HEJDÅ IGEN

Nu blir jag borta en vecka härifrån! hehe. Åker till sälen imorgon som sagt med min pojkvän, hans lillebror, hans pappa och min lillebror. Blir lite fiske och sådär :) hoppas att vädret håller i sig. Har hunnit packa om, käkat, skrivit upp mat lista, och nu ska jag klippa magnus sen duscha! sen ska jag nog sova tidigt. Vi hörs om en vecka! 

HEMMA EN SVÄNG

(varning för långt inlägg) Hej på er! hemma från leksand nu, har haft det jätte bra! till och med sovit jätte skönt fast vi hade husvagn hehe. (tog med oss extra madrasser och sov alla 4 i en stooor säng) I torsdags packade vi ordning osv vid husvagnen, kikade runt på campingen osv innan resten kom på kvällen, Blev grillning och senare kubb på stranden och till slut satt vi på en restaurang/pub vid vattnet och lyssnade på en värdelös trubadur, men de va rätt nice ändå!
 
I fredags var det som finast väder så vi gjorde en liten miss där att vi inte tog leksand sommarland då, men det är smällar man får ta ;) jag och sofhia lagade pannkakor med choklad till frukost till våra pojkvänner, snälla va? sen tog vi en dusch och så åkte hela gänget, jag sofhia robin ante jocke matte linnea filip till lager 157 i sågmyra. Hittade ingenting faktiskt, det är som ett lager med överskotts kläder från olika kända märken. Käkade pizza till lunch inne i leksand tillsammans sen också! myspys. Sen blev det hamburgs grillning utanför husvagnen med allihopa på kvällen :) mina vänner äger.
 
&igår va vi på leksand sommarland! haha såååå kul! vi åkte forsen, åkte linbana, åkte parisehjul, hoppade på hoppkudde, åkte båt, och ja ni vet sånt! hoppkudden va nog roligast haha! jag&sofhia vart lite besvikna att det var 12 års gräns i dom stora hoppborgarna bara.. ;) lunchade där också, tacos! mm mm mm . Drog oss hemåt en halvtimme innan stängning för då började det spöregna.. sen tog vi en dusch och så mös jag och sofhia ute i varsinn one piece tillsammand med killarna hela kvällen, jag tror inte ni förstår hur glad jag är att jag tog med den alltså! haha, vi har sett ut som jätte bebisar -som eve sa, varje morgon och för det mesta på kvällarna :) foppatofflor&onepiece. haha.
 
idag har vi mest plockat ihop allt, lagat mat ute och solat lite! har haft det så himla bra verkligen, sovit bra, ätit bra, umgåtts med underbara vänner, skrattat mig till sömns, nästan, haha. Har inte varit lätt att somna när vi har legat 4 st i samma säng och det alltid är någon som bara måste få en till sak sagt innan vi sover, hehe. bästa ni ♥
 

leksand

testar blogga från mobilen,haha. sitter utanför husvagnen med hela gänget just nu. har varit på lager 157 idag och imorgon hänger vi på leksandsommarland hela dagen om det inte regnar :) ikväll blir det grilladehamburgare och mashmallows&digestive till efterrätt ;) 

ÄNTLIGEN SOL!

 
F*n vilken härlig dag det har varit idag! tack och lov alltså. Vaknade redan halv 10 imorse och såg att det va toppen väder så då kunde jag ju lixom inte somna om.. hehe, har pressat lite idag, skönt med lite färg äntligen. Har hunnit tvätta morfars bil invändigt också och nu är ante iväg med filip till norberg en snabbis sen ska vi tvätta den utvändigt, käka, handla lite mat till leksand sen ska vi hämta husvagnen i larsbo och packa i lite grejer! Så de är fullt upp ikväll haha.. Imorgon tänkte vi åka rätt tidigt jag sofhia ante och robin, typ 9. Så nu blir det dåligt med uppdatering :) hinner väl slänga in ett inlägg med lite bilder och så på söndag sen blir det tomt här en vecka igen haha..

