SKOLTRÖTT

Hinner inte med nånting pga av skolan känner jag, sjukt tråkigt. Idag gick jag tillexempel upp halv 6, gick till tåget halv 7 och va hemma kvart över 6 på kvällen igen.. Borde det ens vara lagligt.. Man är HELT slut efter en sån lång dag kan jag lova, även om man inte gör något väldigt ansträngande i skolan så är det bara frustrerande att vara där så många timmar när man har annat som behöver hinnas med.. plugga, köra, plugga teori, träna, duscha, käka, osv. Man hinner lixom inte ens med viktiga grejer och det finns ingen ork.
 
Förut pluggade jag som en dåre till varenda prov, nu känner man inte ens att man orkar bry sig. Det är ju inte så att jag får IG men jag nöjer mig ju lixom gott och väl med ett g eller vg, vilket förut var skit dåligt för jag alltid strävade efter mvg. Även om man försöker ändå så har man ibland lust att gå till läraren och säga " nej tyvärr, jag tänker inte göra det här provet. det finns ju ingen tid till att plugga pga er. hejdå". Så, nu har jag skrivit av mig lite. Skulle väl gått och lagt mig för flera timmar sen eftersom jag ska kriga upp halv 6 imorgon igen och förmodligen gå till bussen i spöregn som det låter nu, love school ♥...vissa dagar är bättre än andra, godnatt
 
Får väl vara glad att jag har tjejerna med mig, även om dom "lider" lika mycket som jag gör.
 

EGEN BIL!

wihooo, av morfar sigge och gittan fick jag en egen bil! de va fan inte dåligt de heller :) sååå skönt :) plus att jag fick körkorts pengar av mormor och morfar leif så nu är de bara och köra! Sjuka presenter egentligen :) nöööjd tjej!
 
igår kväll åkte jag ante robin och sofhia faktiskt till västerås och köpte en ny cdspelare till den ;) hihi. köpte lyxshake på max också.. men de va en annan sak :) &imorse satt jag och ante och kika i biltema katalogen, måste ju ha spade, startkablar, första hjälpen låda, bra och ha grejer, ja nii ;) ska kanske köpa antes fäljar också, hehe. Kommer nog bli en bilbrud ändå, eller? tsss.. Kul och fixa ju! doftgran fick jag av tjejerna också, men några tärningar blir de inte, där går fan gränsen ;)
 
 

PRESENTER

Jag fick så sjukt mycket fint när jag fyllde i söndags! en dator, pengar till körkort, trisslotter, grejer tills jag flyttar hemifrån, skönhetsprodukter, pengar, kryssning, alkohol, ja you name it. &sist men inte minst fick jag en alldeles egen bil!!!! iiiih. as söt är den :') nu blir jag ju lixom extra taggad för körkort. alla grejer är jag iallafall jätte nöjd över! längtar tills man får ställa upp alla fina saker i ett eget hem sen också!! känns tråkigt att jag bara kommer ha dom på vinden tills dess.. har ingen plats på rummet kvar :( men får hålla ut :) har även blivit lovad jobb direkt efter studenten på min praktikplats, känns toppen!! hihi gud va allt låter underbart just nu.
 
Vi blev ca 20 pers i söndags, bjöd på smörgåstårta och den här fina till efterrätt!
Av familjen+mommi fick jag ny dator, hudkrämer, tuggummi, nötter, ansiktsmasker och en tidning!
Hudkrämerna jag fick av familjen, hårprodukter från praktiken och hårspray av antes familj!
 
av mormor och morfar leif fick jag den här fina + körkorts pengar och massa kort från jag va liten!
Av robin och sofhia fick jag dom här fina sakerna! passar mig hur bra som helst :)
av mammas faster fick jag det här fina! muggar, mjölkkanna, salladsskål&salladsbestick!
Av antes familj fick jag det här bra grejerna! + hårspray, pengar och trisslotter!
Av pappa, farmor&farfar, mona, håkan&johannes fick jag pengar, och trisslotter av vissa! vann faktiskt 180 kr ;) Det jag fick av pojkvännen och vännerna visade jag ju i ett inlägg förut :) visar bilen i nästa inlägg!
 
