HEJ IGEN

Nu va de ett tag sen igen. Men har inte så mycket alls att skriva faktiskt, känns som allt går i samma spår igen, man går upp halvt död halv 6 på morgonen, kämpar sig till skolan och är där till ca 4-5 på eftermiddagen och tar tåget hem en timme. Sen har man fullt upp med träning
, plugg, saker som behöver göras, klippningar osv. Sen sover man och samma sak upprepas igen. Börjar bli sjukt trött på att aldrig ha någon fritid pga skolan, skoltrött så att jag dör. usch

Helgen spenderades mest med ante, har tränat varje dag nu så de är ju skönt iallafall :) Sen har jag klippt lite osv. Idag är det lång dag i skolan igen, 8-5, HELT sjukt. Ha en bra dag ni andra!



ser kul ut va?......

LEDIG

idag har jag varit ledig! men har haft fullt upp ändå haha, tog en promenad till arena efter frukost, tränade lite styrka och crosstrainer och gick hem igen. Sen har jag hunnit dammsuga, fixa med disk och tvätt, pluggat, fixat ny frilla på tjabo och nu är jag vid ante :) bra dag! imorgon är det praktik som gäller sen heelg! blir nog träning imorgon kväll igen :) as skönt.




JAGÄLSKARDIG

Bild från nyår på mig och min finaste. kärlek ♥

TRÄNING

Efter praktiken idag så kila jag till arena en stund. Sjukt skönt att träna verkligen, måste påminna mig själv om det oftare så att jag tar mig dit haha.. Kör lite lugnt nu i början, märker hur mycket kondition jag tappat och hur trött jag blir. Hoppas kunna bättra det snart igen :) körde iallafall 10 min cross trainer, 20 min cykel och så lite ben. Förut körde jag lixom 20 min crosstrainer, 20 min snabb promenad, 20 min cykel plus styrka ibland. haha åh, varför slutade jag träna?
 
 
 
 

MÖRKHÅRIG

Färgade håret mörkare på praktiken i fredags! trivs så sjukt bra i mörkt hår har jag märkt nu.. älskar det
 
FÖRE
 
EFTER
Att jag måste klippa mig så fort som möjligt är ju en annan femma... :)

SKOTER&FISKE

Hej på er. Har varit i larsbo hela helgen! åkt skoter, pimplat, åkt bil. varit på barnkalas och spelat lite kort och myst ♥  testkörde skotern där ute i lördags lite grann hehe, as kul men det blåser ju så mycket när man åker så tårarna bara rann haha. Men de är ju kul och sitta bak också ;)
 
Man får ju leva lite som en man ute i larsbo när man är ensam tjej vet ni, hahaha. Det va lixom jag, ante, tjabo, casper och stefan där på dagarna. Ann-louise jobbade hela helgen. Men det är ju skit kul haha. Hjälpte till och skyffla in flis utifrån en stor kärra in till källaren också och det gick ju toppen. Skötte till och med flismaskinen en (liten) stund (man skyfflar i flisen där så att den strimlas en gång till så att det inte fastnar stora bitar i pannan sen så den lägger av). Det får inte bli för mycket flis i taget osv haha, skit samma!
 
 

RAISEDWITHLOVE

Sååå nöjd. Tatuerade mig ju igår efter skolan! gick super bra, det blev som jag hade tänkt och det gjorde inte speciellt ont heller tyckte jag haha. Typ som att benet somnar fast värre? äh, de va ju inte så man satt och böla iallafall. nöjd nöjd nöjd :) Man ser inte riktigt hur den sitter på bilden men ungefär.

SNART DAGS

Imorgon har jag lite sovmorgon, iallafall till halv 8 (det är en väldigt skön sovmorgon för mig som annars går upp ca halv 6). Sen har jag svenska och kundmottagning i skolan, är väl hemma tio över 6 och då ska jag direkt och tatuera mig! spännande :) ante möter mig så ska han hänga med också :) längtaar
 
 

