VÄSTERÅS

Igår blev det mysdag i Västerås med mamma och brorsan ♥ Käk och shopping. Handlade mycket vanliga basplagg faktiskt! Känner ofta att jag saknar sånt. Så det blev inte så mycket färg och mönster inhandlat haha :) Nöjd iallafall! Och idag har det varit en lugn dag. Skönt och vila upp sig! Har hälsat på hos mormor och morfar leif, fixat med poolen, haft ost och kex mys osv :)

Imorgon väntar jobb igen!




NIKE AIR MAX 90

Beställde ett par nya nike air max. Skönaste skorna jag haft tror jag! Mina andra är typ förstörda för att jag haft dom till jobbet. Dom är alldeles fulla med små hårstrån som inte går att få bort, så dom får vara jobbskor numera haha :( Även om jag inte jobbar i dom så ramlar det i hår när dom står på golvet eller i garderoben, antingen från arbetskläder i garderoben eller när man sopar av sig eller har hår på strumporna när man slutar.. Så dom här fina somriga fick det bli nu!! :)
 
 

BEUNDRANSVÄRDA

Mina två bästa vänner är några som jag beundrar enormt.

Frida som flyttade till åre när vi slutade nian har redan hunnit bli en riktigt duktig kock, hon har praktiserat på toppresturanger och driver nu en egen golfkrog med sin vän Maja, i Småland dessutom. Hon har även hunnit med en livs resa i australien på ett gäng månader. Inte illa för att vara 20 bast enligt mig! Sjukt imponerande faktiskt :)

Och min äldsta barndomsvän Sara, åkte till alperna själv, i fem månader för att jobba och uppleva nya saker än det som erbjuds här hemma. För att sedan komma hem och vända och nu är hon utomlands ca ett halvår igen och jobbar! Älskar att hon gör det bästa möjliga med sitt liv. Vill hon göra nånting så gör hon det, utan att oroa sig så himla mycket hur det kommer gå. Det löser sig sammanfattar hennes tänk rätt bra tror jag :)

Älskar att mina tjejer gör vad dom vill göra. Dom vågar och testar. Jag är nog lite fegare och för hemmakär för att bara kunna åka iväg sådär. Även om jag ibland önskar att jag gjorde det :) Eftersom jag har jobb och måste göra klart lärlingtimmar för att få avlägga gesäll prov så måste jag ju ta den jobb chansen jag fått här på hemmaplan. Men jag önskar att jag kunde träffa mina tjejer oftare ♥




MIDSOMMAR

 

JUNIBILDER

 

MIDSOMMARAFTON

Hade en såå bra midsommar igår!! Började dagen med att åka till avesta med ante och mattias, köpte lite nödvändiga saker. Sen klipptr jag ante och tjabo, sen blev det lunch och efterrätt hos mormor och morfar leif med familjen ♥ mys. Senare åkte jag och ante och grillade med linnea och filip, sen kom de massa andra sköna vänner dit! Hade bla. kubb turnering och jag Axel och Gustav vaann! hehe.

Var både gamla barndomsvänner som man inte träffat på ett tag där, och nyare vänner som man inte känt så länge. Så roligt att alla kan hänga tillsammans utan problem ♥ Alla som man tycker om ♥ Hade en toppen dag iallafall :) Nu blir de larsbo mys resten av helgen!




LEDIG FREDAG

Hej på er! Imorgon fick jag ledigt av min snälla chef. Det är ju trots allt midsommarafton och allt ;) hehe. Skulle egentligen jobba till ett men nu får jag långhelg istället!!

Firar midsommar med släkt på lunchen sen hänger jag med fina vänner på kvällen ♥ Hoppas på skapligt väder.. :) Ha en fin midsommar!



lillebror och jag för någon dag sen ♥

STUDENT

I helgen kikade jag på student utspringet med ett gäng grabbar. Vi blev lite förvånade när jocke kom och överraskade oss där också!! Han har bott i England ett år och hade inte sagt att han skulle komma hem :) Så då blev vi glaaada. Mötte Sofi där så hängde med henne upp på stan sen! Sen firade jag sofhia lite senare när hon hade kommit hem från akuten.. klantskalle :) hon mådde bra iallafall!

I söndags blev det mysdag i solen, kubb och god mat. Sen fick jag och ante nåt ryck och åkte till västerås och köpte en 5 meters mark pool. As skönt :) Var ju dock inte lika lätt att få till allt som vi trodde haha. Ful är den men bättre än ingen pool!:)




LÅNGHELG

Spenderade hela långhelgen i larsbo! Det var så skönt att bara vara. I fredags tog vi sovmorgon innan vi åkte till larsbo. Sen blev det rättså lugn dag. Hela lördagen var vi ute, fiskade först på morgonen innan jag ante och tjabo åkte till Smedjebacken på marknad! Handla lite och spela lite haha. Sen fiskade vi lite mer när vi kom hem :) Och söndagen spenderades också mest ute i solen. Klippte lite gräs och tog de lugnt. Fixade naglar och peelade hela kroppen! Så det blev en skön dag det med.

Nu är det ny jobbvecka som gäller.



Fick min första fisk på kastspö i helgen också! haha

RSS 2.0