TIDINSTÄLLT INLÄGG

Just nu. wööööö.


Snart är våran lilla resa slut, bara en dag kvar, skit också..

TIDINSTÄLLT INLÄGG

Kan vara så att jag just nu är väldigt förbannad pga långa köer HÄR:


TIDINSTÄLLT INLÄGG

Just nu är vi nog här (och käkar förfullt). haha






Tävlings/motions cyklister

1. Även om ni råkar cykla lika fort som en moped så betyder inte det att ni har förtur och kan cykla över hela vägen som ni vill.
2. Om ni cyklar flera stycken tillsammans kan ni ju faktiskt cykla på rad istället för brevid varandra.
3. Ni borde tänka på att de fordon som SKA åka på VÄGEN faktiskt har 4 hjul istället för 2 som ni, vilket betyder att de fordonen är mycket större än erat, och det KAN ju va så att det större fordoner RÅKAR toucha till eran cykel när ni cyklar mitt i vägen.

Ni har ingenting och göra där helt enkelt, inte mitt i vägen!!!

Uppdaterar mer nästa vecka! :) puss


Äventyr

Nyss kommit hem nästan, skulle ha åkt till eskiln men vädret blev ju bara skit. Stor sol visade väderkartan men det verkar som dom hade väldigt fel idag, ser ut som att det snart blir åska eller nåt.. aja, nu ska jag packa ihop lite grejer, senare kommer ante hit och imorgon åker vi iväg på äventyr & blir borta några dagar.. :)


Jag älskar dig ♥ världens bästa.

Norberg

Har solat nån timme idag! väldigt skönt. Ska snart kila iväg till norberg och käka lite sen åker jag nog hem till ante, ska nog klippa hans låtsaspappa (eller vad man säger) också. ha en mysig kväll! :)

Igår..

Var ju matilda och eve här! mysiiigt. Vi tog en pizza på picasso sen visade jag dom runt lite i stan (inte så mycket att se men ändå) och dom tyckte vi hade en mysig stad.. haha jajo, kanske.. Åkte upp på "stan" en sväng också och så var vid hos mig och spelade lite yatsy (?) och sådär. Dom åkte hem vid 7&då kilade jag upp till ante där nördarna i vanlig ordning satt och spela ps3. Senare kila vi hem till mig och såg en film och så sov vi här också :)

Trodde att det skulle bli bra väder idag men det verkar ju inte så.. moln överallt, wöö va kul. Får se vad som händer idag! puss


Fin besök

Ska snart kila ner till station och möta upp eve och matilda! as naaaaaaajs. puss


Matilda och eveeee

imorgon kommer matilda och evelina hit och hälsar pååå! Blir as bra de,vet bara inte vad vi ska hitta på och göra här i våran stad.. haha. Utan bra väder finns det ju lixom inte så mycket man kan göra. Men ja, vi får väl hitta på nåt :) ska bli roligt och träffa dom igen iallafall, och så blir de väl kanske lite kul och visa dom hur jag bor:* kollade precis runt på mitt rum och ser att de ser ut som en svinstia, haha. Antar att ni får leva med det tjejer. Ska snart se på johan falk, tror jag sover hemma idag. Får väl ta och damma av lite imorgon bitti, uppdaterar later! puss


antes mormor&morfars söta hund!

Btw alla bilder jag la upp i förra inlägget är tagna med min nya mobil. Så kameran funkar ju rätt bra!:)

Hundvakt

Har spenderat dagen hos antes mormor och morfar och vart hundvakt med ante! mysigt :)






kan vara världens sötaste hund!




fit for fight för höga gräset! plockade hallon.. hihi




medan ante körde av gräsmattan


Käk på kapellbacken!

Kan ju börja med att säga att jag har jobbat hela dagen,det var ungefär 27 grader idag. Vi höll på och svettas ihjäl allihopa.. Efter jobbet så gick jag direkt till kapellbacken (ett mat ställe) och mötte upp sara&frida där för vi skulle käka lite :) blev kvar där nåra timmar, blev massa snack, gott käk och god efterrätt.. haha♥ Nu ska jag försöka sova, ska jobba imorgon också, sen kilar jag hem till min ante efter jobbet och sover där, sen kilar jag och jobbar igen på måndag.. Så det blir ingen uppdatering fören kanske, måndag kväll eller nåt. Förövrigt så ska ante iväg typ en vecka till en kompis sommarstuga långt bort, helt oväntat för mig så det känns inte alls kul. Men vad gör man. Får försöka glömma de tills dagen kommer helt enkelt. Sov gott!


Seven days without love makes one weak.

Hoppas att det är fler än jag som förstår den. godnatt!


"Amy Winehous död av en överdos"

det var ju bara en tidsfråga, ingen större förlust om vi säger så, hon fick ju rent av skylla sig själv. Blir så arg av att man ens "tycker synd" om den här personen, det är ju ingens fel utom hennes eget att hon dog av en överdos. Det var ju inte direkt så att det var första gången hon fifflade med knark.. "Jo men gud de är ju så synd om henne iallafall, hon knarkade ju för att hon hade sån press på sig som kändis" tycker ni, jo hejdu. Alla kändisar har väl press på sig, självklart. Många fifflar med knark, ja. Oavsett vem det är så tycker jag inte synd om nån av dom, ärligt talat.


