I SÄLEN

Hej på eer. Spenderar som sagt första semester veckan i sälen med goa människor. Pojkvän, 3 av hans syskon och hans systers pojkvän :) mys. Vi spenderar dagarna med fiske och vandring och kvällarna med grillning och spel. Idag åkte vi till Norge och köpte upp deras lager på tomatost. Haha! kylen är full :) 










SEMESTER!

Såå skönt med semester! Började första semester timmarna igår kväll med grillning. Och idag var jag super effektiv på morgonen, tvättade, vek tvätt, städade, fixa disken, fixa mig själv, packa lite till sälen, sen åkte jag till mamma och hängde en stund :) 

och nu på kvällen var vi hos anna och krille och käkade gott och hade trevligt, såå glad att vi har dom två runt omkring oss. Bästa! Finns ingen gång dom skulle säga nej om man behövde nåt, finns ingen gång man inte skulle vara välkommen dit, finns inga snällare ❤ och deras fina baarn ❤ bästa familjen. Och nu i augusti ska vi på deras bröllop! Ska bli såå roligt! 




BILDER

Lägger upp några bilder från helgen här. Mitt nya hår, Eves söta Charlie och mina snygga glajjor från Le specs :) 


SISTA VECKAN

Imorgon går jag in på sista jobbveckan innan semester! Har nog aldrig känts så underbart som nu haha. Det känns som att det behövs! Man är lite avis när alla andra har semester nu. Jag har ju väldigt sent i jämförelse. Men jag hoppas sommaren kommer nu :)

I helgen har ante varit i sälen med några vänner så jag passade på och slagga hos mamma! Mys, i fredags blev det grillning och serier efter jobbet. Och i lördags hälsade jag på Eve och hennes lilla Charlie! Minsta lilla krabaten jag sett :) såå söt och go! Hann in på rusta och köpte matta till köket också, så roligt och piffa ;) är mer intresserad av att handla inredning än kläder nu haha. senare på eftermiddagen gick flera timmar åt att fixa mitt nya löshår! Sydde ihop, sydde på clips, förpigmenterade, färgade in.. ja de tog en stund :) men bra blev det! Färgade det i en lite ljusare ton än mitt eget så det blir liite ombre aktigt. Jag trivs ju faktiskt bäst i långt hår, bara är så! Så nu känns det skönt att jag kan vara långhårig och fin när jag ska iväg på nånting haha :) 

Och idag när vi vaknade var det inge vidare väder. Så jag och mamma åkte till Västerås och shoppade lite, hittade på en klänning till ett bröllop jag ska på i Augusti och lite annat smått och gott :) Har haft en super bra helg iallafall! Nu ska jag sova och ladda för sista veckan. Förra veckan gick så himla snabbt, har ju fullt på jobbet varje dag. Så hoppas på samma fart den här veckan :) puss på er 

Här kommer en mjuk ombre som jag gjorde i veckan. Fräscht! Gillar mycket mer dom här mjuka ombre, än dom som är jätte mörka i botten och jätte ljusa i toppen, faktiskt :)


REGN

Ser ut att bli regn hela veckan som kommer också, precis som förra. Gör mig ingenting eftersom jag ska jobba två veckor till ;) har dock himla fullt upp på jobbet så det går nog snabbt! 

Nästa helg ska jag till Eve och träffa hennes lilla Charlie!! Myys :) sen är det bara en jobb vecka kvar så åker vi till sälen första semester veckan :) lääängtar till semester nu!! Men det är bara att kämpa på. 

Här kommer några makeovers från senaste veckorna. 


RSS 2.0