ONSDAG

Redan onsdag! Gud vad dagarna går snabbt. Vi har varit utan internet  här i huset sen igår morse och det funkar fortfarande inte. Så där sprack min plan med att göra ett blogg inlägg om dagen haha! Vi får väl se när det kommer tillbaka. 
 
Igår hängde vi i solen hela förmiddagen, det är så varmt och skönt här! Sen tog vi en sväng till saltsjön där killarna badade och smorde in sig med nån lera som tydligen ska göra något bra för huden. Sen blev det lite shopping och käk på KFC, där har dom typ bara kyckling rätter, tydligen så är det ofta med i filmer osv. Hade jag ingen aning om haha. Sen satt vi oss på em uteservering och fyllde på vätskebalansen och så åt vi en av våffla med Nutella, SÅ goda men så onyttiga också haha. 
 
 Idag tänkte vi sola och bada på förmiddagen igen och mot eftermiddagen tänkte vi åka in till stan. Vi försöker hinna med så mycket som möjligt den här veckan eftersom casper och tjabo åker hem på måndag. Så att dom hinner se allt :) 
 
Nej nu ska jag gå ner och äta frukost sen slänga mig ut i en solstol. Ha en bra onsdag :) 
 
 
 
 

SPANIEN

Hej på er! Nu har vi äntligen kommit till Spanien :) vi landade vid 10 imorse, sen dess har vi hunnit ta en promenad till affären, hängt i solen och packat upp lite. Blir nog en tidig kväll idag, blev inte mycket sömn natten som va haha. Men flygresan gick bra iallafall! Det var lite blåsigt idag men annars varmt och full sol. Hoppas på lika fint väder imorgon :) ha en fin kväll! 
 
 
 
  

SKAVSTA

Hej på er! Den här veckan har det varit fullt upp, jobb på dagen och massa fix på kvällarna! Har inte riktigt hunnit reflektera över att vi faktiskt åker till Spanien på måndag! Som jag längtar nu! Ska försöka lägga upp ett blogginlägg om dagen tänkte jag, men vi får väl se hur det går haha! 
 
Igår var det också fullt upp, fyllde på fransarna, färgade mammas hår, fixade lite hemma, packa lite, sen hängde jag med ett gäng vänner på kvällen, lovelovelove. Idag ska vi väl försöka packa klart, städa lite, vattna blommor och hänga tvätt osv. Sen ska vi fira mamma ikväll för hon fyller år idag :)
 
Imorgon blir det också fullt upp haha, på morgonen ska jag få fixa naglarna!! SÅ glad, jag kan ju aldrig ha fina naglar eftersom jag är i vatten med händerna så mycket på jobbet varje dag. Dom blir förstörda direkt då.. Men nu tänkte jag passa på när jag är ledig i 3 veckor :) ska bli super kul. Sen ska jag luncha med brorsan och sen åker vi till skavsta vid 3-4. Sover där eftersom planet går på Måndag morgon 06.40. Ska försöka ta massor med bilder på resan iallafall och försöka lägga upp lite här under tiden :) ha det så super bra alla ni.
 
 
 
 
 
 

BIKINI

Tänkte visa er mina nya snygga bikinis! Älskar båda, så fina. Jag gillar ju mönster och färg så dom passar mig perfa! :) 
 
Den vita med mönster kommer från riverisland och den blågröna med växter kommer från nelly. Den vita blir lite svår att använda eftersom man får rätt ful bränna över bröstet, men man får väl ha den en stund åt gången bara ;) snygg som fan är den iallafall haha. 
 
 
 

LISTOR

Något som jag tycker är skit skönt är att ha bra koll, jag gillar att planera och organisera. Därför skriver jag alltid listor på allt, då glöms ingenting bort och jag har koll på vad som händer. Tillexempel nu innan Spanien, jag har en lista över saker jag ska ha med mig, jag har en lista över räkningar som ska vara betalda innan vi åker, jag har en lista över saker jag ska göra innan vi åker, jag har en lista över vad vi ska handla när vi kommer hem igen, ja som ni hör - mästare på listor. Haha, men jag älskar det. Älskar att ha allt under kontroll så att jag inte missar nånting, det känns som jag slipper mycket stress på det viset. Jag slipper komma ihåg allt i huvudet, det kan lätt bli rörigt.. 
 
Ni då, skriver ni mycket listor eller är ni lite mer chill än mig på den fronten? 
 
Den här dagen i soffan var iallafall rätt chill.
 

EN VECKA KVAR

Hallå där! Är så dålig på att uppdatera här.. men det händer inte så mycket i livet just nu. Vardagarna består av jobb, mat, sömn i princip, har varit förkyld dom senaste två veckorna också så träningen har blivit lidande.. Så typiskt när vi snart ska utomlands. Men jag får väl vara glad att jag hann bli frisk innan resan ändå :) Helgerna däremot är ju guld! I helgen har jag iallafall hunnit hänga hos mamma lite, hängt hos anna och krille, hälsat på eve och charlie i västerås och såklart har vi fixat med allt trökigt hemma (städ, disk, tvätt osv.). 
 
Har också börjat förbereda lite inför Spanien nästa vecka! Eftersom vi är borta i typ 2,5 vecka så behöver räkningar betalas innan så man slipper krångla med det där nere, det ska packas och det man ska ha med ska tvättas, man ska checka in oss på flyget, skriva ut biljetter, ja ni vet det finns en del att greja med haha! Jag är ju även the master på listor så jag har skrivit en hel del såna, men mer om det i ett annat inlägg. Känner att det vart väldigt långt det här. Har haft en bra helg iallafall och nu laddar jag upp inför sista fyra jobb dagarna innan nästan tre veckors semester! Det ska bli underbart kan jag lova. 
 
 
 
Förra Söndagen när det var super soligt och fint och vi hängde i lekparken en sväng! 
 
 
 

FREDAG

Hej på er! Helg igen. Veckorna går så jäkla snabbt! I helgen ska vi fira brorsan som fyller år på söndag, annars är det väl rätt lugnt. Ikväll har vi haft Anna krille och ungarna här på käk! Mys. 
 
Bara två jobbveckor kvar till Spanien nu, känns helt overkligt för det har gått så snabbt haha. Ska bli så himla skönt att komma iväg iallafall! Fick hem en fin bikini idag som jag ska ha med mig.. :) kan visa bild nån annan dag! Ha en grym helg hörrni! 
 
 

CLASH OF NATIONS 2016

Igår morse åkte vi till Falun och clash of nations! Antes systers barn fick det av oss i födelsedagspresent :) Super häftigt va de, dåligt väder dock. Men det blev en heldag där :)
 
På kvällen hängde vi hos Anna och krille en sväng, sen gick jag och hängde med Sofi och killarna ett gäng timmar. Bästa vännerna, man har alltid så roligt med dom ❤
 
Sen gick jag tillbaka till Anna och krille vid 12 och käka hamburgare haha. Gött. Idag vaknade jag med halsont.. super drygt, hoppas det går över snabbt! Förstör ju träningen.. jaja. Ha en fin söndag! :)
 

RSS 2.0