SEMESTER

Äntligen har jag också fått semester!! Senaste veckorna har typ alla vänner haft semester så det har varit lite tungt och jobba hela dagarna. Men som tur är har jag haft fullt upp på jobbet så dagarna har gått rätt snabbt :)

Igår kväll när jag slutade blev det grillning hos mamma med släktingar. Sen kilade jag iväg och hängde med ett gäng vänner nere vid sjön, god dricka, musik, finaste vännerna, massa skratt.. vad kan bli fel? Återigen så tacksam för alla människor jag har runt omkring mig! Senare hängde jag och ante hos Anna och Krille tills sent, så glad att vi har sån bra relation med antes syskon alltså.

Anna och Krille är verkligen några vi kommer SÅ bra överens med, man kan snacka om allt och inget och man har alltid roligt med dom, vi har varit på resor tillsammans, vi har verkligen sett alla sidor hos varandra men vi umgås fortfarande ofta, haha. Det finns inte mycket vi inte skulle göra för dom, och tvärt om. Lycklig ❤

Bjussar på en bild på mig och Sofi från igår ❤


BLÅBÄR

I söndags var man lite trött. Då var det skönt och komma ut i skogen lite. Vi plockade blåbär med antes systers familj. Även om kanske ingen av oss är nån skogs mulle (Anna fick panik när hon fick en spindel på sig, jag sprang när det kom getingar, ante och krille gav upp efter en stund, haha) så fick vi ihop några liter blåbär! Så nu har vi lite i frysen :) senare på em blev det ett dopp i mammas pool! Det var ju så vaarmt :)


BRÖLLOP

I lördags var vi på bröllop! Antes farbror gifte sig. Det var super fint, va först i kyrkan för själva bröllopet, sen hade dom hyrt en bygdegård där gästerna fick hänga resten av kvällen. Vi käkade smörgåstårta, fikade, körde lite lekar, fick höra lite live sång osv. Så kul att träffa alla i antes släkt sådär :) blir inte alltför ofta eftersom inte alla bor här i stan.

Senare på kvällen åkte vi ner till sjön och käkade kebab, hängde där med ante Robin Alex och Erik. Sen blev det hamnkrogen senare, det var sååå varmt hela kvällen! Hade det super nice iallafall. Bästa vännerna.


GRILLNING

Godmorgon måndag.. Tänkte dela med mig lite av helgen! I fredags blev det grillning hos mamma efter jobbet med familjen, mormor, morfar och ante, mys! Så skönt och kunna äta ute också, det har ju varit sjukt varmt i helgen alltså! :) Vi åt nyfiskad gös med potatis och grönsaker i folie, det är sååå gott alltså! Ni måste prova. Potatis, gös, purjolök, morötter och smör i ett folieknyte och så på grillen. Man kan ju såklart ha vad man vill i folieknytet :)


MIN HELG

Hej fina ni! I Fredags kväll hängde vi hos Robin med vänner innan vi gick till hamnkrogen. Så skönt med sommar, ljusa kvällar och inte sådär svin kallt heller. Vi blev kvar där tills stängning iallafall, träffade mycket fina vänner där också. Sen gick vi tillbaka till Robin och hängde ett tag till!

Eftersom det blev rätt sent på fredagen så vaknade vi inte förrän 1 på lördagen hehe.. ångest. Men det var det värt :) vid 4 åkte jag och ante till västerås, käkade på Texas longhorn och kikade på Tarzan på bio! Filmen var väldigt bra faktiskt :) så se den vettja! När vi kom hem åkte vi förbi vid Anna och Krille en sväng innan vi åkte hemåt :)

Idag kommer det släktingar från Örebro till stan, så vi ska grilla vid mamma och hänga med dom lite. Sen får vi se! Imorgon är det dags för jobb igen, sista 2 veckorna innan semester.. men det är ju alltid dom som går långsammast haha.. Ha en bra söndag!


LEDIG

Hallå på er. Nu är jag ledig i några dagar innan jag börjar mina 2 lång veckor innan semester.. I tisdags kväll tog vi en promenad med Anna och Krille plus barnen på cykel och i vagnen. Sen åkte vi till sjöhagen för att ta ett dopp, men det var inte många av oss som badade haha! Svinkallt var det..

Igår morse tog jag och Anna en promenad igen! Så skönt att gå. Sen åkte jag med Sofi och lunchade, innan jag tog tåget till västerås och träffade mina fina gamla klasskompisar. Eve Matilda och Laura, finaste tjejerna. Vi får inte så ofta ihop det med allas scheman så att vi kan ses, men ibland så lyckas vi :) sjukt att vi slutade skolan för 3 år sen, men det känns fortfarande som igår. Älskar att vi fortfarande ses och att allt är som vanligt då, även om det är sällan.