HJÄRNANVÄNDNING

 
Finns det ens ett ord som heter så? försöker iallafall använda min hjärna på bästa sätt just nu för att komma ihåg vilka människor som har beställt new body saker av mig, och vilket paket som tillhör vilken person.. haha åh. Jag har totalt tappat bort beställningslappen, har letat överallt hemma, hos ante, på mammas jobb, i alla bilar. Men den finns inte, och jag kommer inte ens ihåg vart jag hade den sist.. haha smart tjej. Trodde de skulle bli lätt ändå att lista ut vem som har köpt vad men när inte alla själva riktigt vet vad dom har beställt ( de va ca 1 månad sen dom beställde ) så gör det ju det hela lite svårare.. :)
 
Men har nästan löst det nu .. Har dock ett paket tshirts och ett paket strumpor över som jag inte vet vart dom ska. &så är jag inte 100% om jag har skrivit rätt namn på några av dom andra paketen heller.. Blir spännande det här :) en mimmi (chefen) som har handlat är utomlands (hon har handlat mest) tss, så måste höra med henne vad hon har köpt.. om hon kommer ihåg ;)  men det löser sig, som eve skulle ha sagt :)
 
 
 
 
 
 
 
 

TATUERING

Har äntligen bokat tatueringstid! fick tid redan på onsdag, ska bli så sjukt spännande och se hur det blir när den väl sitter där.. :) blir en fin liten text på ryggen. Mer får ni se när den är klar ;) Har tänkt på texten&placeringen länge men nu har jag bestämt mig :) Placeringen blir som bilden nedanför, men så blir det ju en annan text och ett annat textsnitt :)
 

LÖRDAG

Igår var jag ledig! så himla skönt. Ante kom hem och väckte mig efter sin enda lektion med nybakade bröd, så fick jag frukost på sängen :) mys. Sen kila han hem och jag fastnade framför sims igen .. haha, sen kom han tillbaka vid 5 och hjälpte till och laga mat osv, blev lite tacos igen här hemma, så gott! Sen åkte vi hem till honom lite senare och så kom robin&sofhia dit en stund och snacka lite :)
 
Idag sov vi ut till 12 ca, låg kvar i sängen en bra stund, så skönt och vara ledig :) Sen kila jag till arena och tränade en stund vid 1, känner att det är dags nu haha. Det svåraste är ju bara att komma igång! körde lite mjukstart så de blev bara 40 min. Känns så sjukt skönt efter man har tränat iallafall! tog en promenad hem sen också, skönt och få lite luft :)
 
Bild från skolan, fick lära oss att fästa brudkronor, slöjor och tiaror :)
 
 

SJUK?

Igår åkte jag faktiskt till sjukhuset för att ta prover i halsen. har varit sjuk i ca en månad nu med ont i halsen från och till, men det visade ingen halsflus eller så så de va väl skönt! kila och käka med mamma på Kina på kvällen, as gott :-) sen blev de lite farmen och lite annat haha, de är ju så dåligt egentligen.. tjafs och tjafs.

Idag däremot kika vi på nya programet roliga klipp. Då va tjabo (min pojkväns bror) med på ett klipp där han ramlar av en skateboard och flyger in i rampen, haha ser så sjukt ut! as kul verkligen :) att anders timell kommenterar klippet skrattandes är ju också rätt skönt :) haha. Det finns att se på reprisavsnitt ca 17 min in i programmet.



bjuder på en bild på mig och mormor från när jag va liten! hihi


KVÄLLS INLÄGG

jag och ante gick ut i köket för ett tag sen där brorsan står och säger 'det lät nyss som nån gick på trappen!' (mattias kollar ut genom fönstret) 'KOLLA DÄR SPRINGER DOM!' jag och ante springer till fönstret för och kolla va de är för människor som va på våran trapp så sent, så säger mattias ' TVÅ HARAR!' . 'eh va? två harar?....' (mattias springer ut på trappen) 'kolla där är dom!' och vi kollar ut och ser 2 rådjur? haha jag orkar inte..:)




EVE 19 ÅR!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det eves födelsedag, hurra hurra hurraaaaaa ♥ Vi firade henne idag med att gå ut och käka god mat som hon fick välja! mys. Så otroligt glad att jag har lärt känna henne! Troligtvis en av världens snällaste människor som också har båda fötterna på jorden, även fast hon är lite barnslig ibland, hihi.
 
