Valborg

Igår kväll blev de snack i kvällssolen, sen spelade vi ett gammalt spel som vi spelade när vi gick i 6:an, king heter det. As kul va de haha! mina vänner äger. Ante kom lite sent efter att ha varit i örebro, vid 11 frös jag och sofhia så mycket så vi åkte hem, skjutsade hem dom andra först och så hängde ante med hem till mig och sov :)

vi bestämde igår att vi skulle åka och träna innan 12 idag, men jag orkade faktiskt inte det när vi vaknade haha.. så han fick åka själv. Ska snart in i duschen och sen göra mig iordning för vid 2 ska jag cykla iväg till min praktik plats och färga håret på madde! och efter de kilar jag hem till ante där jag ska va med samma gäng som igår och grilla och mysa in maj! hihi. ♥ ha en bra valborg!


king igår, haha


Filip robin jocke & matte igår :)


Söndag

Har precis duschat efter att ha varit med sara på ett spinning pass. Det var rätt kul faktiskt! ibland va de riktigt jobbigt. bra de. Ska göra mig iordning lite snart sen ska jag ut och hänga lite med sofhia, linnea och killarna i kvällssolen! mys :) ha en bra kväll! puss


Bikinis

Ja igår testade jag alla mina bikinis, alla är färgglada såklart och alla är bandau så att jag slipper olika bränna. Det är rätt skönt också!


överdelen till den rosa byxan tror jag att jag har kastat för att den blev så blekt på malta, så jag lär nog kasta byxan också haha. Men resten kunde jag ha! den orangea är dock ny och den va lite för stor runt midjan eller typ under tuttarna, fast det är samma storlek som dom andra? hmmm..

Frågan är ju vilka jag ska ta med utomlands, tror nog att det slutar med att jag tar med alla.


Min favorit kommer nog ändå från newyorker.


Igår&idag

Igår efter jag hade varit vid farmor&farfar med papi så kom ante hit och laga mat och käka med mig, han va snäll och hade köpt med brända mandlar till mig från marknaden också, söt. sen vid 5 åkte vi till antes släktingar som fyllde år, va massor med folk där! Blev bara där några timmar sen skjutsade vi tony osv, antes bromsar slutade funka också så nu har han ingen bil, nice. Men han han har en annan nu så länge några dagar så igår vid 10 bestämde vi oss för att åka och träna, det var typ på skämt först men det sluta med att vi åkte dit haha. Helt tomt va de, konstigt? nä. Men de va skönt iallafall. Åkte hem och mös framför en film sen :)

&imorse vakna vi typ 10..... så vi tog en promenad runt sjön i det sjukt fina vädret! helt blå himmel och sol, åh :) har hunnit sola lite också, hihi. Om 3 veckor sitter vi på kreta och solar nu! längtar så sjukt mycket ♥ om några timmar kommer gittan hit och klipper sig lite och vid halv 6 ska jag iväg på spinning med sara! duktigt. Sen får vi se :) puss


Ser ni vad jag ser? min familj borde nästan bli sponsrade av converse ju, hehe


Trött

skulle kunna gå och sova nu direkt, men håller mig uppe tills bb är slut iallafall sen sover jag direkt tror jag. Imorgon ska jag till farmor och farfar med pappa och hälsa på, ska klippa farmor också! och kl 6 blev jag medbjuden till antes mammas farmor som fyller 90! så ska dit och fira henne och en till släkting som fyller 60 :) sen efter de blir de väl lördagsmys hos mig eller ante och så ska han köra taxi senare. Får väl se om jag får plats eller om jag får vänta hemma, hehe... Hinner nog inte skriva nånting imorgon, ha en bra dag! glöm inte norbergsmarknad, tyvärr hinner jag inte dit, blir så stressigt!


as nice hår om jag får säga det själv. perfekt längd, perfekt vågigt.

Bilder

från idag.










Nya shorts


349:- från Ginatricot. Lätt värt! älskar dom.

Stöld

Grejen som hände på tåget nu då. Vi sätter oss vid en 4 plats på tåget och snett bakom oss sitter en tant på en 2 plats, längst in sitter hon och har väskan på sätet längst ut. &precis innan avgång kommer en utländsk mamma&hennes son in i våran vagn och sonen går runt och "letar" efter deras platser, och när han går förbi tantens plats böjer han sig över sätet längst ut och tanten undrar om hon sitter på hans plats och han säger nejdå jag skulle bara kolla om det var rätt. Tyckte de va lite konstigt att han behövde böja sig över hennes ena säte när siffrorna står högt ovanför stolarna?

Sen när tanten ska ta upp sin biljett så säger hon "min plånbok är borta!! jag har blivit bestulen! jag hade den när jag klev på tåget för precis innan tog jag ut biljetten och la den i plånboken!" shit tänkte vi, den lilla grabben som gick runt och låtsades kolla vilket säte som var deras. Det måste ha varit han, ingen annan hade gått förbi där sen hon satte sig. Visst hon kan ha tappat den precis innan hon gick på tåget, men vad är oddsen? väskan va öppen och plånboken låg där, varför böjde han sig annars över hennes säte? shit va förbannade vi blev! även om vi inte hade några direkta bevis att det var han.

