Ha en bra kväll

Nu kilar jag upp till mormor och äter lite lunch, sen åker jag till ante som sagt vid 4.

Valborg

Ser att vädret är lite sämre än igår.. massa moln, ogilla. Men jag tror att det blir en toppen kväll ändå, tillsammans med världens bästa pojkvän, världens bästa killkompisar och 2 av killarnas flickvänner linnea och sofhia :) Grillning och annat står på schemat ,får bara hoppas att det inte börjar regna eller nåt..

Det här blir nog det ända inlägget jag skriver idag men jag kommer att uppdatera imorgon när jag kommer hem från jobbet med massa bilder (kanske, är ju inte så duktig på att ha med mig kameran..) och berätta om kvällen :) Sover hos ante inatt och åker direkt till jobbet mellan halv 9 - 9 imorgon bitti. Ska kila hem till honom vid 4 kanske men nu ska jag fixa mig inför kvällen, hoppas ni får en lika bra kväll som jag tror att jag kommer få :)


Ännu en bild från modevisningen som Jeanette tog på mig!

TV4 NYHETERNA

Just ja! vi är med på tv4 nyheterna idag. Fick sms av mormor imorse att hon hade sett mig på tv, hihi. Så jag är alltså med en kort bit.

Äntligen fredag

Idag när vi kom till skolan så hade vi matte, sen skulle vi ha hål från halv 10 till kvart i 12. Så jag matilda och eve åkte ner på stan och kikade lite och så åt vi faktiskt på donken.. fyy, men det var as gott. Sen skulle vi ta oss tillbaka till skolan med buss och vi var lite sena så vi skyndade oss lite till busshålls platsen. Stog där och väntade på bussen, kom det nån? nej. Vi gick upp till den andra busshållsplatsen, kom det nån buss? nej. Vi fick alltså GÅ typ det fortaste vi kunde för att hinna till idrotten och det var huuur varmt som helst. Och när vi kommer fram, så säger dom att vi INTE har nån idrott, ......... känns som att det räcker så. Så jag och Matilda fick skynda oss allt vad vi kunde till tåget som skulle gå om 10 minuter, vi hoppade av vid storagatan och sprang sista biten och vi hann. Hur bra är vi inte, så det va ju faktiskt väääldigt skönt att komma hem kl 1.

Nu ska jag sätta mig ute och sola en stund, senare kommer ante hit också och så ska vi grilla. Super väder idag! Hembygdsgården ringde mig igår också, så jag ska få jobba på Söndag morgon kl 9.. Tiden var ju inte den bästa eftersom det är Valborg imorgon, men jag får försöka ta mig upp ändå. Blir nog kul :) Tänkte följa med ante till hans pappa på söndag också eftersom jag är ledig på måndag, men vi får se när jag slutar och när dom hämtar.


Mitt smink från modevisningen, gjort av Jeanette Smeds :)


Emma, Jessica, Sanna, Nejmo, Linda, Johanna, Evelina, Jag och Evelina


Äckliga Matilda som gick skräck temat, haha :)
Skulle inte ens känna igen henne om jag inte visste att det var hon..


Evelina - jungfru & jag - skorpion :)


Matilda & Jag :)


MODEVISNING

Det har varit jätte roligt idag verkligen. Men jag var lagom trött när jag satt mig på tåget kl 6 imorse.. När jag vaknade hade ante fortfarande på ljudet på tv:n för han lyssnade på körkorts skiva efter att jag somnade igår, haha. Han somnade alltså till den.. knäpp kille :)

Vi blev sminkade och fixade i håret direkt när vi kom till skolan, sen hade vi den första föreställningen vid 12 och det var hur mycket folk som helst, men jag var knappt nervös vilket var väääldigt konstigt. Sen hade vi en andra vid 2, där var det inte mycket folk alls så det kändes mest som en träning. Sen hade vi den sista vid kl 6. Allt gick super idag men jag orkar inte skriva så mycket mer, uppdaterar mer imorgon om dagen!:)


stjärntecken - skorpion.
Kommer bättre bilder på sminket sen, en tjej som sminkade mig tog massor med bilder på mig ute som jag ska sno från hennes blogg sen :) hihi. lägger upp dom nån annan dag alltså! puss

