FLATFORMS

Beställda.. :)


Kapten röd

Hade en toppen dag igår med mina bästa tjejer! Jag tog 2 tåget till västerås, mötte upp min saknade eve och gick på stan en sväng! Handlade present till laura som har fyllt år, ett thomassabo armband med hänge (sax&kam). Sen köpte vi 3 iphone skal, hon är italienare, alltså då menar jag VERKLIGEN italienare :) hihi, så vi köpte ett iphone skal med italienska flaggan, (gissa om hon älskade det?) och så köpte vi ett rött skal och ett grönvitt, hehe smart? rött vitt grönt på alla skal.
 
Kilade hem till eve efter det och slog in paket medan eve duschade och sminkade om sig. Sen kom matilda vid halv 7 och då hämtade vi upp laura, åkte till stan och käka på spicy, hur gott som helst! och laura fick sina presenter :) och som sagt så blev hon kär i italien skalet hihi. Efter det kila vi och kolla på kapten röd! aas bra va de, promoe dök upp i en låt också! hehe,
 
sen kika vi runt på stan lite, matilda och eve hann åka en karusell också, haha jag svimmade typ av att kolla på den så kunde verkligen inte åka med.. haha, och ingen ville åka virvellvinden med mig :( köpte brända mandlar också! muuuuums!  Sen gick vi och kolla på takida kl 10,men vi satt mest och tog de lugnt haha, slut i benen . Sen kom ante och robin och hämtade mig senare och så åkte vi till mcdonalds en sväng! vart sjukt besviken på mcwrap sweet chili, såsen var alldeles för stark och salladen va jätte äcklig. Kycklingen va dock god.. Aja, hade en jätte bra dag iallafall! ♥
 
kapten röd och promoe.
 
Kommer fler bilder på mig och tjejerna sen, om jag får dom :) hihi

ONSDAG

Idag har jag jobbat på hembygdsgården 12-6. Stängde "själv" för första gången och det gick as bra tror jag! hade en elev från risbro med mig men hon hade aldrig stängt förut, så fick ju fixa det "viktiga" själv. När jag kom hem vattnade jag alla mammas blommor utomhus som hon har överallt, haha. Sen tömde jag soporna, lagade mat, satt igång en tvättmaskin, satt igång en diskmaskin, duschade, åt, och nu sitter jag här. Man märker hur mycket det finns att göra när inte mamma är hemma, hehe. Magnus jobbade em och brorsan va inte hemma.
 
Ante kommer nog hit ikväll, vi båda är lediga imorgon , äntligen. Så vi ska ta sovmorgon och sen ska jag ta tåget till västerås och hänga med eve matilda och laura, åh har saknat dom så mycket så ska bli jätte roligt!! :) ska fira laura som har fyllt år och så ska vi på cityfestivalen. Kapten röd uppträder 20.00, inget vi kommer missa! Sen har jag fixat taxi så ante och robin hämtar mig senare på kvällen, hehe. Kommer nog bli toppen :)
 
världens bästa brudar!♥
 

Awesome


Klipper

Hallojjjjjjjj. Fick sms av mamma som åkte till spanien imorse " bor på lyxhotell, det är 34 grader och jag badade i poolen idag" typ, nice för henne, kylan och regnet verkar ju stanna här hos oss ett tag till. hehe
 
Idag har det VERKLIGEN varit fullt upp. Jobbade 9-halv 7, hann luncha med brorsan också! Fick lov och jobba över lite för det blev lite för mycket att göra, 2 tjejer som jag både klippte och färgade på båda 2 på eftermiddagen blev lite för mycket, iallafall den sista hehe. Var inte riktigt beredd på ett så tjockt hår.. Men det gick bra! :) bättre att det tar lite längre tid än att det blir skit.
 
Kila hem till ante direkt efter, han va dock inte hemma men jag va där för att klippa tjabo så. Gjorde det sen åkte jag hemåt, tog en promenad och när jag kom hem låg ante i min säng och spelade dataspel? hmmm :) han har iallafall åkt hem nu för han ska iväg till uppsala på jobb imorgon bitti, väldigt tidigt .. Har hunnit klippa Magnus nu på kvällen också. puh, kommer sova gott inatt alltså! haha. Imorgon börjar jag inte förrän 12 så det känns bra skönt! Blir på hembygdsgården imorgon 12-6.
 
