HELGEN

I helgen har jag hängt i larsbo med familjen Johansson. Verkligen fullt hus va de, tror vi var 11 stycken där i helgen haha. Tur dom har stort hus :) Åkte förbi Kopparbergs marknad en sväng också och gjorde lite fynd, bland annat en as snygg filt för bara 100 kr!

Var in till Fagersta en sväng i lördags också och träffade Sara som har kommit hem efter 5 månader på kreta!! Mysiigt :) och nu stannar hon hemma ett tag! Toppen bra :)

Nu ska jag jobba måndag-torsdag sen ska jag och Ante på kryssning på fredag!! Min födelsedagspresent :) Ska bli super mysigt ♡



jag och Sara förra sommaren ♡

TJUGO ÅR

Idag fyller jag 20! Skönt men lite sjukt. Vart tog tiden vägen? Fick iallafall några fina presenter av familjen imorse och 20 rosor! Jobbar dock idag men ikväll kommer lite släkt och firar mig iallafall :)




RÖD REGERING

Ja det blev alltså maktskifte och istället en röd regering dom kommande fyra åren! Jag hoppas att det blir en förbättring på många punkter, skola, äldreomsorg, sjukvård t.ex. Men det återstår som sagt att se :) Jag betalar gärna mer i skatt om såna saker blir bättre pga det.

Många verkar väldigt upprörda över Sverigedemokraternas framfart, men jag är faktiskt inte förvånad alls. Även om jag röstade rött så förstår jag att SD ökar. Många är missnöjda med hur invandringen har skötts och SD är dom enda som vågar ta upp den frågan.

När Reinfeldt sa "Framöver kommer vi inte ha råd med så mycket mer än invandringen" så grävde han lite sin egen grav kändes det som. Självklart ska man hjälpa, men vi har inte råd eller plats att hjälpa hela världen. Vi kan inte sätta hela Sverige och våran välfärd på spel, det finns många som behöver hjälp här också. Så kanske får SD:s 13% något annat parti att börja vakna och fundera på om man kan förbättra den frågan på något vis. Det återstår att se.

Nu hoppas jag bara att sjukvården och viktiga saker blir bättre!

VAL

Jag har aldrig varit intresserad av politik eller val alls, men man lär ju faktiskt rösta och man måste ju då läsa lite om vad alla partier står för. Otroligt svårt faktiskt, många partier har bra svar på vissa frågor. Men inget parti har bra svar på alla frågor, så kommer det väl alltid vara. Jag vet inte om jag röstade rätt idag, det vet man ju egentligen inte förrän man ser framsteg av partiet, om det partiet man röstar på ens vinner.

Men nu när man ser staplarna gå upp och ner blir det nästan lite spännande. Vi får helt enkelt se, om det blir maktskifte eller inte!

RSS 2.0