 
 
 
 
 

FINA NAGLAR

Tack eve!! hon ska göra ombré på mina naglar med svamp nån gång i veckan om vi får tid! kommer bli as snyggt. om vi säger att jag väljer orange så har man mörkast orange närmast nagelbanden med nagellack, sen tar man en ljusare orange i mitten och gör med en svamp och sist ljusast ute i toppen .iih

FÖDELSEDAG

Idag fyller jag 18!!! wihoo. Har redan tjuvöppnat lite presenter, gick ut och käka i torsdags med matilda eve och laura och fick present av dom då! en korg med alkohol och lite smått och gott och så bjuder dom mig på middag innan en utgång i västerås om några helger! bästa ni :) och igår va eve och laura hos mig och fikade och mös, eve gjorde nagelförlängning på mig också så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna öppna paket idag ;) hehe. Dom blev jätte fina !! sara kom hit en sväng igår också och jag fick ett vin av henne och frida :)
 
Sen tjuvöppnade jag present från pojkvännen igår kväll, fick en kryssning till tallin som vi har tjatat om att vi vill åka på hihi, sen fick jag ett vin och en söt "tavla"! visar bilder neranför :) har även fått paket av familjen, en ny dator!! och lite småsaker som tidning, nötter, tuggummi, check på hm, och aas goda hudkrämer som luktar mango och papaya! jätte nöjd so far :) nu ska jag in i duschen sen ska man väl göra sig lite fin inför the big day. Vid 5 kommer en hel drös människor hit :) blir smörgåstårta och tårta till efterrätt! uppdaterar mer ikväll :)
 
första 2 bilderna är från matilda eve och laura! och dom andra 2 är från ante (ingen bild på vinet dock) och sista bilden är från sara och frida :) visar mer sen!

LÅNGHÅRS KURS

Idag i skolan hade vi en långhårs kurs, vi fick lära oss lite nya tekniker och hur man kan fylla ut med löshår osv i uppsättningar. Hon som höll i kursen gjorde 3 uppsättningar som vi sen fick göra själva på varsinn docka, med hjälp av löshår, donuts, osv.
 
Jag tyckte inte att det gick bra på någon av uppsättningarna för mig, men man lärde sig ju iallafall nya tekniker och saker man kanske ska tänka på. Vi har ju aldrig jobbat med utfyllnader i skolan förut och nästan ingenting med långhår heller så de va rätt nytt för oss, vissa klarade det bättre än andra :)
 
men de va kul att vi fick chansen och va med! Jag med mitt dåliga tålamod kommer nog aldrig klara en svår uppsättning utan att bli lite förbannad. Det gäller ju att träna träna träna men när ska man hinna det? ärligt talat. Det finns lixom ingen tid över på fritid,då ska man plugga till skolan, plugga teori, övningsköra, träna, klippa, ja ni vet. Jag hatar att pendla, längtar tills jag slipper men samtidigt inte pga vännerna där.
 


Lite annorlunda uppsättning mest för att få testa att jobba med nät och volym på olika ställen osv. Inte något man har till vardags kanske, inte luggen iallafall :)

PRAKTIK VECKA

Hej på er! har varit på praktiken hela veckan och inte orkat blogga när jag kom hem.. Har varit väldigt lugnt den här veckan! Nu pajjar väl snart mitt tangentbord också för mellanslag hoppar inte som det ska..okej skit samma, jag har hunnit plugga lite på kvällarna, kikat på nya programmet x factor som lixom verkar vara en blandning av idol, talang, the voice sverige och allt det?, gått och blivit dyng förkyld har jag också lyckats med,inte så nice.. Men det värsta är över.
 
Hoppas att nästa vecka blir bättre om vi säger så, heheee. Imorgon åker jag ut till larsbo över helgen iallafall, ska bli mysigt! tar med mig körkorts boken också, har snart läst ut den igen :) måste bara komma ihåg att köra också.. Men snart smäller det hoppas jag :) innan snön kommer, det är mitt mål. Så snälla snö håll ut. .
 
