STUDENTFEST

Har helt glömt bort att lägga upp bilder från studentfesten som va förra onsdagen! Temat var 80-90 tal. De va en rätt händelserik kväll om man säger så. Hängde iallafall hos robin och förfestade med han sara och ante, sen kila vi ut och de va knappt nå folk haha. Men de droppade in några då och då. Lägger upp bilder här under. och JA jag vet att jag gör pussmuns minen på varje bild, inte alls meningen faktiskt, bara blir så lixom. Gillar väl att pussas
 
 
 

DELPROV

Jag är så stressad över delprovet att jag har lust att skita i allt. Samtidigt som jag vill göra det för att se vad jag får rätt och fel på. Delprovet förstör verkligen sista tiden i skolan, det är det enda jag tänker på just nu känns det som, samtidigt som det känns som att jag ändå lägger ner för lite tid på det.

Jag har skrivit listor på allt jag ska ha med, listor på varje moment, jag har kollat schema tusen gånger, jag har tänkt ut vad modellerna ska ha på sig till och med, jag försöker få ihop ritningarna till varje moment, försöker få ihop det med samåkningar för modeller, försöker tänka om jag behöver köpa något? osvosv.

Veckan som kommer blir en riktig mördar vecka. Gud vad jag hoppas att jag kan vara glad när den är över. Jag ska träna på fest frisyren, permanent, plugga teorin, måla ritningar, plocka ihop alla grejer, ställa iordning vagnen, köpa småsaker som behövs, få tag på ett tidtagarur, påminna modellerna om saker som "tvätta håret dagen innan provet" "använd inte kepa 2 dagar innan provet pga keps randen" "ta på dig en varm färgad tröja så att den passar till hårfärgen" osv. Jag kommer dö. Godnatt ♥

GRILLNING

God kväll på er. Har spenderat eftermiddagen/kvällen hos Sofhia! Slängde i en typ toning i rosa i hennes hår, blev dock inte så mycket skillnad men lite :) sen kom ett härligt gäng tjejer över och grillade lite osv! mys. Imorgon bitti ska jag till norbergs marknad med ante, hans pappa och syskon. Ska bli mysigt de å :) så ska sova alldeles strax!




JUSTIN BIEBER

Hysterin om att Justin Bieber är i Sverige har väl ingen missat? Jag tycker att det är helt sjukt haha.
 
Tonårstjejer sitter och gråter för att han gömde sitt ansikte utanför hotellet han bor på, dom står i 3 dygn utanför hans hotell och väntar på att få se honom, dom sliter sig fram för att komma så nära honom som möjligt -så de skadar varandra, på riktigt, vad är det för fel på människor? haha. Jag kan verkligen inte förstå sånt här.
 
Han är en vanlig kille, precis som vem som helst som du har känt i hela ditt liv. Han råkar bara vara duktig på att sjunga och ser väl inte så himla fel ut heller. Men han är fortfarande bara en vanlig kille. Man kan självklart tycka att en artist är HUR bra som helst. Men när man gråter och skriker så att man nästan svimmar, så fort man får ser honom, då är det bara sjukt. Man kan bli gladare än någonsin, men inte skrika och gråta så att man nästan dör på grund av andnöd.
 
 
 

LORÉAL

Igår va vi som sagt i stockholm med klassen! Vi var på loréals huvudkontor, vi var där förra året också så vi kände igen oss haha. Träffade Monika där som vi har träffat flera gånger. Hon gick mest igenom deras nyheter och nya nyanser som dom hade fått fram :) kul. Sen bjöd dom oss på lunch på en kinabuffé för att det var sista gången dom träffade oss som elever. Gulliga! Gick på stan efteråt och handlade present till mami. Sen tog vi tåget hem vid 2!
 
Hann träna på den där jäkla delprovs frisyren också. Usch vad jag har ångest inför det där provet alltså. Jag är nästan 100% säker på att jag kommer kugga på fler än ett moment. Det känns som att dom som bedömer kommer vara super pilliga med minsta lilla.. bara 1,5 vecka kvar..
 
Första gången blev den här frisyren som bäst. Nu blir det inte alls lika bra tycker jag.. Vill bara göra provet och se vad som är rätt och fel. Jag har ju dock ingen lust att betala ytterligare 1000 spänn för att göra om det..

TISDAG

Tisdag igen då. Va lugnt i skolan idag, hade lite sovmorgon och på eftermiddagen kom ante robin och matte till min skola en sväng! skulle rita av antes frippa som jag ska göra på delprovet så behövde lite hjälp av lärarn. Man måste göra en ritning på allt man gör på delprovet. Den ritningen ska sen stämma med resultatet, du får alltså inte ändra något under tiden du jobbar som du tycker skulle bli bättre.. sååå drygt. Hatar ritningar.
 
