Vår promenaaaad (igår)


Inhale love, exhale hate


sommar kan vara det bästa som finns


Lite halv brun tjej i början av sommaren för nått år sen,
påväg till stranden typ, brunett va man också, livet lekte

Onsdag

Halva lovet har gått, för fort som vanligt. Idag vaknade jag brevid mitt hjärta, kilade hem till farmor och farfar och hälsade på med pappa och sen åkte jag ner till mammas jobb och skrev ut ett arbete till skolan som jag äntligen är klar med, puh. Hängde med mamma till seco sen och lämnade massa blommor sen har jag även hunnit med att göra första uppgiften på hvk läxan.

Försökte få med mig nån och luncha/fika idag också men de verkar som alla hade fullt upp idag, haha. Tror ante kommer hit snart iallafall, ska tydligen se tintin ikväll, har inte sett den än!

Imorgon ska jag klippa lite, sen hoppas jag att ante följer med mig till västerås på käk och bio :) eller okej jag följer med honom, det är ju han som har bil, men det är jag som måste få med honom. Han hatar ju bio (säger han) men ibland får man fan offra sig för tjejens skull haha.


saknar eeeer!

OPI

Magnus kom hem från Portugal inatt och hade köpt med sig ett OPI nagellack till mig, perfekt snygg vårfärg! jag har ju nån liten grej för nagellack, målar ALLTID naglarna på sommaren, även om det bara är ett vitt. Men jag älskar ju olika färger på nagellack, färgglatt äger :)


Man ser inte exakt med det är en pastell grön färg :)

Bortse från mina korta äckliga naglar. Tar inte alls hand om dom på vintern,
känns inte som att jag orkar bry mig när dom ändå bara är så mjuka så dom går av direkt. haha

v 9

Igår var jag som sagt på dop! Med ante och familj(er). De va hans pappas sambos dotters barn som skulle döpas :) så himla söt va hon i sin klänning. hihi, blev fika efteråt sen åkte jag och ante hem till anna&krille,jacop&ville för anna fyllde år! blev där en stund innan vi åkte hem till mig, käka lite och så sen åkte vi till ante och kika på bb och sådär, hann träffa alex och mj igårkväll också för dom behövde lite skjuts, det va ju verkligen FÖR länge sen..!

Imorse när jag vaknade så kilade jag iväg och tränade, sen sprang jag in på banken och sen upp på stan. Ska stryka lite nu sen göra min andra uppgift som ska lämnas in nästa vecka, läxor är det tråkigaste som finns. Längtar tills man slipper sånt :)

btw. Det snöar verkligen? när fan har det tänkt ge sig för i år?:(


snart är vi här.. mindre än 3 månader kvar nu :)


Bigbrother

Frågan är ju varför Gry forsell valde att snacka skit om just Fagersta igår i live sändningen? ;)

Innan programmet slutar berättar hon om att det ska bli nån antarktis vecka nästa vecka i bigbrother och avslutar med att säga typ "det ska flyttas mer is än vad hela Fagersta gör av med i sina förfest drinkar på ett helt år, och det är jätte mycket faktiskt kan jag lova".

haha vafan va de lixom? låter ju inte direkt som något positivt från hennes sida? ;)
antar att hon är förbannad på nåt gammalt ex som bor här, eller kanske hans nya tjej?






Jag ska bli brunett igen, punkt

Kollar igenom bilder från förra året och bakåt. Jag SKA bli brunett igen, så mycket snyggare och jag trivs nog faktiskt bättre i det. Plus att man aldrig lika lätt ser nån utväxt och det ser aldrig sådär risigt och äckligt ut. Men ska försöka hålla mig till efter sommaren










Lördag

Efter vi hade vart hos mormor&morfar och käkat så gick jag ner och pluggade igen, nu är det bara några rader kvar så är arbetet klart, puuuuuuuh..

Kilade hem till ante sen, dock inte för att träffa honom för han va inte hemma. haha, hängde där ett tag för att klippa casper och tony :) sen gick jag till ip där lillebror hade sista bandymatchen för i år! och dom vann med 10-3 typ, :) kom precis hem och ska snart göra tacos osv, tror ante kikar hit snart också och imorgon ska vi till skinnsberg på dop! mysigt :) Ha en bra kväll!


några dagar sen.

Pluggpluggplugg

Igår blev de myskväll med mamma, kika på the voice sverige och bb innan mattias och ante kom hem vid 11. Imorse åkte ante iväg på rally vid 9, somnade om ett tag men sen gick jag upp och gjorde nästan klart renässans arbetet till kultur och stilhistorian. Har bara en punkt kvar att skriva om nu och det känns så sjukt skönt, hur stort arbete som helst känns det som..

