt. In och köööp.
Det kommer ju en sommar nästa år igen?

Klenfis

sitter här och har mindre kul, finns ju inte direkt nåt och göra i regnet.. ante&hans papi kommer nog och hämtar mig om några timmar, ena bilen hade gått sönder så vi lär vänta tills ann-louise slutar jobbet :) men sen såå. &det spöregnar verkligen..

Btw så har jag typ träningsverk i armarna efter att jag&ante bar upp ormburen till hans systers rum, (hon har fått ormen). Men de va lixom 2 trappor vi skulle ner för och 2 trappor vi skulle upp för, men ja, jag är nog rätt klen ändå.. haha


hela det där terariet var det, tungt, faktiskt.. :)

"If people are trying to bring you down, it only means that you are above them"






Larsboo!

Sticker iväg till larsbo om några timmar, vet inte riktigt när än. haha, men blir där till fredag iallafall :) hoppas på sol&bad imorgon, ser ut som att de ska bli rätt fint då!:*


hahaha

Jag skriver inlägg som "rock med livstid" & "varför ska utseendet ta stryk för att man skaffar pojkvän?" just för att jag vill att det ska få konsekvenser, det är ju då folk läser, fattar ni inte det?;) jag tycker det är skit kul faktiskt, haha.


Himlen öppnade sig rejält idag




Helt plötsligt så började det regna och hagla huuur mycket som helst, i typ 5 minuter? bra onödigt :)

Smile


"Rock med livstid"

Fagersta börjar satsa lite! bra där, det ska tydligen vara en "endags festival" här i fagersta nästa helg, haha. Dom har till och med fixat övernattning till folk som kommer från andra städer så det verkar ju bli rätt seriöst ändå, och det är väl kul :) men grejen är att det är ju en "rock festival" vad jag kan se?

Artisterna är: Millencollin, no fun at all, bullet, dundertåget, beast & greenleaf.

Alltså är det väl en festival mest för människor som lyssnar på rock? som faktiskt gillar rock? jag förstår inte riktigt varför folk som inte direkt är några större fan av rock ska dit, det är ju en kul grej, kul och träffa folk, men det känns som vissa kommer hänga där av fel anledning?:* Jag tillexempel har ingen aning om vilka dom här banden är, förutom millencollin typ, för jag lyssnar inte på rock. Därför ser jag ingen anledning med att gå dit, även om det säkert blir skit kul (för er som tycker om musiken). Men man vet ju aldrig, kanske slutar med att jag står vid entrén och betalar 450 spän för att få komma in tillslut, i brist på annat. Fast jag tror inte det, men som sagt, man vet aldrig.. :*

En annan sak jag inte riktigt fattar, hur ska dom hålla koll på vilka som har betalat? det finns ju minst 5 vägar in på området som är öppna och det kommer ju vara väldigt mycket folk, över 1000 pers har svarat "jag kommer" på facebook. vem vet, dom kanske bankar upp ett 2 meter högt elstängsel runt hela skiten och bara har entré på ett ställe?:* (jag skojar, för er som inte förstår.) Fast det skulle ju vara rätt kul om dom gjorde det.


Tisdag




2 bilder från igår när ja hängde med min boyfriend och meta. Kräft fiske snart ju. Han stack nyss iväg och fiska lite igen! Nu på dan har vi mest tagit de lugnt, spelat kubb och solat lite, mysigt :) Igår käka vi tacos här hemma, namnam .. Sen kika vi film osv. Imorgon åker jag&ante iväg till hans pappa i larsbo och blir där till fredag! Va ett tag sen vi va där nu, blir bra de :) får hoppas på bra väder så kanske man kan bada lite! ♥ uppdaterar later, puss

Mysdag

Kilade hem till frida igår och umgicks med henne och sara ett tag först innan ja åkte till ante :) han kom hem inatt så idag har jag varit med honom hela dagen, vaknade rätt tidigt och gick och köpte special frukost a la sanne&ante. Frisco hamburgebröd, köttbullar och smör. Som en macka men ändå inte ;) haha. gott ju. Sen kilade vi ner och fiska osv. mysig dag iallafall! har precis käkat och ikväll blir de film mys hos mig! ha de gött, puss