Åkte förbi ica maxi påväg hem sen tog jag och ante en promenad! sen hann jag bara hem och duscha sen kom morfar&gittan hit och åt smörgåstårta! Mamma fyller 45 idag :) grattis till henne ♥ Hon fick 3 par silverörhängen av mig magnus och mattias som va så fina. Sen har hon fått massa annat kul!
 

VÄSTERÅS

Godmorgon. Sitter just nu i västerås där jag ska möta upp klassen innan vi kliver på tåget till stockholm 20 i 9! Vi ska till loreals huvudkontor. Blir nog en bra dag :) hoppas att det blir sol så att man kan ta en lunch eller fika på nån uteservering när vi slutar! Stockholm ♥


HELGEN

Hej på er. kommer som vanligt inte på vad jag har gjort i helgen så måste tänka en stund.
 
I fredags efter praktiken kila jag hem till ante och fira honom i efterskott, fast släkten hade redan varit där på dagen så de va bara hans moster med familj kvar plus några andra. Vi käkade lite smörgåstårta och så va vi chaufförer till dom fulla vuxna som drog ut på krogen sen haha..
 
I lördags blev det sovmorgon! sen gick vi upp och gjorde as god frukost och satt oss ute på verandan och åt :) så mysigt. Vädret har ju varit toppen i helgen! Sen vid 2 åkte jag till farmor och farfar, klippte christian och så blev jag kvar där en stund och fikade med andra släktingar som va där! Senare på kvällen så grillade jag och ante här hemma i kvällssolen. Super gott! Sen blev de lite film och nötter.
 
Idag har varit en lugn dag det med. Imorse tog vi sovmorgon igen, gick upp och åt god frukost, igen. och sen åkte vi och kika på brorsans fotbollsmatch! 3-0 vann dom med! sen åkte vi hem och tvättade min bil. och så fick vi för oss och grilla IGEN, så vi åkte hem till ante och grillade korv med bröd till hela familjen haha. Sen satt vi ute i solen hela eftermiddagen, åkte inte hem förrän runt 7! Iofs hann vi ner till sjön och prova fiska lite och så. Sen nu på kvällen har jag hunnit göra klart samhälls arbetet också. Ska bara slänga ihop en powerpoint till texten och sen skicka in. Känner att man bryr sig mindre och mindre om hur bra eller dåliga arbetena blir i skolan nu på slutet. Haha, jag får ju iallafall G och i bästa fall VG i samhäll. &de duger bra. Det är väldigt mycket nu på slutet så man orkar lixom inte. Men bara man klarar sig från IG så. puss och godnatt
 
 

LEDIG

Idag har jag varit ledig! så skönt. Blev en sovmorgon till halv 12, åt super god frukost! sen har jag varit hos farmor och farfar en sväng, tränat på arena, tagit en timmes promenad med sofhia, fixat lite hemma, hämtat plakatet till studenten och sådär.
 
Skulle ha pluggat idag också meeen de sket sig. Matte B suger. Kommer aldrig någonsin ha användning för det vi lär oss i den kursen, på riktigt. Nu ska jag kila hem till min pojkvän om en stund ♥
 
 

ONSDAG

Idag har de varit en lång dag. Vaknade av en mardröm om att folk jagade mig och skulle döda mig, mysigt va? Trodde fortfarande att det var sant när jag gick upp haha. Höll tal på svenskan i skolan, (nationellt prov) och de gick väl bra. Sen hann jag pch matilda göra klart mycket av matten så de va skönt :)

Båda mina kunder som jag skulle haft på kundmottagningen på em dök aldrig upp, så jag har mest städat, hjälpt andra och rullat permanent haha.

Har så ont i huvudet av alla produkter i skolan. Missade 4 tåget med typ 2 min också så efter skolan gick jag och fikade med linnea, emelie, amanda, alexandra och nadia! Så skönt vare i solen! :)



Igår kväll hade vi grill premiär också, as gott :)

SUBWAY

Igår när jag kom hem åkte jag och ante en sväng till ludvika! Käka subway där, han hade aldrig ätit där innan, det som är så gott :) sen va vi in på rusta en sväng.

