STRAM HÄSTSVANS

Okej, så på tisdag är det ÄNTLIGEN dags att få ny färg i håret igen! Senaste veckan har jag haft tofs i princip varje dag, för håret känns helt dött! Går inte att få till det för fem öre haha. Jag som hatar tofs egentligen.. Nu längtar jag till Tisdag kan jag säga :)

Jag klarar mig max 5 veckor, sen behöver jag slänga i en ny toning i håret. Annars funkar det inte alls! Ingenting blir bra den sista veckan.. men 4 veckor känns lite kort tid emellan ;) Såhär har jag fått sett ut hela helgen iallafall!


I VARDAGSRUMMET

Här är några bilder från vardagsrummet från senaste veckan! Har tröttnat så mycket på mina mönstruga gardiner, funderar på gråa eller vita nu.. svårt att bestämma sig, vad tycker ni? :)


SOFFBORD

Idag fick jag nå ryck, tog med mig mamma till mio och köpte nytt soffbord! Har börjat ändra min inrednings stil till lite mer "modernt" vilket jag gillar himla mycket! Tidigare har jag väl haft mer "lantligt" ni vet, vitt trä osv. Är iallafall super nöjd med nya soffbordet! Men nu vill man ju byta ut alla andra bord och bänkar också.. ;) här kommer före och efter bild!


NYSTARTAT KONTO

Jag startade i veckan ett nytt konto på instagram. Senaste tiden har jag börjat fota mer hemma, blivit mer intresserad av inredning och blommor osv. Så jag startade en instagram bara för det! Ska vi så roligt att se hur den utvecklas :) Att få inspirera andra och få inspiration från andra konton är ju så roligt. Man får så mycket idéer! In och följ mig vettja 😊 @68.kvadratmeter


FÄRNA SPA

Hej där! I Lördags hade vi lite personal vård på färna spa ;) vi fick tillgång till en spasvit ca en timme, det var sååå fint! Egen svit med soffor, bubbelbad, ångbastu, dusch, skrubb, smoothie, frukt och bubbel! Vi gottade oss rejält där men den där timmen gick snabbt haha :)

Efter den timmen hade vi en timme i vanliga spa anläggningen. Vi badade ute bad, bastade vanlig bastu, hängde lite i loungen, sen var det dags att duscha och göra sig ordning för afternoon tea! Super gott var det.. massa olika småkakor, scones, tårtor osv. Rekommenderar verkligen er alla att åka till färna spa någon gång! Super mysigt spa och område runt omkring. Extra kul eftersom min släkt är uppvuxna i färna och jag har spenderat mycket tid där som barn!


VÄSTANFORS BANDY

I Söndags hängde jag med mamma, Magnus och Emma och kikade på brorsans match i Uppsala! Han är ju så pass stor och duktig nu så han får spela med A-laget :) så stolt. Tror han är yngst i laget men han är så duktig på bandy verkligen. Han gjorde också ett mål av fyra i Söndags! Så vif vann hela cupen dom hade över helgen :) håller tummarna för resten av säsongen! Dom är ju med i allsvenskan till och med.. weey


KIWI

Hej på er! Har varit så dålig på att uppdatera senaste tiden.. tänkte uppdatera er om min lilla bebis som växer som tusan. Hon har blivit så stor sen vi fick hem henne känns det som! Det har verkligen gått super bra med omställningen för henne, att flytta, komma ifrån sin mamma och syskon osv. Hon verkar trivas super bra :) så gosig och busig.


HEMMA HOS MIG


RSS 2.0