 
 
  

Testar

Testar snabbinlägg, vet inte riktigt va det är för skillnad mot ett vanligt?

Hjälp...

Dom har gjort om blogg.se inloggningen. förstår ingenting haha! fan. Igår var jag i norberg några timmar med mamma och mattias, hälsade på marie, fikade med mammas kompis taina, kika lite, sen åkte jag till larsbo med ante och tjabo. Baka bullar, skulle ha fiskat men regnet öste ju ner plötsligt haha. Imorse åkte jag hem, började jobba 1 men innan hann jag luncha med mamma brorsan och gammelmormor :) så ja, det är väl typ det som har hänt sen sist, haha.
 
Känner lite skadeglädje över er som sitter i tälten på p&l den här veckan, önskar er lycka till i leran och regnet. Kunde inte vara nöjdare över att jobba och tjäna cash hela veckan,hihi
 
klockren, händer alltid mig av någon konstig anledning .. hm :)

TEENAGER POST

Alltså jag har fastnat på http://teenagerposts.tumblr.com. Kan inte sluta bläddra bland sidorna haha! hittar så sjukt klockrena bilder. Bjuder på två idag, fler imorgon 





Rodney&Hanna J

Ni som såg på bigbrother förra året och i år vet säkerligen vem rodney är. Det sjukaste i år var ju att han började tycka om Hanna J, den snällaste gulligaste tjejen i huset medan han är en riktig skitstövel. (säger dom). Men det verkar ju komma fram nu att han inte är så mycket skitstövel längre, han kanske börjar mogna till sig lite?

Han som snackade om otrohet som att det var något ballt och som hade en ny tjej i sängen varje helg (dag?) verkar faktiskt vara kär i hanna J på riktigt. kind of. Jag har nog aldrig sett rodney som en skitstövel, till ytan kanske, men inte på riktigt. Man ser så snabbt på människor som lägger upp en fasad som dom tror är as ball, medan andra skrattar åt dom eftersom det är så genomskinligt. Rodney är ju en typisk sån kille enligt vad man har sett, tillsammans med killarna lägger han upp en "cool" fasad för att få respekt, killarna vill vara som honom för att dom inte vet bättre. (marcelo...) Medan man ser hans "riktiga jag" tillsammans med typ Hanna J, en teddy bear som gör allt för tjejen han blir kär i, typ.  Han har faktiskt varit med hanna hem till hennes stad och bott där några dagar och hon har varit vid honom. Han har till och med fått träffa hennes barn! det är fan inte dåligt.

Dom är ju nästan lika på varandra som annica och marcelo? nej okej inte riktigt men på deras instagram finns en hel del bilder på dom tillsammans. Annica och Marcelo däremot har ju verkligen umgåtts 24/7 sen dom kom ut ur bb huset, nästan läskigt mycket.. hörde talas om att annica har adressändrat sin post hem till marcelo, hmmmm :) guess love can be found in bb huset..


marcelo, annica, hanna och rodney, bild tagen nu ikväll faktiskt.

Anledningen till att jag vet det här är ju faktiskt för att jag började läsa deras bloggar ikväll i brist på annat ;)


puuuuuh..

Idag var det fullt upp HELA tiden på fiket. Sjukt ju haha, men det är då det är roligast egentligen ju. Men ibland blir man lite efter med allt för det blir så mycket folk, kaffet tar slut innan man hinner koka nytt, disken svämmar över, fikat tar slut osv.. och det var bara jag och gabbi sista 3 timmarna haha men vi fixade det iallafall!

Har käkat och duschat så nu får vi se om jag ska med ante till larsbo ikväll tills imorgon eller om jag blir hemma.


på kreta ♥.. åh vill dit vill dit vill dit


Midsommardagen

Igår var det en lugn dag. Jätte fint väder va de så de va ju nice :) va i larsbo några timmar med antes släkt, käka lunch och fika och sådär, mys :) sen åkte vi hemåt vid 5 och då kila vi hem till min släkt och hängde lite med dom, spela kubb, grilla osv. Blev en sväng till till larsbo senare på kvällen för ante skulle hämta crossen.. haha. Sen blev de myskväll.

