KÖRKORT!!!

Igår blev det äntligen min tur att få körkort!! så sjukt skönt, ni anar inte! eller jo det gör ni kanske, men åh. Klarade som sagt teorin i måndags och igår morse hade jag uppkörning. Jag slapp göra någon säkerhetskontroll och fick bara ställa in stolen och sånt. Sen tyckte jag att det blev en ganska kort uppkörning, ca 20 min kanske? fick parkera, köra på landsväg, svänga från landsväg, vända på smal väg, köra på små 30 vägar, köra lite i stan, ungefär så!
 
Åkte till mammas jobb där dom bjussa på tårta för att jag klarade det! haha. yummy. Sen tog jag mammas bil hem ;) hehe, sjukaste känslan att köra HELT ENSAM.. Men det gick bra! :) Kilade hem till robin sen och hängde lite med honom ante och sofhia, sen fick jag agera chaufför till brorsan som skulle och spela bandy. Sen körde jag hem sofhia vid halv 3 och så åkte jag till sara och testade frisyrer på henne tills vi har långhårs prov. Sen hämtade jag mattias från bandyn och åkte hemåt! Så det blev lite körning igår ändå :) kuuuuul! på kvällen fick ante åka med mig och lära mig tanka bilen också, haha. Kan ju vara bra att veta hur man gör det lixom! Nu blev det mycket bil snack men det känns så befriande att slippa oroa sig över körkortet längre.
 
(imorse blev det dock lite drygt, robins dörrar hade fryst fast, så jag skulle köra istället, och när jag kommer ut till min bil så har låset frysit så jag kan inte låsa upp bilen... haha, slutade med att snälla mamma skjutsade oss ♥)
 
 
 

UNDERBARAVÄNNER

Mina fina och jag när vi jobbade med projektarbetet i lördags!

WOHOOO

Igår hade jag teoriprovet och klarade det!! 57 points fick jag, glaaad. Slipper man plugga på det mer haha.. Så nu är det bara uppkörning kvar! eller bara och bara.. håller tummarna iallafall. Eve och matilda stog utanför och väntade på mig och eve va nog gladare än jag, hahaa :) Innan och efter provet så höll vi på med vårat projekt arbete. Så kuuuul! Börjar närma sig slutet nu :)
 
Idag skulle jag egentligen haft körlektion så åkte hem vid 1 men den var inställd. Så körde en timme med mamma istället! Sen hann jag klippa mattias och så har jag nästan gjort klart ett psykologi arbete som ska in nästa vecka! toppen. Tog några timmar, på kvällen blev de mest lugnt. Nä godnatt på er!
 
 
 
 
 

ATTITUDE MÄSSAN

 
Lite bilder från mässan. Dåliga dock. Kikade på fokis modevisning och en annan modevisning där andreas wijk sjöng litegrann. Dom hade tandblekning för 1200 som egentligen kostar ca 4000 så jag var sååååå nära på att köra..

PROJEKT

 
Hej! Nu va de ett tag sen jag skrev här igen. Vecka som har varit har varit rätt dryg. Tidiga mornar och sena kvällar, iofs börjar man nästan bli van... usch. i tisdags åkte jag till skolan tio i 7 och kom hem kvart över 9 lixom. (då hade vi dock "information" på kvällen inför gesellen, som förövrigt var rätt onödigt för allt som sa står på hemsidan) Den lediga tid jag har haft har jag lagt på att övningsköra och plugga teori mest. Hinner inte med så mycket mer än så.
 
I fredags va de rätt kul iallafall då va vi på mässa i sthlm med hv klasserna från skolan, attitude mässan! Fick med oss massa prover på skönhetsprodukter hem och såg massa kändisar, haha. Bra dag iallafall! på kvällen gick jag och la mig tidigt för på lördagen åkte jag till västerås tio i 7 på morgonen och så gjorde jag matilda och eve 3 teman på vårat projekt arbete. Det gick toppen och de är ju faktiskt roligt det också! När jag kom hem så pluggade jag lite teori, duschade osv sen tog jag tåget till söderbärke där ante hämtade upp mig. Spenderade kvällen/natten i larsbo med alla i familjen där. Kika prisonbreak sent inatt, det är ju så bra! mys. Den här dagen mina kära vänner har jag övningskört och pluggat teori. Tror det mesta börjar sätta sig även om jag nog inte kan allt man ska kunna, men får hoppas på det bästa. Ska göra några fler tester innan det är dags.
 