Och efter ett tag kommer en man och sätter sig på andra sidan gången brevid henne och hon pratar fortfarande om plånboken och att hon måste spärra korten osvosv. Då börjar han fråga massa vad som har hänt och hur dom såg ut som gick förbi och sådär, sen tar han fram något ur fickan och säger "jag är polis, vaktar du min väska så ska jag gå och se efter om dom är kvar". Men tyvärr så var dom inte det.... Dom gick säkert av innan tåget ens gick. ÅH, sånt här gör mig så förbannad. Jävla morsa att lära sin son att stjäla! om det nu var han, men det MÅSTE ha varit det! idioter.


skaffa era egna pengar för fan.

STOCKHOLM

Jag älskar stockholm! mår verkligen bra av att vara där trots alla människor :) känns nytt varje gång man kommer dit eftersom man inte är där så ofta, nice.

Vi tog iallafall tåget från västerås imorse 20 över 8. Körde namnleken på tåget för att fördriva tiden, en gubbe fick sig ett gott skratt iallafall när laura trodde att ingve var ett namn (yngve är ett namn, inte Ingve?). När vi kom fram tog vi iallafall en promenad till loréals huvudkontor där monika väntade, först fick vi lite makarones (goda kakor). Sen hade hon en genomgång av deras nya kollektion, färger, tekniker osv ca 1,5 timme. Sen fick vi varsinn fet macka så att vi inte skulle behöva gå hungriga på stan efteråt haha.

Sen gick vi några tjejer på stan men vi splittrades fort, blir så jobbig när alla ska gå i olika affärer så jag matilda och teresia gick till hm,gina och sådär lite snabbt. Köpte ett par as snygga shorts på gina, har kikat på dom i västerås förut så va tvungen att slå till.. Jag och matilda mötte sen upp laura på tågstation och så tog vi 1 tåget till västerås. Hände sjukaste grejen på tåget, skriver om de i nästa inlägg! Åkte bil med sara hem från västerås också, hihi.


dom flesta i klassen imorse


en del av huvudkontoret.

Matilda har lite fler bilder så jag snor dom när hon lägger ut dom på sin blogg. haha

Frisyr

Tänkte visa er lite bilder från i torsdags när jag gjorde en frisyr till ett arbete, en frisyr med inspiration från antiken valde jag att göra. Blev väl sådär men jag frågade läraren och den var godkänd haha! Det är till en kultur och historia uppgift så egentligen bedömmer dom inte efter "frisör kriterier" eller vad man ska säga. Man ska ha fattat hur dom såg ut på antiken och veta lite om deras frisyrer då osv. (tillexempel att dom hade långt hår, guldband för att fästa upp håret och bakåtkammade hår en del av antiken, vilket jag fick in i den här frisyren samtidigt som den är lite annorlunda.)








Stockholm

sitter och kikar bb med ante nu ! imorgon bitti åker jag till stockholm med klassen och myser. skriver efter det och lägger upp lite bilder säkert :) hihi, idag efter skolan hann jag träna lite igen, skönt de! ha en bra kväll, natti

Bikinis

Ja nii, jag har alltid älskat att köpa bikinis även om jag inte har en kropp att hurra för. Hittade precis min typ drömbikini, loooooooove color .. Vet dock inte vad den kommer ifrån men Nelly.com brukar ha ganska fina färgglada bikinis också, men dom snyggaste är ju alltid dyrast, såklart.. och här snackar vi inte 500 utan närmare 1000. &de känns inte så värt att lägga på en bikini som bleks och kastas efter någon säsong ;)


Min dag

Åkte och tränade med ante igår en stund, sen åkte vi och handla lite och så åkte jag hem och laga mat med mami. Kyckling tacos, as gott! Ante kom hit och käka med oss sen också och sen städade vi ur hans bil, frågan är ju hur man kan proppa i så mycket skit i en skuff som han har gjort.. haha dör, han hittade b.la sina jeans där som han har letat efter hur länge som helst... en hel nötpåse hittade vi också och massa annat skit. tss, killar alltså.

Idag hade jag bara 3 lektioner, idrott mentor och svenska. Va på promenad på idrotten med eve och ebba till vallby och kika på djuren en snabbis, mys! När jag kom hem kila jag till gymmet direkt, blev kondition och lite armar idag. Efter de åkte jag och mamma upp till gammelmormor och jag klippte henne lite :) har precis kommit hem igen och nu ska jag handtvätta lite.. haha, jag är rädd om min gula tröja. Senare blir det väl bb som vanligt och kanske gossip repris. ha en bra kväll! puss


kaninerna på vallby, rymmer dom eller what´s up med hålen?

Förändrad mage?