Hon såg ju inte helt frisk ut om man säger så.

Värre är det i norge, döds siffran är uppe i över 90 ungdomar på ön.. Fatta hur illa det här egentligen är, &vad skulle man göra om man var i den sitsen? man var på ön, man såg den här mannen på håll, hur han går runt och skjuter människor som man tycker om, ens vänner,man ser att han var påväg mot gömstället man är vid, ja, vad gör man? Jag vet faktiskt inte. & som förälder, att veta att sitt barn är på ön, att veta att han/hon kanske inte klarar sig ur det. Hur fan klarar man av den pressen? Hur klarar man av att inte veta vad som händer? Att inte veta om ens barn lever eller inte? Jag fattar inte. Vilken jävla grej den här norrbaggen gjorde, sköt ihjäl över 90 oskyldiga ungdomar, bara för att dom var sossar&han förknippar sossar med fler utlänningar i landet? Vad är det med den här världen och alla människor som lever i den..


Bomb i norge

Kom på att jag inte har skrivit nånting om det här, men jag har kollat på nyheterna och tycker att det är helt sjukt. &i samma veva så är de nån idiot som går runt och skjuter ungdomar på ett ungdomsläger i norge? Det lär ju hänga ihop på nåt sätt känns det som. Vart fan är världen påväg..


"jag älskar er" kiss my ass

Börjar bli trött på bloggare som hela tiden skriver "Jag älskar er" till sina läsare. Dom har ingen aning om vilka personerna som läser deras bloggar är, dom vet bara att dom säger bra eller dåliga saker om bloggarna. Man kan bli glad av att nån skriver nåt snällt i bloggen, men man "älskar" ju inte sina läsare för att dom säger snälla saker. Skriv ingenting alls istället, och om ni ska utomlands, skriv inte " Om planet kraschar så älskar jag mina nära och kära - och självklart er läsare!" Jajo, personer som läser min blogg va ju de sista ja skulle tänka på om ja satt i ett plan som höll på och krascha. Man kan tycka om sina läsare, självklart. Men skärp er. puss :)

mys morgon

Har haft en super mysig morgon med en super mysig pojkvän! :) Vaknade av dunder, lät som någon försökte bomba hela stan, men de va bara åskan. Så vi har vart vakna sen typ 10 haha, låg och spela fruit slice hur länge som helst och ante slog mitt rekord igår,så när han gick och gjorde iordning frukost imorse sa jag "Jag kommer slå rekordet tills du kommer tillbaka", aaaaldrig sa han. Men va tror ni jag gjorde då?;) wööö.

Nu har han åkt iväg till sin pappa över helgen, ville också med!:( de är så mysigt där ute. Men jag jobbar både lördag söndag och måndag.. Imorgon kommer nog pappa över och fikar på jobbet också :)


Jobbat

Har jobbat hela dagen och nu är jag och ante hemma vid mig och ska grilla lite :) kilar hem till honom senare igen och sover där! Men imorgon är jag ledig iallafall :) så uppdaterar mer då :*

Fruit slice


as kul spel som jag äntligen kan spela på min egen mobil.. :)
Man ska bara dra med fingret över skärmen så att frukterna delas på mitten,
så ska man akta sig för bomber eller så kan man köra på tid eller lite andra saker. hihi

Mörkt hår

Hittade en gammal bild på mig sara och emmy,
hade jag väldigt mörkt hår om man jämnför mot nu :)




pizza kanske?

Ikväll tänkte jag kila över till ante när han kommer hem från enköping, han har varit där och jobbat igen. Får se om jag drar med honom ut och käkar pizza eller nåt, haha. &imorgon ska jag jobba, 12-6. Men blir väl kvar till halv 7 - 7 eftersom vi stänger. Blir de fint väder så hade mamma och dom tänkt gå och käka på hamnkrogen så isåfall kilar jag ner dit efter jobbet, men det står ju att de ska spöregna imorgon så det blir nog ingenting med det.. Vi hoppas på sol på fredag istället! och regn hela helgen.. hehe puss


Hallonpannacottan när den va färdig!



Hallonpannacotta

Gjorde nyss iordning en hallonpannacotta med mamma, dom ska iväg ikväll så hon ville ha med nåt gott. &precis när vi hade satt in den i frysen så tänker jag "Hallonpannacotta är ju nästan godare än kanelbullar, och det är ju nyttigare också eftersom man inte har i nåt sock..... SHIT! SOCKRET!" Jag glömde alltså att blanda i socker och vanlijsocker i smeten som man häller över digestivekexen.. haha, undrar hur surt det blir nu. Får hoppas att det inte blir så stor skillnad :)

Annars då? jo, jag har kommit på att min mobil är (nästan) större än min hand.. hahaha




wuhuu

Bilder tagna med nya mobilen!




Ny mobiiiiil

Tjuuhuuuu, ska snart gå och lägga mig tror jag faktiskt! Nu på kvällen har jag suttit och pillat med mobilen och försökt lära mig det mesta, har även hunnit med att träffa sara frida och sofi en sväng, blev lite promenad och spel osv :) väldigt kul för er att veta.