Ska kila in i duschen nu och fixa lite sen ska vi käka hos mormor&morfar halv 2! Efter det blir det väl att plugga igen och göra helt klart. Kanske kilar iväg och tränar eller går ut och går i solen också :) fast det ser ut att blåsa mycket?


tjockis ♥


Nya jeans!


såååå länge har jag letat efter ett par militär gröna jeans, här har ni dom!
400:- från gina tricot. (bilden gör inte färgen rättvisa)




slitna jeans!
400:- från gina tricot.

SPORTLOV!

aaaaaaaaaaaaaaaaah, hur skönt är inte det? ledig en hel vecka!! huuuur bra som helst :)

idag i skolan hade vi bara eget hår, väldigt behövligt, matilda klippte mig och jag klippte henne sen gick jag på stan en sväng och fick med mig 2 par byxor hem, första gången någonsin, hittar aldrig bra byxor! eller jag orkar inte leta helt enkelt. Finns ju så mycket.. Visar sen! Tog 12 tåget hem med matte och robin sen kila jag upp till ante och klippte tjabo innan jag stack iväg till arena och träna en timme!

Har tänkt göra klart allt plugg idag och imorgon så att jag inte behöver tänka mer på det och faktiskt ha lov på riktigt! låter väl ganska smart va? inte så kul dock men jag kommer vara glad över det nästa vecka när jag slipper.


jag och matilda i skolan idag :) ♥ &min min? misslyckad uppblåsning av kinderna, typ

Torsdag

Slutprov i färgläran hade vi idag, lättare än jag hade trott faktiskt, får hoppas att jag har gjort rätt bara! Skulle egentligen tränat när jag kom hem men sen bestämde jag mig för att åka ut och övningsköra istället, men uppe vid fårbo och vid fagerliden hade dom inte ens skottat så de va slask och is överallt så det sket sig. Åkte och handlade med mamma istället sen åkte vi till lillebrors skola för dom hade öppet hus, träffade lite gamla lärare och kika runt på skolan :) gick ju där från lekis till 6:an faktiskt.

Satt mig och pluggade när jag kom hem också, inte alls kul. Har typ 5 uppgifter som ska in efter lovet, ganska oskönt om man säger så. Måste alltså PLUGGA på mitt LEDIGA LOV..


Bild från kakbaket igår med ante! haha, as goda blev dom :)


Kola kakor

Ante kom nyss hit och nu ska vi baka kola kakor! mm mm mm :)



Recept:

  • Portioner: 30 stycken
  • Ingredienser

    • 100 g smör
    • 1 dl socker
    • 1 msk vaniljsocker
    • 1 msk sirap
    • 2 1/2 dl vetemjöl
    • 1 tsk bakpulver

    Gör så här

     

    1. Låt smöret bli mjukt i mikron. Blanda med socker, vaniljsocker, sirap, vetemjöl och bakpulver.
    2. Halvera degen. Forma till 2 rullar. Lägg dem på bakpappersklädd plåt och platta ut dem.
    3. Grädda i 175°C i 10-12 minuter. Ta ut plåten och skär kakorna diagonalt.

    Ny tröja!




    älskar den. Från gina tricot :)


    Körkorts present

    Plockade ihop lite nödvändiga grejer inför bilkörningen åt honom ;) hihi. roligt :)

    spolarvätska, isskrapa, borste till snön, lukta gott granar, fönster-tvättlappar, liten ficklampa, godis "bilar", och nån annan godis grej med supermario i en bil :) hihi.








    Tisdag

    Praktiken igår blev fullsmockad, nästan! haha. Hade kunder hela dagen och färgade mitt eget hår också. toppen! åkte hemåt och käka och tog de lugnt lite innan jag åkte till ante och mös.

    Idag slutade jag redan vid halv 11 så jag kila ner på stan med matilda en sväng sen mötte vi eve och gick och käka sallad på vivaldi, kan vara det godaste som finns ibland! Har också hunnit med att träna ca 1 timme, fixat med en liten överraskning till ante, duschat, och nu ska jag klippa magnus innan kvällskäket!