Är ju ledig idag så jag sov till 11 iallafall, gick upp och hämta frukost och la mig i sängen framför datorn ett tag. Har hunnit läst nya SOLO också och sen bara tagit det lugnt. Om nån timme ska jag iväg och träna med killarna iallafall, skönt! ska försöka köra 20 min cykel 20 min crosstrainer och 20 min promenad. Sen får vi se!

En sak som jag inte märkt av själv är skillnaden sen jag började träna, jag tog en bild på min mage innan jag började i Februari och så tog jag en idag efter frukost. &jämförde dom. Jag har ju lixom inte tränat nånting innan februari så egentligen är det väl inte så konstigt att det blir lite små förändringar när jag börjar men :)

16 FEBRUARI

efter en lat vinter..

24 APRIL


& det är faktiskt lite skillnad även om det inte är mycket, iofs kan ju magen svälla beroende på vad man ätit osv. Men inte sådär mycket hoppas jag?

true


Ja må hon levaaaaa

Grattis till mamma som fyller 44 år idag! loveyouuu ♥


magnus fick va med på ett hörn också, haha

Helgen

Min lördags kväll/natt var grym! älskar mina vänner så otroligt mycket och är så sjukt glad att jag har dom. Hade skit kul, satt och snacka skit och drack gott, stället blev dock ändrat så vi hängde i en lägenhet istället men fortfarande jag sofhia ante robin filip matte jocke alfons, sen kom linnea lite senare på natten också :) tiden gick så himla fort, kom dit vid 9 ungefär och helt plötsligt va klockan 2 och då tog vi alla en promenad till ip och käka kebab haha, mys.

Sen hängde jag med hem till ante vid 3 och sov där, somnade väl vid 4 och vaknade 8, 10, halv 1. Sen va de dags för jobb, nice. Jobbade med sara iallafall :) sen direkt efter jobbet gick jag till gymmet, satt och snacka med sofhia om kreta och lördags kvällen medan vi cyklade hihi, effektivt. Man kanske ska börja köra en gymträff istället för fikaträff? man blir ju lixom fit istället för fet då? hehe...

Ante kom hit igår också så kika vi på bb live som vanligt hihi. Idag hade jag fullt upp på praktiken, kul :) Nu ska vi käka och ge lite present till mamma för hon fyller år idag :)


robin&ante i lördags, frågan är ju vad ante håller på med? haha

asså jag hade typ 3 bilder från i lördags, och alla är såhär suddiga eller så är dom för ovisbara haha. Så det blir bara den här.. sofhia tog nog fler på oss men dom är nog skit fula har jag en känsla av.

Ikväll

Om nån timme hämtar vi upp sofhia sen åker vi hem till ante och hänger ikväll. Får se vad som händer sen :) killarna kommer dit iallafall. Såhär ser jag ut ikväll:


dålig bild jag vet, men jag orkade inte ta flera stycken.

2 silvriga armband, silverörhängen, lockigt hår, vanlig sminkning, svarta jeans och min gula fina tröja från gina som jag inviger idag, kommer använda den flitigt i sommar, älskar den!

Vänner

Ikväll blir de lite smått partaj med vännerna. Vet dock inte vart vi ska hänga än haha, verkar va fullt hus hos alla och hälften av oss är ju lixom inte 18 så krogen är ju inget alternativ. Får hoppas vi hittar nåt place. Va så länge sen alla sågs! (jag,sofhia,kanske linnea+alla killarna).

Imorgon ska jag jobba 2-6, pengar behövs verkligen just nu.. haha herregud, vet inte hur jag ska klara mig på kreta riktigt ;) men jag antar att ca 5000 räcker. Vi ska ju betala all mat+dryck där sen kanske man köper nåt litet, inte så att jag ska dit och shoppa men ändå. Det försvinner pengar på småsaker också, vatten måste man ju tillexempel köpa, de finns ju inte i kranen, sen köper man väl lite glass och så kanske man vill åka iväg på nånting osv.. Men de löser sig nog :) 4 veckor kvar imorgon, hihi...


jag&min fina vän på nyår ♥

Våran skola alltså..



Alltså, för att göra en lång historia kort. Det är 2 esteter som alltid ligger i soffan och myser lite väl mycket nere vid FRISÖR&ST HUSET. Notera att dom inte har något där att göra, esteter och andra har lektioner i stora skolan. &nu är det någon som har tröttnat på att se dom ligga där varje dag, haha. Man behöver lixom inte ligga och äta upp varandra i skolan, inför folk. Usch, cred till dig som har skrivit den här lappen alltså! Jag hade dock skippat den glada gubben, haha. att vi inte kom på det här tidigare..

Jaja, idag har vi inte gjort så mycket, lite frisyrer och läst bok på svenskan, jätte värt att sitta på svenskan för att läsa en bok lixom.. haha de kan man göra hemma. Ikväll blir det lugnt, är trött och sugen på en kväll i soffan. Ska käka kyckling tacos också, mm mm mm . &morötter och dipp efteråt. Blir toppen, ha en bra kväll!