&Nu är de ju faktiskt såhär att jag ska jobba torsdag, lördag, söndag, måndag, 12-6 varje dag. Jag hoppas så sjukt mycket att det regnar varenda dag.. Det är snart bara en månad kvar på sommarlovet och jag har suttit ute och solat kanske.. 5 gånger. PÅ HELA SOMMAREN. Fattar ni? Det har varit sol varje gång jag har jobbat och regnat och varit molnigt varje gång jag är ledig, och då är jag ändå ledig ganska ofta! Svensk sommar kiss my ass. Har till och med gett upp mitt försök att bli brun i sommar, får helt enkelt gå runt vit året om. Det enda som funkar är att åka utomlands, tänk va skönt om sverige låg typ nere vid italien eller nåt. Skulle va skönt om man  kunde binda fast sverige i en båt och dra ner det ända dit.

 


Oljat in trallen


blev ju rätt stor skillnad iallafall, haha!



Nu sitter jag och leker med min nya mobil, hihi den kom idag! Det går i snigelfart på touchen men jag lär mig väl!

Jobbat

Tog lite sovmorgon imorse till halv 11, sen kilade jag ner till mamma vid 11 och jobbade några timmar. Ska olja in trallen utanför friggeboden snart, haha duktig tjej! Ikväll ska jag nog träffa sara frida och sofi :) mys, skriver senare!

sjukt

Sitter och läser en blogg, http://micah.myshowroom.se. Det är en tjej som är typ 16 år nu kanske, som fick en unge när hon var 15. Hon skriver ut i bloggen att hon vill dö för hon mår så dåligt, hon skriver att hon är på bup var och varannan dag, hon skriver att hon har varit hos läkaren och fått massa olika diagnoser  och att hon lider av depressioner osv, hon lägger dessutom ut självmordsbrev på bloggen och undrar varför man inte kan införa dödshjälp i sverige. Ärligt talat, vart finns socialen när man behöver dom som mest? snart slår det väl slint så hon slänger ungen i golvet eller nåt.. Läs bloggen så förstår ni att hon har problem, ett barn kan hon nog verkligen inte ta hand om när hon inte ens kan ta hand om sig själv.

Här är ett inlägg från hennes blogg:



Man ska inte döma folk, men läser man hennes blogg så blir man fan chockad..


H&M

RYCK UPP ER. Det enda jag hittade i hm:s höstkatalog var bruna,beiga,svarta och gråa kläder. Vem fan vill gå runt och va så tråkig? Jaja det är höst men kom igen! Lite färgglad kan man väl vara även om det är höst? Det är lixom redan den "mörkare delen av året", pigga upp den med lite färg istället då! Jag vill inte ha en svart mössa, jag vill inte ha en grå vanlig tråkig kofta, jag vill inte ha beiga pumps och jag vill verkligen inte ha en bajsbrun sjal (!!!). Hittade typ en tröja som va lite min stil, hm brukade vara en favorit butik. Men när man tänker efter så har ju både bikbok, new yorker, monki, gina, cubus osv mycket roligare kläder än hm.

Bara när man klickar in på hm.se ser man dom här kläderna:


Tråkigt,  TRÅÅÅÅKIIIIIIGT!


Här är tillexempel ett linne från new yorker.
Färgglatt, roligt, annorlunda, avslappnat, skönt!
(Även om det ser bättre ut i verkligheten.)

Självklart är alla olika även när det gäller kläder!
Men jag har hellre på mig det färgglada linnet än kläderna ovanför :) Jag har hellre på mig kläder med lite annorlunda färger och former än en svart polotröja tillexempel.. HM är nog ingenting för mig längre.

Tråkigt väder..

Hallooo, idag har jag jobbat från 10 - 2! Vaknade imorse av att ante skulle upp och jobba (kl 7), sen kom han tillbaka efter en kvart och va as glad för dom inte behövde jobba ute i regnet idag, så han var alltså ledig, men då hade han lixom hunnit blivit pigg så han va skit dryg när jag försökte somna igen,haha. Är hemma nu iallafall och ska läsa solo, sen ska jag måla mina naglar, sen tänkte jag ta en dusch, och sådääär. Ha en bra dag vettja


varning för jääättee gammal bild.
Hahahahah, jag och sofi på fjortistiden! Gick typ i 7:an.. hahaaa


damfotboll suger


kilar iväg, känns som det är mer värt att åka hem till ante och sova där än att sitta hemma med familjen och kolla på finalen i damfotbollen, även om jag tycker om min familj väldigt mycket. heheeee

Saltvattenspray räddar alla dåliga hårdagar,nästan iallafall

Jag älskar saltvattenspray. Jag brukar föna håret tills det blir nästan helt torrt, sen sprayar jag i saltvatten spray i hela håret både under och över håret. Men inte för mycket! Bara några duschar lite överallt sådär, sen fönar jag håret igen så att det blir helt torrt. Sen är det bara att platta och fixa! Det går så otroligt mycket lättare att fixa håret när man har haft i saltvattenspray. Håret blir matt, lite strävt och lägger sig precis som man vill ha det! Perfekt till mitt hår som annars är så lent att det knappt går att fixa det alls.


Den här saltvattensprayen använder jag mig av, PROFFS. Använder även hårspray och torrschampo som också är från PROFFS. As bra dom med! Sprayen håller så länge man vill, beroende på hur mycket man sprayar, den går lixom aldrig ur sådär som andra sprayer brukar göra. (Självklart finns det många andra bra sprayer också) Men proffs produkter har jag verkligen fastnat för!