Midsommar känns inte så speciellt alls, när jag var mindre va vi några gånger i saras sommarstuga på midsommar, gjorde en egen liten midsommar stång, sjöng snapsvisor på verandan, hade 5 kamp, dansade runt stora stången i lamborn, la 7 blommor under kudden osv. Det känns lite mer som en riktig midsommar än vad det gör nu, och de va sjukt kul :) Känns som att alla traditioner dör ut lite när man blir äldre? Samma med halloween, när man va liten skärde man ur pumpor, klädde ut sig, gick bus eller godis osv. &på jul hade man fina röda kläder, helst tomte kläder och tomte luva, tomten kom och hälsade på osv. Nu har man lite finare kläder än vanligt, ingen tomte kommer, man käkar julmat, öppnar presenter och ser på kalle, typ :) lite synd egentligen att man inte gör som när man va liten ;)

Aja nu ska jag kila iväg till jobbet om en stund.


för några dagar sen.


JORDGUBBAR

Jag och mamma fixa till en jordgubbs tårta på kvällskvisten.


Ska strax sova och imorgon vid 11 åker jag och ante mot larsbo där vi spenderar lunchen/dagen. puss

MITTBENA

Körde ju på det ett tag när jag var mindre, men sen dog det typ ut. hehe


bortse från att håret är fullt av 2 dagars spray och annat äckel. Jag gillar bäst slarviga benor, eller lite "luftiga" typ som att luggen har lite höjd. Så att det inte ligger platt mot huvudet. Det passar jag inte alls i .. Iofs är det samma sak när det gäller mig och snebenor, jag kan inte ha luggen så att den ligger jätte platt mot pannan, även om jag ibland skulle vilja. Slarvigt&busigt är bäst, undrar hur mina kunder kommer se ut.. haha skämt å sido,


Toffs och mittbena funkar fint det med! det körde jag på för några år sen bara, trivdes nog faktiskt i det.

Ett tips är att inte föna håret i den benan du vill ha i slutändan, fönar du t.ex i en snebena eller ingen bena alls så får du en luftigare och inte lika "platt" resultat när du ändrar till mittbena efter att håret är torrt.

LOGEN

Hej igen, länge sen nu. I tisdags åkte jag som sagt och klippte lite efter jobbet och när jag kom hem hann jag bara duscha osv sen kila jag hem till antes kusin och hjälpte till och riva lite tapeter.

&igår efter jobbet åkte jag hem och fräshade till mig lite innan jag åkte till hembygdsgården där ett gäng jobb tjejer va. De blev jag, sara, gabbi, felicia, deniz, evelina och jessica! Vi satt ute så länge det gick eftersom de va så fint väder på kvällen! men sen kom det typ ett skyfall men det gav sig så vi kila ner till hamnkrogen vid 8 och käka lite, satt där till 10 och snacka med lite annat folk innan vi gick till logen igen. Jag gick hem rätt tidigt, sov ju vid ante och han skulle upp 7 och jobba och jag 8 men de va skit trevligt så länge de vara :)

idag jobbade jag igen till 6. Hade några klippningar och en färg. Alla killarna är och fiskar på gösnatta ikväll/natt så jag och mamma köpte sallad och käka hemma. Jag ska in i duschen snart sen ska vi göra midsommartårta och så ska mamma klippas lite. Hör väl av mig senare, puss


dålig bild från igår men den får duga så länge. deniz har några fler, tror jag;)


Höga converse

Det här kanske kan vara något för mig, som är kort, älskar converse och ogillar klackskor? hehe

Dom ser ju rätt sköna ut faktiskt.
bild lånad från kenzas.se


Ledig

Hej! igår blev de inte riktigt som vi tänkt haha.. Det blev ju en heldag tillsammans men vi spenderade den i ludvika med antes pappa som skulle sälja sin båt. Gick bra det med! va inte hemma förrän 7 och då bakade vi lite scones, mm mm mm . Senare kila vi hem till ante och så sov jag kvar där ♥

Idag va min andra lediga dag inna jobbet börjar igen. Vaknade vid 12, kila till gymmet vid 1 och nu har jag käkat och fixat lite. Ska nog försöka städa mitt rum lite och ikväll ska jag klippa Gittan halv 6 och Ann halv 7. Sen får vi se! imorgon är det jobb på hembyggdsgården som gäller, 11-6. och på kvällen ska jag iväg och klippa direkt kl 6.
Känns som jag har fullt upp den här veckan haha.. På onsdag är det jobb på esons 9-6 och på kvällen ska alla vi helgtjejer på hembyggdsgården ha lite fest i logen men när dom som är 18 kilar ut på krogen drar jag hem. Sen är det jobb igen på torsdag 9-6 och på kvällen ska vi kanske baka lite tills midsommar.