Trött onsdag

Blev lite ändrade planer igår! skippade träningen och hängde med sara och bella till donken i hedemora för SARA HAR FÅTT KÖRKORT! wihoooo. hihi kändes helt sjukt. När jag kom hem kom ante hit och såg bb och sov. &idag har det inte hänt så mycket alls, ska iväg och träna kl 5, ett pass som jag aldrig har testat förut, får väl se hur det är :) sen ska jag ta de lugnt, är helt slut så orkar egentligen inte träna men det är för sent att avboka nu.


Onsdag

Idag efter skolan åkte jag och mamma upp på stan och jag bokade tid för ögonfrans färg, blev den 5:e maj, va helt fullsmockat innan vi åker utomlands förutom den tiden så tog den. Skönt och göra vid nån som är utbildad, då vet man att det blir rätt. Får se om det blir någon skillnad haha.

Om några timmar ska jag iväg och träna med ante och robin. Blir på gymmet, cross, cykel och så kör jag nog. Är trött som bara den, hatar att gå upp tidigt på morgonen. aja, har inte så mycke att skriva om idag, tråkigt.


Min dag

Hej på er! idag hade jag bara en lektion på morgonen, hängde med eve matilda patrizia och ebba på stan en stund och så käka vi på jensen! mm mm mm . Grejen va bara att patrizia beställde pommes och inte potatis skivor, och hon fick fel. Så när dom kom in med nya pommes blev 2 skålar potatis skivor kvar, sen kom dom in med en till skål pommes för dom inte visste om någon hade varit där med det än. Fattar ni hur mycket mat vi hade? haha . 4 av oss tog extra potatis för att man får så lite, (1skål var). vi hade alltså maten vi hade på tallriken plus 7, ja ni såg rätt SJU skålar med extra potatis skivor! haha dog.


Det värsta är ju att vi käka rent i alla, hahaha

Tog 12 tåget hem och gick direkt till gymmet, slet där en timme innan jag skulle klippa antes moster! kila hem till ante och klippte henne och sen tillbaka till arena för ett pass med sofhia, vi testade på bodybalance. Det var typ en blandning på yoga, pilates och något mer. Skönt som fan och jobbigt samtidigt! Gick ner till mamma sen och åkte med henne hem när hon slutade, har precis duschat osv så nu ska jag väl snart se reprisen på bb från igår.


Träning

Har precis tränat en timme på arena på gymmet, nu ska jag iväg och klippa antes moster och sen ska jag tillbaka till arena för ett pass med sofhia! haha kör ba kör.

Angående förlovning

Eftersom annica och marcelo i bb förlovade sig i huset igår kände jag att det kunde passa att jag tog upp förlovning som ämne här i bloggen så att folk förstår mig och andra yngre som förlovar sig lite bättre.

Bortser från deras förlovning och tänker mer allmänt nu. Alla människor är självklart olika, när det gäller ALLT. &jag har märkt att det finns många människor som tycker att det är "oseriöst&konstigt" att förlova sig när man är ung. Men alltså, come on. Jag förlovade mig för ett halvår sen (ca) och märkte då lite olika reaktioner, även om folk inte sa till mig direkt vad dom tyckte och tänkte.

För mig betyder inte en förlovning att man måste gifta sig efter ett år som det gör för många andra, för mig betyder det inte att man måste gifta sig överhuvudtaget, giftermål och förlovning är 2 olika saker för mig. Förlovning för mig är att ta förhållandet ett steg längre, ett extra "bevis" på att känslorna verkligen är äkta, även om man redan vet det innan. Det är en stor grej, självklart, iallafall för mig. Sen om folk tycker att det är "oseriöst" av mig för att jag inte har tänkt gifta mig, då står ni på en helt annan plats än mig.

Alla har olika syn på saker som sagt, jag skulle aldrig förlova mig bara för skojs skull, aldrig. Jag tror på det här och jag vet att det funkar. Känner man sig säker och sin flick/pojkvän också gör det så är det väl inte riktigt något snack om saken? känner man att man vill förlova sig och att det är rätt, go for it! Det är inget konstigt bara för att man är ung.. Det kommer ju fortfarande vara av samma anledning även om jag väntar 10 år till?

Tänk på att andra kan ha olika syn på saker, innan ni dömmer :) puss



Sen har ju folk lite olika syn på att förlovnings ringar MÅSTE vara i guld. Why man... why? Silver är så mycket snyggare, iallafall enligt mig&ante. Därför valde vi det. Konstigt? inte alls!


Klipp&fix

Klippte sönder en tjocktröja till en väst nyss, haha.


FÖRE:



EFTER:


vet inte riktigt hur jag ska använda den än men det visar sig, haha.
Till nåt linne i sommar kanske, eller en t-shirt? hm..