Klippklipp

Har hunnit skriva lite packlista till sälen nästa vecka, så att jag har lite koll när jag kommer hem på söndagen och bara ska packa om haha. Sen har jag klippt mammas jobbarkompis marie och om ett tag ska jag på promenad med sofhia :) sen blir det lite häng med sofhia ante robin en sväng ikväll för och bestämma lite när vi ska åka, va vi ska äta, osv i leksand.
 

LEKSAND

Kom på att jag har glömt att skriva om leksand! Vi bestämde för några veckor sen att jag, ante, robin, sofhia, filip, linnea, jocke och matte ska åka till leksand torsdag-söndag. Vi har bokat camping som vi bor på och vi åker alltså nu på torsdag! blir nog skit kul :) Vi ska hinna med leksand sommarland en dag, lager 157 en dag, orsa björnpark en dag (om vi har pengar, hehe) och kanske rättvik en dag :) där ska det visst vara väldigt fint vid en speciell strand. Så vi hoppas på bra väder alltså :)
 
Jag sofhia ante och robin har lånat antes pappas husvagn som vi ska bo i, åker dit på morgonen på torsdag och handlar mat på vägen dit osv medans resten kommer närmare kvällen pga jobb. Åh jag hoppas VERKLIGEN på bra väder alltså! och dagen efter vi kommer hem därifrån åker ju jag, ante, våra småbröder och antes pappa till sälen en vecka :)
 

HALLONGROTTOR

Igår jobbade jag igen, 12-6 och direkt efter jobbet kila jag till arena och träna en timme med sofhia! sen kom ante och hämtade mig och så spenderade vi kvällen hos mig med käk och val av mat till leksand och sen kom vi på kl 10 på kvällen att vi ville baka hallongrottor, så de gjorde vi haha. Dom vart ju ganska misslyckade men dom sista vi gjorde vart skapliga, då förstog man ju lixom hur man skulle göra.. Men dom smakade ju gott iallafall!
 
 
 
 
 

SÖNDAG

Idag har jag jobbat igen, men bara 3,5 timme faktiskt! började vid 3 och innan det hann jag med lunch hos mormor&morfar osv! Har hunnit se en film nu på kvällen och så har jag och mamma varit ute och kört lite i stan! det är ju iallafall ett framsteg att jag vågar köra i stan, hehe. Även om det inte går 100% bra så går det ju!
 
Imorgon är det jobb som gäller igen, sista dagen den här månaden! 12-6 . Tänkte hinna med lite träning imorgon kväll också, herregud vad man blir slapp med träningen när man har lov.. När man går i skolan är man lixom så nära när man kliver av tåget så det är inte direkt "jobbigt" att ta sig dit, och man kommer dit i tid. Nu har jag gett upp lite igen hehe, får köra extra hårt när skolan börjar i guess.
 
golvläggning igår kväll ute i larsbo!
 
 
 

SVENSK SOMMAR

Alltså den här sommaren är ett stort jävla skämt. Det är SOMMAR, och solen har skinit typ max 5 hela dagar. Det här suger verkligen, på vintern då jäklar kan de snöa och vara RIKTIG VINTER. Men på sommaren uppfyller inte sverige några krav alls. Det ska vara SOL och VÄRME när det är sommar. Annars kan man ju lika gärna ta bort den årstiden. Arg tjej! Sommaren ska lixom vara den bästa årstiden, pfft. 
 
När jag blir äldre ska jag tusan köpa mig ett hus utomlands eller en lägenhet iallafall så att man kan åka dit över sommaren så att man får en riktig sommar nån gång. Låter som en bra idé tycker jag.
 
Negativt inlägg, i know. Men nämn en sak som har varit bra med sveriges sommar i år..
 