Boyfriend på ingång

Ska kila hem till ante om någon timme, han kommer dock inte hem fören kanske 12 inatt. Men ska klippa hans bror sen väntar jag väl där tills han kommer hem! :) han har ju faktiskt vart borta en vecka typ, de blir bra de ♥ hör av mig mer imorgon, puss



♥♥♥

Gamla bilder igen..


min födelsedags tårta som blev uppkäkad av mohammed basel och dogge, haha


wöö,lirarna. Jag gick faktiskt och lärde mig spela trummor ett tag under konfirmations året, as kul va de!


(Y)


frida&emmy skär i koögon ..


anton, sliten kille på nyår för några år sen :)


alexandra när vi hade sleepover i min stuga, haha


konfirmations läger, haha as kul!


prao på mediaskolan i avesta! skit kul de med!


jag&sara i londooon!


jocke och ante på os veckan, jocke ska föreställa barak obama, haha!


sara&mohammed för några år sen, haha


jag linnea och sara efter grönan, as kul hade vi där med:)


emd, as kära va vi i dom då, haha


fattar ni då hur nöjd ja va när ja fick det här av danny&erik? hahaa


hahaaa, nyåår


en teckning ja rita på bilden i 9:an, haha, "fantasiteckning"


haha, man känner inte ens igen alfons :)


skidresa med skolan! åh va roligt det va :)


på arosfortet! haha, vi klarade ungefär 2 rum av 40.


hahahha, almedin skulle lära sig att åka skidor! skrattade halvt ihjäl mig,
skidorna flög åt alla håll när han ramlade när han var påväg ner för backen i störtlopp,hahaha


hahaa, risbroshowen i 9:an! wöö, cool tjej


ante försöker sätta upp ett tält på ön, (innan vi blev tillsammans) ;)

som ni märker är alla dom här bilderna från roliga stunder, haha :)

Grillning

Har jobbat hela dagen! blev sjukt stressigt ett tag men det är kul när de händer lite :) var skönt att komma hem tillslut iallafall, haha. Antes mamma&tony är här nu och vi har grillat osv. Dom blir väl kvar ett tag till, har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Blir väl lugnt antar jag, imorgon blir de jobb igen (sista dagen) puh. Sen blir de sommarlov dom 2 veckorna som är kvar innan skolan! :) imorgon kilar jag hem till ante efter jobbet tror jag, han kommer ju hem då :) så de blir nog ingen uppdatering imorgon, inte på måndag heller kanske på kvällen isåfall! Bloggar väl lite senare ikväll igen kanske :) pusspuss


bild från igår som ja glömde lägga upp.

tjoho




mitt slitna hår innan jag plattat det..
Behöver klippa mig, nu, MATILDA, help.
Så himla tur att skolan börjar snart alltså.. :)

TIPS


Testade nyss det här! veet hårborttagningscreme.

Det tar bara 3 minuter och benen blir huuur lena&hårfria som helst, toppen ju! Man stryker på cremen jämnt över hela benen med hjälp av en svamp som man får med (på torr hud) sen låter man det verka i 1 minut innan man går in i duschen, där ska man ha det kvar 2 minuter till. &efter 3 minuter så drar man med svampen över benen så att man får bort all creme (under rinnande vatten) - klart!, silkeslena ben på nolltid. Jag tror faktiskt att det funkade rätt bra!

soooooool

har legat ute sen 10 typ, haha. duktig tjej. Snart kommer mammas farbror hit och klipper sig,sen kanske jag kilar ut och solar lite igen.. :) hihi, puss

Old pictures


Något man saknar är när vi alltid hängde i söderbärke med emma&sophie! shit va roligt vi hade då, haha, även om vi va små och lite fjantigare än nu och kanske inte skulle göra samma saker då som nu, så va de ändå kul, tyckte man då iallafall :)

Växer&växer..