Praktik

Idag på praktiken va de rätt fullt, fast ändå inte haha. På morgonen hade jag en klipp&läggning och på eftermiddagen kl 1 testade madde lite frisyrer på mig tills hon ska ta gesällen. Ska med henne till falun en dag då och vara långhårs modell, hihi kul! sen vid 3 kom min granne johanna och jag testade frisyr på henne tills hon ska på bröllop i maj! de blev as bra de :) lägger upp bilder under texten. Sen klippte jag en kille innan stängning. Så de va iofs rätt lugnt ändå mot förra veckan när jag hade typ 6 kunder på e.m. Nu ska jag sätta mig och kika på gossip girl repris med mamma och käka, sen får vi se.


alltså, bortse från nålarna som syns och att det är lite slarvigt gjort, iofs ville hon inte ha det perfekt slätt heller, snyggare med lite "busigt". Gör såklart mer noga och så att inte nålar syns när det väl gäller :) första gången jag testade idag så jag är nöjd ändå!

Halsband


Fick ett halsband av ann-louise (antes pappas sambo) som hon annars tänkt slänga, jag gillade det! 
till rätt kläder så. även om jag knappt använder halsband.. hehe :) fick ett armband också som jag gillade ännu mer!


färg ♥

5 veckor kvar

Ja ni, om 5 veckor sitter jag på kreta med bästa pojkvännen och 2 underbara vänner just nu! sjukt :) hihi. Det är inte långt alls! om några veckor måste man ju börja växla pengar, skriva ut biljetter, packa.. åh :)


stranden precis utanför hotellet.. :)


Helgen

Har som sagt varit i larsbo hela helgen, kom hem för nån timme sen. Har mest tagit det lugnt, varit ute, fiskat, fixat med däck, firat ante lite igen, spelat osv. &idag när vi skulle åka hem så tog vi en skogsväg som man kan åka, så möter vi en kille som har fått soppatorsk på crossen mitt ute i skogen och hans fru var påväg med släp och skulle hämta honom men hon visste inte vägen, så vi skulle va snälla och åka och säga till henne vart hon skulle åka men vi hittade henne inte åt nåt håll alls.. Stackars gubben som fick stå där i regn och allt, ångrar mig att vi inte tog med honom till nåt ställe som hon hittade till så hade dom kunnat hämta crossen sen.. får hoppas hon hittat honom nu iallafall!

Ska iväg till antes kusin om ett tag och fira henne lite smått sen ikväll blir de ju bb live! hoppas av hela mitt hjärta att joe åker ut, drygaste och mest efterblivnaste killen i världen. usch.


Torsdag

Mattias ligger just nu på mitt golv och gör sin matteläxa med min hjälp, grejen är bara den att han kan mer än mig. haha

Idag har det varit fullt upp! skola till 2 sen hem och klippa roffe,sen vidare och klippa jessica och sist linnea. Gick bra iallafall och nu har jag hunnit käka, kika bb repris och ska precis in i duschen! Imorgon har jag bara en lektion, den är dock 4 timmar (frisör) så det går fort ändå. När jag kommer hem hinner jag bara duscha lite fort sen åker jag med ante till hans pappa över helgen :) myspys. Blir inget bloggande alltså.

Igår åkte jag till ante vid 4, fika osv lite med lite släktingar :) sen klippte jag tjabo och ante gjorde en mumsig smoothie till mig under tiden. Smoothies är ju as bra? inge onyttigt alls och gott som f*n! bra mellanmål! :) Nä nu ska jag in och duscha, ha en bra kväll!

Kanske kör en "tänk om..." senare. Hade helt glömt det haha..


jag igår.

Standard posen = pussmun?..
aja, i like it, pussas är ju mysigt

Kilar iväg

Kilar snart iväg till ante och fikar lite med hans släkt osv. Han fick presenter av min familj igår, en tröja och en skjorta och av mig får han som sagt en "upplevelse" eller utflykt kan man säga på kreta. Han fick ett par solglasögon igår så att jag inte va helt tomhänt haha, dom kommer ju behövas ;)



Kör på vågigt hår ikväll! va länge sen :)
ser annars ut som en bebis på bilden men jaja,
antar att det finns en anledning till dom i klassen kallar mig lillan? hehe..

Grattis!

Till min fina pojkvän som fyller 19 år idag



Grattis också till min barndomsvän robin som fyller 18 :)


Tänk om....

Tänk om alla flygplan skulle skrotas?

Förstår ni då hur lång tid det skulle ta att ta sig till olika länder? man skulle ju knappt hinna komma fram innan en vecka var över, haha. Skulle det inte finnas flygplan skulle jag nog skippa att åka utomlands. Jag skulle aldrig ha tålamod att vänta så länge på att komma fram! Tänk vilken grej att flygplan ens finns? att man kan sätta sig i ett, sitta där några timmar och sedan befinna sig på andra sidan jorden? helt sjukt vad flygplan underlättar. Man kan verkligen upptäcka nya ställen i världen om man är intresserad av det. Det skulle nog inte vara lika populärt att åka utomlands om man var tvungen att åka båt och bil.. Flygplan äger, helt enkelt


Frida

Kilar hem till frida ett tag nu och umgås med henne och sara! hon ska få sin present som hon skulle ha fått för länge sen också haha. Så går det när man bor 60 mil isär.. :* Skriver nog inget när jag kommer hem. Imorgon fyller pojkvännen år så då ska jag fira honom! men slänger in nåt inlägg då tror jag. kommer ett tidinställt "tänk om...." inlägg imorgon runt 1 iallafall :) pusspuss




Mattias 13 år!