    Sen kilar jag hem till ante så ska han få sin lilla "överraskning" hihi, älskar sånt :)


    vivaldiiii


    Core

    Ja ni, antingen gjorde jag helt fel eller så var core mer träning för armar och ben än för mage och rygg? det var ungefär 10 min av 30 som var jobbiga för mage och rygg. Uppvärmningen va tillexempel ett x antal benböj, det är ju jobbigt för benen och rumpan typ? sen va de andra grejer som jag tyckte var mer jobbiga för armarna än för magen. Men lite kändes det emellan åt :) antar att jag gjorde fel.

    Ante kom och hämtade mig vid halv 7 så åkte vi hem till mig och käka osv och nu är han ute vid bilen med brorsan och kopplar in nån baslåda eller va de va, killar och ljud alltså, hopplöst. haha


    övningsköööör

    Övningskörning

    Kila ut med mamma och brorsan och övningskörde nån timme nu på eftermiddagen. Går väl sådär men tillslut tog jag mig ut på vägen och ut på stora vägen till åvestbo. En början iallafall, om ca 50 min ska jag på ett core pass sen blir det gym, verkar dock som att jag får träna gym ensam för ante sitter ute i skogen nånstanns och grillar? killar alltså...


    Bil bil bil bil

    Haha vi har fan åkt bil hela helgen! till larsbo i fredags, till fagersta i lördags, tillbaka till larsbo i lördags kväll, till fagersta idag, till skinnsberg när vi kom hem och skjutsade tjabo michael och billy, tillbaka till fagersta, haha! det är ju så skönt och åka bil.. :)

    nu är jag hemma iallafall, ska städa rummet och fixa lite sen ska jag på core halv 6! kul :) mage&rygg pass i en halvtimme. Får se hur jobbigt det blir, kan tänka mig att det blir väldigt jobbigt.. haha. Sen kilar jag in till ante på gymmet efteråt nån timme!

    Ikväll är det premiär på bigbrother 2012 också! det känns som ett måste att se. &imorgon är det praktik som gäller och sen 4 dagar i skolan sen är det sportlov! sjukt va fort det har gått :) känns som vi nyss hade jullov.


    mini cooper, as söta ju! jag vill ha! men 109 000 känns lite sådär, fast jag skulle inte tveka ifall jag vann på lotto eller nåt :*

    Ante fick körkort igår!!!

    Min pojkvän fick körkort igår! Det var han så sjukt värd efter allt pluggande inför teorin ♥

    Men han ljög för mig när jag skrev till honom att han skulle säga till när han va klar haha.. Då fick jag sms tillbaka: "fick 50 :( bokat ny tid på tisdag.. <3" (man måste ju ha 52 för att klara det). och jag tänkte "fan också nu hade han väl kunnat fått klara det..". Sen när jag kommer till centralen där dom ska hämta mig efter skolan så fortsätter han som om han har kuggat och ba fan va drygt osvosv. Sen när jag kommer in i bilen fortsätter det med att hans pappa säger typ ja det här va väl tråkigt sanne.. och jag ba jaa... Sen visar ante mig pappret och där står det 52 poäng GODKÄNT. och jag dog typ, haha så jävla dum och luras om det :) är jätte glad för hans skull iallafall!! :) det känns så skumt att åka ensam med bara honom i bilen men det är skönt som fan ska ni veta :)

    När vi kom hem så åkte vi och hämtade filip och robin, eller vi skulle, och när vi står utanför så ringer jag till robin och säger åt dom att komma ner och han säger "nej ni får komma upp" jag: "men nej kom ner?" robin: "men asså, nej ni måste komma upp!!" så vi går upp, och där har dom köpt daimtårta och sättit i 4 ljus i för att ante fixade teorin på fjärde försöket, haha så söta!

    Sen åkte vi runt lite överallt och robin va helt extas haha, slutade med att vi släppte av dom på ip och åkte hem för att hämta casper och sen åka till larsbo :)


    om 7 månader är det min tur... ;)


    Torsdag

    Va en lugn dag i skolan idag, gjorde inte mycket alls faktiskt. Kilade till gymmet efter skolan och blev där en timme innan jag åkte hem :) skönt. Ska käka lite snart sen kilar jag hem till min pojkvän som kommer hem från eskilstuna idag ♥ vet dock inte vilken tid dom kommer hem än, antingen jobbar dom fortfarande eller så har han inge batteri på mobilen, haha.