Imorgon kilar jag till västerås igen på min lediga dag och gör projektarbete, 3 nya teman med matilda och eve :)
 
  

LAST NIGHT

Igår när vi hade kommit hem så packade jag upp, duschade och fixa lite. Sen kom ante hit och gjorde pizza med mig och sen kom robin också och käka med oss! Hängde här hela kvällen, kika film osv. Sen kom sofhia vid halv 11 också. Kika på en dokumentär om en kannibal. Helt sjukt.. Det finns tydligen sidor på internet där folk lägger ut annonser för att dom VILL BLI UPPÄTNA. Fattar ni hur sjukt? &där går kannibaler in och letar efter folk som dom ska käka upp.. alltså.. aja, sofhia och robin blev kvar här rätt sent iallafall ♥ 
 
Fick hem nytt löshår igår som jag har beställt också! Mycket mer hår än vad jag kommer ihåg att jag fick förra gången! Ska ha till balen och till studenten. Fast jag kommer nog använda det annars också ;) hihi . Måste bara vänta tills jag ska färga håret sista november. Nu är mitt för ljust eftersom färgen har släppt i topparna där jag hade orange.. Men det blir nog toppen :) Idag har jag tänkt plugga teori massor. Har gjort massa frågor och läser på.. Sen kanske jag hinner sy ihop löshåret och sy på clips. Får se :) solsidan och gossip ikväll också, bäst!
 
 
Balklänningen!

RESTINPEACE..

 
När vi var uppe i sälen så fick vi höra att 4 killar hemifrån varit med i en bilolycka under kvällen, där bilen hamnat upp och ner i vatten, och 2 hade tyvärr inte klarat sig.. Det blev lite.. omtumlande. Skänker än en gång en tanke till familjerna och alla runt omkring ♥ Vila i frid Pontus och André..
 
Ta hand om era nära..

HOME

 
 
 
Sådäär. Är hemma från sälen nu! Har haft det jätte bra! Har hunnit med bio, bastu, matlagning, promenader, film, prisonbreak osv! myst och tagit det lugnt mest alltså ♥ I onsdags blev de mest bara matlagning och prison break på kvällen! och i torsdags promenader, matlagning och film osv. Breaking dawn del 2 var sjukt bra faktiskt.. såg den igår kväll! Men det är ju skit tråkigt samtidigt för det är ju lixom slut nu .. haha. Vi kom hem vid 11 från bion igår kväll och då satt vi igång bastun och gjorde ansiktsmasker! mys.
 
Vägen till och från sälen va ju bara liiite dryg.. Ingen musik i bilen, lång väg, tråkigt väg. Haha, men de gick rätt fort ändå! Snacka massa och satt tillslut på musik på mobilen några svängar, så vi satt och vissla ikapp till "wistle". Och så hade jag otur att ante kunde typ ALLA låtar jag hade på mobilen. &när man äntligen trodde att han inte kunde en låt (så att han inte kunde sjunga med) så kommer refrängen "THIS GIRL IS ON FIREEEEEEE! YEAAAAAAH THIS GIRL IS ON FIREEEEEEEE" (tänk er världens tjejröst, ett försök till det iallafall, och ett ansiktsuttryck som om han höll på och skita på sig eller nåt). Haha dör..  Tog oss hem hela iallafall! Det va knappt nån snö där uppe.. lite i backarna men inte mycket alls.
 
 
  
 
 

SÄLEN

Tänkte slänga in ett inlägg här innan jag kilar till sälen imorgon med min kärlek! vi firar 4 år tillsammans och 1 års förlovning på torsdag så vi åker upp dit och myser lite ♥ Handlade käk idag och så har jag packat väskan nu ikväll, ska bli så otroligt skönt! Vi har bokat bio, breaking dawn del 2 en kväll, längtaaaar. Sen blir det väl mest lugnt, mysiga promenader, prison break kvällar (hehe), matlagning, bastu, kanske tar en sväng till badlandet? nytt försök på att baka pepparkakor? vi får se! blir nog toppen :) tid för varandra får vi iallafall ♥ Kommer hem igen på lördag så jag skriver väl nånting här då :) ha de så bra så länge! kraaaaam
 
 
 

PRAKTIK

godmorgon. sitter på praktiken och väntar på att nån kund ska komma på drop in! har haft en morse men nu börjar det bli lite segt utan haha. får städa och fixa lite så länge!

igår kväll bakade jag och ante pepparkakor lite spontant sådär. den ena låten blev bränd och den andra för mjuk. haha fan. Robin och Sofhia kom hem till mig på kvällen också och kika solsidan och så :) sen blev de prison break resten av kvällen!




SÖNDAG

Hej på er! i helgen har jag varit i larsbo hos antes pappa. Vi va en hel drös där i helgen haha, 10 stycken tror jag vi blev, mys! I fredags blev de mest lugnt, käka tacos, spela lite uno och kika på xfactor osv :) vi har börjat kika på prison break också. Sjukt bra serie, varför har jag inte sett den förut?? så nu har jag och ante lånat med oss 2 säsonger hem som vi ska kika på innan vi tar dom andra 2. Sjukt bra alltså. Vi har sett ett gäng avsnitt, igår natt satt jag ante linnea niklas tjabo affe och casper uppe till ca 2 och kika. Jag blev lixom inte ens trött och ville bara se fler, jag som brukar somna innan halv 1 vare sig jag vill eller inte lixom. tss
 
Imorse väckte antes syster alla vid 9 så blev de frukost med hela familjen eftersom de va farsdag :) då fick vi höra av grannarna att en varg hade gått förbi ute på gården bara en halvtimme tidigare. Tusan också att vi inte vaknade lite tidigare alltså!
 