Idag fyller ju faktiskt brorsan år på riktigt! så grattis till honom :)


love you!

Dear John

Ni som inte har sett den men har tänkt att se den, sluta läs NU.

Jag vart faktiskt besviken på filmen. Det börjar ju as bra att savannah och john blir in love big time under hans "permission" från armen, och sen ska han iväg och tjänstgöra 12 månader igen. Dom skriver brev till varandra under hela tiden och allt är bara gulligt och sorgligt på samma gång. Sen helt plöstligt har savannah hittat en ny kille, som dessutom är typ dubbelt så gammal som henne osv.. förstod inte riktigt om hon gifte sig med honom för att få vårdnaden om hans son när pappan dog? han hade canser nämligen. Men jag vet inte riktigt, skit besviken blev jag iallafall.

Sen efter några år så kommer John hem, johns pappa dör och han blir ensam kvar så han åker iväg och tjänstgör igen. Sen dör Savannahs kille (gubbe) av cansern och efter några fler år kommer john hem och möter savannah på gatan av en slump och dom kramas sen är det slut? man får ju lixom inte veta om kramen bara var ett "hej vad länge sen" eller "hej nu kommer vi vara tillsammans livet ut". Lite halv taskigt slut.

Jag trodde lixom att efter att han åkte iväg och krigade första gången och dom skrev brev osv då trodde jag han skulle komma hem igen efter ett tag och dom skulle flytta tillsammans och de skulle bli ett happy ending lixom. Så blev det inte alls så! Men i övrigt va den ju bra och romantisk och sorglig och allt det där. Äh den va skit bra!



Även om ni inte läste texten (ni som vill se filmen) så kan ni ju kolla på traliern :)

Tänk om....

Det uppstod en lag på att alla måste ha på sig jumpsuits vart dom än gick?

Vad skulle hända med alla fashionistas där ute då? dom skulle gråta blod, typ. haha tänk va sjukt om det skulle bli så? shit va skönt skulle jag känna! jag skulle trivas som fasen i min leopard overall. Men det skulle nog bli lite tråkigt också? att bara ha samma sorts kläder varje dag, och alla såg likadana ut. Men det skulle ju helt klart vara bekvämt, och ingen skulle kolla snett på en om man kom  med en sån på stan (som folk nog gör nu). Egentligen är ju det samma sak som att man hade på sig overall på vintrarna förut? ;)



kom precis på varför overall heter just overall. Nej jag är inte dum i huvudet men jag har inte tänkt på det förrän nu ;)

Over all = över allt
Man är ju täckt over all/överallt/från topp till tå.


Ledig

Inlägget jag skrev igår "Älska tisdagar", ja, det kan ju bli tvärt om också. haha. Idag när jag satt på tåget för att åka till skolan på min ENDA lektion idag så får jag ett sms från skolan att lektionen är inställd för att läraren har migrän.................... INTE FÖRSTA GÅNGEN DIREKT. Så jag tog tåget hem igen och gick till arena och tränade 1,5 timme. Skönt faktiskt!

Tänkte börja köra som jag gjorde idag, 20 min crosstrainer, 20 min cykel, 20 min på löpbandet och ca 30 min styrka. Beror såklart på hur mycket tid man har på sig. Helst 4 gånger i veckan.

Ska lägga mig och kika på dear john snart tänkte jag, har inte sett den än och alla säger att den är så sjukt bra så får hoppas på det :)





Älska tisdagar

Grymt sköna tisdagar fram till sommarlovet alltså! sick.



Nu blir det träning varje tisdag efter skolan, spikat.

Tänk om....

Ja nu kör vi då,

Tänk om alkohol faktiskt skulle börja klassas som olaglig narkotika?

Det betyder alltså att systembolagen skulle stänga & barerna skulle fyllas med läsk. Vad skulle ni göra då på helgerna ni som inte har så mycket annat för er? skulle ni klara av att gå på en fest utan en enda gnutta alkohol i kroppen?;) näärå skämt å sido. Men hur skulle folk reagera då? fortsätta dricka och bryta mot reglerna eller sluta och få abstinenst för att det inte fanns? Dricka cola till fotbollsmatchen med grabbarna och dricka vatten istället för nubbe till kräftorna? Jag skulle inte bry mig särskilt mycket, finns ju hallonsoda om man vill ha nått gott och dricka lixom. hehe.. Men det finns ju vissa traditioner som sprit "ingår i", nubbe till sillen, nubbe till kräftorna, nubbe och nubbevisor på midsommar osvosv..