&på midsommar ska vi nog till larsbo vid lunch och på kvällen får vi se. Blir nog grillning! är ledig hela dagen då men på lördag jobb igen, haha.


scones


träning idag.

igår.


Husvagn

Igår jobbade jag som sagt 9-halv 5. Ante hämtade mig efteråt så åkte vi hem till mig och packa ihop lite grejer innan vi åkte och handla käk. Åkte till eskiln vid 6 tror jag och det var ju faktiskt as fint väder igår kväll! sol och blå himmel :) Vi grillade korv och hamburgare där med sofhia och robin, spelade kubb, snacka, spela xbox (haha) osv. Lär ju tillägga att jag och sofhia vann sista kubb matchen. woooh :)

Satt uppe och spela och käka godis till halv 3 och imorse vaknade vi 10 och hade tänkt dra och kika på studenten. Men vi ångrade oss när vi kollade ut och såg hur mycket det regnade, haha. Tycker synd om studenterna faktiskt. Är hemma en sväng nu iallafall och om en timme typ ska jag iväg och jobba 4 timmar bara, får väl se om det är några folk där idag när det är så dåligt väder.. hoppas på det.

Ikväll får vi se vad som händer. Imorgon har ante lovat att vi ska göra nånting eftersom det är den enda lediga heldagen vi har på länge haha. mys, men det verkar bli dåligt väder så vi får se vad vi gör. Baka scones och hallongrottor bl.a kanske? mm mm mm . .


kubb igår


jag igår


Skolavslutning






lillebror (höger) och hans kompis kevin.

Imorse åkte jag och ante till kyrkan och kikade på skolavslutningen. Jag stannade kvar lite efter och tog kort på brorsans klass och så sen började jag jobba kl 1. Hade bara 2 kunder så va väldigt lugnt idag. Efter åkte jag och ante till farmor&farfar och jag klippte farfar och så :) blev där nån timme, sen kila vi hem till ante och käka grillat! Senare blev de kubb hos mig och nu har jag precis duschat osv . Imorgon är det jobb 9 - halv 5 som gäller.


Kvälls kubb






jag förlorade..


GESÄLLPROV

Tänkte berätta lite om igår när jag var i Falun när madde gjorde gesäll prov. Hon var där både igår och idag och gjorde olika moment båda dagarna. Igår var jag som sagt med och var "assistent", hämtade grejer hon behövde, plockade fram grejer till varje moment (t.ex om det var färg som nästa moment plockade jag fram allt som behövdes innan hon var klar med det första momentet så att det är klart och hon bara kan börja sen), tvättade hår, tog kort på modellerna, visade vart dom skulle gå, höll koll på hur lång tid hon hade kvar på dom olika momenten osv. Plus att jag var långhårsmodell.

Jag måste säga att jag blev förvånad över vissa grejer. För det första så var dom som bedömde inte där överhuvudtaget medans dom tillexempel klippte eller färgade. Dom kom dit och kollade på ritningen, vad man skulle göra osv. Sen gick dom och man fick köra på med sitt lixom, jag hade tänkt mig att dom skulle stå och kolla hur man jobbade, vad man använde för tekniker och såna grejer. Men dom bedömmer lixom bara slut resultatet och att det stämmer med ritningen som man har gjort innan.

För det andra så hade dom typ ingen koll på tiden dom som var bedömmare. Hade man 60 min på sig på en klippning så va de inte så att dom kom och sa till när tiden va slut. Man kunde ha kört på 5 min till om man inte hade varit klar lixom och skickat in sin modell i bedömningsrummet då.

Jag var ju modell på ett moment, när jag var klar så fick jag gå in i ett rum där fler modeller satt och väntade på att bli bedömda. Satt där ett tag innan bedömmarna ens kom in i rummet, sen va dom 3 stycken som gick runt och kollade och kände lite på frisyrerna, dom sa inte ett ord, rörde inte en min. Sen gick dom ut. Sen fick man sitta där allt ifrån 10-40 minuter och vänta på att dom skulle komma tillbaka och säga att man fick gå. Ibland fick vissa stanna för att dom ville kolla lite extra grejer på den modellen.

