SAMSUNG GALAXY S7 EDGE

Igår fick jag hem min nya telefon! Så glaad :) får hoppas den funkar bra bara. Tror jag hade min förra samsung i 3 år! Rekord, annars brukar dom typ hålla 1 år haha. Men jag håller tummarna för den här nu! :) 
 

LOFSDALEN

Hej där! Igår morse åkte jag och ante mot lofsdalen för att hälsa på sara och Linus! Igår åkte vi bandvagn upp på fjället och kika på en skidtävling. Och imorse åkte vi skidor, super roligt men träningsvärk blir de nog imorgon ;) har även hunnit vara och kikat på deras nya hus som dom ska flytta till, och nu har jag nyss klippt sara och ikväll blir de påskmiddag med hennes kollegor. Sen åker vi hem igen imorgon!
 

 
 

 
 

JOEL

Satt och tänkte på dig en ledig stund. På en rolig grej som hände för typ 6 veckor sen. Vi skulle upp och träna, jag och ante kom dit en stund före dig och Robin. Vi tränade och blev sen klara en stund före er. När vi sagt hejdå och går ut mot bilen så har du parkerat typ 1 cm från min sidospegel. 
 
Vi kommer alltså inte in i bilen, vi vänder tillbaka in och där står du och väntar på oss, och asgarvar, haha. Det slutar med att ante får krypa över till förarsidan från passagerarsidan för att vi ska komma därifrån. Men gången efter fick du allt tillbaka :) .. kommer sakna dina roliga påhitt. Du kunde få vem som helst att skratta. Fina vännen, vi saknar dig. Vi ses i Nangijala. 
 

MINA HJÄRTAN

I helgen kom Frida hem från Helsingborg, Sara från Lofsdalen och Sofi från Uppsala. Under tråkiga omständigheter dock, men det är så skönt att så fort vi ses är det som om vi aldrig varit isär. Vi bor alla i olika städer nu mer, men det förändrar ingenting. ♥
 

ALLTID SAKNAD

Igår var det begravning för Joel. Det var så himla fint, men samtidigt så hemskt. Där satt familj, släkt, vänner och andra anhöriga. Väntade på att få säga hej då en sista gång, säga hej då till en människa som knappt fått börja sitt vuxna liv. Säga hej då till en människa som spred sån glädje, var så omtänksam, aldrig gjorde något ont mot någon. Det gjorde ont i alla att verkligen inse att det är såhär det är. Han kommer inte komma tillbaka. Men han kommer alltid finnas med oss i våra tankar och minnen. Vi är så många som saknar dig Joel, jag hoppas du kan se det. 
 

TATUERING

Fyllde på lite färg på insidan av armen i måndags! :)
 
 

MAKEOVER

Här har ni två makeovers gjorda dom senaste veckorna! Roliigt :)
 
 

ONSDAG

Hej på er. Nu var det ett tag sen jag skrev här igen. Vi alla har några jobbiga veckor bakom oss, jag har försökt träffa mina fina vänner, familj och andra en del. Jobbat på och börjat tänka lite mer positivt igen. &Allt har börjat sjunka in en del.
 
Vi ska på Joels begravning nästa vecka, så nu är det lite fix inför det. Så sjukt att man ska behöva gå på en väns begravning när man bara är 21 år.. det är inte rätt. Inget av det här är rätt. Vi får ta oss igenom den så gott det går. Det är nog först när den är över som vi kan börja blicka framåt lite igen. Men vi kommer aldrig glömma, vi har massor med fina minnen kvar ❤ ..
 
Vi ses igen
 

RSS 2.0