Nej men alltså, vad gör det för nytta EGENTLIGEN? om ni bortser från att ni tycker det är kul och va packade på krogen och våga göra lite mer saker än vanligt? våga snacka lite mer? Är det bara det som är grejen kanske man ska bättra på självförtroendet lite och våga ta för sig mer som nykter? borde ju bli bättre så ;) för det är ju det enda det bidrar med som kan vara "bra" - om man nu kan säga så. Eller? har jag fel? Angående traditioner så är dom väl till för att brytas om dom inte är bra?;)


Frustrerande

En kille på facebook har lagt ut en bild på en trisslott som det är 100 000 x10 i vinst på, 1 000 000 alltså. Vilket är bluff, jag sett bilden förut,... Det som jag blir frustrerad är över att jag inte är vän med killen och inte kan kommentera att det är FAKE. Alla verkar tro att det är på riktigt vilket är hur irriterande som helst, haha. Dumma jävlar :)



&Skulle den va riktig skulle det stå ett datum ovanför rutan man inte får skrapa när vinsten senast ska vara uthämtad..

En bloggare la ut den här bilden för någon dag sen också, självklart förstod alla att det var ett skämt men tydligen inte den här killens vänner, haha.


Marlyn Monroe:

"Sometimes good things fall apart, so better things can fall together"


Hallonpannacotta


mm mm mm

Nu har alla gått hem! mattias fick en iphone 4s, presentkort på intersport och sen ett skal till telefonen av mig :) har precis kikat på gossip girl från igår på repris. Imorgon är det skolan som gäller igen, men när jag räknar efter så märker jag att det är 6 veckor kvar till kreta, 6 VECKOR! det är ju hur lite som helst! :) så det känns inte så tungt ändå ;) har också bara en lektion så det är ju sten lugnt.

Har haft ett jätte skönt lov iallafall! Hunnit träffa vänner, hunnit träna (lite iallafall), jobbat 4 dagar, tagit det lugnt, sovit ut några dagar, myst med pojkvännen, shoppat osv. Nöjd med lovet iallafall :)

Tänk om....

tänkte köra några "tänk om..." inlägg några dagar framöver.

Börjar ikväll eller imorgon med: "tänk om... alkohol började klassas som olaglig narkotika".


Tonåring

Imorgon blir lillebror tonåring! men eftersom det är röd dag nu och alla är lediga så firar vi honom idag istället :) rullar in folk vid halv 2, vi blir ca 15 stycken. Jag och ante ställde oss och gjorde 2 hallonpannacottor igår vid halv 12, haha. Innan dom blir det smörgåstårta här hemma! mums. Senare tänkte jag kila iväg och träna kanske, men vi får se hur det blir. Ska iallafall träna imorgon efter skolan för jag slutar typ halv 11, nice! Ha en bra dag!




Brunt långt hår

vill haaaaaaa vill haaaaaaa.....


fan, idag är en sån dag när jag skulle kunna åka till ica, köpa en färgburk och sen sätta i mitt gamla löshår igen. När jag gick i typ 8:an så körde jag på löshår och brunt hår, älskade det och fixade alltid till det och det såg alltid okej ut, inte sådär tunnt och fult som det kan se ut när man inte har löshår. Löshår is the shit! varför slutade man med det?

När jag färgar brunt igen, (ja jag kommer färga brunt igen, nån gång) så ska jag nog köpa löshår också, om mitt hår har växt ut tills dess så köper jag endast för att få håret tjockare och lättare att se fixat ut utan att egentligen ha fixat så mycket? om ni förstår haha ;) åh, vissa dagar älskar jag färgen jag har nu och vissa hatar jag det, jag tycker om att byta färg på mitt hår men det sliter ju så mycket..

Godis

På påsken är det okej att äta massa godis.. eller? jag mår fan dåligt av att trycka i mig godis alltså haha. Känner inte att jag behöver det egentligen så varför äter jag? jag är inte direkt sockerberoende som många andra osv, brukar faktiskt inte äta godis, mest nötter. Men det känns lixom som att godis är en del av påsken och då är det okej ..

Aja igår gick jobbet bra iallafall! hann hem och fixa mig lite efteråt innan vi åkte till saras familj och käka påskmiddag! aas gott, förrätten va inte riktigt min grej förstod dom haha men resten va skit gott! potatis och fisk och as god efterrätt! Efter all mat så kila vi iväg och kika på harrypotter på tv haha, den va sjukt lång tror jag? runt halv 2 skjutsade ante hem oss så somnade väl inte förrän halv 3 kanske. Skapligt trött imorse men vaknade ändå rätt tidigt. eller typ halv 10&somnade om.

Nej nu ska jag göra mig iordning lite och om några timmar ska vi till mormor och morfar och käka påsklunch eftersom jag inte kunde det igår pga jobb! mysigt :) ha en bra dag!