Proffs hårspray.

Torrschampot då, det har jag knappt användit fören idag, eftersom att jag förut har sprayat alldeles för nära hårbotten, vilket har gjort det ännu värre.. Men om man har lite halv flottigt hår och inte hinner tvätta det innan man får gäster (det hände mig idag) så är det bara att spraya ca 1 - 2 dm ifrån botten så blir det alldeles matt och det flottiga syns inte alls! Det höll även hela dagen idag, tack för det proffs!


Torrschampot.

Sen är det ju olika från hår till hår. Men dom här produkterna funkar skit bra på mitt hår! Men som min frisörlärare säger "När du väl är utbildad frisör och börjar jobba på salong, då kommer du aldrig mer använda proffs produkter!" haha, så jag antar att det finns en hel del bättre grejer där ute..

Men for now, så är proffs både super bra, och inte dyrt alls! Finns att köpa både på ica, hm och i andra affärer! Det finns även volympuder från proffs, men jag har faktiskt inte testat det,jag hatar dust it - som många andra älskar. Tycker bara det känns flottigt och äckligt när man anväder det. Men jaja, här har ni fått lite tips från min vardag iallafall, puss :) 


Ny luuuuur!


Beställde nyss, kommer på posten om några dagar, :)

Släääkt

Trevlig dag, blev lite käk och efterrätt. Det blev grillade hamburgare och strips, as gott!




lillebroooor, ♥


pussmun a la sanne, hahahaha

Släktingar från örebro är på ingång!

Yes så är det, fixar och donar för fullt så jag uppdaterar när dom åkt hem :) va tyckte ni om ormen då? söt ju? puss

Tidinställt inlägg

Ante har somsagt fått en vän på rummet, en majsorm som är ca 120 cm lång.. Den va faktiskt rätt söt, ska inte ljuga. Men lite läskig ändå.. :) Jag lillebror och ante åkte hem till ante och kollade på den igår kväll, så här kommer lite bilder..








Lillebror som är livrädd för ormar fixade faktiskt att hålla i den en stund :)










Antes nya rumskompis..


Kommer upp fler bilder imorgon i ett tidinställt inlägg..

15:e

Glömde ju säga att de är den 15:e idag också, alltså min och antes dag ♥ 32 månader har vi varit tillsammans idag, om jag har räknat rätt.. haha nej men 32 är det. de är fan inte illa! och det finns absolut inga planer på att sätta stopp för det heller, snarare tvärt om :)



Mitt hjärta

Blev så glad och träffa honom igår :) även om han inte varit borta så länge som han egentligen skulle, vilket var tur.. Vaknade fan tidigt idag, men låg kvar i sängen och mös till 1 typ, sen kila vi ner på ica och köpte as goda mackor! Nu är jag hemma och om en stund ska jag mamma och mattias iväg till mammas kusin på lite fika. Hämtar upp ante efter de så ska vi grilla och sånt ikväll (ja, jag vet att det ösregnar men det finns ju faktiskt markiser och tak). Måste ju passa på och sno honom lite nu när han är hemma, imorgon jobbar jag igen och sen jobbar han hela nästa vecka och jag jobbar hela nästa helg, sååå. Hade braaa


Kolla himlen!! (igår kväll)


Det har nog slagit slint i mitt huvud idag

Nu har jag rensat ut en till ica påse med kläder! Förstår inte vad det är med mig, jag tar upp ett plagg, kollar på det, tycker att det ser okej ut, men tänker att jag har ju faktiskt inte använt det sen förra året, så vad skulle få mig att vilja använda det i år?.. Sen kastar jag iväg det, bara sådär. Jag har väldigt svårt att kasta kläder annars, men idag rök det en hel del på bara en halvtimme.. Haha, så nu har jag lite mer plats i garderoben. Brukar även hata att städa mitt rum, jag plockar undan grejer överallt förutom på mitt eget rum. Där känns det som att det kvittar, det är bara jobbigt och flytta på alla saker för att man ska damma, och tillslut är det så mycket damm så man nyser när man går in i rummet (okej inte riktigt så illa). Men idag var det nästa kul att städa MITT rum? Jag tror att jag har nåt fel, kanske har ätit nåt konstigt..  Har till och med strykit massa kläder och örngott utan att ens tänkt "gud va tråkigt det här är".

Om en stund åker vi till norberg och käkar och sådär, sen åker ja direkt till ante efter det :):) glaaaad. pusspusspuss


Städastäda..

Blev inge eskiln idag! Alldeles för mycket moln tycker jag. Ska istället rensa garderoben, städa mitt rum och bädda nytt i sängen. Blir as bra det! Såg att någon hade tagit illa upp i det förra inlägget men du som skrev hade uppfattat mig fel, jag har svarat på kommentaren så du förstår bättre :)

Det handlar inte om att man aldrig får gå utan smink, så uppfattade du det. Jag menar bara att om man alltid har sminkat sig förut (nu tar jag smink som exempel för att du skrev om det) och sen slutar man sminka sig helt vart man än går bara för att man har pojkvän. Då har man ju lixom aldrig sminkat sig för sin egen skull innan? då har man ju sminkat sig för någon annans skull.. Och du sa att det finns folk som ser bra ut utan smink, det var inte det jag pratade om, man kan se bra ut utan smink, JA, självklart! Men då hade man väl inte behövt sminka sig innan heller? Om man tycker att man ser bra ut utan smink? Jag tycker själv att man ser piggare och fräshare ut MED smink, därför sminkar jag mig, för att inte se trött och sliten ut. Aja, alla har olika åsikter om saker och ting, så är det ju självklart :) Vill bara inte att folk ska missförstå mig, det är inte själva grejen att gå utan smink,utan att man ändrar på det så fort man får pojkvän. Då har man ju som sagt aldrig sminkat sig för sin egen skull, vilket jag tycker att man ska. Jag skulle aldrig sminka mig för att någon annan tyckte att jag skulle det eller för att någon annan skulle tycka om mig mer t.ex. 