 
 
 
 
 

PARKEN ZOO

Igår kväll blev det häng med mitt fina gäng och så sov ante här också! &imorse åkte vi som sagt till eskilstuna, parken zoo! hade riktigt fint väder ända tills vi skulle hem, skönt :) va jätte mysigt, gick runt och kika på alla djur, åt, spela lite på chokladhjul och vann en liten ask! haha. Måste ju säga att det finns en hel del sjukt fula djur.. men en hel del söta också :)
 
 

RALLY

Vi åkte iväg 8 imorse, ja ÅTTA! åkte till ica och slängde ihop varsinn sallad som vi skulle ha till lunch innan vi hämtade filip och åkte ut till hemshyttan. Vi gick lååångt in i skogen innan vi hitta en bra plats och sitta på så att man såg några ganska snäva kurvor, (haha). Fast vi bytte plats efter en stund också.
 
Tråkigt nog va de ingen som körde av, alla körde rätt "lugnt", trodde dom skulle köra som dårar för det är ju rally lixom. Så dom hade nog kunnat gasa lite mer tycker jag.. hehe. Jag och sofhia satt och solade lite emellan åt också, hittade isbitar ute i skogen också, frågan är ju HUR det kan finnas is i skogen på sommaren? då måste det ju ha varit minusgrader där under natten? .. hm. Har iallafall haft en bra dag med mina fina vänner, förutom alla bärfisar, mygg, pissmyror, bromsar, ja alla småkryp.
 
 Ante och robin chillar i gräset, (och sofhias huvud) heh
 

ONSDAG

 
Igår kväll åkte jag och ante till servus och mötte robin och sofhia! köpte lite gott och åkte hem till mig och tog det lugnt på inneverandan, mys! sov vid ante sen och idag har jag jobbat 12-6 och sen har jag och ante varit vid sjön och han har lärt mig och kasta! haha, måste ju kunna lite tills vi åker till sälen.. :) Imorgon bitti åker jag ante robin sofhia och filip till hemshyttan och kikar på rally, kan nog bli kul!
 
 

FLATFORMS

 
 
 
Idag när jag kom hem från jobbet låg ett paket på sängen, innehållande dom här!! älskar dom! efter ca 3 veckors väntan, haha. Beställde dom på jfr.se men det verkar inte som att det finns några kvar..

17:E JULI

Hej på er! idag har jag jobbat från 12-6, gick bra! Har hunnit duscha och fixa iordning mig och om ett tag kanske jag ska hänga med några vänner ♥ Nu har jag bara 4 jobbdagar kvar i juli! känns skönt faktiskt. Imorgon jobbar jag 12-6 igen och på torsdag ska jag på rally med ett gäng vänner, haha jag och sofhia är ju SÅ intresserade. Nej men de kan nog bli kul :) &på fredag blir det nog eskilstuna, gå på zoo och sådär med familjen och pojkvännen! &så jobb lördag söndag måndag.
 
 
 
 

MÅNDAG

Imorse gick vi upp vid 12-1 och så åkte vi till antes pappa ett tag. Sen åkte vi hem till mig och lagade mat och så innan vi åkte till västerås och hämtade sara vid flyget! nu blir de väl film eller nåt och imorgon ska jag jobba igen, 12-6! :)
 
 
 

IGÅR

Blev ledig igår och ante kom hit vid lunch hihi, glad tjej! sen hängde jag med ante tjabo och casper ut till ängelsberg och plockade svamp en sväng, hitta lite kantareller faktiskt! :)  sen åkte jag och ante hem till mig och tog det lugnt ett tag innan vi kila ut med våra fina vänner, blev jag ante robin sofhia matte jocke och alfons! så vi hängde med dom några timmar och så sov jag vid ante, busade med hans kattunge också! så söt.. :)
 
 