Påsk

Ante kom hit igår och kika bb med mig, standard! har kommit på att marcel är en fet idiot, iofs började jag förstå det för länge sen, men ärligt talat skicka ut honom bigbrother, inte kul att se på när folk hoppar på oskyldiga människor om onödiga saker för att må bättre själv. USCH

Idag åkte jag och jobbade 12-6, jobbade med sara hela dagen och det gick väldigt fort tycker jag! det gick rätt fort att komma in i rutinerna igen också vilket var skönt :) trodde inte ens att jag skulle våga ta kassan idag men det gjorde jag lika mycket som i somras! hihi. Gick hem till ante sen och så åkte vi hem till mig och grillade med familjen, hur gott som helst! imorgon blir det jobb igen, 2-6 dock så blir sovmorgon :) &direkt efter jobbet kilar jag hem till sara och käkar påskmiddag, hörde talas om 3 rätters, mums!

ska kika bb och bara mysa ikväll, ante har köpt största godispåsen med alla mina favorit godisar hihi, söt ♥


on my way

Nytt


Den här fina köpte jag idag på gina, har kollat på den jätte länge och när matilda sa typ "du kommer alltid vilja ha den där om du inte köper den...." så köpte jag den. haha, den är mycket finare i verkligheten med färg och allt :) Sen har jag köpt en mini present till ante som hör till hans riktiga present, sen köpte jag en present till lillebror som fyller år dan före ante och så köpte jag lite grejer till mamma som hon behövde.


jag idag, körde på min gråa luvtröja, jeansvästen, svarta jeans och röda converse. Trivs rätt bra i västen ändå!


BTW. Fixade instagram idag, det har ju kommit till sonyericsson osv nu också haha. Jag heter iallafall ssanneee där om nån vill följa. Kanske inte är så jätte aktiv men får se! har inte ens lärt mig det än haha.




Converse


Ap snygga skor - mina.

Igår kväll efter träningen åkte jag hem och duscha och käka sen kila jag och sofhia till ranya och umgicks med henne ♥ myspys. Sen kom ante och hämtade mig senare så blev de bb repris innan vi sov.

&Imorse åkte jag till västerås och mös med eve (som nyss kommit hem från egypten) och matilda. Eve va skit brun, inte kul alls haha. Vi gick på stan, handla en hel del. Minst till mig själv haha, lite små presenter osv. Fick ett par orangea converse av eve som kostade 125 kr i egypten och ser exakt ut som ett par vanliga? har till och med jämfört! Käk på jensen hann vi med och as god glass också! älskar mina fina vänner ♥

Nu ska jag in i duschen sen får vi se, ska upp och jobba imorgon så blir nog lugnt :) iofs börjar jag 12 så blir ju lite sovmorgon ändå :) Sen imorgon kväll när jag kommer hem ska vi grilla hamburgare, fyyyyy va gott! ha en bra kväll hörrni, puss

Träning

Igår kväll kila jag och ante och träna, blev en kortis bara men bättre de än inget! sov där sen också och imorse drog jag iväg på jobb kl 9, hade fullt upp men det är så kul, på morgonen hade jag dock bara 2 kunder men på eftermiddagen hade jag typ 5 mellan 12-4, haha.

Ska kila och gymma lite nu tänkte jag, ska på yoga med sofhia kl 6 så passar på innan det så att man kan åka hem direkt efter yogan :)


Promenix



Tog en promenad i det fina vädret idag, nice. Kom en jätte söt kisse fram springandes till mig på vägen haha. Ikväll ska jag nog och träna med ante och robin, sen följer jag nog med ante hem. ha en bra kväll! puss

Jag igår




drog på mig ett par cheap monday jeans som jag köpte i typ.. femman-sexan kanske? som passade, nöjd tjej, älskade dom här byxorna då! gillar dom fortfarande, dom satt dock lite tight över röven så den blev rätt platt haha, stramade lite runt magen när man satt också men vafan.. ska man vara fin får man lida pin? eller?


Myskväll

Igår kväll kom ante&filip och hämtade mig vi halv 8 så åkte vi och käka. Sen åkte vi och hängde med sofhia,robin,matte,alfons och linnea ute ett tag innan vi åkte hem till alfons och va där resten av kvällen, kika film, kika bb, snacka, skratta, haha. Ante hängde med hit och sov sen också :) Imorse låg vi och drog oss rätt länge, skönt det. Ante åkte nyss härifrån och jag ska ut och ta en promenad i det fina vädret :)




Platt hår för ovanlighetens skull






Påsklov på riktigt

ja lovet börjar ju typ idag egentligen. v.14. Igår orkade jag inte skriva nånting, va somsagt i norberg först, sen hos farmor och farfar, sen kika jag gossipgirl premiären med mamma (världens bästa serie) sen kom ante hit och vi åkte och köpte kebab pizza och moffa i oss den till bb live. Jimmy åkte också, jag har ingen kommentar alls om jimmy faktiskt, märker inte av honom så överdrivet mycket så det gjorde ingenting alls.

Imorse åkte jag till e:sons och jobbade 9-3, efter de gick jag ner till mamma och jobba till ca halv 5 så kom hem för en stund sen. Ikväll blir det nog häng med mitt hjärta, robin, sofhia, filip och linnea, par dejt eller? haha nä men vi hörs :) puss


okej?



RSS 2.0