Ser ni inte hur trött jag ser ut utan?:)

Ha en fin dag! :)


Varför ska utseendet ta stryk för att man skaffar pojkvän?

En sak jag har tänkt på och stör mig lite på är när folk säger "man behöver ju inte fixa sig om man har pojkvän.." VA? tänker jag. Har hört och sett det allt för många gånger och blir lika förvånad varenda gång. Varför ska man sluta bry sig om hur man ser ut bara för att man har pojkvän? Det är väl då man vill se fin och gullig ut? det är väl då man har någon att se bra ut framför? Även om jag har pojkvän, så vill jag väl inte gå runt i sunkiga kläder,osminkad & med flottigt hår varenda dag? BARA för att jag har pojkvän&BARA för att jag vet att han kommer vara kvar ändå? Även om jag skiter i hur jag ser ut?

Det är väl självklart att man vill se söt ut framför sin pojkvän!! Herregud, självklart! Men jag gör det ju för min egen skull. Min pojkvän bryr sig inte om jag har smink eller inte, men jag skiter väl inte i att sminka mig varje dag för det? Jag vill väl ändå anstränga mig lite och se okej ut när jag är med honom och framförallt för att kunna stråla och se pigg ut själv. Jag går sällan runt med flottigt hår&ser allmänt sliten ut, för att jag själv tycker det är sjukt snuskigt. Även om jag vet att min pojkvän älskar mig lika mycket även fast jag går runt med flottigt hår och gårdagens smink, så betyder det väl inte att jag skiter i allt som har med utseende och göra - bara för att han älskar mig ändå? Jag skulle aldrig kunna stå ut med mig själv om jag hade skippat duschen på en vecka och på det skitit i att sminka mig och sen hittat nåt gamalt linne längst bak i garderoben som verkade lukta helt okej bara för idag.. usch, blä. Men det kanske bara är jag som tycker så? jag vet inte,

Om man är singel så fixar man sig väl lite extra mycket för att fånga killars uppmärksamhet. Men det betyder ju inte att allt ska sjunka till botten när man väl får en pojkvän? Man ska väl fortfarande vara sig själv och se ut som man vill? Utseende är inte allt, verkligen inte. Man kan gå osminkad och med sunkiga kläder&flottigt hår ibland, visst, om man inte har haft tid att göra något åt sig själv. MEN INTE HELA TIDEN. Och anledningen till att man ser ut som en sunk hög ska inte vara "För att jag har pojkvän"..



Skärpning tjejer,

Jag hoppas verkligen inte att ni sminkade er, duschade och använde rena kläder för någon annans skull när ni var singlar, men om ni nu gjorde det, så kan ni väl likagärna fortsätta med det. Och om ni gjorde som jag - sminkade er,duschade och böt kläder varje dag för eran egen skull&för att NI ville ha det så.. i love you.

Nu publicerar jag det här och skiter i vad jag får för negativa kommentarer. PUSS :*

Empty bed..


Lycklig, slipper sova ensam ända till tisdag.
Ante kommer ju hem redan imorgon istället.. :)

Dagen imorgon ser ut såhär - eskiln först om det blir fint väder,
norberg vid 4 till släktingar sen hem till ante efter det :) wiii.

Bio med sara och anna!


ja ni, filmen var ju bra. Men slutet var ju rätt väntat från början :)
ska inte säga för mycket eftersom det nog finns fler som inte har sett den än..
Men det är ju ett måste att se den, sista harrypotter filmen någonsin!
Konstigt egentligen, tror jag såg den första med sara när vi var små, harry var också liten.
&I sista filmen är han ju.... man? Filmerna har ju lixom växt med oss? haha.
Har sett alla filmer, jag och sara satt till och med och spelade harrypotter spel på xbox,
varenda gång vi va hos henne när vi va mindre! Vi älskade fan potter och gänget!
Men, nu är de sluttttt. Blev ett bra avslut iallafall :) undra vad som händer med honom nu?
Vi kanske ser honom i nästa säsong av gossip girl? .. Troligtvis inte

Nytt i garderoben


mysig stickad tröja


slapp tröja


vanlig tröja bara, skön sådär.

Nu kilar ja iväg på bio, sista delen av harry potter! wooh..

lovely sun..

Klippte mattias tidigare och sen har jag bara legat och latat mig i solen. Har dammsugit ur garderoben också faktiskt, tänkte ta och rensa ur lite skit nu. Har redan kastat ut en hel påse med kläder. Duktigt, ikväll går sista harry potter filmen på bio här i lilla fagersta, bara några dagar efter premiären, verkar som fagersta försöker rycka upp sig lite? :) Matilda och eve kommer nog och hälsar på mig i fagersta om några veckor också :) hihi, får hoppas på bra väder annars finns det ju inte så mycket att göra i våran stad..