TRÖTT

 Idag har jag jobbat hela dagen, stressat non stop så känner mig helt slut i huvet nu. Har nog inte suttit en sekund på 6 timmar faktiskt, fick äta en macka ståendes på typ 20 sek för det var så mycket folk. Ibland suger det att jobba haha, men det gick ju så.. Känner att jag skulle behöva ledigt, LÄNGE. Har jobbat hela veckan förutom en dag, och imorgon jobbar jag igen.. Känns verkligen värdelöst att jobba imorgon för ante kommer hem inatt istället för imorgon kväll, &så jobbar jag hela dagen.. och kommer säkert va lika slut imorgon kväll . Vill typ måla naglarna och gå och lägga mig. /Jobbtrött tjej
 
Puss på er
 
 

VÄNNER

Killarna kom också hit ikväll och hängde lite! spela kubb och snacka massa. Dom åkte hem för en stund sen så jag ska väl ta och sova snart, imorgon är det som sagt jobb som gäller på hembygdsgården 12-6. Sen är det bara en natt kvar tills ante kommer hem!! Längtaaaaaar!
 

LEDIG

Idag har jag hunnit med rätt mycket faktiskt. Började med att åka till tandläkaren imorse för jag har haft ont på ett ställe i munnen, men det var inget farligt och skulle gå över snart. Sen åkte jag och bokade en körlektion och risk ettan! sen hämtade jag ut pengar och betalade av min sax som jag köpt och så hängde jag med mamma till apoteket och bensinmacken innan vi åkte hem igen. Tog en promenad när jag kom hem och sen satt jag mig ute och solade en stund! skönt :) men sen kom ju alla moln igen.. nu är de dock ganska fint igen?
 
Har räknat ihop alla timmar jag har jobbat på mitt ena sommarjobb i sommar och fick det till 113,5 timmar, inte illa! Sen har jag kikat lite i körkortsboken och strykt massa örngott och grejer. Duktig tjej! Tänkte läsa nya SOLO snart också! sen ska jag grilla med familjen och så ska jag hänga med sofhia ikväll! mys :)
 
Take me back please

NAILS

Har lyckats spara mina naglar lite, hihi
 

SPIDERMAN 3D

Har nyss kommit hem från västerås, blev lite shopping med familjen efter jobbet och sen mötte vi upp eve för bio, såg spiderman i 3d, den va faktiskt bra! men själva storyn är ju samma som gamla :) typ. Handlade en del faktiskt, 1 stickad tröja, en t-shirt, jeanstights, bh, 4 trosor och lite smink som va slut. Nöjd tjej! Övningskörde från fagersta till surahammar också! hihi
 
Stickad tröja från rut m.fl, 199 :-
 
T-shirt från ginatricot, 99:-
 
Jeansleggings från rut m.fl, 299:-
 
bh&trosa från ginatricot, 50:- och 30:-. REA
 
Söta trosor från gina tricot, 3 för 149:- 

PROMENAD

Idag jobbade jag 9-6 igen och efter jobbet tog jag och sofhia en lååång promenad. Vi gick iallafall en timme och hann snacka om mycket oviktigt och viktigt! va nog inte en tyst sekund på den timmen, hehe. Tycker om min fina lilla vän ♥ Har hunnit kika en film med familjen också, den va bra faktiskt! Men nu lär jag nog sova, fick lite mer jobb imorgon, men det är 9-12 bara så de är rätt lugnt. Sen drar vi till västerås, puss
 
bild från nyår när jag och sofhia knappt "kände" varandra, haha. Känns så långt bort! Nu kan vi lixom umgås som vilka vänner som helst och snacka om typ vad som helst? så skönt!

Xlash

På tal om fransar.. Lär ju tipsa om xlash än en gång, det är helt otroligt vad mina fransar har blivit långa. Har fått kommentarer om dom av många kunder som undrar om jag har förlängning eller om jag har långa naturligt. Men nej svaret är ju faktiskt xlash. Det kan ju bero på att jag har bytt mascara också, men det har ALDRIG blivit sån här skillnad av att man har bytt mascara! så jag tror faktiskt inte att det är därför. Xlash äger! gilla dom på facebook så får ni en till billigare pris än vanligt. Egentligen tror jag den kostar över 1000 men gillar ni på facebook får ni den för 499 och ibland har dom rabatt koder då kostar dom 299. Kan ha fel men tror det är så!
 