Vågade mig på att klippa kort för ett tag sen, trodde det var ett år sen men sen kom jag på att det måste nästan vara 2 år sen jag klippte såhär kort.. isåfall är de ju inte så konstigt att mitt hår är såhär "långt" nu..


Gamla bilder är alltid kul....

hittade massa gamla bilder från en väldigt gammal mobil, så här får ni lite gamla bilder på mig, några äldre än andra.. ;)


en liten fjortis, i sjuan typ


typ svarthårig?


as nöjd över nya löshåret (slutet av sjuan).


blond tjej med saras UCLA tröja som jag alltid lånade,haha


ljusbrun hårig? typ?


stripigt hår x1000?


(alla bilder här är tagna i 7:an-8:an) alltså för ca 3 år sen.


ganska korthårig ..

Fråga mig inte varför jag kommenterar håret på varje bild.. lär ha fått nåt fel efter att jag började frisörlinjen, puss


4 Augusti

Jobbade som sagt 12-5 idag, sen kom papi och hämtade mig så åkte vi och hälsa på farmor&farfar en stund :) vet faktiskt inte vad som händer ikväll, får väl se .. Har faktiskt tagit ledigt imorgon, ska sola satan om det blir bra väder. Hörs sen!


Hittade en bild på när jag gjorde nagelförlängning förra året.

Här är före:


hahaaa, ser ni skillnaden eller..


Jobb

Drar väl iväg då, 12 - 5 idag. Så himla kul och jobba när de är 25 grader och solen skiner..

PUSS

Tacobuffé

Har haft en supermysig kväll. Efter jobbet drog jag iväg till eskiln direkt med några tjejer där vi käka och lyssna på folk som uppträdde, mysiigt. Sen kila vi iväg till gamla skolan och träffade vänner, träffade även på ranya där som jag inte träffat på hur länge som helst, blev as glad över och träffa henne igen iallafall :')♥  Kom hem för ett tag sen, känns lite konstigt att komma hem efter en kväll ute, utan att ante är här, eller utan att åka till honom och sova. Har lixom inte hänt på himla länge. Men nu ska jag sova, natti!


hihi, gammal bild på mig&ranya ♥

sol

verkar som att solen tar rätt bra ändå kl 10.


varför blir alltid magen brunast.. Den är det ju ingen som ser under tröjan ändå. Bättre att armarna blir bruna,men nej. :*


Vill börja skolan?

är det något fel på mig om jag säger så? hahaha. Saknar att gå upp halv 6 och ta cykeln till station halv 7 för att sen spendera en timmes tågresa med robin och matte, käka frukost på tåget, &vara alldeles för trött för att lyssna på vad killarna har att säga (okej, robin brukar vara lika trött som jag). För att sedan få åka till skolan och krama mina tjejer, träffa resten av klassen, ha frisörlektioner.. Ja, bara att få åka till västerås varje dag känns helt okej för mig, jag älskar västerås, speciellt spicy och vivaldi.. haha nejdå. 

Nu i höst ska vi ju komma igång med att lära oss färgning på frisörlektionerna, börja praktik, nya kurser (INGEN MER MATTE,LYCKLIG).

OCH, det ska bli så sjukt skönt att träffa laura igen! Hon har varit i italien HELA sommarlovet. Har alltså inte träffat henne på 2 månader snart. Helt sjukt ju! Matilda och eve har jag ju iallafall träffat några gånger i sommar, men de blir ju ändå inte samma sak som när man ses i skolan varje dag :) nej, skolan får gärna börja igen. Men efter en vecka ångrar jag nog att jag sa det. haha


älskar er!