  

JAG IGÅR




SLÄKTTRÄFF

I fredags hängde jag med ante robin och sofhia hela kvällen! käka pizza ute först sen kila vi hem till robin och käka annat onyttigt haha.. &igår var vi på släktträff! de va mysigt faktiskt :) 76 pers från boströms släkten tror jag var där! gick tipspromenad, åt god mat och efterrätt, lyssnade på "tal" och massa skämt haha! robin och sofhia kom och hämtade mig ante och mattias redan vid halv 9, (det började kl 4). Då kila vi hem till mig och va där resten av kvällen :)
 
Idag har jag varit och klippt sara, sen kila jag hem till ante och va där en stund, käka smörgåstårta med några släktingar för hans lillebror fyller 13 idag! har suttit och pluggat körkortsteori ett tag nu och senare ska jag klippa sofhia och ikväll ska jag se premiären av X-factor! blir as bra de :)
 

 
 

FINT VÄDER!

Nu har jag varit dålig med bloggandet igen, haha. Sen sist har jag hunnit varit i skolan, klippt mormor, haft skolfoto, kört lite, och igår kväll hängde jag med ett gäng vänner några timmar! mys. Har lunchat på stan med matilda eve och laura 2 gånger den här veckan också.. illa, men så gott.
 
Imorse har jag varit ute på en promenad i det fina vädret, och om en stund ska jag cykla ner till praktiken och så ska jag låna en stol några timmar för att färga och klippa mamma. &ikväll blir det häng med vänner igen! ha en bra dag :) puss
 

Vill tillbaka till kreta! bästa resan.. ♥
 
 

JAG IDAG

Idag har jag hunnit med en promenad, och igår kväll var jag faktiskt på arena och köttade på crosstrainern en stund med sofhia! och så gick vi dit och hem. Så lite börjar jag komma igång haha ;) men man märkte ju igår att det var ett tag sen jag stog på crossen.. hallelujah. Har hunnit klippa 3 st och den 4:e är på ingång. Sen tar jag ledigt för idag haha ;) imorgon är det skolan som gäller igen, hörde rykten om lunch på stan? hmm, lät ju rätt fint. ska träffa min fina pojkvän ikväll också, svin fint väder idag med btw! gillagilla. ha en fin kväll!

DAGENS

hahaha.
 

ÖNSKELISTA 2012






Det finns ju massor med saker som man vill ha, såklart.. haha,flytta hemifrån grejer är ju bra också, nya converse är ju bra det med, presentkort på klädaffärer går ju alltid åt. Ja ni fattar.. tss, man behöver ju alltid nånting.. Men för att begränsa lite ;)

DONUT

Tänkte tipsa er om en skit enkel och snygg uppsättning som vem som helst kan använda sig utav på massor med olika sätt. (dom flesta har nog redan testat men för er som inte har det). Det är att använda sig av en donut.
 
Du bestämmer själv vart på huvudet du vill ha den genom att sätta upp en toffs på det stället. Efter det trär du toffsen igenom donuten.(bild 1) Sen fördelar du håret jämnt över den och fäster med en toffs.(bild 2) Vira sedan dom lösa ändarna runt sidorna och fäst med ett spänne eller liknande.(bild 3) voila! 
 



Bilder lånade från google.
 
 

LARSBO

Hej på eer! helgen har jag spenderat i larsbo, åkte dit i fredags och då blev det mest lugnt. Jag och ante lagade kvälls käk sen blev det film osv. &igår fixade vi massa ute på gården, jag agerade målare, trädgårdsmästare och byggnadsarbetare på samma dag, inte illa va? pluggade teori också.
 
senare på kvällen gjorde jag fruktsallad och ännu senare så spelade jag ante och tjabo monopol till typ halv 4 inatt.. ingen ville ge upp så det blev ett gäng timmar haha.. ante vann tillslut och det var väl bara tur, annars hade han väl varit grinig än idag ;) haha skämt å sido.
 
Har hunnit skriva en liten "önskelista" idag också haha. fyller ju faktiskt 18 om 3 veckor, ooops ;) blev ingen billig önskelista den här gången.. lägger upp den i ett annat inlägg!
 
 
 
 

RSS 2.0