Modevisning dag 2

Idag blev vi fixade ännu en gång så som vi ska se ut imorgon på modevisningarna. Fast idag ändrade vi sminket lite och imorgon kommer vi ändra lite till. Vi drog igenom hela modevisningen några gånger idag och de flöt väl på bra. Fick sluta lite tidigare så jag kunde åka hem med 4 tåget! Det var ett helvete att få ur allt ur håret, dust it och hår spray i mängder..



som ni ser.. Nu ska jag packa sen ska jag hem till ante och sova där :) Ska ju åka med tio i 6 tåget imorgon och har ingen lust att gå hemifrån vid typ 5 på morgonen när jag kan sova hos ante och gå därifrån 20 i 6 för att hinna :) imorgon har vi först en modevisning kl 12 för gymnasieskolor och vanliga skolor i västerås, kl 3 har vi en till och på kvällen kl 6 har vi för föräldrar och alla som vill komma. Jag kommer absolut inte hinna blogga nåt imorgon isåfall när vi har hål eller nåt, för på kvällen är jag hemma vid 9-10 kanske och då ska jag hinna duscha och fixa inför fredagen (då ska jag upp halv 6 igen..). Lovar att försöka komma ihåg att ta mycket bilder imorgon också.  Vi hörs på fredag, puss!

Första dagen

Kände redan när klockan ringde imorse halv 6 att det inte borde vara lagligt att behöva gå upp så tidigt.. tog mig i skolan och där fick vi reda på vad vi överhuvudtaget skulle göra tisdag & onsdag. Vi hade ju lixom inte fått nån indormation alls.. För det första så behövde man inte ha klackskor på sig, så jag får alltså gå modevisningen i converse om jag vill. För det andra behöver vi inte ha på oss svarta kläder om vi inte vill. För det tredje så hade vi inte behövt sminka oss eller fixa håret inför skolan idag, för vi skulle tydligen bli sminkade och fixade i håret så som vi ska se ut på modevisningen. Jag kunde alltså ha sovit ett bra tag längre,men aja, överlevde ju ändå.

När vi kom till skolan så fick vi gå direkt till salongen, där fick jag veta att jag ska vara stjärntecknet "skorpionen". En 2:a fixade mitt hår och en annan 2:a provade lite hur vi skulle göra med sminket. Det blev inte riktigt klart idag så som det ska vara på torsdag. Jag kommer ha feta lösögonfransar och vara mörk i ansiktet, yää, (om dom inte ljög för mig, haha). För skorpioner är ju typ svarta, jag ska ha svarta kläder också just därför.
Sen fick vi träna och gå på "catwalken" haha, de va väl ruuligt! Den känns lite ostabil bara men det är nog bara jag och eve som inbillar oss..

En sak till, dom som går modevisningen i temat skräck ... blir ju rädd på riktigt, en har dom sminkat som jokern, en som dockan i saw filmerna, en ska vara clown ..(as rädd för clowner) osv.. as äckliga ser dom ut, men dom är ju jätte bra sminkade! &Evelina vart jäääätte söt, hon fick stjärntecknet jungfrun. Hon försökte lura med mig ner på stan när vi hade hål men hon fick inte med mig dit, folk skulle ju tro att jag hade nåt fel om jag gick runt där som jag såg ut haha. Eve såg ju typ ut som vanligt fast med trippelt så mycket smink och stora blommor i håret.. Söt iallafall. Men nu ska jag snart in i duschen sen ska jag nog sova tidigare än vanligt, känner att jag behöver det. Imorgon krigar jag upp halv 6 igen och är hemma vid 6 på kvällen, älskar livet ibland..


Såhär kommer jag ungefär se ut i håret. (Tryck på bilden för att se större bild).
Fast vi behöver massor med mer ståltråd och löshårs slingor att vira runt ståltråden&toffsarna.
Sminket kommer vara lite annorlunda än på bilden. Som sagt det var bara test idag:*

natti


Godnatt

struntar i bb idag, och sover ensam för första gången på mer än en vecka.
känns lite tomt där på andra sidan faktiskt, haha vart tog min andreas vägen?♥


LARSBO

Efter kvälls inlägget i lördags så blev det faktiskt liiite ändrade planer, slapp sova ensam, ante kom hit senare och sov med mig. bästa ♥ 