    Imorgon hänger jag nog med till larsbo efter skolan så får vi se hur helgen ser ut! Har inte hunnit prata med ante nåt sen i tisdags knappt så vi får se :) ha en bra kväll! puss


    När allt va som bäst :) skolavslutningen i 9:an, efter den splittrades alla åt olika håll känns det som.
    På tal om .. ingenting, haha. ♥

    Power yoga

    Fick lite plugg gjort innan jag drog iväg till arena! Jag och sofhia kämpade på en timme med yogan, de va faktiskt riktigt jobbigt iallafall för benen vissa gånger och balansen är ju inte på topp om man säger så.. haha, stel var jag också, inte alls kul :) lär nog fortsätta med det där så att jag mjukar upp kroppen lite! Sofhias kommentar när vi ligger på golvet i en position "jag känner mig som en död kyckling" hahaha dör. Vi fixade det iallafall! avslappning blev det också! hihi.

    Nu ska jag sova faktiskt, sjukt trött. Upp tidigt imorgon as usual, det suger att pendla, börja aldrig med det mina vänner. Natti!


    duktig va?

    Onsdag

    Snart helg igen, haha. klagar absolut inte. Ska kila iväg på ett poweryoga pass med sofhia vid 6, kul och testa på de :) har testat yoga förut fast då hette det body balance men de va typ yoga. Hoppas att dom har avslappning på den här också .. hihi skönaste ju . Får se om jag kilar in på gymmet nån timme efteråt också :) ska försöka plugga lite nu innan! Ha en bra dag :)


    15:e idag också! min och antes dag :) har vart förlovade i 3 månader idag också! haha wöö.

    Puss puss


    Ha en bra alla hjärtans dag förresten.. :)

    Världens finaste älskling


    Fick nyss hem blombud med ros och armband från min älskling som är i eskilstuna!! världens bästa du.. ♥ :')

    Just nu




    Plastikoperationer

    Verkar som att halva kungahuset har lagt sig under kniven?


    näsan.


    NÄSAN.


    allt..


    Hard work work




    promenix i uppförsbacke, haha



    Alla hjärtans dag..

    Hej på er, igen. I söndags blev de träning med ante och robin.n på kvällen, kila hem till ante sen och kolla på kontoret med honom och tjabo, vilken jävla flopp säger jag bara, haha, hur tråkigt som helst.. det enda som man skrattar åt är typ hur ful ove är.. besviken tjej

    I måndags va de fullt upp på praktiken, blev lite dubbelbokningar, hade en klippkund kl 9, en färg kl 10 och en klipp kl 11 så de blev väldigt tight där på slutet, sen hade jag lunch en halvtimme sen kund igen kl 1, haha, men det är kul! Sen kom mamma på eftermiddagen efter sista kunde och färgade håret och klippte sig :) så de va verkligen fullt upp. På kvällen kom ante till praktiken och väntade på mig sen kila vi ner till vaktmästeriet och sen hem till honom och packa lite osv, eftersom han ska till eskilstuna på jobb tisdag - torsdag..

    Hann ju iallafall säga hej imorse innan han stack iväg..haha, i skolan idag hade vi bara en lektion, kila ner på stan efter det och käka på spicy med mina fina vänner ♥ Eve hade köpt varsitt paket till mig och matilda också, hur söt som helst :) hihi,





    :) kilade till gymmet en timme efter skolan och nu ska jag fixa mig lite grann efter duschen! blir käk och så med familjen ikväll ♥ fortfarande besviken på att ante inte är hemma, haha kan verkligen inte släppa det. Jag har tänkt avstå från facebook resten av dagen, vill inte läsa hur mysigt alla har med sina pojk/flickvänner.. ;)

    Klingestedt.se

    Det här är helt sjukt alltså, en tjej som bor här i fagersta har gjort en sån sjuk förvandling. Snacka om att man blir motiverad när man ser sånt här, vill gå till gymmet och aldrig gå där ifrån, typ.


    Efter ett år var det sån här enorm skillnad. Självklart ligger mycket ny kost och träning bakom, det är nog inte helt enkelt men helt klart värt det!

    det där var alltså efter 1 år, nu, efter typ ett och ett halvt år tävlar hon i body fitness:


    Det är helt sjukt, kan inte säga annat.

    Läs mer på www.klingestedt.se

    Bombshell

    Köpte ny bh igår när vi va i avesta, nice, 20% rabatt på massa på lindex, tips bara!


    Pimpla

    Har haft kaaaanon väder idag! as nice, åkte iväg vid 8 imorse och kom nyss hem typ från pimplingen, fick dock inte ens ett napp men de va mysigt ändå :) ska kila in i duschen nu osv sen vila lite, plugga lite ...