 
 
 
 
♥♥♥
  
 
 

SKOLAN

 
Hej hallååå, gick jätte bra i lördags (när vi fixade hår till bröllopet). Små tjejerna blev så söta! Jag kilade hem en stund efteråt sen åkte jag ut till larsbo där antes familj va. Blev lite spel och lite födelsedags fika och lite tv osv.. :) &i söndags när jag kom hem tog jag en promenad! så skönt. Måste verkligen ta tag i träningen och promenaderna igen haha. Man kan ju faktiskt gå fast det är vinter!
 
Igår va jag ledig, sov länge, spelade sims och så gick jag och ante på en lång promenad! Sen blev de lite matlagning och tv med familjen på kvällen. 
 
Skolan började ju som sagt idag, efter det sköna lovet. Igår kväll när vi skulle sova sa jag "det ska faktiskt bli roligt med skola igen", ångrade mig så fort jag klev innanför dörren på första lektionen. haha, glad att det snart är över. Fast iofs så kommer jag sakna tjejerna super mycket.. ♥
 
Lunchen idag! mums
 
 
 

FREDAG

Igår kväll blev de häng med ante och robin hela kvällen, snack och lite film/tv! sen stannade jag kvar hos ante och mös och sov kvar där. &idag när han hade skjutsat hem mig så fastnade jag framför sims, helt sjukt va man inte vill sluta spela hahah. Hann iofs med en promenad tidigare också så har inte bara suttit inne ;) nu på kvällen blev de tacos och gladiatorerna med familjen ♥
 
går och lägger mig redan nu för imorgon bitti ska jag upp kl 6.. inte så skönt haha, men jag ska fixa hår på två små tärnor och kanske någon gäst till mimmis bröllop :) (min handledare på praktiken/blivande chef på jobbet;) )  så det är ju något roligt jag ska upp för iallafall! lyx dom som drar till thailand efter bröllopet också! såååå härligt.. :) godnatt på er!
 
 Linnea sofhia och jag på nyår!! (jag och linnea verkar tro att sofhia är en dvärg, även fast hon faktiskt är längre än mig, vi lixom hukar oss på varje bild vi tar med henne, hahaha.)
 
 

MYSKVÄLL

Kom precis hem från en myskväll hos linnea med henne, sofhia, alexandra, emelie och amanda ♥ Har mest suttit och snackat, lyssnat på deras sjuka berättelser om ja, livet. hahaha, blev mycket skratt iallafall :) Varför har jag inte lärt känna dom här människorna förut? ♥
 
 
 
  

PROJEKTARBETE

Som jag kanske har sagt förut så har jag matilda och eve under hösten jobbat mycket med vårat projektarbete. Vi har gjort en inspirationsbok med hår och smink som är lite "annorlunda" eller man kanske kan säga "konstigt" ingenting man går runt med på stan. Vi har testat lite olika frisyrer och sminkningar och haft olika teman som vi har jobbat efter. Det har varit skit kul verkligen, vi har själva varit modeller för dom olika temana så de har också varit kul :) tänkte slänga upp några bilder på mig från mina 4 teman.
 
Eld.
 
Form. Sämsta ljuset men what to do.
 
Militär.
 
 
Skräck.
 
Matilda och eve har varit teman som t.ex is, godis, blommor, tandborstar, frukt, osv. Ni får nog se några av deras bilder nån gång också :) hihi
 
 

2013

Om vi vänder på det nu då, vad KOMMERhända år 2013?
 
 
  • Jag kommer ta studenten
  • Jag kommer börja jobba som frisör
  • Jag kommer börja träna igen
  • Jag kommer åka utomlands
  • Jag kommer göra delprovet till gesällen
  • Jag kommer avsluta projektarbetet

 

Det är iallafall sånt jag vet. Jag MÅSTE åka utomlands, om vi säger så då. &dom andra sakerna är säkra! Sen då? det får vi se :)

Dålig bild men våran bok som vi har jobbat med som projektarbete. Bara ca 50 timmars rapport att skriva nu då.. haha åh..

 

 

 
 

 


NYTT ÅR

Hej på er. Tänkte slänga upp lite bilder från nyårsafton, sofhia har fler som jag får sno från hennes blogg sen haha. Mina är rätt tråkiga och dåliga men här kommer dom:
 

RSS 2.0