Igår hann jag inte skriva nåt för jag vaknade, ante åkte hem, jag duschade, fixade mig&packade. Sen åkte jag hem till Ante vid 1 och halv 2 kom antes pappas sambos barn&hennes kille och hämtade oss (okej det där vart väldigt krångligt). Och så åkte vi ut till antes pappa&ann louise i Larsbo, där va de massor med folk från deras släkt. Vi käka god påskmiddag och fick påskägg, jag är fullproppad med godis efter den här helgen kan jag lova, så nu kommer inte evelina kunna lura med mig till godisfarbrorn på ett bra tag igen ;) Vi satt ute hela dagen i solen och ante sprang runt och lekte med småbarnen, haha:) Senare när alla hade åkt hem så vet jag inte riktigt vad vi gjorde faktiskt, vi var ute lite till iallafall och på kvällen så kika vi på tv och sen på nån svensk film som gick på tv.

Idag gick vi upp 11, gick ut i solen och åt frukost, sen satt vi oss och solade ett tag :) det var 25 grader i skuggan ute i larsbo, TJUGOFEM. fattar ni hur varmt det är för att vara April? sen åkte vi upp till en sjö och la i båten, sen solade vi lite till och sen tog vi med pelle (hunden) till en annan sjö där han fick bada lite :) Vi hittade lite snö som inte hade smält bort än, haha sjukt och se snö efter att det har varit sånt här väder. Men ante va lixom tvungen att ta upp en snöboll OCH kassta av svinkallt vatten som smälte av den på mig. Men tro mig han fick hela snöbollen på sig tillslut :) haha. Åt lunch ute i solen gjorde vi också! åh vad jag önskar att vi kunde få ha lov en vecka till ..

Vill aldrig att den här dagen ska ta slut, för det betyder att klockan ringer 05.30 imorgon bitti. Sen slutar jag klockan 5.. Är alltså hemma kvart över 6 om jag får sluta en kvart tidigare. Det suger ju, och jag fick nyss höra att vi ska ha med oss klackskorna imorgon som vi ska gå i på modevisningen på torsdag. Så det verkar som vi kommer få träna på att gå imorgon, MED klackskor. Äh, det går väl säkert bra.. eller? nu ska jag plugga lite sen ska jag fixa lite inför skolan imorgon..

Haha, söt bild.


Den bästa som finns ♥ love you!

MODEVISNING

Idag har vi varit hos mormor och morfar hela dagen. Där åt vi god mat och spelade kubb i solen! Nu har jag snart gjort klart mitt idrotts arbete som ska vara klart till nästa fredag. Skulle absolut inte ha hunnit med det i veckan som kommer. Då är det nämligen modevisnings vecka i skolan!

Det blir nog jätte roligt men ganska nervöst kanske. Vi kommer att ha olika "teman" på modevisningen, jag kommer att bli sminkad och fixad i håret av årskurs 2 (frisör & stil och trend). Temat jag har är "stjärntecken", så vem vet, jag kanske får gå modevisningen som ett lejon? hm, återstår att se :) vet ni vad det värsta är? vi MÅSTE ha klackskor, va? hur? jag använder aldrig klackskor, jag äger INGA klackskor och jag skämtar inte. haha, jag kommer ramla, ser det framför mig redan nu. Vi kommer jobba med modevisningen tisdag onsdag torsdag.

På torsdagen är det the grand final, vi ska gå 3 modevisningar under torsdagen och på kvällen får även föräldrarna komma och kolla. Det blir nog hur kul som helst!! Fast mindre kul är ju att jag kommer få ta 7 tåget till skolan tisdag&onsdag och 6 tåget på torsdag morgon. Dessutom kommer jag att vara hemma sent på torsdag kvällen och på fredagen har jag matte prov halv 9 på morgonen. Nice.. Mördar vecka, även fast det är för en rolig sak. Aja, det kommer nog en hel del bilder från modevisningen och på hur vi ser ut under nästa vecka. Känner jag matilda rätt kommer hon stå med kameran i högsta hugg,(hoppas vi) så kika in här nästa vecka vettja!

Imorgon åker jag till larsbo till antes pappa på påskmiddag kl 1, vi sover även kvar där :) Nu känner jag att det här inlägget blev aaaaldeles för långt, men jag är ju tvungen att berätta om modevisningen kände jag. Nu ska jag se film med familjen, puss


Jag nästa torsdag?..



