BIO

hej på er! Har precis kommit hem från Västerås! Blev en sväng dit för käk och bio med ante tjabo och Michael. bra kväll :) såg dum dummare 2 som va as kul och åt skit gott på jensen!

&igår kväll hängde jag med ett gäng vänner, så roligt när alla kan ses tillsammans ♡:)



Idag har jag och ante vart tillsammans i 6 år också! High five på den ♡

RELIGION

Det här med religion börjar ju spåra ur som fan alltså. Varför finns ens religion? kan inte alla bara tro på samma sak? Tänk vad mycket krig och död vi skulle slippa om alla hade samma religion..

Läste på Aftonbladet idag om en man och hans gravida fru som hade blivit slagna med påkar och inkastade i en ugn för att brännas till döds. För att dom påstods ha bränt en Koran. Alltså hör ni? Tror man på något annat än Koranen ska man alltså dö? Det här var iofs i Iran men då fattar man ju vilka sjuka religiösa människor det finns. Det spårar lixom ur.. Vem bryr sig om dom hade bränt Koranen? vem bryr sig om dom inte tror på samma sak som andra?

Det är faktiskt inte så konstigt att det förekommer rasism här i världen. När man hör hur mycket skit framförallt muslimer har för sig. Sen finns det såklart jätte snälla muslimer också, men många har en förjävlig syn på människor och tro. Varför får inte alla bara tro vad dom vill?

Enligt mig skulle det tusan vara bättre om alla kristna bodde i ett land, alla muslimer någon annanstans, alla judar någonstans osv. För ni ser ju hur det går när alla mixas, folk dör. På grund av att dom tror olika. Då är det väl lättare att hålla sig på varsin kant istället så slipper vi alla krig. För det är väl det dom flesta krigen börjar pga. Religion..

HALLOWEEN

I fredags var jag ledig, så då passade jag och ante på och göra varsinn pumpa eftersom det var halloween i helgen! Haha. Det tog lite tid men det var roligt! :)
 
 
Min pumpa, haha
 

RSS 2.0