SÖNDAG

Söndag igen. I fredags kväll hängde jag med vänner till sent! och i lördags var jag i västerås med familjen. Köpte nya jeans iallafall! Men mer än så blev det inte. Sen kila jag till larsbo och blev där tills idag.

Var till kopparberg idag med ante och tjabo, handlade lite nötter och mandlar hehe. Sen har jag och ante plockat lite svamp och tagit det lugnt. Bra helg iallafall! :)




TJEJKVÄLL

Igår var det tjejkväll på stan! Alla affärer har erbjudanden och tävlingar och så är det öppet till 8 istället för 6! Så jag sara och anna åkte dit en sväng. Jag&sara ändrade storlekar på våra klockor och handlade lite, sen tog vi en kvällsfika och snacka lite! Man ses så sällan när man jobbar tycker jag. Sara jobbar ju helger också och jag är i larsbo varannan helg för det mesta. Så det är så kul att ses, har lika mycket att prata om varje gång ♥
 
Idag är det fredag! Ska snart kila iväg hem till linnea. Ta några groggar och hänga lite med ett gäng vänner! ♥
 
Födelsedags presenten från ante är på ikväll ♥
 

PRESENTER

Fick massor med fina födelsedagspresenter! Även fast jag bara fyllde 19 :) Fick ett mega täcke till sängen, nya bäddsett, ny klocka, armband, halsband, navelsmycke, pengar, lotter, presentkort på sf:bio, presentkort på nageldivan, presentkort på Statoil, flytta hemifrån saker som tillexempel durkslag, skålar, planksteks brädor å så, en ny höstjacka, ja, mer än vad jag hade väntat mig haha! Stort tack till alla som uppvaktade mig och grattade mig på min dag ♥
 
Utnyttjade presentkortet på nageldivan idag efter jobbet faktiskt! Permanent lackning. Vinrött den här gången :) nöjd!
 

HEMBAKAT

Som sagt så bakade jag i söndags. Kanel bullar, vaniljbullar och chokladmuffins med choklad och strössel som topping. Jag har aldrig bakat muffins förut så dom såg väl inte så himla goda ut. Men dom var faktiskt goda! :) döljde det fula med lite roligt strössel. hehe
 
 
 
 

19 ÅR

Idag fyller jag 19 år! det tråkiga är att det känns som en helt vanlig dag på jobbet. haha. Igår fick jag en jätte fin höst/v
inter jacka i förväg. och imorse fick jag ett jätte fint armband! Ikväll efter jobbet blir det fika med lite släktingar hemma. Stog hemma och bakade bullar och muffins hela dagen igår haha. Första muffins plåten blev väl sådär, lite bränd. Men den andra blev bra! Lägger upp bilder imorgon eller ikväll. Nu ska jag fortsätta jobba :)




FLATEN

Igår morse vid 7 åkte jag ante och casper till flaten och fiskade. Sen vid 10 kom deras mamma, syster, tony, dennis, kusin Jessica, Fredrik och deras morfar dit också :) Sen hängde vi där hela dagen. Fiskade, grillade och så. Jätte fint väder fick vi också, fast det blåste kallt. Vid 4 drog vi oss hemåt, då blev det tacos, film och ps3 resten av kvällen! :)
 
 
 
 
 
 

BLOND VS BRUN

Eves hår FÖRE.
 
Eves hår EFTER. En rödbrun 5:a.
 
 
 
 
 

BÄSTA NI

I fredags var Eve och laura här och hälsade på! Jag färgade eve från blond till brunett och klippte henne lite på salongen först. Sen åkte vi hem till mig och fotade lite och så fick jag en fin present av eve, en LOVE tavla med bilder på oss i! Sen åkte vi till Kapellbacken och käkade på kvällen, firade att jag fyller på måndag lite :) Det var super gott i alla fall! Det var så kul att träffa mina tjejer lite ♥ Laura blev lite rastlös framåt slutet på hårfixningen så hon fick äran att locka eves hår ;) haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IDOL

Jag tycker att tjejerna i idol är HUR bra som helst i år? Killarna är inte alls på samma nivå. Jag har nog ingen riktig favorit än för jag tycker att det är många som är riktigt bra i år. T.ex Miriam, Sandra, Sara (brunhåriga sara), Matilda, Sakib, Erik, Juliette, Elin. Ja ni ser ju, jag har typ rabblat upp hela idol gänget nu haha. Hur ska jag kunna få en favorit i år? Elin är ju dock den ballaste. Men det är många som har speciella och "annorlunda" röster i år. Svårt. Haha jag älskar idol. Kommer följa det varje fredag, så gott det går i alla fall!
 