GRATTIS MAMMA

Kvällen igår spenderades med frida&sara, gick till servus och handlade lite gott sen gick vi hem till frida och var där resten av kvällen :) vid halv 1 gick jag ut till min ante & matte som satt i lekparken och väntade på filip och robin. Satt där med dom ett tag och pratade, & det var svinkallt ute.. Sen följde ante med mig hem och sov här, och nu imorse så har vi bakat och solat lite :) skönt.

Men nu måste jag in i duschen och fixa lite för sen ska vi upp till mormor kl 2!
Grattis till mamma som fyller år idag också ♥


mamma och lillebror för ett gäng år sen ♥


Har tråkigt


så jag sitter och gör fula grimarser?

GLAD PÅSK

Igår kväll kom ante hit först och vi spela lite kubb och grillade (ja igen) sen cyklade vi upp till gammel mormor och lämnade lite grejer, var heeelt slut efter alla backar vi hade cyklat upp för och när vi kom fram så var hissen sönder, (hon bor typ högst upp i huset). Så vi fick alltså GÅ upp ca 13 trappor på det, sen fick vi ju också gå 13 trappor ner igen.. men hon blev så glad när vi kom :) sen cyklade vi hem till ante och tjabo blev as glad när han fick veta att jag hade sax och grejer med mig. haha, så jag klippte honom, sen kom filip till ante och joinade oss några timmar, åkte till statoil, kikade bb och nån film :)

imorse var jag tvungen att cykla hem vid halv 11 för vi skulle till norberg och käka påsk middag, därför har jag inte kunnat skriva nåt fören nu! super fint väder idag också ju, hoppas att det är lika fint imorgon! Imorgon fyller faktiskt mamma år och vi ska upp till mormor vid 2 och käka lite påskmat, sen ska jag till antes pappa på söndag och äta påskmat igen, haha. Fan va man äter på påsk helgen.. Aja, ät och var glada. hejs!


DAGEN

Nu har jag dammsugit, fixat lite tvätt, packat lite, nästan gjort klart engelska uppgiften, duschat, fixat mig och nu ska jag gå och dricka iskallt vatten, gött ju. Ikväll åker jag hem till ante för tjabo vill bli klippt, sover säkert kvar där också ♥ :) dagarna går för fort nu.. imorgon har vi haft lov en vecka, känns inte alls bra. får väl försöka ta vara på dom dagarna som är kvar, sen får vi väl börja tänka på sommarlovet.. haha




plugg

kom på att jag har en engelska uppgift som ska vara klar om några veckor, lika bra att göra den nu så att det är klart. Kom också på att jag måste ta en paus och gå och käka lunch. Sen måste jag göra ett idrottsarbete och plugga lite matte till provet nästa fredag, skönt. Kunde vi inte ha fått ha lov en vecka till?

GÅRDAGEN I BILDER

                                



Är sååååå sjukt glad att jag har lärt känna dom här tre kan jag lova:** älskar eer ♥
vart kanske lite väl många bilder här men den som inte vill kolla behöver ju inte:)

TIPS

H&M:s egna ögonbryns penna! Hur bra som helst, jag använder den ljusbruna, men det går att få den hur mörk man vill egentligen, beror ju på hur mycket man "målar" :) tänkte visa er 2 bilder så att ni ser skillnaden med och utan.


utan ögonbrynspenna (jag till höger)


med ögonbryns penna.
man kan ju få den både ljusare&mörkare :)

Mys dag

Imorse vaknade jag brevid min älskling, tog tåget till västerås vid 11. Där mötte jag upp matilda&evelina så gick vi och köpte cola,chips&choklad.. feta, sen mötte vi laura utanför spicy så köpte vi mat där och tog med oss till hamnen, så satt vi oss där vid vattnet och åt och prata och hade as mysigt :) tog en del kort också som kommer upp senare när matilda har skickat dom:*

haha matilda trodde hon skulle vara lite snäll och ge chips till 2 änder som simmade förbi oss, men dom ville tydligen inte ha chips men det ville veerkligen fiskmåsarna..hahaha jag skojjar inte om jag säger att det va 20 fiskmåsar som åkte runt oss och chipsen i vattnet. sen va de nån gubbe som va där och fiska som drog upp en stor gädda mitt där vi satt och åt.. evelina satt kvar och gallskrek medan jag matilda och laura sprang (och gubben sprang typ efter med fisken). det var ju faktiskt jävligt onldigt av honom. Men förutom det så har det varit en toppen dag med mina tjejer :) ni är underbara ♥ (kommer bilder senare)