Testade frisyr på mamma när jag kom hem, inför delprovet. Gick rätt bra! sen blev de dusch och plugg innan jag åkte till ante. Böt däck på min bil osv :) Just nu sitter jag på tåget till skolan, har 2 lektioner sen slutar jag, värt. Tänkte träna och plugga efter skolan iallafall, och kanske tvätta bilen :) ha en bra dag. puss




KEUNE

Hej på er! har redan slutat. Hade som sagt kurs i skolan idag.Vi hade modeller som vi utförde behandlingen på. Behandligen går ut på att få rakare, glansigare, mjukare och mindre frissigt hår. Så det passar alltså dig med frissigt och lockigt hår, men även dig med vågigt.
Man får dock inte ha FÖR preparerat hår innan. Min grupp hade Matilda som modell iallafall. Det blev sjukt stor skillnad! Innan hade hon frissigt och lite lockigt hår. Och efteråt var det super rakt och glansigt!

Lägger upp före och efter bild här under.

På resultat bilden har vi BARA fönat håret, utan borstar och produkter. Och det är SÅ rakt?? Himla nöjd va hon :)







LARSBO

I fredags efter praktiken så åkte jag ante och tjabo till larsbo! Va där hela helgen, skönt och ta de lugnt lite :) har varit skitväder så vi har mest varit inne, bakat osv. Idag va de massa släkt där ute som firade ante och wille i efterskott :) mysigt. Har precis kommit hem nu, har hjälpt ante att göra klart sitt projektarbete så att han kan skicka in det imorgon! Gissa om vi båda 2 är lättade över att ha våra projektarbeten klara..
 
Imorgon ska jag på kurs i skolan! Jag är inte helt insatt i vad vi ska få göra så vi får se! Vet iallafall att vi ska få prova en ny behandling som gör håret rakare, mindre frissigt, glansigare och sådär. Så det kan nog bli kul :) efter skolan ska ante hjälpa mig byta till sommardäck också! hihi
 
 
 

SANTORINI

Ante fick en resa till Grekland, ön Santorini av mig i 20 års present! :) tyckte han var värd det ♥ Det har varit lite svårt att hålla det hemligt sen jag bokade haha. Så dagen efter jag får semester åker vi och blir borta en vecka :) 6-13 Juli. Ska bli så sjukt skönt! :) längtaaaar.♥

20 ÅR!

Idag fyller min älskade pojkvän hela 20 år! vi blev tillsammans när han var 15 och jag 14 så det betyder alltså 5 år tillsammans i november! sjukt :) Kärleken till den här killen är obeskrivlig, och det blir bara bättre och bättre!♥




VID MATEN

Idag vid maten hörde eve en 11-12 åring som sa till sina vänner typ "Vi gör så vi hamnar i fängelse istället, då får vi god mat" hahaha, vart är vi påväg..
 
min fina ♥ guud vad jag kommer sakna dig när vi slutar skolan!

RESPEKTLÖST

Saker som jag blir irriterad på är bland annat respektlösa människor. Jag har ingenting emot utlänska människor, tvärt om så tycker jag att dom kan få komma hit om dom behöver det. Men man får anpassa sig och respektera andra. Det har jag märkt att vissa har lite svårt med, det kanske är olika i olika kulturer. Folk kanske ser respekt på olika sätt. Men det handlar även om sunt förnuft. Självklart gäller det här vissa Svenskar också, men just idag var det inte så.
 
Idag: En tant går på bussen med sin rullator, hennes busskort fungerar inte och hon får stå en lång stund vid apparaten och försöka om och om igen. Det slutade med att busschauffören lät henne gå på ändå, fast det inte fungerade.
 
Samtidigt står 2 utländska män på den platsen som är till för rullatorer och barnvagnar, även fast det fanns plats i bussen längre bak. Dom har sett tanten, såklart! eftersom hon stått vid dörren ett tag men dom flyttar sig inte. Tanten får lirka in sin rullator på ett annat ställe bland stolar där den inte alls får plats, hon ger upp och sätter sig ändå. SÅ respektlöst. Gamla människor hjälper man, man försöker underlätta för dom inte göra saker svårare än vad det redan är. Så jag blev rätt glad när hon sen skulle av bussen och Matilda erbjöd sig att lyfta ner rullatorn eftersom busschauffören inte ens sänkte bussen. 
 
Det är sån himla skillnad på människor alltså. Vissa tycker det är självklart att lämna sin plats på bussen till en äldre eller hjälpa dom ner för en trapp t.ex. Medan vissa kollar på och skiter i det. Jag fattar inte riktigt hur man är uppfostrad då.
 
