FRANSFÖRLÄNGNING

Igår var jag som sagt och förlängde fransarna! Gjorde det på Mälarsalongen i Västerås hos en jätte gullig tjej! Det var otroligt skönt, jag trodde det skulle vara jätte obehagligt men man kände verkligen ingenting. Man låg på en "säng" och blundade, det enda man kände var när hon separerade fransarna, men sen kände jag inte ens när hon satt fast lösfransen på min egen frans! Det enda som var jobbigt var att fästa och dra bort tejpen under ögonen haha.
 
Hon sa att ungefär 90 % av kunderna somnar, och jag förstår verkligen det :) Tog en C kurva på böjningen, medel på tjockleken på fransarna och så fick hon själv blanda längder så dom har jag ingen koll på. Tog i alla fall före och efter bilder!
 
FÖRE:
 
EFTER:
 
FÖRE:
 
EFTER:
 
FÖRE:
 
EFTER:
 
Super nöjd! Så skönt att slippa mascaran och ändå se snygg ut utan smink :) Ögonen är ju typ den största delen av en sminkning tycker jag! Mina fransar syntes ju knappt förut när jag inte hade smink. Ska dock prova ta  den tunnaste frans tjockleken när jag fyller på dom sen. Så får vi se vad jag gillar bäst :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SEMESTER

Första semester dagen idag! Den har varit uuunderbar! Strålande fint väder, hunnit fixa fransarna, badat och solat hemma, badat vid en strand med antes syster och hennes familj, slappat och suttit ute sent i larsbo och nu ska vi sova för att imorgon åka och plocka jordgubbar!! :)


FÖRSENADE

Kunder som är försenade börjar göra mig rättså förbannad faktiskt. Noll respekt tycker jag. Jag har en viss tid på mig på varje kund, sen kommer det en ny. Om någon då kommer 10-15 min sent blir kunderna efter drabbade och får sitta och vänta dom där 10-15 min. Hela dagen blir det så om man inte hinner jobba ikapp, men i regel så hinner man inte genomföra en klippning på typ 15 min..

Märker man att man inte hinner komma i tid är det bättre att boka om tiden. /Arg frisör

SISTA DAGEN

Idag är sista dagen innan jag går på tre veckors semester!! Ska bli sååå skönt. Det firar jag med grillning och badning ikväll om vädret håller i sig :) och imorgon bitti åker jag till Västerås och fixar fransarna!! Så smidigt, så syns det att man har fransar även om man inte sminkar sig haha. Återstår att se om det är något för mig :)




SÄLEN BILDER


Bilder från när vi var och fiskade, när vi gick trollskogen och när vi gick upp för hela hundfjället!

HEM IMORGON

Känns sådär att vi ska hem imorgon redan. Har gått så himla fort haha. Men de ska bli lite skönt också :) Vi har hunnit med en hel del dom här dagarna iallafall. Fiskat på olika ställen, varit i norge en sväng, gått trollskogen, gått upp på hela hundfjället, shoppat lite, tagit det lugnt och bara myst.

Just nu sitter jag i bilen och väntar på att dom andra också ska tröttna på all mygg och knott och vilja åka hem. haha! Imorgon bitti blir det städning av stugan sen lite fiske innan vi åker hemåt :)












LÖRDAG

Lägger upp några instagram bilder härifrån sälen!




















SNART

Två kunder kvar sen drar vi till säleeeen! Ska bli så himla skönt! Vi blir ett gäng som åker. Jag, Ante, Mattias, Casper , Linnea, Dennis och Tjabo! Blir as bra det här :)




SÖNDAG

I fredags kväll blev det grillning efter jobbet! Skötte grillen jag. Sen hängde vi hos antes syster och hennes familj en stund :) Snart dax för en ny bebis hos dom!

Sen hade vi en skön lördag i solen, badade en del och hängde mest ute hela dagen! Så skönt när man kan äta lunch ute också :)

Just nu kikar vi på fotbolls vm finalen. Nästan ett måste fast jag inte kollat innan. Har handlat lite i Västerås idag när vädret var lite sämre! Och börjat packa lite till sälen :) tre jobbdagar kvar. Sen sälen, sen en veckas jobb sen SEMESTER!!!




JOBBÅNGESTEN

Det tog mig ungefär ett år av jobb innan jag slapp jobbångesten. Fan vad skönt det känns! Exempel

1. DÅ: Deppade jag varje söndag morgon för att det snart var dags för jobb igen. NU: Njuter jag av söndagar för man har ju fortfarande en heeel dag till ledigt!

2. DÅ: Var jag jätte grinig när jag var tvungen att jobba en solig dag. NU: Bryr jag mig inte särskilt mycket, helgen kommer ju snart :)

3. DÅ: Tyckte jag att 9-6 var en helt sjukt lång arbetsdag. NU: Tänker jag att 9-12 är bara tre timmars jobb, sen är det lunch och efter lunchen är det bara 5 timmar kvar!


TOPPEN HELG

Hade en såå skön helg! I lördags solade jag någon timme på morgonen innan jag tog tåget till Västerås, umgicks med mina saknade gamla klassisar Eve och Laura! Super mys :) Kika på eves lägenhet, mös på ballkongen med ost kex och champagne, käka god middag på uteservering, shoppade lite, kika lite på bilarna (powermeet) och catchade up lite! Bästa.

Och i söndags blev det en heldag på baksidan med mamma och ante! Sol och invigning av nya poolen! Så skönt med värme :) Nu är det bara en vecka kvar till sälen (ca) längtaaar!






RSS 2.0