Hade körlektion i fredags innan vi åkte till larsbo också! det går bättre och bättre! läraren tycker min körning är bra så det är mest "småsaker" vi tränar på, t.ex att komma ihåg dödavinkeln när man åker över cykelbanor, kika i speglar innan man blinkar, vid vilken linje man ska stanna, högerregel, ja ni vet. Känner mig säkrare på teorin nu också, har skrivit av allt i boken som jag inte kan så att jag kan plugga på det extra mycket utan att behöva läsa boken 200 gånger. Så de känns skönt! håller tummarna tills det är dags och när det är dags.. hihi.
 
fixade lite hår på gymnasiemässan tillsammans med några andra från klassen i onsdags. Älskar ebbas frippa! (blonda) Det roliga är att den är super enkel.. tar typ 5 min att göra, haha.
 
 
 

HALVUPPSÄTTNING


LOVEYOU

cheerleadern och tandborsten. heheheh, bästa!

PROJEKT

Idag har jag eve och matilda jobbat med vårat projektarbete hela dagen! vi ska göra en fotobok men bilder på olika teman som vi har hittat på. Lite "konstiga" teman eller vad man ska säga. typ skräck, eld, is, godis, ja ni fattar, lite annorlunda. As kul! så vi började med tema skräck, cheerleader och tandborstar (haha vad får vi allt ifrån). De va skit kul :) får hoppas de blir bra det här!
 
 
 

GREENMAN

Igår började kvällen med lite häng hos robin med killarna, linnea och sofhia! sen kila vi vidare till frida och va där till halv 12 och körde lite lekar osv innan vi drog till gm. Va ju maskerad så jag va fånge igen haha. Men byxorna bytte jag ut mot ett par svarta jeans! Dansade och hade kul tills det stängde ungefär :) kul och träffa frida igen som inte är hemma så ofta, min galna tjej ♥ hängde med ante hem och sov sen! mys. Mina vänner är underbara, helt otroligt!
 

!

Snodde en bild från sofhias blogg. JA NI SER JU. Skönt de ser ut va?
 

REGNBÅGE

 
I onsdags på jobbet så lekte jag lite. Det här kommer användas till vårat projektarbete. Ni kommer få se nån gång till vad ;)

TRIPLEHELIX FORWARD

Igår eftermiddag åkte jag ante robin och sofhia till västerås och busade lite. Jag och sofhia gjorde triple helix forward, som på bilden! super nöjd :) dock inte så fina läksmycken men när man får byta blir det stenar!
 
Var faktiskt inte så skönt kan jag lova, det gjordes med kanyler och för att ha det värsta klart så gjorde han alla hålen först och sen drog han ur och satt i smyckena. &så va han ju såklart tvungen att trycka upp en spegel i fejjan på mig så jag fick se när alla 3 kanylerna satt där innan han satt i smycken, as tjocka såg dom ut och vara då. usch haha
 
De va nog att det var 3 hål som var det värsta, hade det varit ett hade det gått fortare och inte gjort lika ont. Men de va ändå inte fullt så farligt som jag trodde. Efteråt kunde jag iofs knappt skratta för det drog ända upp i örat. Så nu gäller det att tvätta det morgon och kväll och inte spraya hårspray eller sånt på det. Ska försöka va skit noga så att jag slipper infektioner och sånt. Längtar tills det har läkt klart! Nu gör det bara skit ont när man ska göra rent med tops osv och jag måste sova på fel sida..
 
Efteråt käka vi lite på max, gick på ikea, ica maxi och köpte byxor till sofhia innan vi åkte hemåt! Är iallafall as nöjd. Puss

KVÄLLSBAK

Har precis lagt mig i sängen efter en myskväll hos min fina vän <3

dagen började med nybakt bröd från Ica till frukost med min kärlek <3 sen har jag klippt hans bror och Tony och så har vi varit upp med min bil så dom har fixat pyspunkan. Sen har vi mest bara myst runt och tagit det lugnt! sen vid 7 åkte vi till ip och kika bandymatch med killarna och tjejerna. Sen spenderade jag resten av kvällen hos Sofhia. Vi bakade kolakakor och chokladbollar(!!) och så började vi se på "torka aldrig tårar utan handskar" som har gått på tv. Tjej kväll deluxe medans killarna är hos Robin och har spelkväll/natt. nä nu ska jag sova, natti!




RSS 2.0