Avesta

Blev en sväng över till avesta, sen en sväng upp och hälsa på mommi :) (min gammel mormor, mommi är vårat smeknamn till henne). I avesta har jag iallafall köpt en stor "bok" där jag ska sätta in massa kort som jag bara har ligger i ett kuvär. Ska beställa hem lite nya kort snart också kanske :) Har nyss spikat och grejat på min vägg, böt tavla så fick lov och spika om ..




såhär ser de ut nuuu. puss

Mamma tycker jag ska förstora den här bilden nu:

vad säger ni? ska jag?♥

Man kan ju ha kul på många olika sätt..


klä ut sig i en ullaredspåse kan ju vara ett. eller?
lillebror kom inspringande såhär till mitt rum idag, haha

Jag har faktiskt knappt gjort nånting idag, as skönt har de vart! Gick runt i sovtröja till kl 2 och nu har jag legat ute i solen en stund, as nice. Får ju passa på eftersom jag jobbar resten av veckan.. Tänkte snart ta en dusch, köpte ju hårinpackning för ca 40 spän(!!!) på ullared, så tänkte testa den också! kul för er och veta,wöö. hörs sen, puss

Vädret alltså..

Moln över hela himlen känns ju inte så himla roligt när eve skriver "nu ska jag ut och lägga mig vid polen och sola". Varför får vi dåligt väder när jag är ledig? det är ju bra väder i västerås ...


Everything and more

I´m happy I can say I love you, knowing I´m not telling a lie. ♥



godnatt/ slut tjej.


i love converse

Tyckte det var dags att köpa ett par nya eftersom dom andra har börjat spricka. Måste ju säga att dom gamla ser lite slitna ut också..


Blev ett par med hög sula för omväxlings skull, blir nog toppen :) Men va ju rätt dum som tog på mig dom innan vi gick på liseberg igår kväll, har en stor vattenblåsa på ena lilltån och en sprucken på den andra. Bra jobbat, när ska man lära sig att man alltid får skavsår/blåsor första gången man använder nya skor? och sen inse att man ska gå på liseberg en hel kväll. /En ibland kanske inte så smart tjej

BILDER DEL 4 - söndag/göteborg/Liseberg








Nya huset, haha




mami ♥

LISEBERG:


självklart skulle killarna va tuffa och gå spökhuset,dom såg rätt rädda ut när dom kom ut












fråga mig inte vad ante gör för min, han skrattade lika mycket som jag när jag zoomade in den, haha.




trollkar på scenen








Köpte ballonger och lät som kalleanka på kvällen när vi kom hem, as kul! hahaha


våra vinster! både magnus&ante kämpade för att vinna den gröna stora som jag ville ha! haha








Finns ingen bättre,  ♥
Har varit en helg som har varit sjukt rolig&mysig.
Nu känns det somsagt inte lika kul, ante kommer hem
först på söndag igen, känns som en evighet dit.
Jag har iallafall lärt mig att man inte behöver åka karuseller
på liseberg för att ha kul! Vi åkte inte en enda faktiskt :*






BILDER DEL 3 - söndag/varberg








väldigt seriös kille, söt ändå











glasspaus


Åkte in till göteborg senare och käka på avenyn, svingott




Kommer snart bilder från liseberg..

BILDER DEL 2 - lördag



Ullareeeed


shit va vi har käkat den här helgen alltså,






Fick med mig en del hem iallafall, mest bra och ha grejer, som alltid går åt :)
Hårspray har jag typ en hel årsförbrukning av nu, haha.
Men seriöst, de är ju typ halva priset på ALLT, mot i vanliga affärer.
&en spikmatta för 50 spän, lär ju va världens billigaste spikmatta.. :)



Åkte iväg och spelade lite minigolf efter ullared! hann med lite affärer utanför innan också.








 

BILDER DEL 1 - fredag


Påvääääg!


Stannade vid gränna och köpte lite grisar..






Kom fram till huset där vi skulle bo och möttes av 2 kattungar :')


mitt&antes rum!








Stället vi bodde på fredag - söndag!






vi bodde mitt ute i ingenstanns, men de va mysigt :)


Blev lite grillning på kvällen!




mm mm mm








Underbar resa

Hemma nu, hade gärna stannat längre faktiskt. Att komma hem betyder ETT: att jag kommer jobba hela veckan, första veckan vi får fint väder. TVÅ: ante är borta hela veckan. TRE: jag måste packa upp. FYRA: resan är faktiskt slut! Kommer upp maaassaaaaa bilder snart! :)

Inhale love, exhale hate.


Jag älskar dig, mer än något annat..♥


RSS 2.0