 
 
 

TISDAG

Hej på er! I söndags hade jag fullt upp med såna där saker som man aldrig orkar göra, t.ex damma rummet, bädda rent i sängen, beställa nya bilder till fotoböckerna, betala faktura, plugga, fixa en egen hörna på vinden med mina "flytta hemifrån saker", kasta gamla grejer, osvosv. Så de va en bra dag, fullt upp med såna grejer som är skönt och ha klart! &igår hade jag praktik, fullt upp där med. &på kvällen tränade jag 2 pass på arena :) sen vare bara hem och käka,duscha och sova. haha roliga dagar jag har
 
Idag efter skolan har jag varit hos farmor och farfar och hälsat på med papi! trevligt ♥ fixade farmor lite i håret också :) sen har vi firat lillebror lite i förväg här hemma med släkten på kvällen! smörgåstårta osv, asgott! Imorgon är det lång dag i skolan, 8-5. Men på kundmottagningen ska jag fixa sanna i håret så det ska bli kul! :) sen ska jag träffa lite vänner på kvällen ♥
 
Något jag idag har märkt att jag stör mig himla mycket på är respektlösa människor, ska ta upp det i ett eget inlägg snart!
 
 

GÖTIS

I fredags var jag ut med ett gäng. Labyrint kom till götis i fagersta så de va rätt många som skulle ut! Förfestade hos linnea med massa, sen va vi tvugna att åka till götis redan vid halv 9 eftersom vi hade förköpsbiljetter. Men vi satt oss och snacka och så innan nedervåningen öppnade så vi kunde kila ner och dansa. Va en toppen kväll iallafall :) Men man va ju bra trött och ville bara hem efter att ha varit där i ca 4-5 timmar haha. Så då åkte jag hem till ante och sov där! (alla är jätte vita i ansiktet på bilderna pga blixten)
 

FARMEN

 
 
Va som sagt vid farmen i torsdags! Ni vet programmet som går på tv4?Jag och ante följde det i år iallafall så de va skit kul att vi hittade på det. Det låg verkligen mitt ute i ingenstanns. Åkte rakt ut i skogen i princip, i ca en halvtimme. Sen fick vi gå sista biten eftersom den inte var plogad, ca 2-3 km in i skogen hittade vi tillslut farmen! OM vi var glada när vi äntligen kom fram, tänk om vi gått och gått och aldrig hittat på det, så hade vi hela långa vägen tillbaka till bilen haha..
 
Det var inte riktigt som vi hade tänkt oss. Tinget låg inte alls långt ifrån husen och ena kämparstugan låg precis mellan tinget och husen. Sen vart vi lite förvånade att dom hade lämnat allt i tinget. Kämparsäcken låg kvar, kritorna från tävlingarna, lådorna med kryddor osv i, hästskon, till och med deras bunkar osv som dom hade mjölk osv i stog kvar i ladan. Aja, här va lite bilder iallafall! :)
 

LÖRDAG

Imorse åkte jag ante och tjabo till rasmus, klippte honom och hängde där ett tag! Sen har jag ante och tjabo fixat deras biljetter och packning tills dom åker till norge och jobbar imorgon bitti. Så har inte haft tid och skriva nåt här. Tänkte skriva lite mer inlägg imorgon, var bland annat till farmen i torsdags med ante och stefan så har massa bilder därifrån :)

Sen igår var jag ut med ett helt gäng vänner. Lägger upp bilder från det imorgon med!:) as bra kväll iallafall ♥



Ny fin tygkasse :)

JOBB

Igår tvättade jag och ante våra bilar, dom blev super rena mot innan haha. Skönt :) älskar att ha ren och glänsande bil! Sen lagade vi egen pizza på tacobröd :) super gott. Hann kika på en till astrid lindgren film också haha.
 
Idag har jag jobbat 9-6, hade så fullt med kunder idag att jag varken hann äta mellanmål eller gå på toa. Haha! Imorgon är det lika fullt :) Jobbar 9-6 då också och så åker jag direkt till larsbo efter jobbet :) mys, ante åkte dit redan idag, vi ska åka och leta efter farmen på torsdag, det ligger typ 2 mil ifrån larsbo. Ska bli skit kul, om vi hittar det :) Så efter imorgon har jag loov fram tills måndag! ska hinna umgås med vänner, umgås med ante som åker till norge och jobbar på söndag, ut på götis på fredag, klippa lite, plugga lite, och sådär :)
 
 
 

RÖD DAG

Hej på er! Igår kväll bestämde jag och ante oss för att kolla på gamla astrid lindgren filmer! haha mys. Grejen va bara att dom är på vhs, våran vhs käkade upp filmerna så vi letade efter en på antes vind men hittade ingen, fick fråga runt bland folk vi kände och tillslut hitta vi en hos antes mormor och morfar. Så de tog ett bra tag innan vi kunde börja kolla haha :)

Såg barnen i bullebyn och lotta iallafall! Astrid Lindgrens filmer måste ju vara dom bästa. Så mysiga, man önskar nästan att man levde som dom i filmerna haha.




RSS 2.0