 
 
 

LARSBO

Lägger upp lite bilder här ifrån helgen i larsbo! Nu är det fan höst :)
 
haha, antes pappas granne jävlas alltid
 
 
Ser att vissa bilder blir väääldigt dåligt upplösta när jag lägger upp dom här.. jaja, får duga :)
 
 
 
 

ONSDAG

Fortfarande trött och sjuk. Nu börjar rethostan komma också, kan vara det värsta när man jobbar.. Skulle åkt till ante igår och kikat idol men pga förkyldningen blev det inte så. Låg hemma i soffan igen.. Dom tjejerna jag tyckte skulle gå vidare i idol gick iallafall vidare. Så de va ju bra! :)

Seg dag på jobbet. 4 kunder bara så har städat och fixat massa. Längtar efter mer högtryck på kunder men samtidigt så är det rätt skönt att det är lugnt nu när jag är sjuk. Ikväll ska jag iallafall till ante och se idol! ♥







SJUK

Det suger att vara sjuk. och det suger att jobba när man är sjuk. Jag är hes, snorig, hostig, nyser, ögonen rinner, blääää. Fan. Har legat i soffan sen jag kom hem, vet att jag måste måla om naglarna, duscha, greja. Orkar inte :) skjut mig.

Hade en bra helg iallafall. Hade massa släkt på besök i larsbo. Fick en rolig bakkorg av antes syster med familj. Och en fin ljuslykta av antes pappa och annlouise :) hann fiska lite osv också. mys!




Har fått långa naglar också :)

HOROSKOP

Jag har nog alltid trott lite omedvetet på det horoskopen säger. Jag brukar ofta knyta ihop något som står i mitt horoskop med en verklig händelse i mitt liv. Tillexempel idag stog det "Lyckokastet: Ett firande" Ja, jag har ju några firanden att gå igenom. På lördag i larsbo, på min födelsedag om ca 1,5 vecka, sen kanske det blir något firande med vännerna. Så det kommer säkert stämma.
 
Sen stog det något i stil med "du kommer göra ett misstag, tillåt dig att göra det" Då blev jag lite orolig, tänk om jag klipper någon fel eller färgar någon fel på jobbet? fast sen stog det att jag hade en bra tid på jobbet nu. och ja, jag stressar ju inte osv som i vanliga fall, så jag antar att det stämmer lite? Haha jag lyckas alltid få det att stämma i alla fall, med saker som hänt/kan hända.
 
Jag fyller ju år precis vid höstdagjämningen, 23:e september. Vissa år är det 22:a september och vissa år 23:e september. Så ibland är jag jungfru i horoskopen. och ibland är jag våg!
 
Här är jag tillexempel INTE vågen utan jungfru.
 
och här är jag plötsligt vågen och inte jungfru.
 

TORSDAG

Imorgon är det helg igen, lika sjukt varje vecka hur fort det går! Har haft rättså fullt upp på jobbet idag, skönt det! Imorgon är det rättså fullt med. Sen åker jag till larsbo över helgen! Ska fira antes lillebror, mig och antes pappa där ute med släkten på lördag, casper fyllde år 9:e september, stefan fyller 22:a och jag fyller 23:e :) så de blir mysigt!
 
Igår kväll var det så fint väder så då stog jag och ante för matlagningen här hemma, eller rättaresagt hamburge grillningen! Kanske sista grillningen i år? hemskt haha. Det blev super gott i alla fall. Kikade på sista slutaudition på idol också, dom har ett grymt gäng i år.
 

PÅ JOBBET

Godmorgon på er. sitter på jobbet och har ZERO kunder idag. Det är helt sjukt, tror aldrig det har hänt haha. Det är minst sagt en lugn period på jobbet just nu. Imorgon blir det dock lite mer!! Har hunnit städa schamponeringarna och sopat och moppat salongen redan. Nu då? hehe.

Igår kväll hade jag en mysig kväll hos ante med massa folk från hans släkt. Hans lillebror fyllde 14 så vi fika lite och blev kvar där några timmar :-) sen blev det idol ;)


målade lite här om kvällen.


FROG

"jumping away, going away.."
 

SNABBA CASH

Igår var jag och ante som sagt i Västerås! Handlade lite vid erikslund på dagen, sen åkte vi in mot stan och käkade på jensens innan bion :) Mysigt ♥ Fick med mig två fotoböcker, ett målar block, nya jobb tröjor, ansiktskräm, ansiktstvätt, bakformar och så hem.
 
Bion var super bra tycker jag. Det var nog faktiskt ett bra avslut, även om min lillebror inte tyckte det ;) (han såg den förra veckan) ni som sett filmen vet nog varför. Men mer säger jag inte. Se den vettja!
 
 
 
 

SJÄLV HEMMA

Jag har kommit på att jag tycker att det är SÅ skönt att vara själv. Själv hemma, Själv ute och gå, själv i bilen, ja ni vet. När man jobbar med människor HELA dagarna och pratar och pratar och pratar så gör det väl kanske sitt? Jag älskar att komma hem efter jobbet och bara ta det lugnt, inte göra så mycket, inte prata så mycket, bara vara. Det är väl kanske just för att jag som sagt pratar och träffar massa nya människor varje dag. Eller så är jag bara så!
 
