SPANIEN BILDER

Tänkte lägga upp lite bilder från Spanien, har helt glömt bort det! Vi har verkligen haft det sååå himla bra! Området vi bodde på var skit fint, vädret var toppen och sällskapet var underbart! Hela resan var hur bra som helst :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

GESÄLLPROV

Ja ni! Igår var det "äntligen" dags för mitt gesäll prov. Det var en lång dag med mycket press och tankar. Jag trodde tillslut att jag skulle kugga på alla 9 moment. Men jag missade bara på 2! Men sen hade jag även ett moment som inte blev bedömt överhuvudtaget. Jag hade missuppfattat reglerna och gjorde ett slarvfel, jag använde maskin på herrklippningen för att snygga till linjerna runt om. Vilket man inte fick, slarvigt.. Därför bedömdes det momentet inte alls. Så man kan säga att jag missade på 3 men ett var slarv. 

Så dom 3 momenten får jag göra om tidigast i september. Så nu ska jag leta på bra modeller till dom momenten! :) Känns helt okej iallafall, bara 3 moment kvar innan man är färdigutbildad!! Fick iallafall mvg på bruden och vg på permanenten, dom enligt mig jobbigaste momenten. Så de va nice!


SEMESTER

Det är så skönt att bara vakna på morgonen, äta frukost, gå ut i solen, käka lunch, gå ut i solen, slappa, lyssna på musik, ha roligt. Det här är såå guld värt! Idag har vi haft en sån slapp dag, himla skönt! 

Igår var vi på ett stort köpcentrum, tog ett bra tag att ta sig dit kan jag lova haha. Tog bussen till ett ställe där vi skulle byta buss, men då gick det ingen buss förrän efter 2 timmar. Så vi började gå, skulle ta 20 minuter att gå sa busschauffören, tjena att det gjorde, tog nog närmare en timme eller mer hahaha. Men vi kom fram iallafall! :) Hittade lite smått och gott. 

Ska snart till saltsjöarna och kika Tänkte vi. Där är det himla mycket salt vilket betyder inga fiskar, passar mig super!;) Sen är den rosa! Så ska fota lite där. Ha en super bra dag, det ska jag ha! 


RSS 2.0