Igår kväll var jag&frida hemma hos sara och bara pratade och spela spel,mys ♥ sen gick jag till ante vid 11 och sov där:* va väl inte så mycket mer jag hade att säga, ha en bra kväll!

sol - igen

cyklade upp på stan och fikade med sara frida&emmy, skönt att träffas bara vi 4 igen ♥ blir ju inte så ofta det händer eftersom frida bor i åre och emmy i stockholm. vi satt iallafall där nån timme sen satt vi oss ute i solen ett tag :) snart ska jag och frida hem till sara och umgås lite, sen sover jag vid ante ikväll :) får se om jag tar tåget till västerås imorgon bitti och lunchar med matilda och evelina också, lät väldigt lockande när evelina sa att vi skulle käka spicy vid hamnen faktiskt, :) annars blir det nog en sol-dag igen!


vi fyra för några år sen, bäst ♥

Fika på stan

Ante har precis gått hem och nu tänkte jag lägga mig ute i solen en timme, satt oss i solen imorse igen och åt frukost, sköönt. Det blåser inte lika mycket idag som igår som tur är, kl 3 ska jag upp på stan och fika med sara&frida :) vet inte om nån annan ska med eller om det bara blir vi, det visar sig! efter det har jag ingen aning om vad som händer faktiskt, så vi får se senare :)

rött

mitt ansikte är fortfarande rött, hahaaa. hittade inget kubb så vi spela badminton istället, men de va inte lika kul.. ska åka och köpa ett kubb snart kanske, yäää. har aldrig tänkt på hur skönt det är att gå utan smink en hel dag fören idag tror jag. aja nu ska jag fixa lite sen får vi se vad som händer ikväll :) ante sover nog kvar igen iallafall♥

ante har tjatat på mig mer än en vecka nu att han ska snagga sig,men jag tycker absoluuuut inte att han ska det. så idag klippte jag honom mycket kortare än jag brukar istället, men han tänker snagga sig ändå. suck, men snaggar han kortare än 1,4 cm så kommer jag inte prata med honom på en vecka och det vet han :) snäll tjej?


blåsigt

va lite blåsigt imorse men jag & ante satt oss ute och åt frukost ändå. sen gick vi in och tog ett bad så nu ska vi ut, får hoppas att det har blivit lite varmare :) fast de blåser ju än.. tänkte spela kubb också. haha as kul ju! igår kväll satt vi oss ute i solen och spela kort, sen gick vi till servus en snabbis och så grilla vi. ska kila ut nu, hejs!

varmt

smälter bort i solen. mitt ansikte lyser rött.. men det lägger sig nog&blir lite brunt till imorgon:) ante kommer ikväll istället så vi kör sol&glass imorgon när vi vaknar! asbraa:*

Fint väder imorgon också?

det är iallafall vad jag har hört, huur bra som helst isåfall! tänkte dra med mig ante till myntgrillen (heter det fortfarande så?) och köpa mjukglass, och så tänkte jag sola, och vara ute hela dan typ, och så skulle mitt rum behöva städas men det står ungefär... sist på listan :) så vi tar nog det i veckan istället, satsar på en skön dag med glass,pojkvän&sol istället! ♥

har haft en jätte mysig kväll med sara&frida, har ätit morötter&dipp och bara pratat om allt. vi hann med och se en film också, men nu är jag hemma så jag ska nog sova nu faktiskt. godnatt ♥


kryckfrida

skickade ett sms till frida och frågade om vi skulle gå till servus ikväll och köpa morötter och dipp. fick svar tillbaka: "du vet väl om att jag hoppar på kryckor?" haha filåt.. tycker faktiskt lite synd om henne ♥ men morötter och dipp fixade jag ändå, vääldigt gott:* nu ska jag kolla på bb avsnittet som vi missade igår eftersom dom inte har tv11 ute i larsbo, sen ska vi grilla hamburgare och sen kilar ja upp till frida och umgås med henne och sara :) ha en bra kväll!