    Kniven mot strupen

    Ja som ni kanske vet så har tv programmet kniven mot strupen varit här på ett gatukök "swedbar&kök" i fagersta och spelat in osv. För flera veckor sen alltså, och idag när vi tankade brevid gatuköket så ser vi en mörkhårig kille komma ut ur dörren och pilla på nåt på sidan av väggen. Mamma skämtade typ till det och sa "det va väl han från kniven mot strupen som va där och fixa till nåt". Sen sitter vi och pratar om det där i bilen att dom nog inte kan sända programmet på tv innan dom har varit här på "återbesök" och filmat det också.

    Sen när jag kommer hem så får jag veta att han faktiskt är här, idag! så det var alltså han vi såg, ganska sjukt! det va ju mörkt när vi var där så vi såg ju bara en mörkhårig lång kille. haha!


    Lördag

    Mysig kväll igår ♥ vaknade dock redan vid 10 imorse, illa. Bestämde oss för att åka till avesta så vi åkte dit vid 12 och käka goda baguetter och handla lite smått! Sen åkte vi hem och hämtade robin sen hem till ante och gick direkt till gymmet där vi mötte matte. Va där ca 2 timmar, en halvtimme gick åt att killarna skulle duscha, hur sega kan dom va egentligen haha . Är hemma nu iallafall, ska upp vid 7 imorgon och kila iväg till riddarhyttan och pimpla med ante, hans bror och hans pappa. Kul ju, hoppas på bra väder bara! puss


    Gamla kläder

    Kom på att jag tog kort i skolan igår när ebba fick prova såna kläder som man hade förr i tiden, alltså för flera hundra år sen. haha , snyggt?


    Helg!

    Jag och ante stack iväg och träna igår men de blev inte förrän vid 9, sen träna vi väl nån timme :) sen blev de varma mackor med mimmi innan vi sov . Idag har jag varit som en zombie, helt galet trött och seg, dog typ när jag kollade mig i spegeln i skolan imorse, haha sliten tjej.. hade frisör 4 timmar iallafall sen svenska innan vi slutade..

    Ikväll blir det myskväll här hemma! hihi, känns som att inte ante har varit här på hur länge som helst, sover ju mest vid honom i veckorna och sen har ju han/vi vart vid hans pappa och gjort andra grejer massa helger! Men nu så :) ska göra as god mat, längtar typ tills jag får äta.. haha, sen är de ju faktiskt the voice sverige och gaygalan! får se om jag kan övertala honom att se det. haha :) fast gaygalan kanske inte är så kul som jag tänker mig? we´ll see.


    såg coolaste limousinen idag när vi åkte från skolan! raw commedy club stog de på rutan så jag antar att det är deras ;)

    Träning

    Ska käka snart sen blir det träning kl 8! shit va håll jag kommer få kom jag just på, aja..


    Alla hjärtans dag behövs inte i år

    får fira alla hjärtans dag ensam i år, totalt jävla värdelöst. Hade ju planerat bio&käk, jag hade glömt bort att antes praktik börjar just den dagen igen,och då ska dom nu bort tisdag-torsdag på jobb.... :(

    snacka om värdelöst, han hade hellre fått åka bort och jobba hela helgen istället för på alla hjärtans dag, det är nästan lika viktigt som en årsdag, nej men typ, iallafall för mig . På alla hjärtans dag gör man mysiga grejer med den man tycker om, så har de varit  3 år i rad nu så funkar det inte i år.. ledsen tjej





    Torsdag

    blev inge träning igår, dåligt av mig. Åkte hem till ante och snacka lite istället :* Men ikväll ska jag iallafall träna med killarna, toppen! nu ska jag vila ett tag, för skönt.


    grekland 2010 ♥

    Onsdag

    Imorse va de tungt att gå upp faktiskt, ovanligt trött va jag. Men jag tog mig till skolan i tid och kämpa lite på gymmet där innan vi hade mentorstid och svenska. När jag kom hem gick jag och fikade med frida och snackade om allt som vi missat från varandra, va ju ett tag sen ♥ mys, sprang in på ica sen och handlade åt hennes mamma också sen åkte jag upp på stan med mamma och handlade lite till oss :) Är hemma nu iallafall, tänkte duscha och käka sen plugga liiiite kanske..

    Vill träna idag men jag känner att jag egentligen är för trött, får se med den saken också :)




    Trött tjej

    ska kila hem till ante nu, blev en lång dag i skolan idag. 8-5, fick göra läggning och uppsättning på en kund också, gick väl sådär! imorgon ska jag träffa frida efter skolan för hon har kommit hem från åre! va så sjukt länge sen så ska bli kul ♥ skriver mer imorgon :)


    Sommar

    Snodde en bild från i somras från antes pappas dator. Ann-louises 45 års fest ute i larsbo med hela tjocka släkten!