Det är ju skit skönt för frisörerna att dom inte står och glor när man jobbar, då skulle man nog bli ännu mer nervös. Och det är ju skönt för frisörerna att dom inte är punktliga med tiden också. Men jag trodde att det skulle vara "strängare". Känns som jag kan pusta ut lite nu inför mitt delprov i slutet av 3:an :) iofs är väl inte alla likadana.


Arbetsplatsen, haha


ONSDAG

Hej på er, va helt slut igår kväll alltså haha. Första gången på VÄLDIGT länge som jag gick upp ca halv 5.. Idag va de full rulle på jobbet igen! 2 killklippningar och en lugg på morgonen och 3 killklippningar och en tjej från 1-4. Känns som jag kommer va expert på vissa killklippningar snart haha!

Efter jobbet hade jag tänkt träna men tog en promenad hem istället i det grymt fina vädret! satt mig ute i solen ett tag och tog det lugnt och sen åkte vi till norberg kl 6 och firade lillebrors farmor med kebab från myntgrillen som kvällsmat, haha gött. Tänkte dra med mig ante ut på promenad nu på kvällskvisten men det skulle ju va nice med en kubb vända också? Solen skiner ju än.

Imorgon vid 11 ska jag och ante med och kika på skolavslutningen som våra bröder har. Sen börjar jag jobba 1-6 och efter det ska jag till farmor och farfar för farfar behövde klippas :) sen får vi se.

Fredag blir det jobb igen, 9-halv 5 och på kvällen ska vi ha sleepover i robins husvagn, jag ante robin och sofhia. haha as mysigt ju!! det är en 4 pers husvagn med 2 dubbelsängar, typ :) as fin!

&på lördagen är det jobb IGEN. haha, 2-6 bara dock så jag och sofhia tänkte kika på studenterna som springer ut (hoppas det är på morgonen?) kanske. aja så ser det ut so far, intresse flaggan är på topp hos er nu va, haha.


åh jag vill åka igen och igen och igen!!! kommer nog aldrig tröttna på att åka utomlands.. ♥

Falun

Har gått jätte bra idag, det blev lite stressigt då och då för madde men hon fixade varje moment i tid! imorgon har hon några fler moment innan hon får veta hur det gick :) hon gjorde en jätte fin uppsättning på mig (långhårs modell).






04.40

Säger snart godnatt och sover några timmar innan klockan ringer 04.40. Madde hämtar mig hemma 05.10. Nice! njut av era sovmornar ni som kan, hehe


Hår

Kan inte bestämma mig. hjälp









Gillar nog mest andra eller tredje bilden, men dom andra är ju också snygga..


Jobbjobbjobb

Igår kväll blev de film, morötter&dipp och pimpim hos sara med henne och frida! ♥ kila hem till ante efter och sov där.

Idag har jag jobbat hela dagen, har verkligen slingat hår idag, haha 2 tjejer med långa och väldigt tjocka hår klippte jag och slingade bland annat.. en i hätta och en med folie. De blev bra båda två! Det är kul men det tar tid när man är nybörjare, har ju typ inte slingat mycket alls. Hann med 2 killklippningar och lite städning också.

Jobbar som sagt hela veckan. Eller okej imorgon är det inte direkt jobb. Men jag ska med madde som är anställd på min praktik plats till Falun för hon ska göra gesäll provet. Jag ska vara "assistent" och typ tvätta hår och hämta grejer som hon behöver och så och på eftermiddagen ska jag vara långhårsmodell. Vi kör igång 5 imorgon bitti på salongen och förbereder mitt hår lite inför uppsättningen, haha. Sen ska vi va i falun halv 8 och jag kommer väl inte hem förrän på kvällen. Blir nog bra! &Direkt när jag kommer hem ska jag iväg och klippa lite också. Sen ska jag SOVA. haha, jag kommer va helt död.