Idag åkte jag till västerås igen med Anna och barnen. Shoppade en del faktiskt, men det var mest fynd! Lager 157 levererar ibland haha :) när jag kom hem sen så gick jag hem till bästa Malin och fixade nya fransar! Så nu känner man sig fräsch igen :) hann med en promenad med Ante nu på kvällen också..


SÖNDAGEN

Ja i söndags var det varmt och skönt ute! Så jag Sofi Ante och Robin åkte till morsjön och hängde :) Premiärade med min softybag som är en uppblåsbar soffa i princip. Man ska kunna dra den genom luften så ska den fyllas med luft. Man behöver alltså inte blåsa upp den. Men det var lättare sagt än gjort.. Så länge det var vindstilla gick det typ inte att få luft i den, så det krävs att det blåser lite, eller att du är jävligt snabb på att springa.

Senare på kvällen åkte jag och ante hem till mamma och magnus och grillade, brorsan och hans tjej var där också så vi spelade lite kubb och så. Super mysigt!! Svin bra söndag med andra ord :)


COLOR OBSTACLE RUSH

I lördags jobbade jag som sagt extra på ett event i Västerås. Det var color obstacle rush, sök på Google så förstår ni vad det är :) jobbade iallafall i incheckningen där. Det var fullt ös hela tiden! Så roligt var det. Man hann inte direkt se något av loppet eller snacka särskilt mycket med dom andra tjejerna, men det gick bra ändå :)

Det gällde att vara snabb men noggrann. Det var lååånga köer i princip hela tiden, när man hade fått iväg 5 kunder så kom det 5 nya längst bak i kön osv. Man skulle hålla koll på vilken storlek dom beställt på tröjan, om dom beställt något extra, vilken starttid dom hade eftersom det var olika armband till olika starttid, svara på frågor som dom undrade över, lösa problem som att vissa hade glömt id eller biljett hemma, jämföra så att namnet på biljetten och id stämde överens, skriva speciella intyg för dom som var under 18 osv osv. Det var mycket nytt att lära sig men det tog väl 3-4 kunder så var man inne i sitt flow haha. Dagen gick sjukt snabbt iallafall och jag tror jag skötte mig bra ;) ..


HAMNKROGEN

Hej på er! I helgen var Frida hemma från Helsingborg! Så i torsdags efter jobbet gick vi till hamnkrogen med Ante Robin och Ante, käkade, hängde och drack en del drinkar/öl. Super mysigt var det :)


LOVE LIPSTICK


MAKEOVER

Här kommer en makeover från veckan. Det tog sin lilla tid att få bort allt hår, sen krävs förpigmentering och sen färg. Men roligt var det :) från väldigt blekta längder med mörk utväxt till härligt kopprigt. Och såklart från långt till busigt kort! 
 

GRILLNING

Va ju som sagt och grillade hos mamma i söndags! Det var sååå gott och vi kunde sitta ute och käka, så skönt. Sommar kvällar är fan det bästa! 
 
 

ÄLSKADE VÄNNER

Ja ni, nu har jag haft en sån där toppen helg igen. I torsdags kväll hälsade jag och ante på hos hans syster och familjen där, och så tog vi en promenad fram och tillbaka till gymmet med robin senare på kvällen :) så skönt var det!
 
Och i fredags efter jobbet hälsade jag på hos farmor och farfar med pappsen, sen hängde jag med brorsan några timmar, sen kom Sofi och Felicia hem till mig och drack lite drinks innan vi gick till hamnkrogen! Träffade på en del vänner där så det var super kul :) 
 
Sen var det bara att gå upp på lördag vid lunch och duscha och fixa iordning sig, för då åkte vi till västerås. Var bjudna på middag hos eve och henke och så firade vi Charlie som fyller 1 år på tisdag!! Fasen vad snabbt ett år går alltså. Kommer ihåg första gången jag träffade honom, han var 2 veckor gammal och sååå liten. Nu går han nästan.. ❤ Vi kilade ner på city festivalen en sväng också, käka lite churros, kika på panetoz och spelade lite på chokladhjul. Är så jäkla glad att jag gick gymnasiet i Västerås, annars hade jag ju aldrig haft eve i mitt liv nu! Vilken jäkla förlust det hade varit ❤ 
 
Och idag har vi varit hos antes pappa och träffat massa släktingar och firat hans sambo. Och snart ska vi till mamma och grilla!! Underbar helg med både familj släkt och vänner ❤
 
 
 
 

RSS 2.0