hihihih


Hemma

Underbar dag i solen. Vaknade faktiskt tidigt, vid 10 typ :o. Sen gick vi ut och satt oss i solen och åt frukost med antes pappa&ann-louise, mys! hjälpte till och kratta lite också haha, sen cykla vi till sjön, sola lite, fiska lite, men nu är jag hemma igen. Har setat i solen en halvtimme och är helt röd på kinderna, yäää. Så de ska va! ska ut och sätta mig ett tag till tror jag, sen blir det nog att träffa frida&sara ikväll eftersom frida har kommit hem från åre nu :) ♥



Larsbo


nu drar jag snart iväg!♥
det är ju faktiskt den 15:e idag också, min och antes dag ♥
om en månad har vi varit tillsammans i 2 ½ år. sjukt!:)

Ny bikini

Vaknade brevid min bästa imorse ♥ sen åkte jag med sara till skolan, första gången i världshistorien vi åker på samma tåg typ.. haha. Svenskaprovet gick sådär, det var lite krångliga saker med som man inte riktigt fattade. Men efter skolan gick vi och käkade på vivaldi, jag matilda & evelina. väääääääääldigt gott:) sen gick vi på stan en sväng och då råkade jag köpa en ny bikini..

(färgerna stämmer inte riktigt med verkligheten, prickarna är mer korall/orange färgade.)

tog 12 tåget hem och nu ska jag snart in och duscha och packa och fixa lite. &klockan 5 hämtar nog antes pappa mig här hemma. sen blir jag kvar där till imorgon! fint väder ute idag också ju, fast det blåser&är molnigt, känns ju lite onödigt?.. Igår kväll ville antes lillebror bygga ihop en "elektrisk" bilbana, så vi hjälpte honom lite med det, okej ante gjorde det mesta för de va ju faktiskt lite krångligt.. sen kikade vi på bigbrother&drack varm oboy. Gurkan är ju för skön asså,


världens bästa pojkvän..

.. det är min ♥ spenderar natten hos honom och imorgon åker jag till skolan och gör svenskaprov, sen har matilda lurat i mig att vi ska käka på vivaldi efter skolan, äckligt gott ♥ kl 5 åker jag till larsbo till antes pappa också, blir en bra dag imorgon :) jätte tråkigt inlägg. hejsvejs

Vinterjacka och 15+?

Kändes som att det var jag och ingen idag asså, ALLA har vårjackor på sig. Utom jag, heheh.. Frös nästan i min vinterjacka när jag gick ut från skolan fast det var strålande sol, fast det vart lite varmt när jag gick hem från tåget kan jag lova.. Har setat ute i solen en timme nu, hur skönt som helst! Ska in och duscha snart sen ska jag till ante ikväll, tänkte kika igenom svenskan en sista gång också! Har ju prov imorgon.

Hade data prov idag också och jag tyckte faktiskt inte att det var svårt alls egentligen. Fast vi får väl se hur svårt det va när jag får tillbaka det ;) nä nu ska jag kila, ut i solen med er


sara&jag på malta, ♥


Sovmorgon

jäklar va skönt det va och sova ut imorse! åkte till skolan med 12 tåget, började 1. Hade matte sen hade några i klassen cooper testet, men eftersom jag har varit förkyld en vecka typ så var jag inte med. Åkte hem med 3 tåget sen åkte jag upp på stan med mamma en snabbis när jag kom hem. Nu tänkte jag plugga lite data eftersom jag har prov imorgon.. &så får vi se om ante kommer hit ikväll kanske ♥

justja hade en sjuk dröm inatt också, några byggarbetare tänkte hugga ihjäl mig med en högaffel? sen blev evelina med på deras sida och började bita mig i benet? hahahha. fattar inte hur man får till det ibland

söt tjej, fattar ni hur rädd man skulle bli? hahahaa,

Sommar


saknar sommarens mysiga kvällar med vänner <3

Bikini

Såg en bikini på nelly.se som kostar 879 kr. En enkel vit med lite volanger. Jag såg även en nästan precis likadan på new yorker för några dagar sen och jag tror verkligen inte att den kostar 879 där. Det är väl inte så dyrt på new yorker? Ett tips bara :)


(Den finns i vit också ^)


Börjar tolv imorgon!