Bruno mars, hur tänkte du nu?


hahahahha, vet inte vad jag ska säga om den här musikvideon. Har inte sett den fören idag,
förstår inte riktigt vad aporna har med låten att göra? ser mest ut som en hemmagjord video med webbkameran.
Kanske det som är meningen? men ändå, sjukt dålig. Kom igen nu bruno, bättre kan du

Olikheter mellan mig&min pojkvän..

Tänkte lista några olikheter mellan mig och min pojkvän. För att jag vill, det är valfritt att läsa :) Vi är rätt lika med många saker, men också väldigt olika med mycket..

  • Han är väldigt duktig på att slösa, jag är väldigt duktig på att spara.
  • Han vaknar knappt av klock-alarm på morgonen, jag går upp på första signalen.
  • Jag måste alltid planera och skriva upp allt jag ska göra och vilken dag jag ska göra det, han tar allt som det kommer.
  • Han tycker det är viktigare att lägga pengar på en cross medan jag tycker att det är ett självklart val att istället åka utomlands.
  • Han älskar dr pepper, jag spyr av bara lukten.
  • En solig dag är han helst ute och fiskar medan jag hellre steker på stranden hela dagen.
  • Skulle det komma en fotboll flygandes så skulle han satsa på att nicka medan jag skulle ducka och springa.

osv..

haha, det är kul och tänka efter och komma på saker som faktiskt är olika mellan 2 personer. Finns fler saker än de jag skrev här ovanför säkert, men där är några. :)


Shopping

Tror nog fan mer än en tusing rök idag.. Ändå köpte jag inte mycket alls! En stickad tröja, en "tjocktröja", en annan tröja, ögonbryns penna och ögonbrynsfärg till mamma. Kanske slänger upp några bilder på grejerna senare :) blev en trevlig dag iallafall och ett perfekt avslut, GARLIC DIPP OCH STRIPS PÅ DONKEN! finns det nåt bättre?..



Och ante kommer hem på fredag istället för tisdag!:D glad tjej!! sen åker dom nog iväg på måndag igen och gör klart:* men bättre det än att han är borta 8 dagar i sträck :) wiiiie . Har precis packat upp, första gången sen förra veckan typ haha. Ska nog sova i tid idag, är helt slut i benen efter stockholm..


Xperia arc

Vill haaaaa



Tror faktiskt jag ska slösa lite pengar på en sån här..

Stockholm

Glömde skriva att jag ska till stockholm och shoppa imorgon med sara och frida! :) blir nog as bra de,får väl se om jag hittar nånting. Sover vid ante inatt också innan han åker iväg..♥


Gubbe


Fint jag målade på antes arm va?

45 års fest i lördags

Den va mysig :) Käka smörgåstårta och hade femkamp, fikade och hade musiktävling, lyssnade på antes farbror när han sjöng och sov kvar i larsbo. I stora drag.. haha, femkampen vann mitt lag faktiskt! ante och tjabo ställde sig så att dom skulle komma i lag, och så kom jag och ronja i lag (dom delade in oss i 2 lag, vi alla som va där). Ante och tjabo va bomb säkra på att deras lag skulle vinna. Vilka tror ni vann då? inte dom iallafall :) hihi.

Man skulle först springa med en boll runt en stolpe och tillbaka en och en tills hela laget hade gjort det varsinn gång, och så gjorde andra laget likadant på andra sidan så de blev tävling. Sen skulle man springa med typ en tratt för ansiktet eller så man bara såg ett litet hål och sparka bollen samma väg, vet ni hur svårt det va eller? tappade bort bollen hela tiden haha. Sen skulle man springa med en galge mellan benen och till sist med ett ägg på en sked. Skit samma de ja ville säga var att vårat lag vann haha :)

Hade tyvärr inte med min kamera.. Jag&ante sov kvar där och  så blev vi kvar hela söndagen också, åkte hem till ante senare och bakade en god kaka, hallonpannacotta heter det. As gott!!



Sov kvar där också, var meningen att han skulle åkt till enköping idag och jobbat och kommit hem på torsdag, men nu ska dom åka imorgon och sova kvar där till nästa tisdag istället.. 7 nätter och 8 dagar alltså. Inte kul alls, känner mig inte glad nånstanns just nu. Har inte varit ifrån honom så länge sen förra sommaren när jag var på malta 3 veckor och nej det finns ingenting bra med att vara ifrån varandra om det så bara är en vecka, nämn en grej lixom. Nä, finns ingen..♥ Jag mår bäst tillsammans med honom därför hittar jag ingen anledning i världen som gör att de kan vara bra att han åker bort en vecka,även om jag vet att mååååånga tycker att man är as fjantig när man säger så.

Jätte långt inlägg, antingen läser ni, eller så gör ni det inte. Orkar inte med massa kommentarer som "du skriver för långa inlägg, ingen läser det". Jag läser det, jag reflekterar över mina dagar, händer det mycket så blir det mycket skrivet :) puss



Hos ante

Har kommit hem från larsbo och nu är jag vid ante, sover nog kvar här så skriver mer imorgon om 45-års festen osv :) hadeee

Bilder från igårkväll!


