LONDON

Imorgon natt åker vi som sagt till London (!!!). Ska bli så himla roligt, bara att komma iväg och se något annat är ju guld. Jobbar hela dagen imorgon så måste fixa allt idag så att jag kan gå hem och sova några timmar efter jobbet imorgon kväll :) Är ju bara där tisdag morgon - torsdag kväll så jag tar bara med mig handbagage. Behövs inte så mycket!
 
Sitter just nu och kikar avstånd mellan flygplatsen, Fulham, London, Oxford street och sådär. Så man har lite koll :) Pengarna är växlade, flygbiljetter bokade, parkering bokad, väskan nästan färdig packad, ja, jag ligger nog rätt bra till. Vi blir ju som sagt ca 10 pers som åker, 7 av oss bor hos jocke. Det blir nog toppen det här! Kommer nog bli grymt dåligt med sömn eftersom vi åker mitt i natten imorgon, men då får de väl bli så då :) Skulle vilja hinna med att shoppa lite men vi får se vad som hinns med. Vi har ju onsdagen fri men då ligger väl många och sover länge hehe :) sen har vi torsdag till ca kl 3 på oss att göra nånting innan vi ska dra oss mot flyget. Gott nytt år i förväg på er!
 
Förra gången jag var i London!
 
 
 

JULAFTON

Nu är julafton snart slut! Har haft en toppen dag. Vaknade upp brevid mitt hjärta, hängde med till hans mormor och morfar med hans familj en sväng runt lunchtid sen har jag varit hemma och ätit god mat, öppnat paket, spelat spel och kollat på kalle med släktingar :) Mysig dag! Fick massor med fina presenter, en hel del saker tills jag flyttar hemifrån nån gång, sen en ny platt/lock tång, kläder, nagellack, ljus, en korg fylld med saker jag tycker om, pengar, tofflor, filt, triss, ja massor med fint! Har även gett mycket fina julklappar i år :)
 
 
4 generationer!
 
GOD JUL
 
 
 
 
 
 
 
 

PEPPARKAKSHUS

Jag och ante gör ju ett pepparkakshus varje år. Det här är årets!
 
 

22:A DECEMBER

Hej på er! Nu va de ett tag sen jag skrev här igen. Förra veckan jobbade jag till 7 vissa dagar. Har även hunnit fixa fina jul/nyårs naglar, gjort farmor och farfar julfina i håret, färgat mitt hår, beställt sista julklapparna, fixat pepparkaks huset och gjort knäck. Ja jag har väl allt hunnit med en del fast jag haft fullt upp på jobbet :-)

Imorgon är det full körning på jobbet igen, men det känns rätt lugnt när jag vet att jag får tre dagar ledigt efter det :-) Sen blir de lite uppesittar bingo imorgon kväll! Och på tisdag är det ju faktiskt julafton :-) längtar efter kalle, julmat och paket. Hoppas verkligen att det hinner komma lite snö också!




SNART HELG

Imorgon är det helg igen! Så skönt.

Igår efter jobbet åkte jag till sara och käka, hängde lite och sa hejdå! Hon åker ju till alperna ca 5 månader på lördag! Sjukt..:)

Ligger just nu i soffan på mammas jobb, ska väl snart pallra mig tillbaka och jobba några timmar till. cash is king, i remind myself.




IGÅR KVÄLL

 
Igår kväll var vi ett gäng på ca 15 pers som var ute på avskedsmiddag för sara som åker till alperna ca 5 månader. Sen hängde vi vid mig några timmar innan vi kila ut på gm! Super kul kväll :)
 
 

RESTINPEACE

Senaste veckan har två välkända människor somnat in. Nelson Mandela på grund av sjukdom, och Paul Walker på grund av en bilolycka. Hemskt hur fort det kan gå när döden hälsar på.. Jätte jätte tråkigt verkligen.
 
 

RSS 2.0