Mascara

Jag har testat hur många olika mascaror som helst. Men jag måste nog säga att den jag använder nu toppar listan, de va faktiskt eve som tipsade mig om den!
 
Den är från maybelline och kostar 145 kr. Fransarna klumpar inte (beror väl iofs på hur mycket man kletar på) men jag har aldrig tyckt att den klumpar onaturligt mycket, det ser rätt naturligt ut och fransarna ser låååånga ut!
 

Tråkigt

Jätte tråkiga inlägg, jag vet. Men jag har ingen fantasi mer haha . Ännu en dag med jobb 9-6, fullt upp idag med! hade 7 kunder, mest klippningar men en färg också. Imorgon är det fullt igen! men då har jag nästan bara färger, kul :) älskar att färga! Har hunnit klippa mammas farbror nu på kvällskvisten också. Om vädret hade varit bättre hade jag nog ringt sofhia och dragit med henne ut på en promenad, men vädret suger ju och jag är rätt slut från idag.. blää, 
 
Fick nyss en bild från ante på en ren, haha fan va stora horn alltså.. Har fått hem min borste "no tangle" också. Tänkte testa den ikväll när jag har duschat! uppdaterar sen om hur den va.
 

Godnatt

Slänger in handduken för idag. klockan är bara 10, och det är sommarlov, och jag ska sova.. haha fan, men ska ju jobba imorgon, upp halv 8 och är lite trött från idag faktiskt. Har verkligen fullt upp dom här 3 dagarna, knappt en ledig minut på jobbet, men de är väl så de ska va! övningskörde efter jobbet och åkte faktiskt lite inne i stan! wohoo. Fastnade i soffan när jag kom hem framför Navy CSI och cold case. och nu är klockan redan 10 så jag ska försöka sova så att jag orkar med dagen imorgon.
 
Pratade med ante i telefon nyss, dom verkar väl ha det jätte bra förutom att han har blivit dyng förkyld redan, får väl hoppas han blir frisk så han kan njuta lite av sin fiskeresa. Nä vi hörs imorgon! puss
 
Min fina klocka som jag fick av mormor när vi kom hem från Kreta! Mamma och mormor har ju inte bara blommor i sin blomsteraffär, dom har ju b.la smycken också!
 
 

Veckan som kommer

Ja ni, än så länge ser veckan ut såhär:
 
Måndag: jobb 9-6 och senare klippa lugg på selmina. Övningsköra?
Tisdag: jobb 9-6 och senare klippa mammas farbror. Övningsköra?
Onsdag: jobb 9-6. Övningsköra? plugga teori? träna?
Torsdag: LEDIG! övningsköra, träna, bio på kvällen/em.
Fredag: LEDIG! övningsköra, träna,
Lördag: jobb 12-6, 
Söndag: jobb 12-6 och senare pussa på A som kommer hem.♥
 
Ska också försöka boka riskettan och kanske nån körlektion. &så ska jag träffa sofhia också!! och så ska jag klämma in mer träning någonstanns, hehe. Sen får vi väl se om jag hittar på något roligare på mina lediga dagar! men än så länge.
 
ge mig♥
 

SÖNDAG

Hade en så himla mysig eftermiddag igår. Åkte hem till ante vid 4, hjälpte honom och packa lite till sin vecka i funäs. Sen kom robin och sofhia och hämtade oss och vi åkte och käka kulglass och snacka lite ♥ sen åkte vi runt stan en sväng och sen ner till eskiln och kika på dom som åkte wakeboard eller va det är. Åkte hem till ante igen sen och packade klart, sen tog vi bilen hem till mig och käka, spela krocket och bara tog de lugnt och mös. &vid 9 skjutsade vi antes kusin till hälla i västerås och åkte hem igen. haha, sen blev det massa snack och mys innan vi sov. ♥
 
&imorse åkte dom vid 11 så jag kila till arena och tränade en sväng, har duschat och så så ska väl torka håret och greja snart. Sen ska jag klippa mormor sen får vi se. Skriver lite senare!  
 
jag har verkligen hittat världens underbaraste kille.