Idag har jag i alla fall haft en sån dag! Famljen har varit i Västerås hela dagen och ante har varit och fiskat. Så jag har varit själv här hemma och hunnit med så mycket! Jag har fixat med tvätten (torktumlat, vikt kläder, strykt kläder, parat ihop strumpor, hängt upp kläder som inte kan torktumlas, ja ni vet), jag har fixat disken (plocka ur och i diskmaskinen, men ändå) tagit en promenad i det fina vädret, fotat lite, fyllt TVÅ fotoböcker, såna som man klistrar fast bilderna i, med foton (tog väl ca 2 timmar...), Klippt och ramat in ett foto på mig och ante från studenten, spikat upp tavlor, räknat ihop mina jobbtimmar, och imorse käkade jag faktiskt frukost ute i solen! Hur har jag hunnit med allt? haha. Jag har nog ärvt mycket av mamma, vill ha mycket gjort, och helst göra det snabbt, på en gång. It´s been a good day! Nu är i alla fall the family hemma igen, de är ju rätt mysigt det med :)
 
 
 
 
 

KOPPAR

I måndags experimenterade madde lite med mitt hår! Slingade lite efter fjärilsmetoden som det heter. Man slingar lixom partier som är formade som fjärilsvingar i håret. Blir lite mer effektfullt och inte sådär vanligt slingat över hela huvudet. Utan mer som lite effekter här och där. Blev lite koppar!
 
 
Dåliga bilder. kommer bättre!
 
 

ÖNSKELISTA

Jag fyller ju i och för sig bara 19, jag vet inte men det känns som att det är en sån där värdelös ålder som man knappt borde få presenter för att fylla. Men jag har knåpat ihop en liten önskelista till nära och kära ändå, det är ju lite roligare än att ge bort pengar. Dessutom tjänar jag ju lite mer egna pengar nu än förra året, så det kan ju vara kul att för en gångs skull INTE ha pengar som etta på önskelistan :) (Även om det är en helt okej present i alla fall)
 
  • Presentkort på nageldivan (ska börja ta hand om naglarna)
  • Presentkort på blue collar tattoo (filar på en andra tatuering!!)
  • 2/3 kg:s hantlar (måste börja träna axlar&armar, annars pajar jag i yrket)
  • Strykjärn.. (inte det roligaste att lägga pengar på när man flyttar)
  • Presentkort på SF bio (mysigt med bio i vinter!)
 
På 18års dagen fick jag en egen bil, sjukt egentligen. Fick även körkortet m.m betalt, en ny dator, massa alkohol, flytta hemifrån saker, ja massor med fina saker fick jag, hur ska dom toppa det när jag fyller 20? ;)
 

TORSDAG

Ja sist jag skrev var det söndag, imorgon är det helg igen! Sjukt. Har haft en bra vecka på jobbet tror jag, inte så mycket stressande, då kan man vara lite EXTRA noga! Det är en lite lugnare period på jobbet just nu, men då kör vi lite drop in och så har jag hunnit med och klippa och fixa familj och släkt också :) Klippte mamma kortare i veckan, skit snygg blev hon! Lite busigt kort och kortare runt öronen än förut :) Kul och testa nya frisyrer, när jag började plugga till frisör hade hon axellångt hår, nu har hon som sagt klippt runt öronen till och med ;)
 
Helgen blir nog rätt lugn som det ser ut. På lördag har jag och ante tänkt ha lite tid BARA med varandra. Vi har ju varit iväg en del i sommar, i Funäsdalen, i Grekland, i saras sommarstuga osv. Men vi har lixom inte gjort nånting ensamma, det har alltid varit andra med oss. Så på lördag har vi bokat bio, sen blir det lite shopping och god mat innan! Mysigt :) Sen blir det nog lite bakning någon dag, frysa in lite bullar tills jag fyller år kanske ;) bara 2 veckor kvar snart!
 
 
Har gått ur svenska kyrkan i veckan också, känns rättså skönt. Hittar lixom ingen anledning till att vara med? Begravd blir jag ändå, och gifter jag mig någon gång så kommer det i alla fall inte vara i en kyrka.
 

LÅNGT HÅR

Veckan efter Grekland. Mitt håååår <3 haha..
 

SÖNDAG

 
 
Saknar redan mitt långa hår. Haha, det här känns jätte kort och ovant, klippte av ca 1 dm förra måndagen ju!
 

BULLBAK

Har spenderat helgen i larsbo som sagt! Igår blev det bull och kak bak! Suuper gott blev det :) sen blev de lite fiske och båttur och så lite mys framför film! 
 
 

RSS 2.0