    Larsbooooo

    Kom hem för en stund sen och har hunnit packa upp och sådär. Igår blev de mest lugnt, spela spel osv med hela gänget där ute sen kika vi på melodifestivalen, standard ju ;) det har ju typ blivit "tradition" varje år även om det inte är speciellt kul och inte min smak av musik, haha. Fast loreen va bra! Imorse kila jag,ante, casper, stefan,jonny och florin ut på sjön och pimpla några timmar, och grilla korv såklart :) sen blev de tv och käk innan vi åkte hem sen.








    GHD plattång









    Ja, vilken borde man välja? jag gillar ju färg, men egentligen är nog den svarta snyggast.

    Fredag kväll

    Gjorde en ny kategori idag, "mina tankar&åsikter" men vem bryr sig, haha. nu tänkte jag spela sims nån timme, nördigtjej94. Imorgon kilar jag iväg till larsbo som sagt, runt 2 kanske så ska sova läääänge. Antes farbror & familj kommer dit från örebro imorgon också och på söndag blir de nog pimpla igen! fast jag hänger nog inte med om det är 15 minus faktiskt, haha. Det är typ 20 minus här nu? sjukt.

    Ska träna på söndag igen! as skönt ju, börjar till och med bli roligt. Jag och sofhia har bokat in ett power yoga pass nästa onsdag också, fan va kul :) eller de vet jag ju iofs inte än men jag hoppas det ;)




    Eyes


    Stämmer ju nästan helt in faktiskt, läskigt

    Fredag

    Gick och tränade med ante robin och matte i onsdags kväll! skönt, sofhia kom dit mot slutet också :) igår va jag ju på praktiken hela dagen på klipp&färg kurs! kul :) lärde oss nya tekniker för slingor och lite trender inför våren osv. Va riktigt kul att se förändringarna på modellerna också :) va där hela dagen från 9-6, käka god buffé gjorde vi också! På kvällen kilade jag hem till ante vid halv 7, tog de lugnt sen hjälpte jag honom med lite plugg.

    Imorse gick jag upp vid typ 10 fast jag va ledig, tog mig till gymmet och kämpade lite mer än en timme helt alone, men de va riktigt skönt faktiskt :) efter de har jag hunnit klippa roffe, käka, duscha, dammsugit och nu tänkte jag damma mitt äckliga rum. Sen lär jag fixa med lite plugg också.. Ikväll blir det mys med familjen ♥

    Bilder från kursen:

    Björn klipper en av sina 2 modeller.


    Mimmi (längst bak) och en annan frisör från stan sköljer ur färgen på sina modeller.


    Björn klipper jessica.


    Jessica klippt&färgad. (man ser inte effekterna i luggen så bra här)


    Björn klipper.


    Färdigt resultat, klippt&färgat. (håret är mycket rödare i verkligheten)

    Vi fick lära oss att göra effekter i tillexempel luggen med hjälp av "fjäril vings indelningar" eller va man ska säga. Spännande ;) Finns nog mer om det på goldwells hemsida.



    Vad tycker ni om att färga topparna?

    ja, vad tycker ni om den nya "trenden" att färga topparna? Jag tycker att det ser förjävligt ut på vissa och skit snyggt på andra. Jag skulle lätt kunna kasta mig in i att göra det, bara för att testa och göra en förändring. Men jag vet inte riktigt om jag gillar det så super mycket faktiskt. Men vissa passar faktiskt väldigt bra i det, beror helt på vad man har för hår och hårfärg från början tycker jag.




    Onsdag

    En till helt onödig skoldag, kom till skolan imorse och fick höra att man kunde välja iv val ända fram till fredag så vi hade egentligen inte behövt komma till skolan ens, idrotten va inställd och i svenskan har vi hemläxa. Så ja.. jag åkte hem och jobbade lite vid mamma, ska nog träna senare med killarna, toppen!

    Imorgon ska jag vara på praktiken hela dagen för dom ska ha kurs där! kommer vara flera frisörer från stan där och en kille från goldwell som ska ha lite genomgång om nya trender osv tror jag, sen ska han färga och på eftermiddagen ska frisörerna färga sina modeller som dom har tagit med sig, det roliga är att modellerna får inte välja själva hur håret ska se ut, det väljer goldwell killen :) kan nog bli riktigt kul.


    RSS 2.0