ÖVNINGSKÖR IGEN

Idag har jag övningskört igen! går bättre och bättre hela tiden. toppen! om ett tag ska jag väl hänga med ante, & Ikväll ska vi köra hans kusin till västerås också, sen sover jag vid honom, så skriver nog inte så mycket mer idag :)  Min dator börjar bli sjukt seg, får lust att köpa en ny men samtidigt behöver jag nog pengarna till annat. Får köra en rensning snart kanske! Ha en bra dag!
 
 
 
 
 

No tangle

Vaknade rätt tidigt idag så har hunnit kika lite på olika sidor. Beställde precis hem en Macadamia oil no tangle brush. Tangle teezer blev ju en storsäljare och sas vara super bra, men många har klagat på att den sliter på håret för att piggarna är så vassa. Så jag testade den här istället, den ser ju ungefär likadan ut, men den här har även ett skaft vilket jag tycker är bättre. Såhär står det om borsten jag beställde:
 
  • Minimerar brott, klyvna hårtoppar & skador.
  • Perfekt för alla hår-ömma.
  • Rekommenderas för ömtåligt eller kemiskt behandlat hår.
  • Utmärkt för huvudmassage & för att förbättra cirkulationen.
  • Säker för användning med hårförlängning.
  • (Passar även utmärkt till din fyrfota bästa vän enligt ett tips från en kund.)

Min dag

Idag har jag hunnit varit till kyrkogården och kollat på bernts sten, jätte fin va den ♥ sen har jag övningskört och äntligen börjat hitta dragläge! och så har jag tränat en sväng och läst lite hårtidningar och bloggat lite. hehe,
 
har även fått reda på idag att min pojkvän åker bort på söndag till nästa söndag på fiskeresa, kul att man hinner ses innan lixom. Han är borta och fiskar idag/natt/imorgon med. Han får iallafall se till att komma hem på dagen imorgon så vi hinner ses lite. 8 dagar är ju faktiskt jätte långt, iallafall utan honom.. men måndagen när han kommer hem är han bokad hela dagen redan, punkt slut. &så får han ge igen mina enda lediga dagar vi hade kunnat träffats på nästa vecka nån gång senare.. killar och fiske alltså, dom där äckliga fiskarna går ju före nästan allt, aja skämt å sido. Inte alls kul faktiskt. Själv ska jag jobba dom 3 första dagarna och göra ingenting på mina enda lediga dagar på länge eftersom alla vänner antingen jobbar eller är utomlands.. Perfekt timing va. Men okej nu släpper vi det.
 
Vad ska ni göra nästa vecka då? jobba och slita? eller ni kanske har semester och bara ska lata er? Vädret ser ju sådär ut men man kan ju hoppas att det ändrar sig!
 
 
 
   

TRENDER

LUGG. Kan ju faktiskt vara riktigt snyggt på vissa! jag tror dock inte att jag själv skulle passa i det.. Med en lugg kan man förändra sin stil rätt mycket.
 
 
 
 TEXTUR. Spretigt ochrufsigt intryck. Väldigt lättunderhållen frisyr eftersom den inte ska vara så perfekt och fixad. Spraya saltvatten spray, ruffsa, tadaaaa!
 
 
 
LOCKIGT. Dom säger att lockar är en sexig look i sommar. Använd tratt om du är självlockig, eller rulla upp håret på värmespolar eller locka med en stor locktång.
 
 
 
RAKT. Även om lockar är trendigt i sommar så är rakt hår det också! ett rakt glänsande hår är riktigt snyggt. Föna håret med en paddelborste så får du ett lent resultat, och du behöver inte platta lika mycket!
 
