LEVA LIFE?

Okej så nu ska jag bli lite too deep här. Nu när vi var i Tällberg började jag fundera på framtiden, vart man vill bo, vad man vill hinna göra, vad man vill jobba med, vad man vill att livet ska ta vägen. Man lever bara en gång, det vet vi ju. Vi vet ju också att man ska göra det bästa av det på grund av den anledningen. MEN, hur gör man det bästa av livet? 
 
Jag har haft en dröm om att kanske flytta utomlands, bo i någon mysig stad i Spanien, eller kanske Italien? Jobba på någon lokal liten butik, ni vet sådär så att man känner alla som kommer in, den äldre mannen som alltid köper tidningen varje morgon, den lilla killen som alltid får springa ner och köpa mjölk åt mamma, hänga på stranden på kvällen, gå ut och äta med vänner, okej vi kan säga som på film, är det inte så det ofta är där? haha. Jag kanske drömmer för mycket.
 
Men okej, sen finns det en sida som känner att det finns såå mycket att upptäcka och se i USA, kanske jag skulle flytta dit, prova det livet, eftersom jag bara lever en gång som sagt. Lite lyxigare, lite stroppigare?, spendera kvällarna på miami beach kanske? Låter ju inte helt fel. Men man kommer alltid tillbaka till tankarna om familj och vänner, dom skulle man ju sakna. 
 
Men grund frågan är ju, är det någon annan stad eller till och med något annat land som skulle få mig att känna att jag fått ut det mesta och bästa av livet? Eller är min nuvarande vardag, i en liten stad i Sverige, med ett vanligt jobb och semester 4 veckor om året det jag kommer trivas bäst med? Jag vet inte riktigt, det låter ju lite tråkigt och leva så resten av livet. Men jag antar att man får se vart vägar leder, man hittar nog sin plats tillslut, eller så har man redan hittat den men man vet det bara inte än.
 
I min bok är det mycket värt att ha nära och kära runtomkring, det känns tryggt och jäkligt roligt. Så egentligen har man väl det viktigaste man behöver några minuter ifrån sig, det är inte alla som har det så. Man får nog prioritera vad man själv tycker är viktigt i livet och utgå ifrån det. Tankar?
 
 
 
 

GREEN HOTELL TÄLLBERG

Sista semesterveckan har gått till att göra lite nytta haha. Ante har också varit ledig, så vi har passat på att hälsa på våra nära och kära, fixat hemma, men också unnat oss att vakna på morgonen och vara lite lata, och sen bestämma vad vi vill göra under dagen. 
 
Lördag - Söndag har vi spenderat i Tällberg! Vi bodde på ett super mysigt hotell som hette Green hotell. Lite gammaldags myskänsla! Vi var mycket ute och gick för det var såå himla mysigt i hela Tällberg! Tänk er barnen i bullerbyn, den känslan fick man typ överallt. Små slingriga vägar, gamla röda hus, små gårdar med djur, mysiga fik, små butiker osv. Första men absolut inte sista gången vi besökte Tällberg om vi säger så! :) Super mysigt att åka iväg lite ensamma också, utanför vardagen lixom. Det måste man nog unna sig ibland! :)
 
 
 
 
 
 

SÄLEN

Hej på er :) I Onsdags kväll förra veckan blev det lite sleep over hemma hos oss. Antes syster plus sambo och antes lillebror blev bjudna på käk här och sen sov dom kvar, vi åkte ju till sälen på torsdag morgon sen. Hade dom sovit hemma hade vi inte kommit iväg i tid om vi säger så ;) haha. We know them well.
 