Sen äre bara upp och köra kl 9 igen på onsdag morgon.


sommaren 2010. Dan innan jag och sara åkte till malta och jag lämnade min pojkvän i 3 veckor,värsta känslan någonsin typ, men det var ju faktiskt värt det när man väl var där. &jag har nog aldrig mått bättre av att komma hem från en resa, hihi. 


Igår

Igår blev det häng med robin sofhia och ante än en gång! jag och ante åkte och köpte ben&jerrys och så åkte vi hem till robin och hängde lite med dom där. Sen åkte vi förbi eskiln en sväng och kika på tävlingarna och så gick vi upp till husvagnen en snabbis innan vi åkte och käka pizza.. hehe, as gott. Sen åkte vi hem till robin igen och käka glass och massa onyttigt.. &lite senare åkte vi ut till husvagnen igen och jocke hängde på också! sen satt vi där resten av kvällen :)

Idag har det varit riktigt slappt. jag och ante vaknade inte förrän 1, men jag jobbar ju faktiskt hela veckan nu ända till söndag så det förtjänade jag.. Har tagit de lugnt ända fram till typ nyss. Men nu har jag duschat och ska fräsha till mig lite och så ska jag träffa frida ikväll! ♥


igår.


NEW CLOTHES


nytt slappt linne som jag köpte igår! bikbok.


t-shirt, hehe. gina



&klänningen!! i´m in love..
Färgerna är inte riktigt på bild som i verkligheten. Den är väldigt stretchig så jag va tvungen att ta xs fast jag i vanliga fall har s. ett tips bara om nån ska beställa den eller så. Den är nästan lite stor ändå haha, eller den är lite för lång så jag får dra upp den lite som på bilden. Den är så sjukt bekväm! från gina.

Köpte lite små grejer också, hair cuff, hudkräm och rouge. Jätte mysig dag med sofhia iallafall :) kvällen va toppen den med, de är så sjukt skönt att vi 4 är så lika när det gäller mycket, vi satt och bara snacka i ca 3 timmar igår kväll om massa grejer. bästa ni


Vänner

Idag vaknade jag först med ante,käka frukost och kände på solen lite. As skönt ute idag ju! västerås studenter hade tur :)

Sen kila jag till västerås med Sofhia och shoppa lite, hitta lite snyggt som jag visar imorgon hihi. As nöjd! hittade min klänning också!

När jag kom hem så kom ante och hämtade och så hängde han med till mig och vi grillade hamburgare, eller han va snäll och grillade medan jag duschade håret och frächade till mig lite inför kvällen. Sen åkte vi ut till eskiln och hängde med robin och sofhia i robins husvagn, as skönt :) kom hem vid 1 och nu tänkte vi slå på en film, om vi orkar haha. Hörs imorgon! puss

(`v´)

"If this love only exist in my dreams, don´t wake me up"


BRUNETT


Testade mitt gamla löshår igår, ögonfärgen blir så sjukt mycket klarare med brunt hår. + att jag trivs bättre i det, + att det inte ser så torrt ut som ljust, + att man inte ser utväxten lika bra, det finns ju lixom bara + med det men ändå tvekar jag ibland. Men brunt blir det, vet bara inte hur mörkt.. efter sommaren så ;)


KLÄNNING


Den här kommer bli min. Färgerna är mycket klarare i verkligheten, snyggare där alltså! Såg den idag när dom hängde upp den på gina men jag hann aldrig testa pga tåget.. Fan om den inte sitter snyggt alltså, då blir jag ledsen haha. Snygg i ryggen också! love it so far.


SOMMARLOV!

Filmen igår var i 3D tydligen! bättre de. Den va rätt bra, spännande och så men slutet va sämst . Antar att det kommer en 2:a :) efter bion blev de hem och fixa lite sen kom ante och hämtade mig, åkte till morsjön och skulle kika lite vid sjön och då stog hans kusin och hennes pojkvän där och fiskade så vi gick ner till dom ett tag :)

sov vid ante sen och imorse åkte jag till skolan vid 8. Hade lite fika med klasserna och sen tal och lite dans och så vid scenen. Gick till gränden efteråt och käka med eve matilda och laura också :) hann med och köpa nya hörlurar med, toppen! Är nöjd med betygen också, fick g i idrott till slut, haha hon hatar mig för att jag inte går på nån sport tror jag, för hon ljög om anledningen till sämre betyg.. skönt att idrotten är över iallafall, tråkigaste någonsin.