Matilda, grillmaster numero uno ♥


eves fina hv tårta, vi på hv är ju så bra lixom:*







det är ju så kul att man kan va seriös på nån bild..


skönaste cissi






Väääldigt trevlig dag med matilda och eve igår och väldigt trevlig kväll med ett gäng från klassen, vi var typ 13 stycken, &hela klassen är egentligen 30.. haha, men de va skit kul och ses igen :) Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när jag matilda&eve cyklade från eve in till stan. hahaha, så sjukt glad att jag har träffat dom, världens bästa ni ♥ Laura fattades dock men vi får göra om det här när hon kommer hem från italien! Tack för kvällen alla som var med!

Idag ska vi till antes pappa så jag skriver igen imorgon, puss :)

wöö




Västerås

Vi kom hem kl 2 inatt och imorse vaknade jag klockan 9? herregud. Fick en gös&en stor abborre men det var typ allt. haha :)

Om en stund ska ja kila iväg till tåget, ikväll blir de käk&sånt med lite tjejer från klassen och så kikar vi väl ner på powermeet också, kommer antingen hem inatt eller imorgon bitti :) Och imorgon ska jag iväg till Larsbo till antes pappa för ann-louise fyller 45 :) sover kvar där också och kommer hem på söndag. Hörs imorgon, ska försöka komma ihåg att ta massa bilder ikväll! pusspusspuss


Jaag går och fiskaar, nanana

Sticker iväg om nån timme, har brett mackor till mig&ante och fixat melon och grejer, gott ju!




Ut och fiska?

Ante&magnus ska ut och fiska ikväll/natt, funderar på att hänga med? knäpp tjej, men jag har ju lixom inget annat för mig ändå? :)


?

Kronjuvelerna - kunde varit bättre

Ja ni.. Bion igår va väl rätt bra till en början, den var nog as bra i början faktiskt. Men sen dala den som fan, björn gustavsson kunde nog ha lämnat sin roll åt någon annan också, han är en bra komiker, men ingen bra skådespelare. Filmen kändes lixom ganska oseriös helt plötsligt när han kom in i filmen,först va den as seriös och handlade om en tjej som dom trodde hade mördat en kille (bill skarsgård) för att han hade lurat i hennes lillebror i sjön. Lillebrorsan kunde inte simma så han drunknade. Filmen började spåra lite smått när Björn kom in, han var en världskänd hockey spelare och helt plötsligt under en match så går han fram och börjar kyssa en kille på plan, så björn va typ bög i hela filmen, till slutet när han&tjejen blir tillsammans. Sen sprängs tjejens hus och hennes mamma dör, och när dom ska dit och kolla vad som finns kvar har ett helt rum förvandlats till guld typ? jag frida och sara visste inte riktigt om vi skulle skratta eller gråta. Den kunde ha varit bra,men sen gick de lixom för långt.


Ni ser ju bara hur oseriös björn ser ut, överhuvudtaget.. haha

Tydligen så var en av skådespelarna på bion igår också och kollade. Han spelade "björn som liten" eller hur man ska förklara. Men ja menar, man är ju ingen superkändis för att man har medverkat i en film, typ en halvtimme av filmen. Där hade dom lixom lagt fram en röd matta som bara han fick gå på, och så sa dom "ni får ta autografer efter filmen.." Ärligt talat.. Vi höll på och skratta ihjäl oss. haha, men för honom va de väl jätte kul såklart :)

Kilade ner till mamma och jobbade idag med, räknade ihop ett gäng inventeringspapper och snitta lite blommor osv. Åkte hem till ante efter filmen igår så jag sov där inatt. Nu ska ja duscha och så kommer morfar&gittan och hälsar på vid 4. För långt inlägg blev de här men ni får stå ut. puss


The sun is shining..


Kronjuvelerna

Har jobbat idag med! Inventerade klart allt och sådär :) Ikväll ska jag sara och frida (kanske nån mer?) på bio :) Kronjuvelerna heter filmen, den verkar bra faktiskt! Iallafall vad man ser på trailern. Ska lägga upp den här under inlägget så kan ni kolla :) Björn Gustavsson är med i den, och det är inte direkt nån skämt film så vi får väl se vad han kommer ha för roll i filmen, haha!


Gamla papper

Satt och rotade och kastade bort gamla papper, läste igenom betygs bedömningar från 9:an och såg Jannes egen kommentar på no lappen: " Tror du kommer klara dig själv på gymnasiet. (Ensamt S) Lycka till!" Haha, janne! skönaste läraren vi hade :) Han kallade alltid mig sara och sofi för "dom tre S:en" för vi alla började på på S och va alltid tillsammans. Men nu tyckte han att ja kunde klara mig själv och vara ett ensamt S och inte tillhöra dom tre S:en. Haha :) Risbro åren va nog faktiskt dom bästa :) Nu ska jag kila hem till fjante, haade


Sofi Sara jag, för några år sen :)

Tjej mys



Igår spenderade jag kvällen med sara frida och emmy :) Lagade mat&snackade sen såg vi på Johan falk, dom filmerna är ju faktiskt as bra! Kilade hem till ante vid 12 och då hade han gjort varma mackor i ugnen till mig,gulle. &När jag kom sa mimmi: Dina ketchup mackor är klara. &hennes kompis sa: äter du ketchup på macka? hahaha, det är ju as gott, har ni inte provat de lär ni ju prova :) Men de ska vara på varm macka, med ost och skinka och lite kryddor. Hur gott som helst!