Vi hade det super bra i Sälen iallafall! Vi fiskade första och andra dagen där, vi fick super fint väder första dagen där iallafall! :) Anna, Krille och barnen kom upp på Fredag kvällen sen, så på Lördagen åkte vi den årliga turen till Norge haha. Vi åker alltid till Norge och köper tomatost och brus när vi är i Sälen. Sånt som inte finns i Sverige :)
 
Senare på em tog vi en vandringstur, gick upp igenom trollskogen så att ungarna skulle få se nåt roligt. Dom verkade gilla det iallafall :) Sen fortsatte vi upp till toppstugan, fikade lite där innan vi gick ner igen. Så mysigt! Jobbigt sista biten, tro mig, men mysigt när vi väl var framme haha. På kvällarna blev det lite skipbo, vissa bastade osv också. Blev såklart sälen kebab både torsdag och söndag också ;) haha åh.. Lägger upp lite bilder här under :) 
 
 
 
 

FULL RULLE

Idag har det varit fullt upp hela dagen, fast jag vet inte riktigt hur haha. Började med att få nya fransar imorse! Sen fixade jag till några släktingar i håret, sen blev det lite träning hemma, packning inför sälen och senare hängde vi hos mamma där vi grillade med henne, magnus, mattias och emma. Vi hade så mysigt, älskar min familj såå mycket! Är så tacksam över hur bra jag faktiskt har det. Vi käkade ute i solen, snackade, skrattade och hade det bara super bra ♥
 
Senare blev det en sväng till gymmet med Ante och Robin också, välbehövligt :) 
 
 
 

ARBOGA

Igår hängde jag med två gamla klasskompisar från gymnasiet som jag fortfarande har kontakt med. Jag och Eve ses rätt ofta och nu har vi tagit tag i att börja träffa Matilda och Laura mer igen också! Såå mysigt :) Laura är utomlands för tillfället men jag och eve åkte till Arboga för att hälsa på Matilda. Sist vi var där bodde hon hemma hos sina föräldrar, vi gick på gymnasiet osv då. Nu har hon egen lägenhet, sambo och två super fina katter! Var väl sisådär fyra år sen vi var och hälsade på i Arboga sist haha.. Vi fick se lägenheten iallafall, blev bjudna på käk där, sen åkte vi till stallet som hon fortfarande hänger mycket i och där hon har sina hästar. Sen åkte vi till ett super mysigt glass ställe där man fick sååå fina och goda glassar! Vi hade en super bra dag där iallafall, så glad att jag har mina tjejer!
 
 
Åkte med Eve till Västerås igen sen och så gick jag och kikade lite i affärer, senare på kvällen blev det lite häng och en prommis med Ante Tjabo och Casper (pokemon...:) ) och ännu senare hängde jag med min bror på ballkongen några timmar. Älskar att spendera tid med dom jag älskar! Min bror är världens bästa, skulle göra allt för honom. Så glad att jag har min bror!

FLINGOR

Jag prenumererar ju som ni vet på glossybox, så i förra boxen fick man erbjudande från mymuesli att beställa en muesli och så fick man 6 andra smaker på köpet för att testa. Så det gjorde jag såklart :) Ska bli såå spännande att testa alla. Har redan testat chokladen och den var super god! 
 
 
 

FISKE OCH KRÄFTSKIVA

Lördagen i Lofsdalen bjöd på lite finare väder, så vi kilade iväg till en å där vissa fiskade, vissa mös i solen, vissa åkte flotte osv. Satt oss där i gräset efter en stund och började prata massa gamla minnen, många av oss har ju känt varandra sen vi var små, så man har en del i bagaget med varandra haha. Så mysigt var det iallafall! Sen körde vi lite kräftskiva på kvällen, vissa åt grillat dock ;) skyldig. Men det var mys! 
 
 
 

BOWLING

I Torsdags kom vi till Lofsdalen sent på kvällen, så då blev det mest att bädda sängar och hänga lite innan läggdags. Men på Fredagen var vi fit for fight igen! Tanken var att vi skulle vandra upp på fjället, men det regnade typ hela dagen så det kändes inte så roligt.. Så vad gör man i Lofsdalen när det regnar? bowlar såklart. Vi hade super roligt faktiskt, det är inte så ofta man bowlar hemma ju. Spelade några serier och vissa tog nån öl, så vi hängde väl där några timmar iallafall :) Jag sög ju iallafall på bowling den saken är säker haha.. 
 
