RUTINER

Vissa människor älskar rutiner, jag hatar rutiner. Rutiner är ju det tråkigaste som finns! Att göra samma sak varje dag, det är ju inte roligt. Vakna, äta frukost, göra iordning sig, jobba, äta middag, duscha, slappa, sova. Oj, vad rutiner är älskvärda. Inte ett smack va. Jag skulle nog föredra att jobba skiftande arbetstider, ibland börja tidigt, ibland börja sent, ibland vara ledig, ibland jobba mycket, så att rutinerna inte blir sammalika varje dag. Varför tror ni att arbetande människor som jobbar måndag-fredag alltid längtar efter helgen? Jo för då bryts alla vardags rutiner. Man får lite ledigt, man får sova lite längre, man får tid att göra annat än att jobba. Även fast ingen uttrycker sig precis så, så är det ju det som händer, och det är det man längtar till, att slippa rutinerna. Eller?
 
 
Opassande bild men så skön :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TANKAR

Jag får såna sjuka tankar ibland att jag inte vet vad dom kommer ifrån. Ett exempel:
 
VARJE gång jag åker under en bro tänker jag att en människa ska hoppa ner på andra sidan bron och landa på bilrutan när jag har kört under. Sitter nästan och håller andan tills jag är över på andra sidan. Alltså på riktigt, vad är detta för sjuk inbillning? Varför skulle en människa hoppa från bron? just då? och landa på precis just min bil? och även om det skulle vara en människa som hoppade och landade på min bilruta, varför nojar jag över det? Vad ska jag göra åt det? I och för sig inte sådär jätte mysigt att ha ett mosat ansikte som kollar in på en genom rutan, men ni fattar :) har ni någon konstig noja?
 
 
 

ARMEN

Gjorde klart de sista igår och är super nöjd! bli bättre bilder sen när den är läkt :)




NAGLAR

I höstas började jag gå och fixa naglarna var tredje vecka hos Eila på Nageldivan här i Fagersta! Har varit super nöjd, känns lite lyxigt att få göra naglarna sådär emellan åt också :) Eftersom jag jobbar som frisör - mycket i vatten, så sitter inte vanligt nagellack mer än kanske två dagar. Men när jag gör det här gellacket hos Eila så sitter det i två till tre veckor! Så det är ju guld värt. Tycker inte om att ha fula naglar, då blir lixom hela händerna fula haha! Här kommer några bilder från olika gånger när jag varit hos Eila!
 
Kan verkligen rekommendera permanent lack/gellack till er som inte orkar måla om naglarna varannan dag :) Dock viktigt med nagelolja så att det inte släpper för att nageln blir för torr! Rättså logiskt när man tänker efter. Eila har i alla fall lärt mig att använda nagelolja och jag älskar det! Har aldrig haft en tanke på det förr, men då har jag haft fula torra nagelband och naglar som skivat sig också, inte nu längre :)
 
 
 

2013

2013 var ett väldigt bra år. Jag gjorde min första tatuering, vi hade ett underbart sista halvår i skolan, mycket planering, fest och glada miner, jag klarade gesällprovet, jag fick frisör stipendie, vi tog studenten, jag fick jobb, jag var i Grekland, jag var i Funäsdalen på sommarsemestern, jag var i saras sommarstuga, jag och ante firade 5 år tillsammans och kikade på nitrocircus i Stockholm, jag var på kurs, och så avslutade jag året i London med mina fina vänner. Ja de hände en del roliga saker kan man säga :) Men såklart så var det mycket omställning som man inte var van med också, att få ett jobb är inte bara en dans på rosor. Jag kämpar fortfarande med att jobba långa dagar, bara vara ledig helger, inte kunna ta ledigt när man vill, inte ha några lov att längta till, aldrig ha sovmorgon, ja ni vet. Ni som tar studenten i sommar, NJUT. Säg aldrig "jag längtar tills skolan är över!" Ni kommer ångra er ibland :)
 
 
100 dagars festen.
 
Vi fick hem dom efterlängtade studentmössorna.
 
 
Var ut på götis när labyrint kom till byn.
Studentfest tema 80 tal.
 
Fixade lakan till student flaket!
 
Klarade gesäll provet!
 
Utklädnads showen!
 
Flakfix!
 
Studentkampen!
 
Mösspåtagning!
 
Sista studentfesten!
 
Jag och ante blev fotade i våra student kläder!
 
Sen tog vi faktiskt stundenten! Bästa dagen!
 
Flaket :)
 
&veckan efter min student tog pojkvännen studenten :) ja det är han som står och vrålar.
 
Firade midsommar i larsbo!
 
Fick även innan studenten ett frisörstipendie på 5500 kr! Gissa om jag var chockad.
 
Firade semestern med en veckas semester på Santorini! underbart..
 
& efter det blev det en veckas semester i Funäsdalen! underbart det också :)
 
Hängde även i saras sommarstuga en helg, världens skönaste helg tror jag!
 
Mina fina västeråsare kom och firade mig när jag fyllde 19!
 
Firade som sagt 5 år med min kärlek i november också:)
 
Avskeds middag för sara som skulle till alperna ca 4-5 månader (hon är där nu).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TATUERING

Tatuerade mig som sagt igår! Så himla nöjd redan, ska dit den 16:e igen och lägga till en fjäril och lite blommor och göra klart skuggningarna :) bullen kan han! Gjorde inte så ont heller tyckte jag! Här kommer två bilder.








LONDON BILDER

Fotade inte så jätte mycket faktiskt, vi reste ju nästan hela dagen med väskor osv i tisdags, och i onsdags var det shopping, så det var bara igår jag hann fota! Men här kommer några :) Första bilden är från gatan i fullham som vi bodde på!
 
 
 
 
 
 
 

HOME

Kom hem från London inatt. och imorse skulle jag upp 10 och tatuera mig, inte så smart planerat hehe :) men det gick super fint. Nöjd som tusan :)
Vi hade det iallafall super bra i london, förutom att typ alla blev sjuka hehe. Första dagen var det ju faktiskt nyårsafton! Så vi reste typ hela dagen innan vi kom hem till jocke, där fixade vi till oss lite innan vi kila ut på pubar för att fira in det nya året, det var ett helt sjukt fyrverkeri! Dagen efter va vi uppe rätt tidigt för att hinna med något, det blev en shopping dag för mig linnea och sofhia :) super kul. Var väl på primark i typ, två timmar? haha. Sen på kvällen blev de häng med grabbarna innan några av oss drog till en resturang/bar och åt kvällsmat och så. och igår blev det lite sightseeing, tower bridge, london bridge, london eye, bigben och sådär :) Fick fint väder då också för en gångs skull! Sen drog jag matte och ante mot flyget vid halv 4. Hann shoppa lite där också innan planet gick hem ;) bra dagar! Älskar mina fina vänner ♥ Det kommer massa bilder sen :)

RSS 2.0