Idag har jag jobbat igen, tog mig 4 timmar att inventera klart ena avdelningen, så nu är en del av affären klar :) Pappa kom och hämtade mig när jag slutade, fick en parfym av honom som luktade as gott :) ♥ hälsade på farmor och farfar och sådär :) nu är ja hemma iallafall, ska ta en dusch och så ska ja nog klippa mamma. Får se om ja kilar iväg till eskiln ikväll en sväng, va tydligen nån som skulle spela, men jag har inte en aning om vem killen är. Vi får väl se :) Fick reda på igår att ante ska iväg och jobba i enköping 2 veckor och  kanske bo där under tiden, får bara hoppas att han kommer hem på helgerna.. ♥

Pafymen : Beyonce - Heat




Ullared

Bokat och klart! blir jag mamma magnus ante och lillebror. as braaa :) Blir borta en hel helg så ska in till varberg och sånt också :* hihi. Blir bra deee :) Nu ska ja snart cykla iväg till frida, ha en skön kväll :)


Här ska vi booo, verkar jätte mysigt :)


Jobb varenda dag nu

Åkte hem till ante igår kväll, &där satt han och alfons och va as glada för ante hade köpt ps3. Okej ante va nog mest glad. Har jobbat vid mamma 10 - 2 idag, har inventerat halva ena avdelningen och imorgon ska jag dit igen. Ska till frida ikväll också med sara och så ska vi käka tacos osv :) mys, kanske kilar hem till ante och sover sen så ja slipper cykla ända hem, så har jag nära till jobbet imorgon också, smart.. :)

Limpa

En sak jag har tänkt på är, varför man bakar bröd så att bitarna man skär på sidorna blir mini små? Dom små bitarna är de ju ändå ingen som vill ha, man tar ju alltid ut några mackor och tar dom som är i mitten när man öppnar en skogaholms limpa tillexempel. Är man hungrig så vill man ju inte ha en bröd bit som är typ 1 dm lång och en halv bred? Då tar man ju den största istället. Och när det bara blir små kvar så öppnar man ett nytt brödpaket och väntar tills dom små bitarna blir gamla så att man får kasta dom. Så istället kunde väl bagerierna baka bröden fyrkantiga, då skulle vi som handlar käka upp hela brödet och man skulle aldrig behöva leta efter en större bit, då skulle ju alla va lika stora! Smart tjej, eller?:)


Jobbbbbb

Har haft en underbar helg med min pojkvän, min andreas ♥ Igår när ja höll på och fixa lite på mitt rum och kom ut så stog han och fixade glass&varma hallon, världens bästa ♥ sen satt vi oss och kika på film, och inte vilken film som helst igår kväll, Bert, hahahah.

Imorse kilade jag iväg till jobbet vid 10 och slutade kl 5. Har precis käkat lite också, vet faktiskt inte vad som händer ikväll, får se :) familjen kommer hem om en stund iallafall, de vet jag. Ha en skön kväll :)




Veronica Maggio

Steker kött och lyssnar på veronica maggio, as bra! Blev lite sen kvällsmat idag, haha. Bakade bullar tidigare och sen gick vi upp till mormor och bjöd dom, körde kubb några gånger också :) jag och mormor vann en gång, morfar och ante vann en gång, morfar tyckte att ja va lite taskig när jag skrev på bloggen igår att jag och mormor spöa dom på kubb. Så idag skulle jag va lite snällare sa han :) hihi, så idag blev de oavgjort.

Nu ska vi snart käka, sen ta ett bad, sen kolla på nån film :) ha de göttttt..


Våran goda lunch, kunde till och med sitta ute och äta :)


Icaaaa

Sov som 2 stockar till ca 12 idag, kom inte upp ur sängen förän halv 2.. Men imorgon så har jag ju faktiskt ingen chans att sova eftersom ja ska jobba så, de var jag väl värd? Vi kom på att vi ville ha hamburgare till lunch också så vi cyklade iväg till ica en svääng. Ska nog snart grilla nu, ha de braaa :)


Kubb

Jag&mormor spöa ante&morfar i kubb tidigare idag, as braaa :) Jag&ante har grillat och tagit de lugnt ikväll. Hyrde en film som va rätt bra, himlen är oskyldigt blå heter den. Nu spelar vi angry birds och myser i soffan. Uppdaterar mer imorgon :) puss!

Cup.

Nu i helgen så har lillebror fotbolls cup i vansbro & mamma och magnus hänger med. Så jag och ante har huset för oss själva i helgen :) mys. Antes föräldrar ska också på cupen eftersom hans lillebror spelar i samma lag som min. Lite synd va de att jag jobbar på Söndag bara.. Men vi ska göra nåt tillsammans imorgon och så sover han här hela helgen :) Hoppas på bra väder också för vi har tänkt grilla både idag och imorgon kväll!

Vi grillade ju igår också. As gott vart de, jag kan ju fan grilla jag med! Toppen bra, råkade tappa ner en hamburgare i elden och ha sönder en men annars gick de ju as bra.. :)


RSS 2.0