Senare på kvällen ställde vi upp som statister när dom skulle spela in lite videosnuttar till lofsdalens hemsida. Så vi hängde på en wiskeyprovnings inspelning några timmar på kvällen där! Men det var såå sjukt väder, uppe på toppen där vi var blåste det storm, regnade, var dimmigt och grusvägen upp var brant såklart. Så vi var lite skraja en stund haha, vi kan väl säga att det var rätt skönt när vi kom ner till bilen igen :)
 
 

LOFSDALEN

Hej där vänner! I torsdags förra veckan var vi ett gäng som åkte till Lofsdalen. Sara bor ju numera där, så vi hälsade på henne och Linus :) Vi hade en super mysig helg! Lite otur med vädret men, med bra sällskap funkar allt :) det är så sjukt kul när vi väl hittar på nåt tillsammans, både killarna och tjejerna. Sen kunde inte alla hänga på men så är det ju ibland. Men vi blev väl 7 stycken som åkte iallafall :) Men dagarna gick sååå snabbt .. Hann mysa lite med våran misse som vi får hämta nästa månad också iallafall! Så himla söt alltså.. Älskade hjärtat!
 
 

PROMENAD

Okej så jag erkänner, jag har börjat spela pokemon.. haha! Det är ju faktiskt rätt kul, men jag tar det inte på blodigt allvar som vissa gör. Spelar lite ibland när jag känner för det, men blir alltid lika glad när jag hittar en ny pokemon såklart haha omg.. aja jag ante och robin bestämde oss iallafall för att ta en lång promenad istället för att stå inne på gymmet ikväll. Så vi fångade ju såklart lite pokemons under vägen ;)
 
Det blev en två timmars vända iallafall, men det märks att man inte är van att röra på sig så mycket kan jag säga. Knävecket började göra ont tillslut så efter 2 timmar gick jag hemåt, men galningarna skulle promt gå en mil till! Haha orkar inte ens, dom är ute än så nu har dom varit ute totalt 3,5 timme :) Pain i deras ben imorgon alltså. Känns skönt att ha börjat röra på sig igen iallafall, var en sväng på gymmet imorse också, känns as bra faktiskt!
 
 

SEMESTER TIDER

Hej där! Nu har redan en vecka gått på min semester, men jag har faktiskt hunnit med mycket roligt så det känns skönt :) I torsdags åkte jag mamma Magnus Mattias och Emma till Eskilstuna, vi hälsade på några släktingar där och så hann vi shoppa och käka där med. Så mysigt :) köpte en stor klös leksak till missen som vi ska köpa, så nu hoppas jag att hon använder den och inte river på soffan haha! Vi får väl se.

Har hängt en del hos antes syster också, hälsat på hos gammelmormor lite, hjälpt Sofie och Daniel med deras hår innan dom skulle på bröllop och igår hängde jag med Sofi hela kvällen :) suger att det inte har varit så fint väder den här veckan men man får vara nöjd ändå. Hoppas jag får någon super fin vecka bara :) har nog aldrig varit såhär blek en sommar haha..


FÖRSTA SEMESTER DAGARNA

Har haft en super start på semestern faktiskt!! I måndags lunchade jag med Sofie och Malin, super mysigt! Malin har jag lärt känna sen jag började göra fransar hos henne, och Sofie har jag väl egentligen bara känt sen midsommar i år. Men det är två grymma brudar verkligen, så glad! Efter det åkte jag med mamma mormor och morfar till Avesta och shoppade lite :) mys det med!

Igår blev det lite fix hemma, en promenad med Anna, lite fix med cabbes hår, häng med brorsan och Emma, sen drog vi till hedemora och käkade med Linnea Dennis Anna Jakop Wille och Elton på kvällen, och så spelade vi skipbo och åt paj vid Anna senare. Super mysigt!!