 
 
 BOB. Också väldigt trendigt nu, så har du någon gång funderat på att klippa av dig håret. This is the time to do it!
 
 
 
 
 

SOMMARHÅR

Sitter och läser tidningen trendfrisyrer och ser att sommarens trender är  ruffsiga, lite ofixade frisyrer och lockar. Antar att jag är helt rätt då? hehe..
 
När jag gör iordning mitt hår så använder jag ibland saltvatten spray. Perfekt för en lite ofixad känsla, jag låter oftast håret självtorka till hälften, sen sprayar jag i saltvatten spray och fönar med tratt för att få fram mina egna lockar lite. För er som inte har självlockigt går det ju självklart lika bra att locka håret lite löst med en stor locktång :) &igen, föna håret i fel bena och byt bena när håret är torrt. Då blir inte benan lika platt.  
 
 

KOPPAR?

Jag är så jäkla sugen på att göra nån förändring med mitt hår, nu har jag haft samma färg alldeles för länge, hehe. Det känns lite dumt dock eftersom jag, eller madde är det ju faktiskt som har kämpat med mitt hår över 1 år nu och försökt få bort allt rött sen jag var rödhårig. Och vi har ju nästan precis lyckats få bort alla koppriga nyanser i topparna på mitt blonda hår.
 
Funderar på att testa ombré. Men då vill jag ju att det ska bli en lyckad ombré och ingen halv taskig där det är typ mörkt i botten typ 5 cm och så är det samma färg från mitten och ner... Kenzas ombré är ju faktiskt snygg. men samtidigt vill jag göra nånting annat. Jag älskar ju färg, och har funderat på att göra som en ombré, fast med mörkbrunt i botten och lite ljusare i mitten och så lite koppar i topparna. men att det flyter ihop så att det inte är en jätte kant mellan koppar färgen och det bruna. Jag har en bild i huvudet som ser så sjukt bra ut, men sen vet man ju inte om det blir så.. haha . och då får jag ju lixom tillbaka dom där koppriga topparna som jag har kämpat för att få bort.. åh jag orkar inte med mig själv haha. Jag vill testa så mycket men samtidigt vet jag ju att det sliter på håret och att det kan vara svårt att få bort vissa nyanser om man ångrar sig. .
 
Jag skulle också kunna tänka mig att färga såhär. Det ser ju ut som att hon har en lite kopprigare nyans närmast ansiktet? i lockarna där. beslutsångest. Vissa dagar älskar jag ju mitt blonda också .. haha nu släpper vi det här för idag,
 

5:e Juli

Det krävdes en månad av sommarlovet innan jag kunde få min lediga dag med sol, iallafall några timmar haha. Somnade om när ante kilade iväg till jobbet imorse och vaknade vid 12 av att mamma sa att det var blå himmel och sol, sprang ut och la mig och solade ca 1,5 timme så nu ser man en liten bränna igen. Skulle tydligen bli bra väder imorgon också! love it. Har hunnit varit hos farmor&farfar med pappa och fikat lite också!
 
Igår kväll kila jag ut en sväng med ante robin och sofhia, mina underbara vänner. Är så glad att jag har dom verkligen :) längtar tillbaka till våran utomlandsresa så sjukt mycket. Vi satt oss vid statoil och snacka lite och tog det lugnt. Senare hängde jag med hem till ante en sväng innan vi drog tillbaka till statoil och köpte panini och comviq kompis. Grejen va bara den att jag glömde kvittot när jag gick, alltså kastades comviq kompis kvittot också i sopen. haha fan! typiskt. Men vi åkte tillbaka och så fick han som jobbade leta i soporna efter det och som tur va låg det typ överst, tss.
 
 
Bikinin har suttit för högt så nu har jag en ny liten kant, haha great
 
 

GOLDWELL

Goldwell har ett super bra erbjudande just nu som vi har på salongen, esons hår i västanfors. Man får 2 produkter ur sun reflects serien för 249 kr PLUS en after sun på köpet. Egentligen kostar produkterna 164 kr styck, du tjänar alltså 243 kr på det här. Sjukt bra erbjudande!
 