Är dock lite missnöjd över frisör betygen, vg är väl också bra men när det är det jag går i skolan för känns det ju som att man vill ha mvg. Men jag kan ju inte göra mer än mitt bästa så :) det får duga.

&ja, nu är det ju faktiskt SOMMARLOV! firar det med jobb hela nästa vecka, jippiiiiiii


snygga brillor vi fick på bion va?


svin god mat på gränden kan jag tipsa om faktiskt. mm mm mm



Bio på g!

Idag har det varit fullt upp! luncha och fika vid farmor och farfar med pappa vid 1, sen skjutsade han mig till praktiken till kl 3 där madde testade gesäll frisyren på mig och nu har jag duschat osv och om en kvart ca hämtar sara upp mig och så hämtar vi sofi sen blir det bio! Prometheus ska vi se, den verkar nästan lite läskig. haha


Trailer på filmen.

Crunchos

Har ni testat crunchos chipsen? dom är väl inte direkt nya längre, reklamen har ju gått ett tag haha. Men jag testade dom för första gången för några dagar sedan. Har testat den mörkblåa påsen och den orangea. Måste säga att det smakar som majschips med lite krydda, inte alls så speciellt faktiskt. Gillade den blåa påsen mest. Men majschips smaken tog över lite för mycket.. För min smak.



Vad tycker ni?


Boys boys boys!

Som jag har sagt förut så trivs jag nästan bäst tillsammans med killkompisar, tycker dom är stört sköna och mer avslappnade och ärliga än vissa tjejer. Självklart finns det tjej kompisar jag älskar att hänga med också, men i det stora hela så är killar bäst, helt enkelt!

Därför tycker jag att det är så himla tråkigt att jag går i en klass tillsammans med typ 27 tjejer, och i en annan klass vissa dagar med också BARA tjejer. Man tröttnar, som fan. Iofs gillar jag frisör klassen mycket mer än A klassen. Eller alltså jag kommer överens med fler i frisör klassen, menar inte att jag ogillar någon i min egen men, eller, alltså äh vi släpper det. Men vi är ju färre i frisörklassen och har lärt känna varandra på ett annat sätt också.

Även om jag har killkompisarna här hemma och min pojkvän så blir de ändå inte samma sak som i tillexempel 7:an till 9:an när man va blandade klasser med killar och tjejer. Då fick man lixom en mix hela dagarna, nu måste man planera med killarna när man ska ses och för alla går det inte alltid.

Fatta vad mycket roligare det hade varit att stå på flaket på studenten med ett gäng sköna kill kompisar istället för bara 27 tjejer som står och skriker och hela tiden försöker se bättre ut än någon annan. hehe, you know girls.. Min klass är ju rätt skön ändå, fast jag hade mixat den annorlunda om jag hade fått välja. Jag hade tagit ett gäng tjejer från B klassen och ett gäng tjejer från A så hade den nästan varit perfekt, bara killar som saknades. Man kommer inte överens med alla tjejer i en klass på 28. Det funkar bara inte, men man kommer överens med vissa i min klass och vissa i b klassen.

Det är mycket snack om studenten just nu och i våran klass har vi börjat tänka lite på hur det ska bli nästa år. Vi ska kunna enas om dans&utklädnad på utklädnadsshowen, vi ska kunna enas om vilka som ska vara på vilket flak, vi ska kunna enas om mycket saker som är svårt när det är tjejer det handlar om, en hel drös som har olika åsikter och vissa som tänder till för minsta lilla. Killar är mer avslappnade och tycker inte att det är så himla viktigt vem som bestämmer mest eller vem som bestämmer vad. Bara det blir gjort och bra.

Jag skulle ju kunna sitta och förklara det här hur länge som helst alltså haha men det blir lite jobbigt.

Poängen va iallafall att det är bättre med mixade klasser än en klass med bara tjejer, eller en klass med bara killar. Det funkar ju såklart inte heller så bra.. Tjejer och killar funkar nog bäst tillsammans!


Skolavslutningen i 9:an, jag antar att det här är en anledning till att jag tycker att den delen av mitt liv so far var den bästa! Vi var ett mixat gäng och hade skit kul tillsammans! Det var ju lite efter 9:an allting sprack, alla flyttade åt olika håll eller så böt man skola till en annan stad. Man blir så mycket tightare när man går i samma klass och skola,faktiskt.