Idag har det också varit lite fix hemma, sen lunch med min fina mamma, lite kik i butiker osv, sen bjöd jag hem ett gäng vänner på grillning nu på kvällen. Så skönt med sommar kvällar, vi käkade gott och hängde ute hela kvällen iallafall :) så bra kväll! Men nu äre sängeeeen. Natti!


SONS OF ANARCHY

Jag och Ante har börjat kolla på Sons of Anarchy, från säsong 1. Jag har hört talas om serien super länge, men jag har aldrig riktigt sett den. Så nu när jag kikade klart på oitnb så ville jag se något nytt. Vi är inne på slutet av säsong 2 nu och det finns 7 säsonger tror jag? Så vi har lite mer att se fram emot :) Rekommenderar verkligen serien! Sååå bra, när man väl har sett 2-3 avsnitt så vill man bara se mer mer mer. Tror det är så med dom flesta serierna, man måste ge det 2-3 avsnitt innan man blir fast. Men den här är verkligen super bra, inte riktigt så att den kan mäta sig med prison break, bara nästan! Men se den vettja :) 
 
"Sons of Anarchy är en amerikansk krinimaldramaserie skapad av Kurt Sutter och handlar om en sammansluten kriminell motorcykelklubb i Charming, en fiktionell stad i norra Kalifornien. Huvudpersonen är protagonisten Jackson Teller (Charlie Hunnam), klubbens vicepresident som på senare tid har börjat ifrågasätta sig själv och klubbens syfte."
 
 

KIWI

Jag och Ante har bestämt oss för att skaffa katt! Jag har ju haft katt under en stor del av min uppväxt och vi har funderat på det länge. Men nu har vi äntligen bestämt oss för en liten goding! Ska bli såå mysigt :) Så nu har vi redan handlat på oss lite katt saker, även om inte kissen är leveransklar förrän September hehe. Man måste ju vara ute i tid ;)
 
Vi har även kommit på vad lilla tjejen ska heta, Kiwi. Vi satt och letade namn och när jag läste kiwi kändes det bara som att ja, det är väl klart hon ska heta kiwi. Sen tyckte inte alla runtomkring oss att det var ett bra namn på en katt så då började jag tveka, det är ju trots allt en katt, kiwi är ju en frukt. Men nu har vi bestämt oss för det som kändes rätt från början haha :) Lätt att säga, lätt för katten att lära sig vill jag tro, gulligt, lite ovanligt, perfekt! Det sista jag ville var att kissen skulle heta typ gullan, skruttan, gosan, mysan, ni vet. Sen tycker ju alla olika såklart :) 
 
Kiwi är hon till vänster, så jäkla söt alltså! Syrran är ju bra söt hon med alltså.. Mys!
 
 
 
 

FLICKVÄNNENS DAG

Igår var det tydligen filckvännens dag! Det var mer än vad jag visste, men det hade iallafall Ante snappat upp någonstans. Så jag fick fina blommor och choklad igår! :) 
 
 

FISKE OCH GRILLNING

Hej på er vänner! I Lördags hängde vi vid abborrtjärn på eftermiddagen/kvällen, åkte dit med linnea och dennis först. Sen ramlade det in familj från alla håll haha, antes pappa och rasmus kom förbi en sväng och så kom antes systers man + deras 3 barn dit och hängde med oss. Vi fiskade, grillade, fikade, snackade, skrattade, ja ni vet. Det var så skönt att bara komma ut, sätta sig på en bänk vid vattnet, ha massa fina människor runt sig, verkligen njuta av svensk sommar! Vi blev väl kvar där till 10 på kvällen tror jag, men sen hängde vi med Linnea och Dennis resten av kvällen ändå, spelade pokemon go (HAHA), letade vildsvin, gjorde varma mackor och så :) 
 
 
 
 
 

RSS 2.0