Har inte hunnit testa dom än men dom är bra för håret nu när det utsätts för sol så mycket, eller vi får väl hoppas att det blir sol snart iallafall haha. Håret ska tydligen bli väldigt blankt också och produkterna skyddar mot solens strålar, så jag antar att det passar toppen för mitt blonda hår.
 
 
    

LEDIG!!!

wahooooo, ledig tills på måndag! igår gick det också väldigt fort på praktiken, hade ett gäng kunder och så färgade jag och klippte min handledare/chef. På kvällen kom mamma hem som sagt, brun och fin :) fick ett par sköna haremsbyxor i siden och en primer. toppen :) käka med familjen och snacka lite, sen kom ante hit och vi satt oss ute på baksidan ett tag för det blev så fint väder! vindstilla till och med..
 
Idag jobbade jag igen, fullt upp för det mesta, 1 färg och 5 klippkunder idag. Åkte och käka lunch med familjen också! Köpte mig ett gäng nya hårprodukter också, så kul :) efter jobbet hämtade ante mig så åkte vi till hans moster en sväng för jag skulle klippa henne. Haha hard workwork. Men cash is king. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Är helt slut i fötterna och ryggen efter idag, imorgon är jag iallafall ledig och hoppas på sol!
 
igår. det är så kul när man glömmer handskarna när man tvättar ur mörk hårfärg, haha fan
 
 
 
 

Ny vecka

Dagen har gått riktigt fort, hade 6 klippkunder och en färgkund. Efter jobbet städade vi lite här hemma eftersom mamma kommer hem från mallis imorgon kväll, dammsög osv. Har fixat matlåda så att jag är redo för imorgon, jobb igen 9-6. Men har fullt imorgon så det går nog fort :) sen har jag bara en dag kvar innan ledighet några dagar.
 
Vädret suger ju verkligen, det blåser satan och det är molnigt varenda dag. När kommer sommaren ? Har inte tränat på länge nu heller, åh, hinner ingenting men i slutet av veckan ska jag fan träna! Ha en fin kväll!
 
 
 
 

Boyfriend

 
When i see you, my heart beats a little faster. My stomach feels a little lighter and my smile shines a little brighter.

Slut tjej

Jag vill inte jobba mer, punkt slut. STRESS, har ingen dag ledigt alls knappt och på kvällarna har man massor att göra, laga mat, tvätta, diska, städa....åh, det suger att inte ha något sommarlov, för nej det känns inte som att jag har det när jag jobbar hela tiden.
 
Jobbade på esons i fredags, hembygdsgården idag och igår, och så har jag ju jobbat hela veckan också, utom torsdag. och så har jag ju typ jobbat ända sen vi slutade skolan.. Imorgon blir det esons igen, jag tycker ju dock att det är roligt när jag väl är där, men jag orkar inte vara utan ledighet. Jag vill ha sovmorgon, jag vill kunna vara uppe med vänner sent, jag vill kunna njuta av lovet .
 
Imorgon jobbar jag på esons igen, 9-6. och tisdag och onsdag också. Men sen får jag äntligen lite ledigt. Innan jag börjar jobba igen nästa måndag. hehe. fan jag ska inte klaga egentligen, det ger ju pengar, men ibland känns det inte värt det.
 
Ante har sovit här hela helgen eftersom magnus jobbar natt, mamma är utomlands och mattias har typ lanat med sina kompisar hela helgen. Har hunnit träffa sara och sofi igår kväll också sen har det mest varit lugnt. Filmmys osv. Nu efter jobbet har jag iallafall hunnit duscha, vattna blommor, sätta igång en tvätt och vika en tvätt. Ska käka om en stund sen blir de väl kanske och kika lite fotboll. ha de gött!
 
jag och min fina eve i torsdags!
 
lau och eve ♥
 

RSS 2.0