Glömde säga att jag börjar tolv imorgon, lalalaaa, känns som vårat schema är väldigt slappt just nu- (alltid?). men det är ju bara skönt, förutom att jag har dataprov på torsdag och svenskaprov på fredag så känns den här veckan inte jobbig alls. börjar tolv slutar 2 imorgon, börjar 20 i 10 slutar 11 på fredag. Torsdagen är den enda dagen som är vanlig alltså, sen är det ju loooov. men efter lovet kommer jag sluta tolv varje torsdag fram till sommarlovet :)

På fredag tänkte jag följa med ante till Larsbo till hans pappa,men blir där till lördag bara, då kommer frida hem också och blir hemma 2 veckor :) asbra. resten av lovet har jag ingen aning om, ska sova satan iallafall. hejs


varning för gammal bild, men jag bjuder på den

Kort dag


arg katt?

idag hade vi 2 lektioner och slutade 12. skönt! tog en promenad hem från tåget och nu sitter jag här med katten i knät. Det händer väl just ingenting idag så jag uppdaterar kanske mer imorgon :)

Total blackout

Var tvungen att se den nya tv serien "Total blackout" på femman. hahaha, hur kul som helst ju!

Det är 6 personer som ska gå in i ett rum (en och en) där det är helt kolsvart så dom har ingen aning om vad som finns där inne. Sen åker dom ut en efter en tills det bara är en kvar som vinner 25 000 kr.

Första "tävlingen" va att dom skulle sätta sig i en balja med vatten, så skulle dom gissa vad det var för nåt som hälldes i baljan allt eftersom genom att känna.(total mörker, dom ser INGENTING). En kille sa innan att han hoppades att det INTE skulle hällas i någon ål. När han sen satt där i och dom hällde i den sista "saken" i baljan gissar han efter ett tag, "en ål?" (rätt) "AAAAAAAAAAAH ÄR DET SANT JAG HATAR ÅLAR AAAAH!" hahah, kolla på programmet på kanal5play.se.


skräckslagen efter att ha fått reda på att han sitter i en balja med ålar, hahaha


Chris Medina - What are words

Underbar låt. Har lyssnat på den allför många gånger sen jag hörde den första gången.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone


sol <3

gick ut och gick en sväng, hur skönt som helst va det ute idag! NU ska jag plugga iallafall.



18 år!

Idag fyller min underbara pojkvän 18 år, eftersom vi firade honom i fredags blev det bara frukost på sängen idag, fast det brukar han få ändå:* han har precis åkt iväg till sin pappa och nu ska jag plugga lite, är ledig idag för vi var i skolan i torsdags och fixade håret på släktingar. lagom skönt! men min hosta vägrar ge sig, så vi får väl se om jag kan vara med på copertestet på onsdag eller inte, fast det skulle ju inte direkt vara nån större förlust om jag missa.. hihi. Robin fyller faktiskt också år idag men han fyller 17, grattis till honom också :)


härlig bild från grekland <3


Lillebror 12 år!

Idag är det mattias födelsedag :) 12 år, känns som han nyss började ettan.. jag och ante åkte och köpte 2 presenter till honom tidigare idag från oss, och ikväll kommer det gäster. men nu ska jag försöka göra nånting åt mitt hår, hejs

12 år

plugg på en lördag?

har pluggat matte alldeles för länge nu känner jag men nu är jag iallafall klar, skönt. Senare idag kommer ante hit och sover så vi ska väl säkert mysa framför en film eller nåt :) ha en skön kväll!


gammal bild, men jag älskar honom fortfarande lika mycket som då :)

Igår

igår va vi hos min ante och firade honom, jag&familjen + antes släkt. Han fyller ju 18 år på måndag :) Det var mysigt, tycker så mycket om både hans familj och hans släkt. Egentligen skulle jag ha åkt hem med mamma och dom för ante skulle upp vid 8 imorse, men jag sov kvar ändå. Vaknade när han gick men sen somnade jag om några timmar, gick in och käka frukost och sen gick jag hem i det soliga BLÅSIGA vädret. Motvind hela vägen, tjena va kul. Nä nu ska jag måla naglarna :)


världens finaste pojkvän <3


Fixat!

Vi får väl se hur länge det här håller.. haha. Nu har iallafall sophie hjälpt mig att fixa till bloggen, jätte tack!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0