Västerååååås

Idag har jag hängt med ante tjabo och rasmus i västerås från ca 11-3! käka lyxlunch på ikea, köttbullar&mos. Haha så jävla gott! 17 kr dessutom, sjukt ju! ska nog bli stammis på ikea resturangen. hehe skämt å sido. Nä men de va ju nice iallafall, hitta lite grejer. När vi kom hem så kila jag bara in i duschen och så sen kom ante och hämtade mig igen så åkte vi till hans mormor och morfar och grattade hans mamma och mormor som fyller år idag! :) dom fick lite blommor och så fick mimmi en saltvatten spray av mig haha, vi snacka förut om att hon skulle testa det till sitt hår så nu köpte jag en! Kom nästan precis hem nyss. Ska väl käka nånting sen får vi väl se!

Imorgon är vi ju lediga igen men jag har fullt upp tror jag. Vid 1 ska jag luncha vid farmor och farfar med pappa och vid 3 ska jag till praktiken och madde ska testa frisyr på mig till gesällen som är nästa vecka, hihi. Sen kanske de blir bio med sara och nån på kvällen!


världens bästa brudar ♥ så sjukt synd att vi bor i olika städer..


Kanske skulle bli polis?


Myser i min converse tröja. Kikade nyss på road wars. Jag älskar polis program alltså haha, kanske skulle ha blivit polis istället för frisör?

Road wars, 112 poliser, 112 - på liv och död, cops, navy cis, csi, cold case, ja, det är typ det jag kollar på när jag kollar på tv medan andra kollar på scrubs och how i met your mother haha. Tycker det är sjukt spännande att se när dom löser brott och jagar brottslingar osv.

Begravning

Ja begravningar är ju aldrig kul, men det är sånt som måste göras ibland. Men de va väldigt fint, fina blommor och så och så fick man ju träffa lite släkt osv. Det är det enda jag har hunnit med hittills idag, får hoppas att resten av dagen blir lite gladare.. :) ska försöka hitta på nånting. Är ju som sagt ledig fram till torsdag så jag har några lediga dagar kvar, onsdagen är uppbokad men imorgon får vi se vad som händer. Sovmorgon&träning blir nog av iallafall. Uppdaterar mer senare! puss

BB FINAL

Hallå där! åkte till larsbo igår kväll efter jobbet och har varit där hela dagen idag! mys. Åkte och träna en timme när jag kom hem så jag är precis klar efter duschen, och nu kommer ante snart hit så ska vi åka hem till robin och kika på bb finalen med honom och sofhia! grymt, men fan sen är det ju slut.. Jag hejar nog på Hanna J, känns som hon behöver pengarna mest och hon skulle nog bli gladast om hon vann. Annica är bara jobbig och amandus säger hela tiden "och vi vet ju alla att jag är ju bäst så..;)" så det skulle va lite punch in the face om han kom trea typ, hehe.

plockade lite blommor i larsbo idag, hehe


LÅNG LEDIG

Hej på er! idag hade vi bara städning och fika på frisör lektionen och omdömmes prat på svenskan, så vi slutade rätt tidigt. Kila ner på stan med eve efter och käka på jensen (mm mm mm) sen gick vi på stan en timme. När jag kom hem så satt jag mig på brorsans rum med massa bilder och ett fotoalbum och skulle tejpa in alla där men dom från kreta fick inte plats.. Så jag får köpa ett till och klistra in dom där haha, de är ju as tråkigt om hälften sitter i ett album och hälften i ett annat? så ja, det är väl typ vad jag har gjort idag haha. Ikväll får vi se vad som händer, imorgon blir det jobb på hembygdsgården iallafall och troligtvis bio med sara och bella senare på kvällen! (kanske nån mer) we´ll see.

Nu är jag faktiskt ledig ända fram till torsdag, och då ska jag bara till skolan för att hämta betyg och höra ett sommarlovs tal av våran kaxiga lilla "rektor". Efteråt blir de väl kanske käk med några brudar från klassen eller nåt sånt :) Har lite grejer att göra ändå, jobba, begravning, sitta hår modell, träna, umgås med vänner och så  . Blir nog bra.


you make me smile when nothing else does ♥


RSS 2.0